Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Seuraava

Hoh hoijaa..  1

Onneksi ei ole krapulaa, mutta tää väsymyskin riittää..ja nykysin aina baari-illan jälkeen on niin perkeleen tyhjä olo. Juu juu tiedän tiedän, ehkä sitten kannattaisi lopettaa, mutta kun ei jaksa vaan kotonakaan olla ja kun tanssimen on niin mukavaa :) Ja sehän se on nykysin se tärkein syy baareilla. No eilisessä oli mukavaa se, että oli ekaa kertaa liikenteessä oman pojan kanssa. Ja sehän nosti mukavasti itsetuntoa kun meitä luultiin sisaruksiksi :) Sillähän jo elelee loppuvuoden :DD No muuta mukavaa ei sitten eilisessä oikeestaan ollutkaan. Sen tosin tuli selväksi että äiti on aina äiti ja huolehtii.


........  2

Otsikko tyhjää niinkuin suomen peli. Eihän tuosta mitään tuu. Tuli sitten ilmeisesti oltua auringossakin tänään siellä kuivassa miitissä. Noin niin kuin suoraan sanottuna toinen tissi on palanut..ei en ottanut aurinkoa yläosattomissa vaan paita oli hieman avonainen ja ei näköjään talvi-iho kestänyt aurinkoa. No mikäli vanhat merkit paikkansa pitää se muuttuu kyllä rusketukseksi. Tänään on tullut viljeltyä tuota: olen idiootti-kommenttia aika tiuhaan. Niin kuin ajatella saattaa, kyse on tietenkin miehistä ja omasta idiootti suhtautumisesta. On se kumma mihin kaikkeen sitä "nöyrtyy". Ja muutenkin on tää kummaa hommaa..se jonka haluaisi ei halua, se joka haluaa niin sitä ei voi ite ajatellakkaan muuta kun kaverina jne... Olisiko elämä yksinkertaisempaa jos todellakin harrastaisi vain ja yksinomaan sitä seksiä ilman tunteita ? Johan tässä elämässä on tuo parisuhteenkin autuus, avioliiton onnellisuus ja perhe-elämä on tullut koettua. Ihan hyvin voisi "luovuttaa" ja elellä sinkkuna loppuelämä...


Se toimii taas :)  2

Eli vihdoin ja viimein sain nettini toimimaan. Nyt onkin sitten ainoa ongelma miten maltan pysyä poissa tästä kun tuo istuminen on kielletty vielä pidemmäksi aikaa...tosin kukaan ei ole määritellyt kauanko pitää olla aina siinä välillä jalkeilla..No joka tapauksessa elämä palasi jälleen kun tänne pääsi. Kun sattuneista syistä tuo muu elämä on ollut aika rajoittunutta.


Seuraava