3.Yö

  • Santtu70

Jäipä sitten viime yönä kirjoittamatta.. No ei siinä varmasti maailmaa paljoa menettänyt. Olen tässä "viihdyttänyt" itseäni ja taidan heti aamulla soittaa hautaustoimistoon..juu luitte ihan oikein..mutta tajusitte sen viihdyttämisen väärin. Eli on vaarallista lukea omia juttujaan..kauhukseni huomasin että mulle löytyy 11 erilaista diagnoosia !! Oikeesti 11 ! No osa on sellaisia että periaatteessa juuri tällä hetkellä ei ole tauti päällä mutta siitä huolimatta ainakin yli puolet on kuitenkin siis juuri nyt olevia.. Eli tulin siihen johtopäätökseen että eihän näin sairas ihminen voi elää kauaa..joten menen suunnittelemaan omat hautajaiseni.. Tai no jos näiden kanssa on sinnitelty jo 12 vuotta niin kai sitä vielä eteenpäinkin mennnään. Se siitä aiheesta.
Onneksi aletaan oleen jo voiton puolella. Ensi yö vielä ja sitten viikonloppu :D Ja tänä viikonloppuna en ole kyllä kotona niinkuin viimeviikonloppuna. Täytyy miettii jos kävis syömässä jossain..seura ei olisi tietenkään pahitteeksi *vink vink* :D Ja kyllä mun kanssa sinne baariinkin voi tulla ..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus