Loma loppui :(

  • Santtu70

Miten se voikin mennä niin äkkiä kun on hauskaa ?? Mutta niin kai se aina on .. ja töissä taas aika matelee. Onneksi on taas jo kohta viikonloppu..tosin tossa jo päätin että en mene baariin tänä viikonloppuna..ja jo sitten peruin päätöksen..ei kai sitä voi olla käymättä omassa viikonloppu kodissa..ja mistä sitä tietää koska se elämäni mies vastaan kävelee :DDD No joo..tai sitten ei. Tässä kun on keskustellu joidenkin eronneiden ystävien kanssa niin on alkanut miettimään miksi sitä parisuhdetta haetaan. Kun jotenkin tuntuu että kaikilla vaan biologinen kello tikittää ja ainoa syy miksi se mies pitäisi saada on se että täytyy saada lapsia.. Okei onhan sekin ihan ok..mutta entäs jos on jo ne lapset tehnyt eikä enää tarvii kuunnella mitään tikityksiä ?
Miksi mulla on sellanen olo että olen varastamassa muiden mahdollisuuksia kun ihan silleen itsekkäästi vain itselleni ..Silloinhan jää niille muille vähemmän joista etsiä niitä isä-ehdokkaita... Tai siis ei mulla muuten sellanen olo olisi mutta kun hieman annetaan näin ymmärtää..
Tosin niin kuin jo aikasemmin kirjoittelin mulle tää seurustelu on ihan ufo-juttuja kun en ole sellaista aikuisiässä harrastanut.. Ehän mä edes tiiä mikä on seurustelua ja mikä ei.. Joskus tuntuu että kaverit tietää tai ainakin luulee tietävänsä paremmin ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus