Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Myyty  1

Jaaha..sain ton yhen lipaston myytyä. Ostaja juuri soitti, että tulee tänään hakeen eli nyt sitten pitäs tyhjentää se.. Niin pitkälle en asiaa sitten vielä ajatellu että mihinkähän mä kaikki kamat sieltä laitan ?? No jos heittelis ne nyt ensin jonnekin pahvilaatikoihin ja miettis asiaa paremmalla ajalla... toivottavasti niillä on sitten kantajat mukana. Toi meinaan painaa ja minähän en nostaa saa... No hyvään saumaan tuli..olikin rahat taas ihan loppu.


Kesä  1

Taitaa olla näitä kesän merkkejä tääkin, että baarissa tulee näköjään notkuttua sekä pe että la. No tosin lauantaina ei kerinny kauheen kauaa baarissa oleen kun harrastimme reipasta ulkoilua Näsinpuistossa :)
(Olisko muuten jollakin lainata juuriharjaa ? En näköjään saa ruohonvihreää lähtemään kantapäistäni..)
Viikonloppuna harrastin myös humanitääristä toimintaa kun tarjosin yösijan kahdelle tilapäisesti asunnottomalle kahdeksi yöksi..(asiaa auttoi jonkin verran se, ko."asunnottomat" olivat oikein mukavia nuoria miehiä :))) Ensi viikonloppuna olisi tosi kiva lähtee sinne suokkimiittiin mukaan, valitettavasti vaan veljeni muuttaa itä-suomesta tänne hämeeseen ja sinnehän on mentävä auttelemaan..No laivalla sitten viimeistään pääsee näkemään tosi monta cityläistä livenä :)
Yritän tässä pitää itseäni väkisin hereillä..jotta unta riittäisi sitten yöksi..vaikka väsyttää kyllä ihan sikana (ei silikonisikana)


Aurinko nousee...  1

Pitkästä aikaa oikein tällänen kunnon uneton yö..Nukuta ei yhtään.Näitähän nyt on ollu, mutta yleensä en ole niitä koneella viettänyt kun onneksi poika on nukkunut niin olen "joutunut" oleen onneksi poissa koneelta öisin. Ja heti kun se lähti lomille niin täällä sitä näköjään istuskellaan :( No onhan tuo komeeta seurata samalla tuosta ikkunasta kun aamu alkaa sarastaa. Ja kun äsken istuin parvekkeella niin linnut alkoi jo aamukonserttiaan. Kyllä kesäyöt on ihania. Mutta kai sitä pitää siirtyä tuonne sänkyyn edes yrittämään jos uni tulisi..


Pohdintaa osa ?  4

Niin siis se juttu mitä mun piti jo eilen pohtia mutta väsymys oli niin mahtava, että ei mitään mahiksia oli tällänen: Miten ulkonäkö vaikuttaa keskusteluun ? Tää lähti siitä kun yksi päivä sättäilin ja oltiin siinä keskusteltu yhen miehen kaa vähän aikaa kunnes se vasta katto mun kuvat. Tämän jälkeen se ilmotti ettei voi mun kaa puhua kun olen niin lihava :)Siis haloo ? Kuinkas se mun keskustelu taitoihin liittyy minkä näkönen, kokonen, rotunen tai mitä mulla on päällä liittyy ??? ja todellakin puhutaan vain ihan keskustelusta...Ja jotenkin musta tuntuu että (sorry nyt vaan miehet) tää on miehille tyypillistä. Jos niitä pyytää kertomaan itsestään tulee ensimmäisenä litania mittoja... Mitä mä niillä teen ? Mä ainakin haluun tietää jotain siitä ihmisestä ja ulkonäkö ei kerro mitään.Ei mulla ainakaan tule edes mieleen kysellä sellasii kysymyksii mitä miehet heittelee..No joo mutta siis tälläistä pohdintaa tällä kertaa.


Siivouspäivä  1

Eli tänään olen pyhästi luvannut aloittaa tän kämpän siivouksen..nimenomaan aloittaa kun ei taida tuo selkä kestää ihan koko paikan kuurausta yhteen menoon. Pitää ottaa silleen rauhallisesti..Sitten pitäs löytää vielä joku joka veis matot pihalle..kun en tullut sitä ajatelleeksi tässä mun hienossa suunnitelmassa:"siivoan vasta kun poika on lähtenyt ettei se oo sotkemassa"


Aina yhtä ihanaa..  1

On olla sunnuntai aamusella bussissa, päätä särkee, tuoksu todella raikas ja olemus muutenkin todella hehkeä :)Jpka kerta päätän, että ei ikinä enää ja aina sitä haksahtaa. Nukuttu ei ole, nyt suihkuun ja sitten taidan nukkua huomis aamuun asti...Kaksi valvottua yötä on vanhalle liikaa.. Nyt muuten muistan sen aikeenkin mitä mun piti täällä pohdiskella, mutta ai näillä aivoille..annetaan niiden levätä huomiseen ja pohdiskellaan vasta sitten..


Seuraava