Ahkerana

  • TiBu78

TiBu oli viikonloppuna ahkera. Lauantaina TiBun kello herätti vartin yli 7 ja puoli 8 TiBu oli pyykkituvalla raijaamassa ensimmäisen koneellisen pyykkiä pesuun. Sitten TiBu meni kotiin, teki aamupuuroa ja söi aamupalan. Ja suuntasi jälleen kulkunsa pyykkituvalle ja vei toisen koneellisen pesuun ja laittoi ensimmäisen kuivuriin. Tämän jälkeen TiBu meni kotiin, hajotti oksettavanyököttävän ATK-pöydän osiin ja raijasin sen varastoon. Tämän jälkeen TiBu keräsi asuntonsa matot ja vei ne tuuletusparvekkeelle tuulettumaan. Tämän jälkeen suuntana oli jälleen pyykkitupa ja koneellisen nro 2 siirto kuivuriin ja ensimmäisen erän vieminen kotiin.

Tässä vaiheessa TiBu kaivoi esille vadin, fairyn, ikkunalastan, ikkunanpesimen ja kuivauspyyhkeen. Eli TiBu aloitti kolmen ikkunansa pesu-urakan. Ja kylläpä tulikin putipuhdasta. Ikkunoiden pesemisen lisäksi TiBu laittoi makkarin ja keittiön tuuletusikkunoihin siitepöly-ötökkä-töhkä-suojan. Eli jospa tänä kesänä ampiaiset pysyisi sitten poissa TiBun kodista.

Jossain ikkunoiden pesun välimaastossa TiBu kävi hakemassa kuivausrummusta vaatteet pois. Ikkunoiden hohtaessaan puhtaana, TiBu repi verhot pois ja petivaatteet pihalle ja toisin sanoen pyykkäsi vielä myöhemmin pari koneellista lakana- ja verhopyykkiä. TiBu järjesti hieman huonekaluja uuteen uskoon, sillä makuuhuoneen löhösohva siirtyi nyt olohuoneeseen kun se inhottavayököttävä ATK-pöytä oli nyt atomeina kellarikomerossa. Tietysti TiBun kotona on nyt muutama muovilaatikollinen tavaraa, jotka odottavat yhtä lipastoa saapuvaksi, jotta nämä roinat saadaan kaappeihin piiloon. Mutta, TiBu kuitenkin pyyhki pölyt, imuroi lattiat ja pesi ne, sekä kävi pöllyttämässä mattoja omin pikku kätösin. Ja joskus kahden aikaan iltapäivällä TiBun urakka oli valmis.

Tässä vaiheessa TiBun massu murisi uhkaavasti. Imoitti, että jospas jotain sapuskaa saisi. Joten TiBu valmisti itselleen herkullista broileria makaroni-pinaatti höystöllä.

Noin kello kuuden aikaan illalla TiBu totesi, että virtaa olisi vielä vähän. Eli TiBu otti ja teki siman valmiiksi käymään ja veti lenkkurit jalkaan ja teki kolmen vartin kävelylenkin. Sitten olikin tunti aikaa saunavuoron alkuun. TiBu koikkeloi puolikuolleena saunaan ja makasi lauteilla jalat katossa vartin verran. Ja kylläpä siinä mukavasti rasittuneet jalat rentoutui. Illalla TiBu söi iltapalan ja totesi klo 23.00 että eiköhän tämä päivä ole pulkassa nyt ja kömpi sänkyyn puhtaisiin lakanoihin.

Sunnuntai aamuna TiBu sitten heräsi puoli yhdeksän aikaan ja yhdeksältä vei jälleen koneellisen pyykkiä peseytymään. Sitten TiBu istui aamuaurinkoisella parvekkeellaan juomassa aamukaffetta ja lukemassa kirjaa suunnilleen yhteentoista saakka, eli niin pitkään kuin parvekkeelle aurinko paisteli. Tämän jälkeen TiBu katseli munkki-reseptiä ja laittoi aineet valmiiksi. Tai ne aineet, joita kaapista löytyi. Eli klo kahdentoista aikaan TiBu suuntasi lähi-Alepaan hakemaan maitoa ja kaardemummaa. Ja sitten ei kuin munkin tekemiseen. TiBu teki aavistuksen verran terveellisempiä munkkeja, nimittäin laittoi joukkoon ruisjauhoja :) Noh, osan munkeista TiBu sokeroi saman tien ja osan laittoi pakastimeen odottamaan vappupiknikkiä. Niin ja simankin TiBu sitten pullotti illalla. TiBu suunnitteli lähtevänsä lenkille, mutta näemmä kahden päivän touhuaminen vaati veronsa ja TiBu simahti päikkäreille puoli viiden aikaan.

Niin, sellainen oli TiBun viikonloppu. Tiedättekö, että TiBusta saa joku vielä tosi hyvän vaimon :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus