Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2006.
Seuraava

Tänään on paljon "asiaa"  2

Eli aikaani yritän epätoivoisesti kuluttaa....
Tossa juuri mietiskelin että muistaakseni noissa kyselyissä oli vähän aika sitten sellanen kysely jossa pohjimmiltaan kysyttiin että henkiset vai ulkoiset avut on tärkeempiä..(en muista tarkkaa sanamuotoo) Yllätys..melkein kaikki vastas että henkiset.. Okei ..mutta arvatkaas mitä tapahtu kun mun kuvat hävis ? Loppu muukin liikenne..eli eipä paljon tuu viestejä..varsinkaan uusilta tuttavuuksilta. Kai niistä mun kuvista sitten kertakaikkiaan huokui mun henkisyyteni...mun tisseillähän ei ollut asian kanssa mitään tekemistä..
Voi herranjestas muakin ..kaikella määkin päätäni vaivaan.


Yleisön pyynnöstä..  1

Tai ainakin joku erehty sanoon että jatka ihmeessä kirjoittelua tänne.. sorry vaan te kaikki jotka jo ajattelitte pääsevänne musta eroon.
Ei se oo niin helppoo.
Ei mulla taaskaan mitään järkevää sanottavaa ole..
Elämä on kiireistä, työ hieman haittaa vapaa-ajan harrastuksia mutta kai sielläkin on välillä käytävä.
Mutta täytyy sanoo että kun sattuu ja tapahtuu ja tutustuu uusiin ihmisiin niin pysyy henkisesti todella virkeenä. Nauraa on saanu tässä viimeisen kuukauden aikana enemmän kun vuosiin. Välillä ei voi muuta kun päätä puistella teille miehet mutta ilman en voisi todellakaan olla..en päivääkään. Joku tossa neuvoi (kun valittelin pientä väsymystä) että ei sitä nyt tarvii joka yö touhuta.. enhän mä joka yö sentään harrastakkaan...vaan välillä päivälläkin :D
Nyt täytyis varmaan alkaa pukeen ja valmistautua töihin lähtöön...


V***U  5

anteeeksi kiroilu heti otsikossa mutta mua ottaa päähän tää näiden sivujen epätasa-arvoinen kohtelu !!! Okei okei tiedän että sääntöjä tulisi noudattaa ja tiedän että oma oletuskuvani oli aika pimee.. mutta mulla kuitenkin oli kasvokuva !! ei koiraa, metsää, merta, vitsiä tai sarjakuvahahmoa, jotka nämäkin kaikki esiintyvät oletuskuvina joissa siis tulisi näkyä kasvot SELVÄSTI !!!!
Taidan kohta laittaa pillit pussiin ja lopettaa näillä sivuilla esiintymisen..Itselleni ei tulisi mieleenkään ruveta tekeen ilmiantoja. Mun mielestä se on ihan jokaisen oma asia mitä kuvissa on. Mutta venaillaan tässä nyt sitten jonkin aikaa niin sitten pääsen anomaan takaisin oikeuksiani..


Seuraava