"Sensuroitu"

  • Santtu70

Vituttaa, väsyttää, masentaa eikä jaksa tehä yhtään mitään. Ja se mitä mä eniten inhoon,on se, että olen ollu ihan luonteeni vastaisesti koko ajan vihainen jollekin ja kaikelle. ÄRSYTTÄÄ !!! Ei mulla ennen oo ollu näin pahaa syysmasennusta (jos tää nyt sitä on). Ihme ja kumma en ole vielä palstoilla ruvennu ärhentelemään vaikka selvästi monet asiat ärsyttää enemmän. Olen ilmeisesti kehittäny aika hyvän citysuodattimen. Mesessä ja muilla palstoilla ihmiset kyllä saanu aika pahantuulisia vastauksia jos nyt ylipäätään on uskaltanut mulle jotain puhua.
No minkäs sille voi että syksy on ollut ihan perseestä. Töihin paluu ei ollut helppoa 9 kuukauden poissaolon jälkeen, kahden kuukauden aikana olen nyt kolmatta vai neljättä kertaa saikulla. Miesrintamalle kuuluu pelkkää huonoa jne...
Niin, että miksi sitä ylipäätään enää odottaa että jotain hienoa tapahtuis ? No ei tapahdu kuitenkaan. Parempi vaan vaipua apatiaan ja olla odottamatta mitään. Eipä tulis pettymyksiä. Ja niille, jokka nyt valittaa siitäkin, että täällä vaan kaikki valittaa niin lupaan, että joskus jos mulla vaan on jotain positiivista kerrottavaa, niin lupaan hehkuttaa sitä kilometrin mittaisessa blogissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus