Tänään on

  • TiBu78

ollu aika hyvä päivä. Jaksoin herätä aamulla niin, että ehdin bodypumppiin. Ja jopa vielä kävelin sinne. Aivan iiiiiihana sää. Aurinko paisto ja linnut lauloi. Ja kun vielä sattu niin mukavasit, että tuo tuulikin puski myötäisesti, niin ei tarvinnu senkään takia ihistellä. Joten kävin sitten tunnin riehumassa bodypumpissa, siihen päälle kolme varttia kehonhuoltoa, eli venyttelyä ja ihania selän rullauksia ja ojennuksia. Ja kun noiden tuntien jälkeen suihku ja sauna on aina ihan täynnä, niin jäin sitten vielä polkemaan kuntofillaria vartiksi ja siihen päälle kymmenen minsaa sitä tärinälautasysteemiä. Sit parikytä minsaa infrapunasaunassa, suihku ja päivän kohokohta; Sushia mukaan. Nimittäin tuohon Hertsikkaan on avattu uusi HanKo-sushiravintola, josta kävin sit hakemassa 14 aivan ihanaa nigiri-sushin palasta. Tosin meinas siellä ravintolassa alkaa kypsyttämään kun sanoivat, että menee vartti. No puolen tunnin päästä sit kysäsin tarjoilijalta et niin kuinhan kauan tässä vielä menee? Kun vartista puhuttiin ja nyt on menny jo kaks. Pahotteli kovasti ja ilmotti että muutama minuutti vielä. Olisin vihreetä teetäkin saanu, mutta sitä jos tempasen tyhjään vattaan ni sit on paha olo. Sain mä toki 20% alennuskortin sit seuraavaan sushiannosta silmällä pitäen, joten menkööt nyt tällä kertaa.

Kotio päästyä sit kävin roudaamassa pyykit koneeseen, vein matot ja petivaatteet ulos ja sit herkuttelin puolet tuosta sushi-annoksesta. Ja ihan hitsin hyvää oli. Joten voin suositella tuota paikkaa vaikka palvelu hitusen hidasta onkin.

Syömisen jälkeen sit imurointi, pyykit kuivuriin, mattojen tamppaus ja sit rojut sisälle. Nyt kun vielä saan pyykit pois kuivaajasta ja lakanat mankeloitua ni vois ehkä lorvailla loppupäivän saunavuroa odotellen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus