¤ kauneuspilkku ¤

  • ZOMQandBarbieQ

Apteekista tuli puhelu ja ne sano et tuu hakeen lääkkkeees et jaksat enämpi säätää. heräsin ja olotila on epämääräisen kiinnostonut itsestään ja siitä kun ei ookkaaan vierotusoireita tai mitään. vetäsen subupalaaa sit kun sitä on -nyt vois pitää breikkii siinä -mennet ihan vitukseeen -vetänyt kärteeen jka kaikkeee. sauhut teki hyvää ja lkinnut laualavart päänsisäisessä puurtarahassani....tältäkö se tuntuu ku ei kuolekkaan ja tuukkaaan paska olo -no onnex poltin sormeani sytkärillä vesipiippua säätäessäni et nuolaisen aina väkluillä oikeeeta nimetöntä.

Nyt mä tajuun kuka se yx pimu on ja sehän suorastaaan välttelee mua. tai mä sitä -joo, siltä tuntuu me ollaaan kuin magneetin kaksi eri napaa jokka hylkivät toisiaaan eivätkä vedä jostain syystä toisiaan puoleensa (katso: googleta magnetismi...tai sit jompikumopi feikkaa tai molemmat. ihmiset on omituisia¤ jos me ollaanki niiitä hitaasti syntyneitä jokka ei oo syttynyt vielä toisilleen kun aina on se joku toinen joka on tiellä tai välöissä ku pitäs tehdä' jotain ja näin asioas eri oo mennyt putkeen
ja AJOITUS ON KAIKEN AA JA OO -mulle tulee erittäin romanttinen olo ja mä puhun meistä ja lopetan typerän sarkasmin jolla ei ainakaan voita mitään tässä keississsä. joo TRY TO HARD OR FORGET IT mut se on kummiskin edessä kuin tulipalo tai joku jota suorastaan kammoksuu ku se on niin kaunis. Kaikissa meissä on kauneuispilkku -se on hyvä muistaa, sanon mä itsellein.näin me kakasija pyöritämme näin maailmaa -jos me kaksi tapaaam esiitä syntyisin varmasti jotain mmm mut mitä -tässsä on jätetty mysteeerille mahkut antaaa taikurin itsekkin hämmästyä -OTA SELVÄÄ KENENKÄ KANSA OOT -SE ON HYVÄ MUISTAA JA ASIA TOIMII TESTAAMALLA.NONNI.

Odotan zengurua. Se soitti ja sano tulevansa kuskaan mua ja se on hyvä
-sillä tää selväpäisyys voi viedä järjen ja itsestään selvyydet nousevat pintaa kiistanalaisiksi asioiksi. en juo töänäänkään olutta tai lonkkua joita mul on jääkaapissa, koska narkkarina mä toimin uskottavammin joo. se sopii tän päivän kuosiin ku neä päähän. alkohol8isdmi on sitäpaits liian laillistakin -ilman alkoholia iolisinkin jo fromulakuski, mut jonku pitåää soittaa musaaa ja näytellä ja olla taiteilijakin joten me mitäs me narkomaaanit jokka maalaaamme koko maailmammme siedettäväksi mestaKSI JOIISSA ÖIRISIJÄT JA KAATUILIJAT SAA ENEMPI KUHMUJA JA NE ON MUITTEN ARMOILLLA. AAMEN.

vois laittaa jotain muuta ku bowieta:)

Kirjoitettaessa soi JOTAIN MUUTA KU BOWIEE

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus