Oon koko

  • TiBu78

viikon kärsinyt ihan älyttömästä suklaan himosta. Maanantaina puntaroin fazun sinisen ja parin daimin välillä ärrällä käydessä ja päädyin daimeihin kun ajattelin, että siinä on sitten useemmalle päivälle herkuteltavaa. Ja katinkontit. Vetäsin ne molemmat daimit siinä yhdellä istumalla töissä. Ja aijai että oli hyvää. Tiistaina sit selvisin suklaan houkutuksilta, mutta menin ja ostin Kampinkeskuksen punnitse ja säästä-kojusta kasan kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Ja varsinkin uusi tuttavuus kuivatut kiwit oli aivan älyttömän hyvä herkku suklaan tilalle. Tosin sen pussillisen tuhosin lähes kokonaan bussimatkan aikana.

Eilen sitten piti käydä kaupasta ostamassa evästä töiden jälkeen kun alkoi jääkaappi sisältämään lähinnä valon. Ja ylläripylläri ostin sit Lidlistä kolme "patukkaa" sisältävän 56% suklaa tömäyksen. Tosin sen aukasin vasta tossa hetki sitten kun taas iski hillitön himo. Eilen kyllä sit bussimatkalla mutustelin sellasen Lidlin suklaa-caramel-patukan joka oli ihan järkyttävän makea.

Jotenkin musta tuntuu, että syön nyt tota suklaata kun olo on jotenkin masentunu. Tai ei varsinaisesti voi sanoa et masentunu mutta just nyt ei vaan mikään huvita. Ei jaksais raahata sitä rakkia ulos joka helvetin päivä ja kaipais jo omaan kotiin. Ja toisaalta tekis mieli ottaa hatkat töistä, mutta eihiän niinkään voi tehdä kun tulee aikamoinen köyhyys vastaan siinä vaiheessa... Sitä vaan kaipais nyt jotain suuren luokan vaihtelua. Uutta potkua elämään. Ja ei, se uus potku ei tarkota myöskään mitään mies-juttuja kun nekään ei jaksa huvittaa...Tosin suuria elämänmuutoksia tässä oonkin suunnitellu, mutta ne toteutuu sit vasta heinä-elokuussa jos ovat toteutuakseen...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus