Pää hajoo...

  • Santtu70

Yöllä ei taas tullut unta ja se on vaarallista. Silloin aina sorrun siihen "ajatteluun" Tosin tässä on muutenkin ajatukset pyörinyt aika vinhaa vauhtia, ei aina itsekään pysy perässä. Kun nyt taas oikein asioita pähkäilin sain jostain kumman syystä itseni vakuuttuneeksi siitä, että olen oikeastaan erittäin epävarma ihminen.Päässä kun lähinnä pyöri kysymyksiä mitä jos, entä kun, mutta jos kuitenkin,jne.. Tai sitten hieman vainoharhaiset ajatukset; ei ole mitään, mitä jos kuitenkin on ? jne.. No näin aamulla tietenkin nuo ajatukset saa hieman eri mittasuhteet kun yöllä klo 2. Mutta hitto vieköön, miksi niitä pitää yleensä ajatella ??? Siinä palaan taas siihen samaa: miksi ei voi olla onnellinen olemassa olevasta ? No sitä sitten varmaan jään seuraavaksi pohtimaan..jälleen kerran.
Kohta pitäisi lähteä koulutukseen ja nukuttaa niin, että saa vaan toivoa etten nukahda heti ekan puhujan kohdalla..toisaalta aihe ainakin sopii tunnelmiin: psykoterapia :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus