Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Seuraava

Iiiks  2

Työkaveri yrittää houkutella mua lauantain Vuosaarijuoksuun. No joo, periaatteessa kai ei pitäs olla kunnon puolesta mikään ongelma, mutta kun tää kunto mitä on ei ole juoksukuntoa. Siis en oo koskaan suuremmin välittäny hölköttelystä ja kesän vähän reilu 5 kilsan lenkki on pisin mitä oon juossu hyvin hyvin moneen vuoteen. Kuin mä sit yhtäkkiä kykenisin juoksemaan liki 12 kilsaa? Eikä tää flunssa ehkä yhtään helpota asiaa. Mutta pitänee nyt sit kattoa tän illan treenien jälkeen oloa. Jos on ihan ok, niin sit vois ihan tosissaan harkita. Muistuu vaan mieleen viiden kuuden vuoden takanen naisten kymppi jossa sit innostuin hölköttelemään jotakuinkin 8 kilsaa. Ja seuraavan yön nukuin jäiset hernepussit polvissa kun oli ihan jumissa. Kävelystä ei meinannu tulla mitään. Joten... jos mä kykenen vaikka huomenna lenkille kokeilemaan miltä tuntuu niin ehkä.. :)


Nuhaa..  1

joskin tuntuis kääntyvän pikkuhiljaa yskäksi. Ja se tarkottaa mun roppani osalta sitä, että voiton puolella ollaan. Uskaltasin jo arvella, että tällä kertaa ei tarvita edes punkteerausta :) Joten jatkossakin hoidan itseäni yhdistelmällä rommi-finrexin-nenäkannu-mustaviinimarjamehu-D-vitamiini :)

Ainoo mikä tässä nyt vähän pistää harmittamaan on se, että multa jäi nyt sit käyttämättä viikko thainyrkkeilykukrssia. Ens viikolla kun en ehdi kun meillä ois työporukan kanssa pieni parin päivän reissu tiedossa. Ja just tietty niille päiville kun mulla ois mahdollisuus mennä reeneihin. Ja sit pohdin, että pitäskö mun jättää koko muaythai tähän perusteisiin, kun pääsisin sinne tosiaan vaan perjantaisin ja lauantaisin. Aika turha maksaa hirveitä reenimaksuja, kun sit vaan kahtena päivänä pystyy osallistumaan. Tai jos ottais kuukauden reenit sit ennen Thaikkulaan lähtöä. Pitänee pohtia asiaa...



Duha mikä duha  1

Mutta näyttäs siltä, että kuolemaksi tää ei tosiaan oo tällä kertaa. Saan nukuttua yöt hyvin ja oikeestaan mitään muuta "ongelmaa" ei ole ku tää nuhistelu. Ei siis sellasta fiilistä mitä oli esim. viime kevään flunssassa kun makasin kaks viikkoa enemmän tai vähemmän sängynpohjalla puolikuolleena. Reeneihin en kyllä sit uskaltanu mennä. Ei kai sitä kannata ihan ehdoin tahdoin alkaa vääntämään veistä jos kerta vaikuttas et vähemmällä selviää.

Tosin nyt en tiä et mikä tähän kevyeen flunssailuun on ollu syy. Joko hevosannos D-vitamiinia tai sit toi joka iltanen yksi kohtalaisen töpäkkä rommitoti :)


Seuraava