Sattuu ja tapahtuu

  • Santtu70

Pojan piti tulla hakeen mua duunista. Soittelin, että jokos oot tulossa. "Juu lähen juuri" No siinä sitten hetki odoteltiin niin soi puhelin:"Mulla on rengas puhki..menee puolisen tuntii ennen kun oon siellä" Okei sovittiin, että lähen bussilla kauppaan ja tulee hakeen sieltä (bussi meni tietenkin juuri ja odottelua taas 10 minsaa). Taas soi puhelin:"Täällä on kyllä vararengas ja tuNkki muttei rengasavainta, soitan serkulle ja pyydän tuomaan" Tässä vaiheessa sovittiin jo, että tulen bussilla kaupan jälkeen kotiin asti. Okei taas puhelu:" Se on iltavuorossa eikä pääse tuomaan..täytyy lähtee ostaan, ai niin ei mulla oo bussikorttia" No ei siinä muu auttanu kun odotella kiltisti äitiä kotiin tuomaan oma korttinsa..paha vaan että äiti odotteli vielä 20 minsaa bussia. No siinä odotellessa onneksi sain tehtyä päivän hyvän työn kun lainasin puhelinta pulassa olleelle neitoselle.

Että sellainen päivä tähän mennessä. Poika on edelleen sillä ostos reissullaan. Itse huomasin unohtaneeni ostaa kissalle raksuja..eli olemassa olevien pakko riittää huomiseen. Jossain vaiheessa pitäs kattoo mitä vaatteita ottaa mukaan kun lähetään torstaina Aulangolle koulutuspäiville. Ei muuten, mutta jos jotain pestäkin pitäs..

Ruoka vasta tuossa tulossa; riisit kiehuu ja pitäs alkaa kastikkeen tekoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus