Kävinpä eilen

  • TiBu78

silmälääkärissä. Ja nyt oon sitten sairaslomapäivällä kotona tänään. Sain nimittäin niitä helkkarin silmän laajennustippoja mitä lienevätkään ja lekuri pääsi taas toteemaan että kyllä on kaunis silmänpohja. (Se on hienoo, mussa on kaunista sekä paksusuoli että silmänpohja.) Noh, kotiin tulo sieltä oli yhtä tuskaa auringon ja lumesta kimaltavan auringon takia. Ja painelin suoraan päikkäreille. Ja tarkotus oli nukkua tunti, mutta nukuin kome tuntia. Ja herätessä peilistä katteli edelleen kohtuullisen isot mustuaiset vastaan. Ja sit alko pikkuhiljaa hiipimään huono olo joka sit yöllä kultivoitui vessanpöntön laatottamiseen.

Nyt ei enää yrjö kyläile, mutta enpä uskaltanu töihin lähtee. Varsinkin kun noi perhanan silmät on edelleen täynnä mustuaista. Tää ruudulle katteleminen on edelleen hankalaa kun kaikki näkyy enemmän tai vähemmän kahtena. Joten tästä tulee kiva saikkulomapäivä. Ei voi lukea, telkkarin kattominenkaan ei ole mitään ihan kaikkein mukavinta. Ulkona ei sentään paista aurinko niin uskaltaa kauppaan lähteä. Nukkuakaan ei passaa kun huomenna pitäs töihin ehkä jaksaa, ja jos päivän nukkuu niin turha luulla et yöllä saa unta.

Että elämä on joskus ihanaa ja ihan lääkärin toimesta!!!

3 kommenttia

irga

15.2.2011 12:53

Tsemppiä, tiedän tismalleen sun fiiliksen (tosin ilman byyttaamista). Mun on pakko mennä silmälääkäriin aina perjantaina, koska pupillit muistuttavat pesäpalloja vielä sunnuntainakin. Menin keskellä viikkoa ja jouduin menemään duuniin aurinkolasit päässä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

16.2.2011 12:27

Jep, tosin tää on eka kerta kun mulla on näin pitkään kestäny toi tippojen vaikutus. Edellisellä kerralla kolme vuotta sitten parin tunnin päikkäreiden jälkeen silmät oli jo ihan ok. Vieläkin silmät on vähän oudot, mutta nyt sentään pystyy jo ruutuakin tuijottelemaan eikä toi aurinkokaan saa aikaseks varjoonvetäytymis strategiaa :)

Mutta tiedänpä nyt minäkin, että seuraavan kerran menen sit perjantaina silmälekurille :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus