Teen mitä tahansa, jotta en nukahda...

  • Santtu70

Hirvee on tuo väsy, mutta sinnittelen tässä niin pitkään että pääsen yöunille. Kirjoittelukin pitää hereillä..Katselin tuossa mese-listaani ja huomasin että siivous olis paikallaan kun niin paljon porukkaa, joka ei enää koskaan ole online:ssa. Ja paljon sellasii joita ei edes muista. Ja sitten on tämä ihan oma porukkansa: online:ssa, eivät puhu koskaan, enkä muista ketä ne on..luulenpa että siellä on suuri joukko näitä cityläisiä..
Kai mä kohta rupeen käymään kaikkia läpi ja kyseleen, että kukas sää oikein oot ? Poistetaanko vai puhutaanko ? Mutta siihen hommaan kyllä tarvitaan paljon pirteempi olotila kun tää tällä hetkellä oleva. Yritin tuossa istua parvekkeella vähän aikaa, mutta siellä oli kyllä ihan tajuttoman kuuma..palasin siis tänne asunnon viileälle puolelle.Jos kohta menis värkkään jotain iltapalaa ja sitten sängylle lukeen..siihen onkin sitten hyvä nukahtaa..

2 kommenttia

Santtu70

13.7.2007 09:18

Sut mä kyllä tunnistankin :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus