Paluu Oulusta...

  • Santtu70

Hoh hoijaa..kyllä nuo koulutus reissut voi olla rankkoja.. ja sitten vaikka on ihan póikki niin on pakko vielä istahtaa tähän koneelle..olenko addikti ? Ehkä.. No postit oli kuitenkin selviteltävä. Tuossa selailin suomi24:n treffisivuja..(ihmeeksi huomasin niidenkin taas toimivan)ja ihmetteli taas tuota touhua..sekä miesten että naisten ilmoituksissa valitellaan kovasti että eikö tosiaan löydy sen ja sen ikäistä naista/miestä joka olisi tosimielellä liikkeellä... Miten niin voi olla ?? Molemmat etsii eikä kumpikaan löydä.. Mä en todellakaan tajuu.. siinä on pakko olla kriteerit jommalla kummalla liian korkeella.. vai mistä ihmeestä se johtuu ? Selittäkää joku mulle please !! Vai onko tää juuri sitä prinssi/prinsessa syndromaa eli haetaan jotain jota ei ole edes olemassa !! Juu ja sitten tuo sanonta: tavallinen suomalainen nainen/mies.. millanen sellanen on ? Olenko hieman tyhmä kun en sitäkään tiiä.. kun mun mielestä jokainen on omalla tavallaan erilainen onneksi.. No nää on taas tälläsii ihme mietteitä kun olen tosiaan hieman taas vähillä unilla liikkeellä..
Ai niin ja se kyselty asia: elämäni on todellakin niin tylsää ettei paljon kirjoitettavaa ole..seksiäkään taas harrastettu yli viikkoon... APUA !!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus