Ah

  • TiBu78

Ei mikään oo niin ihanaa kuin herätä keskellä yötä, siinä kolmen maissa ja todeta, että eipä nukuta. Että tässä nyt sit on "hyvää" aikaa pohtia elämää. Fidud ole, mutta kun ei nukuta niin ei nukuta. Ainoo hyvä puoli tässä on se, että kun on lomalla niin ei suuremmin väliä vaikka väsyttäs aamulla. Tai jos ei aamulla väsytä niin ainakin voi sit ottaa tirsat päivällä.

Ja tää elämän pohtiminen on niin turhaa kun ei oo mitään pohdittavaa. Asiat kun junnaa nätisti samaa rataa... Same same but different. Joten minkä hiton takia herätä?? No okei, kävin vessassa, mutta sen jälkeen vois ihan hyvin nukahtaa uudelleen.

Ai nii, oon nyt elelly kolmatta päivää ilman telkkua. Perjantaina kuva veti sellasta kasikon näköstä rullaa ja lauantaina ei sit enää tullu minkäänlaista kuvaa. Kaipa siitä sit kuvaputki meni. Voishan sitä mennä ostaan uuden, mutta enpä jaksa. Sieltä kuitenkaan mitään kattomista tuu. Toki tänään (tai eilen) vähän ihisti kun viikon ainoo ohjelma jonka vois kattoo tuli, eli Drop dead diva. Mutta joo, hengissä selvisin tästäkin kriisistä ;) Siks kai mä nyt sit heräsinkin yöllä pohtimaan tätä elämää :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus