Kissamainen herätys

  • Santtu70

Niin..ei sitä saa edes nukkua rauhassa :DD Kahdeksan jälkeen alkoi kauhea naukuminen. Ajattelin, että jos siihen ei reagoi niin saan jatkaa uniani. Seuraava vaihe oli tulla tallusteleen mun sänkyyn ja hieman pökkiä päällä..ja kun en vieläkään reagoinut niin sitten sukellettiin peiton alle ja alettiin kutitella varpaista..pakkohan sitä oli nousta ja antaa toiselle ruokaa. Sitten alkoi armoton leikkiminen (sen se onnneksi osaa itsekseen) eikä siinäkään paljon nukuta kun toinen juoksee hirmuista vauhtia asunnon päästä päähän..no sekin sitten loppui aikanaa. Nukuin vielä muutaman tunnin. Nyt sitten kun nousin ylös niin kissa tietenkin vetelee tossa autuaana hirsiä..
Eilen sitten oltiin baareilemassa. Hieman pysähtynyt tunnelma oli koko illan. Jännä olikin huomata, että vähän samoja ajatuksia oli Veneten blogissa kun mistä me keskusteltiin: miksi ylipäätään käy baarissa ? Ystävien kanssa kun voisi ne viinat juoda kotonakin jos niin haluaa..ja tulisi halvemmaksi. Itse olin taas selvinpäin, se ei toki ole ennenkään estänyt hauskanpitoa, mutta jotenkin eilen oli ihan liikaa mietiskeltävää ja se veti hieman tuota oloa alaspäin. Mutta ihan mukava se oli jutella välillä baarissa asiaakin :) Ja olihan tuolla muutamia kavereitakin joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Joten sai halauksenkin muiltakin kun portsareilta :D Niin ainahan tätä asiaa pohtii..mutta sitten tulee kuitenkin lähdettyä lauantaisin liikenteeseen. No toisaalta melkein joka kerta sitä nyt on ollut hauskaa..mitä lienee syysmasennusta taas nämäkin aatokset..Tosin jos kotona sitä hyvää seuraa olisi niin en baariin lähtisi ihan näin tiheässä tahdissa.
Nyt taidan herättää ton kissa ihan kostoksi.... ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus