Perinteinen parisuhde

  • Santtu70

Luin tuossa deitti-ilmoituksia ja yhdessä kirjoitettiin näin: " en halua perinteistä parisuhdetta vaan molemmilla on oma elämä yhteisen lisäksi"

Heti alkoi kaksikin asiaa mietityttää tuon pohjalta. Ensimmäiseksi, millainen on perinteinen parisuhde ? Jokainen parisuhde on kai omanlaisensa..Tajuan toisaalta mitä sillä tarkoitettiin, mutta kuitenkin..

Toiseksi tuo että molemmilla on oma elämä. Ei kai mikään parisuhde tätä poissulje ? Mitä kirjoittaja oikeastaan hakee ? Lupaa muihin suhteisiin ? Vai vaan sitä, että ei olla 24/7 yhdessä ? Niin tiedän kyllä että nämäkin asiat selviäisi kun kysyisi häneltä itseltä..mutta oikeastaan aloin pohtimaan siltä kannalta, että mitä oikeastaan itse haluan. Olen ollut vahvasti sitä mieltä, että parisuhde jossa ei olla tiiviisti koko ajan yhdessä sopisi mulle juuri tällä hetkellä. Mutta onko se sittenkään niin, vai olenko vain saanut itseni uskomaan siihen ?

No tuon, että molemmilla on oma elämä, allekirjoitan kyllä täydestä sydämestäni. Edellisessä liitossa kun meillä toisella oli ja toisella ei ollut niin se ei ollut kauhean toimivaa. On aika ahdistavaa olla toisen elämän lähes koko sisältö ja siihen en halua enää missään tapauksessa.

Helppohan se on ilman parisuhdetta tai edes merkkiäkään siitä, spekuloida asioilla joita ei mahdollisesti tule koskaan olemaankaan..kaikkeen sitä ihminen enrgiaansa tuhlaa..

2 kommenttia

Santtu70

12.2.2008 14:39

No toki se oli mies :) Enhän mää ny naisten ilmotuksia ees lue :D :D Mä lähin kyllä enemmän ajatteleen tota perinteistä kantilta: asutaan yhdessä jne..jota siis itse olen ajatellut etten halua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus