Jumankeutsi kun

  • TiBu78

meinasin vetästä uljakkaasti lipat tuossa Groteskin kulmalla. Siinä on ihan lahjakas määrä hiekkaa tai mitä lie soraa viskottuna jään päälle, mutta yllättäen se mitään auta. Yhtälailla luistaa sora jalan alla mitä se pelkkä jääkin. Mutta enikeis jos en ois saanu tasapainoa pidettyä niin oisin aikas nätisti lentäny suoraan niille rappusille. Nyt otin vaan sormenpäillä tukea rappusista sen verran, että pystyssä pysyin. Tosin tais toi olkapää hitusen verran revähtää tuntemuksista päätellen. Tarkottaako tää nyt sitä, että on käytävä pikkuhiljaa hankkimassa ne sellaset mummopiikit kenkiin? Eihän tuolla lähiöissä tällästä ongelmaa ole kun siellä on vaan lumi pakkaantunu eikä ole läheskään näin liukasta. Sorakin pysyy paljon paremmin liukuesteenä.

Mutta tää keleen tsadi ja tsadin kävelytiet... Varsinkin kun joissain paikoin on levitetty suolaa kadulle ja sit taas lyhyen pätkän jälkeen sitä suolaa ei olekaan. Ja siitä sit seuraa se, että se märkä kulkeutuu siihen ei sulan päälle ja sitä kautta se ei sula sit muuttuu ihan helvetillisen liukkaaksi. Joten josko ystävällisesti tuttavallisesti joko suolattas kaikki keleen kadunpätkät tai sit vastaavasti jätettäs suolaamatta kaikki!!! Mä meen prkl lakkoon!!! Tai ois ehkä pitäny kaatua niin ois saanu saikkua ja muksat korvaukset...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus