Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Kummia unia  3

Tässä useampana yönä nukkunut tosi huonosti. Heräillyt monta kertaa ja unet ollu ihan ihmeellisiä. Mutta viime yönä oli kyllä paras:ääni sano mulle että jos nyt heräät niin saat 10 euroo ja totta kai mä heräsin :))(eikä muuten mitään kymppiä näkyny).
Tänään meille sitten tulee uusi perheenjäsen.Katsotaan kuinka pian mä sitten kadun sitä päätöstä :)
Nyt on aika väsy olo kun vielä puolikuntoinen flunssan takia ja kahtena päivänä baarissa. Mutta eilen oli kyllä hauskaa. Pitkästä aikaa vietettiin koko ilta tanssilattialla. Polvi ja varpaat on aikas kipeet, mutta eiköhän ne tuosta.Ai niin mites se meni se Doriksen lause: kehuja on aina kiva saada, jollei muita niin omakehuja :)))) eli siis olemme täydellisiä :)


Pää hajoo...  1

Yöllä ei taas tullut unta ja se on vaarallista. Silloin aina sorrun siihen "ajatteluun" Tosin tässä on muutenkin ajatukset pyörinyt aika vinhaa vauhtia, ei aina itsekään pysy perässä. Kun nyt taas oikein asioita pähkäilin sain jostain kumman syystä itseni vakuuttuneeksi siitä, että olen oikeastaan erittäin epävarma ihminen.Päässä kun lähinnä pyöri kysymyksiä mitä jos, entä kun, mutta jos kuitenkin,jne.. Tai sitten hieman vainoharhaiset ajatukset; ei ole mitään, mitä jos kuitenkin on ? jne.. No näin aamulla tietenkin nuo ajatukset saa hieman eri mittasuhteet kun yöllä klo 2. Mutta hitto vieköön, miksi niitä pitää yleensä ajatella ??? Siinä palaan taas siihen samaa: miksi ei voi olla onnellinen olemassa olevasta ? No sitä sitten varmaan jään seuraavaksi pohtimaan..jälleen kerran.
Kohta pitäisi lähteä koulutukseen ja nukuttaa niin, että saa vaan toivoa etten nukahda heti ekan puhujan kohdalla..toisaalta aihe ainakin sopii tunnelmiin: psykoterapia :)


Lukihäiriöitä  2

Ovatko lukihäiriöt lisääntyneet ? Ainakin tänään on tuntunut siltä..Ja onko kyseessä se, että ei osata lukea vai se ettei ymmärretä mitä on lukenut ? Laitoin profiilini tekstin: Koodeja on ihan turha mankua, lukituissa kansioissa on vain miittikuvia vain paikalla olleille. Ja heti kohta alkoi tulla koodi pyyntöjä. Siis täh ? Oliko tuossa jotain epäselvää ? Ja ainakin kaksi näistä kehui samalla että minulla oli mielenkiintoinen profiili..eli siis olivat mukamas sen lukeneet. Juu ihan varmasti. Toinen joka tässä on ihmetyttänyt on se, että kun poistin vieteltävissä toiminnon alkoi tulla yhteydenottoja. Siis haloo..eikös tuo kerro jotain siitä kaipaanko jotain vonkuviestejä ? Varsinkaan sellaisia joissa tärkeimpänä tietona on tietyn elimen koko. No täällä kai on ihan turha asiasta vonkua..ei ne osaa lukea kuitenkaan. Ja jonkun blogin lukeminen nyt olisi ihan liikaa vaadittu..


Kaverisiivousta  1

Siivosin jälleen kaverilistaani. Nyt oikein reilulla kädella. Kaikki puhumattomat tapaukset sai lähteä. Joitakin sellaisia jäi jotka ei niinkään pikaviestillä muista, mutta ovat muuten keskusteluissa aktiivisesti mukana. Noin helposti sitä kavereista päästiin ihan ilman tunnontuskia....:D


Että sellasta  1

Hieman tuo eilinen ahistus on helpottanu. Sekä fyysinen että psyykkinen. Sitä vaan näköjään tosiaan joskus ajattelee liikaa..olis jonkun tarvinnu olla sanomassa:pölö..:D No taisin sanoo sen itelleni ajatuksissa. Ja kumma kyllä sekin helpotti. Hmmm lapseni juuri sanoi mua idiootiksi..eikös se niin ollut että lasten suusta se totuus kuullaan ? Äh se ei vaan oikein ymmärtäny mun huumoria :D
Jotenkin sitä on niin väsy että kaikki ihan tyhmät jutut naurattaa. No parempi kai nauraa kun itkeä. Hitto..tässäkään tekstissä ei ole taas päätä eikä häntää. Nyt on muuten paljon mukavampi sairastaa kun ulkona tulee vettä kun aisaa :) Mulla on heti parempi mieli. Hieman mä olen outo tapaus.


