Jälleen saikulla

  • Santtu70

Ja muuten, mä en oo ees ihan varma miksi mä olen saikulla...siis en tiedä minkä syyn lekuri loppujen lopuksi laittoi saikkulappuun, kun vaihtoehtoja oli niin monta. Eniten ny kuitenkin ottaa päähän huominen päivä, kun joudun sen viettään joka tapuksessa sairaalalla..eli aamusta röntgeniin, sitten lekuri työterveysasemalla ja sitten vielä silmälääkäriin, jossa varmaan saa istua taas vaikka kuinka kauan, kun on päivystysaika kyseessä. Montakohan lekuria mä tällä kertaa saan ihaileen mun silmää ? Viimeksi niitä kävi kolme, eikä yksikään osannu sanoo mistä vaiva johtuu. Tosin ei siihen ole osannut vastata yksikään silmälääkäri vuosien varrella.
Joskus sitä miettii, että miksi mulla ei voi olla mikään sairaus mitään tavallista, johon heti osais lääkäri sanoo, että joo tää on tätä. Tai sitten jos joku semmonen onkin niin sitten siihen tulee jotain muuta häikkiä, kuten lääkkeet ei tehoo tms. Ihan kivahan se olisi olla erikoislaatuinen, mutta ei just tässä asiassa.
Niin ja taidan olla masokisti kun ihan vapaaehtoisesti vielä kipeytin toisenkin käteni. Eli otin influenssarokotteen (tai no, kuulun riskiryhmään, joten ihan viisas teko se kai oli).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus