Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Edellinen

=snowboarding=  4

karautin kiville lumilaudallani ja tein hienon ilmalennon,
mutta se ei ollut niin hallittu luin olisin toivonut ja sukelsin mahallani lopun jäistä mäkeä pikku hyppyrin jälkeen -tarvii toivoo lunta semmonen metri, niin kyl se siitä. koiralle pitää antaa erikoiskäskyjä et se juoksee koko radan mun perässä -onnex mäessä on sopivasti vauhtia ettei koira kerkiä kiilan mun eteen. lasku alkaa tietty lähtölaskennaklla jonka koira hallitsee ja yrittää huijata ennekoimalla liian aikaisin.

ostin bayerin-luistimet kirpparilta kympillä ja kokeilin aiemmin luistelutaitojani jokka oli tosi ruosteessa ja tuli mukeltua. multa katkes maila kun koitin onetimereitä lämärillä yläkulmiin.
kentällä ei ollut vielä laitoja sennettuna, mut kai ne pian on.

käsine anto mulle jonku ekltasen kiimapillerin juuri ja söin sen. täytyy sanoo että mun on pakko saada pillua ja naista vähän äkkiä -tää kuulemma kesti käsineellä tää kiima viikon...on se jännä testata josko mul kestäis kauemmin -pakkohan sitä oli testata kun en oo aiemmin testannut.

suomen mäkikotkat on ihan perseestä. mut ne nuoremmat voi joskus saavuutaa jotain -ihan sama:)

WEETÄ PÄÄHÄN !
WEETÄ PÄÄHÄN !

= ei se oo se kaupan tyttö =  7

Ville on rakastunut, ja se piilottaa sen niin hyvin ettei sitä näe kuin umpisokea. Ville haaveellisena makaa silmät utuisina katse jossain kaukana taivaalllisessa ja silti ei missään. Sanat tulevat matalalta ja niissä ei ole mitään järkeä -hän puhuu vierailla kielillä suomea jota on vaikea ymmärtää kun sitä ei tajua.

Seireenin noitumana on vaikeata tehdä muuta kuin raapia pallejaan ja syödä silmillään sitä ikävää joka on kumminkin aika lähellä, mut piinaavan kaukana.

Ville on tossun alla ja kovin mielellään -jotenkin tuttua ja silti niin kaukana kuin lähikauppa.



=kokiksen vika=  5

en saanut nukuttua kun ajattelin yhtä kaveriani jolla syöpä haimassa (19-wee kundi) tää on aika mustaa tää joulun aika, mut mä annan kyllä hevosten murehtia loput....mulle riitti. hevosilla kun on isompi pää siihen tarkoitukseen.

Suomi24jässä oli kyssäri; mikä tekee onnelisesksi?

mun pitää päästä sukeltamaan veteen niin sillon oon ainaskin elementissäni ja onnelinen kuin pieni lapsi. uiminen ja sitten omat tai kavereitten tyhmät jutut tekevät onneliseksi sekä onnettomaksi -mieleni ailahtelee tämän tästä.

jo se, et saa hengittää vapaasti ja elää ei aina tunnu riittävän -onni pitää joskus väen vängällä oivaltaa kun rypee itsesäälissä tai muuten tuijjottaa vaan omaan napaansa. epäitsekkäät jutut yleensä tekevät onneliseksi- niinku lahjojen ataminenkin, mut jouluna se on jotenkin hinnoiteltu vituix. Jouluppukki ei oo punapukuinen, vaan sillä on lammasturkki -niinku mun pukilla oli pentuna.Ei mikään amerikan punapukuinen joka on CocaColan lanseeraama pelle joita on tavarataoot väärällään -siitä roolista saa rahaa hyvin kuulemma...mä en oo esittänyt joulupukkia koksaan.,,,mmm. limutehdas afrikassa vie kaikki lähiympäristön maatilojen pohjavedet ja se ei ainakaan tee onneliseksi.

televisio paljasti lapsille ja minulle että joulupukkia ei olisikaan.

jo varhain nuoruuderssani ja muutenkin illuusioita särkevät aikuiset eivät ymmärrä toivon merkitystä onnen takeena:P


 5

Todellisuus ei oo todellista,
vaan se ihana unelma on totta,
se jota suotta harhaksi kutsutaan.
Se harha on tienristeys ajassa jossa aina
sovin itseni kanssa asioista.
Todellisuus on se kaikki turha tavaran
ja ihmisten määrä. Se joihin on kätketty
todellinen totuus ja jota tässä todellisuudessa ei voi nähdä.

Harhoihin voi myös piiloutua ja sekoittaa itsensä -ylikuormittaa.
ja näin harhoissa elävä leimaantuu friikiksi. Friikiksi jolla on
"väärä" käsitys kokonaisuudesta ja itsestään.Harhanäky on toive joka tapahtuu jos sen annetaan tapahtua.Ja ajatus siitä on jo todellinen tapahtuma ja kaiki kuviteltava

Usko harhaan on uskonnollista ja niin kuin yleensä kaikki asiat ovat pohjimmiltaan uskon asioita:
Jokkut puhuu mielummin asenteesta kuin uskosta -se ja sama.

Epätosi on yhtä tosi kuin tosikin. kaikki ylös-alas-päin kääntämällä kumoamme teorioita
ja todellisuus on ympäripyöreätä. tunnen itseni kyllästyneeksi harhaiseksi Jumalaksi,
koska en ole kytköksissä kollektiiviseen tajuntaan joka on isompi jumala.
Unohdukseen vajoava ei ehkä halua nähdäkkään todellista harhaa.Hän pelkää kohdata sitä toista puolta itsessään ja valehtelee itselleen, eikä ymmärrä sitä. Harhojakin voi harjoitella vaikka syvemmällä mietiskelyllä ja kurinalaisilla fyysssisillä harjoituksilla. Häpeä on esimerkillisen
hyvä tunne ottaa käsittelyyn ja päästä itseensä. Teatterin tunnetilaharjoitukset, meditointi ja muut harjoitteet ovat joskus sellaisia, että niistä pääsee hyvälle matkalla.

Tilaamani mukavat jouluhipit sytyttävät vesipiippua ja houkuttelevat kuusen juurelle imemmään letkusta savua. on ne tonttuja. Oikeestaan koko joulu on semmosta uneliasta satua -siis harhamaailmaa joka on totta. vaikkei oikeesti ookkaan.

äääh..mmm...nam! nyt maistuu backwoods-sikari:)



PUU KAATUU !  7

täyty neuvoo yhtä kaveria ettei tietokoneesta saa oikeeta sukupuolitauttia -vai saako? eipä oo asiaa liiemmin tutkittu.
nää nörtit kehittää itselleen kyl parempia viruksia kuin netti-virukset. ne ei aina muista, et korvien välissä on hehkulamppu jonka pitäs joskus syttyä. odottavat merkkiä kuin suurempaakin ihmettä.
itsekkin pidän kehittävänä kysellä tyhmiä, koska se on hauskaa ja kehittävää.

hipit sytyttävät vesipiippua ja houkuttelevat kuusen juurelle imemmään letkusta savua. on ne tonttuja. oikeeestaan koko joulu on semmosta uneliasta satua.

Oli pakko kirjoittaa otsikko huutamalla
-rikoinkohan mä joulurauhaa?


=joulukoira=  1

mummolassa mummu oli soittanut joillekin poliiseille ja riistanvalvojille tsekkaan suden jälkiä jokka olikin naapurin berhandilaisen tekemiä
-semmonen iso valkoinen pitkäkarvainen koira jolla on vissiin rommia semmosessa pikku tynnyrissä kaulassaan ja se pelastaa ihmisiä luomivyöryjen alta alpeilla jne.

mummon suklaan ja siiderin päälle tilasin paikallisia jouluhippejä polttelemaan pilveä kuusen juurelle ja mussutaan sukalaata mun kanssa
-alkoi hiljaisuuus riepoon hermoja ja pitäää kuunnella black sabathia ja muuta pakanallisempaa. "tule kanssani herra jeesus, tulee siunaa päivän työ. Tule illoin ja aamuin varhain. ´tule vielä kun koittaa yö..."

hipit ei tiedä mitä on black sabath, vaan ne alkoivat laulamaan joululauluja. ei oikeen stemmaa. vesippiipuaan täyttävät ja polttavat puolestani pilvee -varsinaisia tonttuja.



Edellinen