Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.

Taisin  1

venäyttää vasemman jalan reiden eilen saliohjelman teon yhteydessä. Ei pitäis tehdä kyykkyjä ilman lämmittelyä. Tosin eilis iltanen venyttely selkeesti helpotti asiaa, ja tänään on päässy istumaan jo suunnilleen normisti. Rappuja alas mennessä tuntu pientä kipuilua.

Kuntosaliohjelma tulee sitten sisältämään kyykkyjä, askelkyykkyjä, hauiskääntöjä, penkkipunnerrusta, alataljaa, pari erilaista vatsalihasliikettä ja selät. Ai niin ja sit tietty olkapäät myös. Ja kun testasin penkkipunnerrusta niin totesin, että se hiton tanko painaa jo sen verran ettei tartte paljoo painoja lisäillä :) Fidu mä olen ihan teräskunnossa :)


Karmee  1

iltapäiväväsy... Ilmeisesti tuli vaan syötyä lounaalla liikaa. Tai liian raskasta ruokaa.

Yritin tässä just huijata itseäni ja otin kupillisen kahvia. Tosin kun en käytä enää kofeiinia niin ei tosta kofeiinittomasta kahvista taida olla mitään apua piristymisen kannalta :)

Tosin tää keli tekee kyllä myöskin väsyneeksi. Kun ulkona on ollu koko päivän hämärää ja harmaata niin ei sitä voi kuvitellakaan olevansa sit mitenkään ylipirtee. Vaikka aamullakin ois nukuttanu. Menin eilen jo puoli kymmenen aikaan nukkumaan ja normisti herään 8 tunnin unien jälkeen ihan automaattisesti. Tänään kuitenkin vielä varttia vaille seiska yritin urhoollisesti pitää silmiä kiinni vaikka kelloradio möykkäs vieressä.

Jotain piristettä pitäs tuikkasta suoneen kun pitäs vielä jaksaa eka kuntosaliohjelman väsäys ja sit siihen päälle tunnin reenit. Lisää kofeiinitonta nassuun :)


Johan oli  1

treenit eilen illalla. Vaikken mä edelleenkään voi sietää maanantain valkkua, niin täytyy myöntää, et tällä kertaa veti aika tehokkaat treenit. Alkuverryttelyt sillä on aina ihan outoja. Viimeks kannettiin reppuselässä ja nyt piti punnerrusasennossa kantaa kaveria. Tosin mä skippasin sen kun perjantain sulkapallossa rasittunu selkä ei oikein antanu periks tollaseen touhuun. Joten sit oltiin olkapäähippaa. Itse treenit oli sit ihan ok. Eka treenattiin erinäisiä lyöntisarjoja ja sit vedettiin kunnon säkkitreeni. Eli eka minuutti säkkiin hakkaamista täysiä, sit minsan tauko. Sit 50 sekkaa samaa ja 50 sekkaa tauko.. Tätä niin, että vika oli 10 sekan lyömis sessio. Ja sen jälkeen oli olkapäät ihan romuna. Mutta hitsi siitä tuli hyvä olo :) Tuohon sit päälle perinteiset vatsat ja selät, jotka tosin ei meinannu ton kipiän selän takia onnistua. Tosin linkkarit ei onnistu kunnossa olevallakaan selällä niin se siitä :)


Eilen illalla  1

ties tehneensä päivän aikana jotain. Kun pääs pitkälleen sänkyyn niin ei meinannu saada tuota selkä osastoa rentoutumaan sitten millään. Selällään kun makas ja laittoin käden nyrkissä alaselän alle niin, että rystyset "hiero" selkälihaksia niin pikkuhiljaa sitten alko rentoutumaan.

Kaikkihan alko siitä, kun aamutuimaan ensin autoiltiin Vierumäelle ja siellä ensin kuntotesti, jonka tulos oli se, että meikäläinen on erinomaisessa kunnossa. Aikalailla paremmassa mitä kahden vuoden takaiset tulokset kerto. Sitten lounas ja sen jälkeen käytiin lätkimässä golf palloja kuusikkoon puolisen tuntia. Siihen päälle reilu tunti sulkista joka oli kai se pääasiallinen selän jumituslaji. Ja sitten kolme varttia kahvakuulatreeniä mikä oli jopa aika hauskaa hommaa. Vois kokeilla joskus toistekin. Ja vielä vimosena sitten keppi-/venyttelyjumppa. Siitä kun sit pääs saunaan ja pulahtamaan kohtalaisen kylmään lähdepitoseen järveen niin oli olo aika rapsakka. Ei oikein edes ruoka maittanu. Niin paitti se ihana jälkkäri, eli pannacottaa marjakuorrutteella. Nami!

Toisaalta tänä aamuna heräsin sitten jo kuudelta eikä enää uni tullu. Siinä sitten pötkötellessä mietin, että mitenhän on, pääseekö tästä vielä ylös. Yllättäen kyllä selkä oli ihan ok. Pelkäsin, että oli ihan oikeesti jotain menny rikki, mutta näemmä se oli vaan sen verran rankkaa rasitusta selkälihaksille, että kramppasivat ja levolla sitten asettu. Tosin muutkin lihakset on sen verran jumissa, että kumartua ei kykene eikä oikein kyykistymäänkään. Pitäs varmaan venytellä?


Uiminen  1

ei ollu välttämättä ihan kaikkein paras keksintö tässä vaiheessa kun on vähän puolikuntonen. 500 metrin jälkeen alko hyydyttää ja jäin sit lopun 500 metrin aikana kaverista 50 metriä jälkeen. Eli kävin huiskimassa vikan altaanvälin sit yksikseen. Ja pikkasen oli sen jälkeen raskas olo. Mutta sinnillä vedetään kun kerran uimaan on lähdetty. Ja ostin oikein 10 kerran sarjakortin on käytävä jatkossakin. Tosin se on vuoden voimassa, että siinä mielessä ei tartte kauheeta kiirettä pitää.

Tietty uimista edelsi 4 kilsan fillarointi ja myös sama matka seurasi et pääsi takas kotio. Ja nyt parin juustolla kuorrutetun näkkärin ja lämpimän teekupposen jälkeen on ihan ok olo. Paitti et tajusin just, että tulin juoneeksi tavallista teetä. Siis ei kofeiinitonta rooibosta vaan ihan tavan mustaa. Näköjään vanhoista pinttyneistä tavoista ei pääse ihan noin vaan eroon... :)


Huomenna  1

ei tarttekaan tulla töihin. Ois nyt sit viimein edessä päivä työporukan kanssa tykytellen. Eli kuntotestillä alkais ja sit erinäistä reippailua koko päivän. Edellinen kuntotesti oli pari vuotta sitten ja sillon muistaakseni oma kunto pärjäs ihan kohtuullisen hyvin verrokkiryhmässä. Ja nyt jos tulos on huonompi vaikka paino on tippunu ja kuntoiltuakin on tullu ihan kiitettävästi niin mä taidan lopettaa kaiken urheilun sit siihen. Tai sit niiden testit on ihan huuhaata.

Eniten taidan odottaa iltapäivän kahvakuula treeniä. Jo pidemmän aikaa tehny mieli päästä kyseistä lajia kokeilemaan. Joten sekin nyt sit hoituu tuossa yhteydessä.


Istuin  1

tuossa hetki sitten vessassa ja jostain syystä tupsahti yks kesälomatarina mieleen. Ja siinä sitten pöntöllä istuessani hekottelin ittekseni. Onkohan ihan tervettä? No mutta, enikeis jutun idea ei ole nyt toi mun naureskelu vaan itse tarina. Olin nimittäin menossa kolme ja puoli vuotiaan kummityttöni kanssa mökkeilemään tuossa elokuun loppupuolella ja neiti istu sitten pelkääjän paikalla korokejakkarallaan. Päästiin sitten ison tien risteykseen, eli siis tässä tapauksessa 9-tien risteykseen ja siitäpä ei meinannu päästä yli millään. Manailin ääneen että voi pahus, eihän me nyt päästä mihinkään. Neiti kurottautu penkiltään kattelemaan tietä ja huuteli autoille et menkää menkää nyt, tuhahti oikein tuskastuneena ja totes kaikella sillä masentavalla elämänkokemuksella mitä ton ikäsellä voi olla ja siis oikein sydämen pohjasta "voi vittu!" Mun olis kai pitäny torua et hyi hyi ei tollasta saa sanoa, mutta yllättäen repesin ihan täysillä nauramaan. Ei oo varmaan isiltä oppinu :) Mutta pääasia et osaa käyttää lausahdusta oikeessa tilanteessa :)


Rah rah  1

toi on likipitäen mun yskimis-ääni. Kun en pysty yskimään. Vatsalihakset on ihan jumissa. Tästä voi vaan päätellä, että maanantaina tosiaan löyty sellasetkin kapineet tuolta vattamakkaroiden alta. Tosin ei oo ainoostaan noi piilolihakset kipiät. Myös hartioista, pakaroista, reisistä ja tosta haban seutuvilta löytyy jumitusta. Tosin, noi kai lähtee sillä millä on tulleetkin? Eli tänään lisää reeniä kehiin :)


Yks myönnytys  1

on annettava eiliselle treenien vetäjälle. Vaikka eka kaikki aatteli et jätkä heitti vitsin kun käski että valitkaapa nyt oman kokonen pari ja sit ei muuta kun kaveri reppuselkään. Ihan perseestä koko treeni, mutta näköjään se otti persauksiin aika tehokkaasti. Ja takareisiin. Pitänee venytellä tai perjantain kuntotesti menee ihan penkinalle...


Ohi oli..  1

Nimittäin ekat treenit. Ja hitto miten pskat. Siis joo, kuuma tuli mutta ei vois ehkä yhtään ykstoikkosemmat enää olla. Ja kaikki siks, että ohjaaja on vaihtunu. Sellaseen nuoreen nulikkaan, joka viime talvena veti parit treenit tuuraajana ja oli jo sillon ihan paska. Kaveri, jolla ei ole selkeesti minkäänlaista osaamista ryhmän vetämisestä. Kai se joo on joskus nyrkkeilly, mutta ei se tarkota, että osais opettaa ja innostaa porukkaa. Tekis mieli laittaa vanhalle valkulle viestiä et hei millä sut pitää lahjoo et palaisit takas.

Alkaa jo melki harmittamaan, että vaihdoin muaythain tavan nyrkkeilyyn. Tosin siis keskiviikon treenit vetää ihan hyvä tyyppi, joten niille menee ihan mielellään, mutta jos puolet kurssista on täyttä sontaa niin kiva kiva. Noh, ei muuta kun salin omistajalle pientä palautetta jos tää jatkuu yhtä tylsänä... fidu...

No lenssun puolesta ei ollu mitään ongelmaa. Paria "köhin keuhkot pihalle" kohtausta lukuunottamatta meni ihan hyvin. En tiä kyllä kuitenkaan et uskallanko lähtä juoksemaan vielä lauantaina...