Ahistaa..  4

Ahdistaa siis sekä fyysisesti että psyykkisesti. Fyysisesti ihan tän flunssan seurauksena..ja psyykkisesti no se onkin sitten jo vaikeempi juttu. Periaattessa kun asiat on hyvin. Mutta ilmeisesti en vain osaa olla onnellinen siitä mitä on. Osaako kukaan ? Kuuluuko se ihmisluontoon että aina pitää haaveilla jostain vielä enemmästä ? Tai ainakin suhtautua hyvin epäilevästi siihen olemassa olevaan. Ja sitten jo kohta epäileekin, että onko sitäkäkään mitä luulee olevan ? Kuulostaapa vainoharhaiselta. Toivottavasti nämä ajatukset on vain kuumeen ja tukkoisuuden tuomia..ja häviävät kun paranen ja saan takaisin se eilisen hyvän olon. Kohta alkaa taas varmaan särkeä päätä (vielä enemmän) kun yritän ajatella. Onhan tuo jo moneen kertaan todettu, että ajattelu ei sovi mun aivoille :DD Ainakaan tälläinen pohdiskelu.
Jos kohta painuisi takaisin tuonne sänkyyn...ehkä se on mulle nyt paras paikka. Ja yrittää olla ajattelematta liikoja.


Flunssaa :((  2

Nyt se sitten iski oikein kunnolla..olo on todella tukkoinen ja hengittäminen tosi vaikeeta. Tämän päivän sinnittelin vielä duunissa,mutta huomisesta jo ilmoitin, että jään kotiin. Täytyy nyt sitten katsella kuinka tää menee ohi.Ei kai se kauheen viisasta ole mennä potilaita tartutteleen. Tai työkevereita. Ne tosin on sairastanut suurin osa jo tän.


Kotona  1

Oli sitten pitkästä aikaa viikonloppu kun olin ihan vaan kotosalla. Mitä nyt salamiitissä Eloveenuksella ;)Mutta siis ei baarissa ollenkaan.Olisi ehkä tuntunut oudolta jollei olisi ollut hyvää seuraa :) No pitkä tämäkään tauko ei ole kun ensi viikonloppuna sitä taas jo pitäs mennä. Huomenna sitten taas pitäs jaksaa duuniin jo seitsemäksi ja yskä on aika pahana :( Toivottavasti ei nyt tauti kuitenkaan kunnolla iske päälle.


Ihme väsymys  2

Tänään on jotenkin väyttäny ihan sikana. Tosin yökin meni hieman levottomasti, heräilin monta kertaa ja unetkin oli ihan levottomia.
No enää kaksi aamua tällä viikolla, kun täytyy heräillä aikaseen. Tarkoituksena olis viettää rauhallista kotiviikonloppua mutta katotaan nyt kuinka käy. Sen nyt on oppinut, että vannomatta paras. Tosin tuo rahatilanne jälleen kerran sen verta huono, että se rajoittaa aika hyvin menoja. Muutenhan olisin lähteny Hesaan miittaileen..kivahan se olis joskus muuallakin kun täällä TaNpereella. No eiköhän sekin vielä joskus onnistu.


Duunia  3

Niin tänään oli sitten eka päivä kun ihan oikeesti vastasin yksin duunistani. Eli siis toimin ns. vastuuhoitajana kansliassa (siinä sitten pysynkin ainakin jouluun) Aika hulinaa oli ja vähän hitaasti vielä sujui noi uudet tietokone ohjelmat mutta eiköhän se siitä.
Tänään taas monikin keskustelu, mitä olen lueskellut, on herättäny aika lailla ajatuksia. (Vaarallista; mä ajattelen) Omaa elämäntilannetta on pohdiskellut moneltakin kantilta. Mutta jos nyt lakkais ajattelemasta ja menis nukkumaan, jotta pääsee aamulla ylös sängystä..