Liian lyhyt yö

  • TiBu78

Minkähän takia joskus yö menee ihan liian nopsaan. Niiko viime yö. Mä olin jo hyvissä ajoin ennen kello 11 illalla sängyssä ja ilmeisesti vähän yliväsyny kun uni ei tullu ihan heti vaikka ois voinu kuvitella. Ja sit aamulla kännyn herätys soi ja tuntu, etti ole nukkunu kuin hetken. Et kääntääkö joku ihan kiusallaan aikaa eteenpäin yöllä nopeemmin ku päivällä? Jos päivällä aika menis niin nopsaan niin täähän ois ihan juhlaa :)

Jotain ihan outoa untakin mä näin. Asuin jossain kimppakämpässä ja alakerran naapurissa asu pari tuttua. Tai toinen niistä oli itseasiassa yhden yhteistyökumppanin työntekijä. Joka siis ei millään tavalla vastaa mun miesihannetta ja joka ei voi juur tään vähempää kiinnostaa. Toisaalta se asu kyllä miehen kanssa, joten ehkä ne sit oli homoja? Mut joka tapauksessa mä olin siis unohtanu avaimet sisälle ja toinen kämppiksistä oli ulkona mut silläkään ei ollu avaimia. Ja nää kaks homoa(?) oli pyykkituvalla ja toinen niistä lupas sitten tulla tiirikoimaan oven auki. Mut mut toinen kämppis ehti siinä vaiheessa jo kotiin ja sillä oli avain. Ja siis nää mun kämppikset oli miehiä. Ja ihan selkeesti se oli mun asunto, tai siis ainakin sama rakennus missä mä asun. Vaikkakin pyykkitupa oli ihan erilainen. Sellanen mikä oli Damissa opiskelijaparakissa vieraillessa niillä. Mut siis siinä vaiheessa soi herätyskello kun kämppis tuli kotiin ja sai oven auki. Siitä ei o mitään havaintoa et ketä nää mun kämppikset sit mahto olla.

Mutta joo, eilen en tosiaan jaksanu salille enää illalla. Kai toi viideltä herääminen sit vei veronsa. Töistä lähtiessä kun olin ihan valmis nukahtamaan istualteen. Jaksoin sentään hollannin tunnin sinnitellä ja sit painelin kauppaan ja ostin jäätelöä :) Sentään vaan puolen litran paketin niin ei tuu vedettyä ihan mahdottomia :) Teki jo viikonloppuna mieli jädee, mut en tullu ostaneeks. Nyt on sit korjattu sekin virhe. Ja tänään raahaan nää raihnaset luuni salille pomppimaan. Ehkä tää taas tästä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus