Aika bueno viikonloppu

  • TiBu78

Täytyy myöntää, et tää koirankusetus-keikka on aika kiva. Siis itte hurtasta en niin välitä. Ihan ok rakki, mutta kun ei edes vessassa voi käydä ilman et toinen vikisee oven takana. Ja jos käyn saunassa ni yks kyttää kylppärin puolelta lasioven takana. Vaikka toisaalta, onhan se ehkä vähän reppana kun isäntä ja emäntä jätti sen taas kahdeksi viikoksi mun huomaani. Mä en vaan voi sille mitään etten tykkää koiran hajusta :) Mietin tossa kun löysin kylppäristä koiran shamppoota et pitäskö pestä koko rakki. Sit sitä vois ehkä rapsutellakin enemmän..

No mutta enivei. Mä perjantaina odottelin et noi porukat lähtis kentälle ja mä saisin asettua rauhassa taloksi. Siinä on taas pariskunta jota en vaan kestä. Tai se perheen miesosapuoli on ihan ok mut tää mun työkaveri... voih ja eih... Mut joo, pari tuntia mun piti niitä kestää ja sit ne läks. Ja voi rakki-parkaa kun se tajus et jäi pois matkasta. Me sit käytiin rakin kanssa illalla lenkillä ja jaksoin jopa rapsutella sitä sit telkkua kattellessa. Niin ja pyykkiä piti pestä kun en ottanu muuta ku paskasia vaatteita mukaan. Kun en ehtiny kotona pyykätä :)

Lauantaina sit piti käydä pitkällä lenkillä mut jotenkin mä en vaan ehtiny. Ja sit pitikin käydä Sellossa shoppaamassa ruokaa kun mitäänhän mulla ei ollu, ei edes maitoa kaffeen. Sit pitikin alkaa kokkaamaan kun pari kaveria tuli saunomaan ja istumaan iltaa. Eli hurtta jäi vähän huonolle lenkitykselle lauantaina.

Sunnuntaina sit alotin aamun kunnon aamupalalla ja lueskelin. Hurtta kävi aamulla kyllä vikisemässä mua hereille, mutta eipä sillä mitään sen suurempaa hätää ollu. Sit lähdettiinkin kunnon lenkille. Melki kaks tuntia aivan mahtavassa auringonpaisteessa talsittiin ja sit kämpille päästyä laitoin takkaan tulen ja istuskelin tulen loimussa lukemassa kirjaa. Aika bueno :) Illalla vielä vein hurtan reilun puolen tunnin lenkille ja sit lämmitin saunan. Ai että teki gutaa :)

Ja näköjään toi ulkoilu tekee väsyneeksi. Nimittäin molempina viikonloppuiltoina olin jo kympin aikaan menossa nukkumaan. No kyllä mä sit lueskelin vielä etten ny ihan heti nukkumaan käyny.

Tänä aamuna sit kello herätti seiskalta ja ihmettelin kun sain ihan rauhassa nousta ja käydä tsekkaamassa undut ja könytä pesemään hampaat. Sit vasta hurtta heräs tajuamaan että hei, on aamu. Eli mä taisin sen jotenkin onnistua väsyttämään niillä lenkeillä. Se on tainnu tottua sellaseen lönköttelyyn ja mä kun pidin kohtalaisen reipasta vauhtia eikä jääty ihan joka pissejä haistelemaan niin kai se sit kävi hurtan kunnon päälle :) Aamulla tosiaan sit polkastiin vielä puolen tunnin lenkki ja sit aamutoimet. Mietin et joku aamu pitää laittaa sauna lämpiämään kun lähtee lenkille ja sit käydä aamusaunassa. Eli jotain hyvää tässäkin hurttanakissa :)

2 kommenttia

TiBu78

16.2.2009 14:53

Nii no, ehkä tää johtuukin just siitä et oon itse enemmän kissa-ihminen. Mut eiköhän noi muut edut voita ton pienen tuoksuongelman :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus