Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.
Edellinen

= bändihuora sooloilee =  5

Tänään pakotin myymään itseeni ku taskurahat
o vähissä -meni kaikki bensaa ja siihen toiseen bensaan joka suhisee shuimina ja on akko sanoo jotain ja lujaa...tai sit lausua tai laulaa.

neljään keskikokoiseen kapakkiin myin runonlausunta-keikkoja....yhdessä ne ei tuntenu mua ja mun piti valistaa muutamalla runolla.

"Tartun hetkeen...koukkuun jään"
ALASTON MINÄNI HUUTA MITÄ MÄ TEEN"!
"Mä tunnen kaiken; kaikki tiivistyy
-jähmettyy ´paikoilleen"

(artisti on suu auki eikä saa sanotux 2-5min, sit alkaa biisi)

tic, tic tic, tic

"Pakkoliike oon sanaton jono oikeassa olo mua pakottaa"
"Taivaassa oon , mutten liikaa menneisyys ja jonottaa"
"Bensaa janoo kiljuva kurkku masokistin nauru mun yliajaa.
Taivaaassa oon, mutten liikaa -taivaan mannaaa putoo niskaa...."

ton verta ja 50 ja kiitos no siitä ei tartte maksaa veroja ja bändille ku oon ihan ominnokin taas, mut voi tietty olla, et mul on valoo ja sähköö mukana, et sinne ´stagelle voi tulla jotain frendejä' soitteleen päätteeks mun kaa. Mä en likoja suunnittele etukäteen vaan tilanteen mukaan. Jokkut muusikot jokka ei tajuu improvisoida, seisoa tyhjä'n päällä' ja ottaa sitä riskiä et nöyryyttäis itsensä...ne...niitten kaa en soittele.

tarvis kans lausua mutsin 60-wuotis tade näyttelyssä jotain huomenna, mut siitä' en rahaa pyydä ...pääasia, et pääsen äkkiä pois etten pilaa mutsin ekoa. SILLÄ ON SE MYÖS TOSI ISO.
mä rakastan mun mutsiani
-ihan sen mandoliininkin takia jo.

vois ottaa kävelykepin ja steppuikengät johonkin keikalle..mmmjoo.

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie
Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

=Walmista=  2

Näin tänään Budhan joka käski mun soittaa sille tai meille reggae musaa.Piti heittäää sille roina vaan ja päästä eroon.Nyt soitamme taas samassa bändissä - me ollaaan huomenna enempi sitä mitä ei saa olla, mut kumminkin ollaa.

koira ui taaas enempi ku mä -se tykkää tosta kalsasta vededstä enempi:P
tai jos olis kunnon kamois , sit uinti tuntuis paremalta...huomatkaa kuinka sana paremmalta tekee teistä ehneempia ja te alattte haluamaaan asioita. Te heräättte ja olette valmiita matkaaan plutoon -hyvin menee.

Tolla ajattelutavalla ei homma skulaa ja ei tuu fyrkkaa.

teitin pitäää käytttää douppii ,että olisisittenkaikkein parhaimpia!

onni suosiii rohkeaa.

AINAWALMIS KAIKKEEN

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= nolla toleranssi =  2

Juon bisseee pitkästä aikaa ja tää maistuu hyvälle.
Nyt en oo tuprutellut melkeeen kahteen tuntiin pössyä -aika harvinaista....tai mul on tavat mut ne muuttuuuu alinomaa...se oikeestaan ei oo aina iahn plussaa, vaik loppupeleissä voikiin olla ja kuolen vikana ja voitan kuolemattomuuudemn tai muuta skeidaa.

Kaljaa oli pakko hakee kaupasta ku pää oli kerrankin liian tyhjä -pilveenkin tottuu.
Jos polttaa 30 jointtia poäivässä, niin kuyinka paljon terveellisemää se muka on kuin rööökin poltto...mikä on siistiä ja siksi myös kovat huumeet maistuvat asilloin tällöin -olen nautiskelija. Mun ilot on tosi askeettisia kylläkin. SE on hienoo ku voi sukeltaa järveen ja uida. thjat it.

mä en ymmäärrä mitöä noi politiikot tääällä tekee...mut onhan niitä kiva kehua. tän immago tän city fiin on pare3imkin ruoka ja muut nautinnnoit sekä kuntoilu ja ravintola ja seksi sun sellasett...mut politiikkka....menkäää tai tulkaa aamulehden blogeihin. siellä vasta idioottimaisia juttuja on ...politiikkaaa kunnolla.ruusberi vastaan kovalainen...ajai.

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.


= varoitettiin jostain kuvast, ei oikein valaise =  1

mulle tuli joku varoitus jostain kuvastani täällä- mä nyt en saanu mitäään dataa ,siitä et mikä tai mitkä kuvat ne sitten oli???!! "epäsopivia" olis kiva kun joku vois valaista asiaa....Naisia mä oon ainakin hyvä kuvaan ja niis ei pitä olla mitään muuta ku snubshottii.
nyt alkaa toipumaan ja vois nähdä orkestrin jäseniä ja katsoa miten kuvamateriaali onnistu -me filmataan joka keikka...et näkee kaikki virheet joite sit ei tee, vaan uusia virheitä.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

se voi olla tää lapsipornokuva kenties?????!!!!


= Maapallopääkö vai joku timmimpi?????!!! =  4

tyttelin kaa kanssa oikaistiin metsän kautta taxille ku alka oleen jalat tosi paskana -ollaan ahkerasti soitettu kolme päivää ja voi kokeilla nukkumista -mut ei vielä eka pössyt mirhamia ja söpöstelemme vain ku ei viitti ainakaa paljoo seksiä harrastaa tuntuu päässä vieläkin se metallinen lyhtypylväs. siellä joten varokaa mummo voi esmes tulla puun takaa ja AVOT!!!mummolla on tärskyt kerran mummollakin:D

rastastus haloo!olimpas tyhmä

kaikki sanoo et mun tarvi mitää tehdä ku olla stara-niinhän se meneekin,muttei ihan pon siinä muutama mistetva juttu joka pitää skarpata ja se on otettava itselleen mut ei se ooukkaan niin siistii, mun arvotuksessa näyttelijät ovat ehkä vielä säälittämpiä, mut mikäs siinä kun on karismaa, munaa ja mitä vittuja niitä onkaaan ON:

musta kaikki on tavallaan samannäköisiä ja ne voi olla ketä ne haluuu, mut haluuks ne tarpeex ja miks tää mix on se tärkee pointti jos sitä ei tajuu kelata puhuu paskaa itselleen ja pian muillekkin ja arvomaailma on perseestä ja voi hakeutua hoitoon tai ampua ittensä.

I´m Crack`n Roll Star.Emmä kaikkee liikkuvaa pane, mut melkeen...oon metsäläinen ja sekattyömies. musiikki on perseestä, mut naisten takia ja nuorten takii sitä oikeestaan oon äänes, koska niillä ei oo mitään mestaa jossa ne vois olla omissa olissaaan eikä "häiritsemässä ainavalittavia nuoria joita silti kandee kuunnella, vaik niil onkin pehmeetä juttua, mut haloo silloin ne joutuu keksiin kaiken itse ja se tieto niitten päässä omn arokkaampi kuin nmikään raha. oma mielikuvitus tietty on se ONEN avain.

Hildenin taidesäätiö tai se ween mummo sanoi mulle:"olette banaali, brutaali ja rivo". Eli Kun en ymmärrä hävetä mitään tekee kaikee ruokotonta ja moukka ja ei omaa vanhaa rahaa ja valtaa, vaan on joku joka ei kunnioita ketäää plaaaaplaaaplaaa...
Muijja tykkää musta ihan sikana ku kerran asuttiin samassa mestyassa. eihä siel ollu ku kolme pimuu siinä sen talossa joka ei kuulunakkaaan meille sen takia. WEkana se sasno muo moukaks -sillon en vielä ymmärtänyt mitä se tarkoittaa, mut jos olisin tiennyt mummo olis kadonnut salaperäisesti tms. eiwais mä oon silti herrasmies (niinku james bond, mut enempi rikollinen ja omia lakejaan soveltava). se tulee paremmin näkyviin ku avaa eka vetskarin ja kas -nonni!

Näyttelijät on mun arvotuksessani -en arvota mitäään oikeestaan, mut jos olis pakko:)niin näyttelijät on bändihuoraa vielä säälittävämpiä jas köyhempi ainakin suomessa...ei se muaallakaan helpolla muutu ellei oo organisaatio joka on oikeestaan se Zombie tai sen luomus vai kuinka päin se nyt olisikaan. Mä tykkään olla narkkari ja se on ihan ok ku oon stra, uuten olisin formulakuski ja kimiräikkönen tai nykänsen matrti vois olla tässä joku voi olla erimieltä, mut me starat tiedämme ja hoidamme asiat . me tehhäään kaikki ety viihdytte ja oootte aina jotain vailla -soittakaa silloin minulle ku hakluutttte vastauksia tai vinkkejä kuin apteekin hyllystä tms.ja huomaatte puhuvanne jonkun sekpoään kanssa -kännykät on ihan erseestä. eoilen joutuy fikkarilta ettiin wastawirta_klubilla ku se tippui jonnekkin jengin sekaan ja kesti vasrtin enne kuin se minulle palautettiin -waWIRTA ON LEMPARI ASIX KOKSA MÄ TYKKÄÄN UIDA VASTAVIRTAAN JA KÄÄÄNTÄ KASIKKI YLÖS ALAISIN JA VAIHTAA MIELIIDETTÄNI ASIAASSA KUIN NASIAASSA -SE on mielenkiintoistA SILLEEN.

mAAILMA MELKI MENETTI YHDEN TÄHDEN JOKMA VASTA NOUSEE JA KORKEEEEMMMALLLE KU KUKAAAN....NIIN KORKEELLE ET SE ON PILVESSÄ EIKÄ SITÄ NÄY:P

ONNEX EN OO JULKAISSUT VIELÄ MITÄÄN KIRJAA...tässä lineaarisessa ajatteluteoriassa.....PAITS NETISSÄ MUSTA ON IHAN LIIKAAA JA POISTAN PIAN NE KAIKKI tai melki kaikki tai ne jokka on lipsahtanut joltain tai ittekltä.JOS TUUN SILLE TUULELLE, ET PISTÄN TÄN KAIKEN PASKAN RAHAKSI ELI JOKSIKIN OPUKSESKI TAI SITTEN EN -PAINEITA SIIHEN TULEE JOKAPUOLELTA...MUL ON HYVIÄ NEUVOJIA, MUT PÄÄTÖS ON AINA VASTUU ITSESTÄÄN MULLE JA MUN KAVERIT ON RAKENTANUT MULLLE OMASTA MAAILMASTAAN SEMMOSEN JOTA IMEN JA FANITAN YLEENSÄ...JOS NÄIN EN TEE....EN TUNNE HENKILÖÄ HYVIN JA NETISSÄ TÄÄ KAVERIJUTTU ON SIKÄLI VAIKEEMPI, ET LIVENÄ MÄ OON PERIAATTEEILTANI JÄRKÄHTÖMÄTÖN JA VITTUUUNNUN SELKÄRANGATTOMUUTEEN, ihmettelyyn JA SIITÄ ET JOKU EI VÄLITÄ TAI EI TAJUA NÄHDÄ/LUKEA, AUTTAA KAVERIA JOS SE APUA TARVII JNE. kyl stara Z on vastuulLinen, vaikka onkin ihan kusIpää eikä aina tajuu unohtaa tai antaa anteeksi asioita, vaan kerää niitä kuin muitakin esineitä jden -starat aina keräilee kaikkee.miknkä ween takii????!!:)

silti on joskus hieman unia vievää olla vetämässä roolia joka meneekin joskus ihan tunbteeessssa , tilassa ja ajassa -on painajaista josta on löydetävä ulospääsy tai katoo kartalta ja mä en oo niin täydellisempi kuin pitäs ja kaikki voi (ei voi) mennä perseelleen. "Kyl mä tiedän miten tätä pyöritetään" toimiii ....aikansa kunnes sekin pettää...kaikki pettäää ajallaaan ja se pistää nöyräksi. uskonnit pitäs kieltää. minä en usko painettuun sanaan, vaan kaikkeen -yleensä silleen on hommat siististi putkessa tai hollilla......se hetki ku kaikki kolahtaa, sen takia minä olen minä ja elän. Yksin itsensä kanssa viihtyminen on staralle ominaisimpia huveja. Jos ei kestä itteensä ja yksinäisyyttä tai väärinymärtäjiä sun muuta, alkaa imee kuin huuveri( ja ei anakkaaan sitä mitä starojen pitäs antaa...eihän ne ota ku hieman rahaa....ei ne kato telkkuuu, koksa niittten oma elämä omn ihanaa ja siistii -joskus aina ku matkustan, naamioidun esmes silmälaseilla,tuulipuvullla tai jollain releillä joita en halua kuin roskiin. Kukaan ei tunne ja saa olla rauhassa ja voi tarkkailla muita -se on jotain uutta ja sitä tajuaa kuinka ahtaaksi kaikki stara-karsinat ja muut laatikot, genret, yksiöt, kuutiot ja muu paska tekevät. Saa olla joku joka saa erilasempaa tietoa ja jos leikkii tyhmäää näkee kuinka ylenkatse ja toisen aliarviominen on todella tyhmää ja vie lopulta perikatoon. Silti stara saa kaiken haluamansa, koska stara perustuu yleiseen käytäntöön manipuloida illuuusio säiluymäään mahdollisimmman hyvin. huijjaus ja harhaelämä ja persoonalisuuden pirstoutuminen tulee taas -ellei osaa kasata itteensä ku on palsina ...ei sitä kukaan muukaaan osaa tehdä silleen, että stara enää voisi olla enää mitenkään tässä maailmassa ja ihmisten peilaajana
antamassa valheellisen oikeuden elää valheessa ja sietää, kestää.ON ja OFF-jos olet jotain siltä väliltä niin et olekkaan stara, vaan ihminen joka näyttää ainoastaan omasta mielstään ääliöltä ja muut eivät edes tiedä kuka tuo on.

Crac`n roll stara ja diiva Zombie, musse, koukku, jone, hook, hook joneas indiana jones (vitut:)); koukku jone,,hook jones,barbie Queen (vai lix se ville vai onko ne kumakkain samssa nimessä rooolinvankeina.....nimet on mulle semmosia, etten niitöä muista oli ne sit kenen tahansa. On tyhmää sanoo et ympärilläni on liikaa ihmisiä vaikkkka onkin. mut kummiskin olen väärissä. jouni krpi ja korven jone.....eiku yone olin sillon ku keksin et japanijtskja ono kivaa ja sen jälkeen ihmiset järkyttivät mua olemalla smaa mieltä ja SE ON OIKEESTAA QVISTUKSEN VIKA MYÖS-Ville Qvis eli Qvistus on oieestaan multistara, koska on kiva antaa uusin nimike villelle lahjana eikä omia kaikkkia niinku me kusipäästrart usein teemme.KIITOS JOS JOKU SAI LUETTUA TÄN JA MUUTENKIN.EMMÄ NUOLE YHTÄAIKAA KU STAGELLA .....ja paskat, mut live nä mä on kamalampi tai siis kuinka mä voin ollatässä jamssa kuinka mä kehtaan. ONE on mun seuraavssa elämässä


= aurinko =  1

auringonpistos number 3 tai sit 4 tänä kesänä'. no se meni jo ohi buranalla ja muillla paremmilla ja sit oksensinkin kerran -en syö ainakaan makkaraa enkä grillikylkee tänään enempiä.tänään säetämme pirkkalan nuorisio esitykseltä joka voi kuullostaa musiikilta, mut näyttää joltain muuta -emme ole liikoja suunnetlleet vielä -illallla vasta.

pimu tumppas röökin mun käteen vahingossa -heitin sen järveen et se tulis tolkkuihinsa -Virossa kaikki on ilmeisesti erilailla ja sekottaa -en muista että kukaan olis aiemmin mua tai yleensäkkään ketään
muutakaan vahingossa polttaa röökillä tai vastulla tarkemmin, mut täytyy tsekata et mun nuorikkoni pysyy hyvässä kunnossa -se on liikaa netissä 2 tuntii päiväässä on liikaa -ku aurinko ja kaikki.

onnex on mahtavassa kunnosssa ja on täytynyt väsyttää itteensä, et ei hajoteta koko keikkamestaa tms.

qvistus
qvistus

= sain pillua =  3

sain pillua pitkästä aikaa ja hyvä,
et oon nippanappa järjissäni.
Pispalasta vauhtia vetämässä pitkästä aikaa ku olin törmäsin WAstaWirta
-klubilla Tanjaan ja se antoi mulle avarin.....mä jouduin pahoitteleen kun olin joskus hukannnut luurini et tein tanjalle oharit -se luuri oli jäänyt jollekin piripäälle ja siinä oli tän tyttösen nimi ja numero(19-wee).

se oli värjännyt lettinsä punasesta vaaalemmaksi
ja en tuntenut heti ja sit sanoin sen nimenkin Lindaksi kun en muistanut sitä...avarin paikkahan se oli. Oli seksikästä oikeestaan Saada avari. Minäkin join olutta kerrankin ja toin emännän tänne auttaaan mua puutarahahommisssa. Tää pimu osaa lypsäää muutakin kuin rahaa...siis lypsäää oikeeta lehmäää....niin ja muutenkin vielä käsistään hyvä.
Mä taidan olla aika onnellinen.

oon hyvä kuvaan
-saan rumakkin kauniiksi.

Pimu on kaiken lisäksi itsenäinen hotellin osakas ja työntekijä....jotain johtohommia -joten mun ei tarvi kuunnella mitään maramtusta fyrkasta ainakaan
Mujja osaa poseerata ja tekee niinku mä sanon -siis kuvauksissa.
muuten muijja on tinkimätön ja omaa riittävän ekon rikkookseeen miesten sydämmiä.

lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaanaaaaaaa -vaihteex naista......ei tarvi tumputtaaa -täydellistä.
ja sen takia vaan, et nainen tuoksuu just oikeeltA
-SE EI OO MITÄÄN PARFYYMIA SE ON SEMMOSTA EETTERIÄ JOKA SOTKEE JÄRJEN SE SEN TUOKSU. VAROKAA!!!!


= Legio0naTeatteri mainos=  1

Kansainvälisen laivaston koulutuskeskus sijaitsee kaukana avaruudessa. (Nekalassa).

Koulutukseen selviytyneistä huippuälykkäistä lapsista harjoitetaan tulevia tähtialusten ohjaajia, lentueen johtajia ja laivaston amiraaleja.

“Vihollinen on tuolla jossain…Kyse on ihmiskunnan kohtalosta.”

”Sotiin tarvitaan tappajia, tässä teille sellainen. Minä olen se piru, maailmanloppu, jonka te halusitte. Ja mitä väliä sillä on, jos inhoan sitä puolta itsessäni jota te eniten tarvitsette.”

”Olen katsellut hänen silmillään, olen kuunnellut hänen korvillaan. Ja voin sanoa, että hän on se oikea.”

”Haluan pelastaa ihmiskunnan itsetuholta, ja sinä olet mukana”.

Mystinen tieteisnäytelmä Ender pohjaa Orson Scott Cardin science-fiktion kulttiklassikkoon Enders game, ja se nähdään nyt ensimmäistä kertaa teatterilavalla uusissa Legioonateatterin tiloissa, Nekalassa.

Muut esitykset:

11. 9 pe
12. 9 la
13. 9 su
17. 9 to
20. 9 su

4. 10 su
9. 10 pe
11.10 su
17.10 la
18.10 su
Kaikki klo: 19.00

Ohjaus: Antti Mankonen

Dramatisointi: Jari Hietanen ja Antti Mankonen

Enderin roolissa: Antti Haikkala

tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.
tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.

Talvinen kuva -ku
on ihan valkoinen . nyt oonki ihan neekeri.
mun tuleva vaimoni on kenties tässä.
Pimu on streittari ja se ei silti Stressaa mua sillä
luojalle kiitos...kiitos JUMala tästäkin,
vaikka joskus vielä tästäkin itseni kiroan.


= yksin kotona 5 ja muutenkin vaikeeta =  11

Totaalinen luhisuminen tapahtui juuri ja telkkurin kaukosäädin
hajosi käteeni. Onnex se hajos, muT mix just nyt ku ei kerrankaan oo yhtään mitään ylimäärästä päässä kuin käyttää unettavaa telkun sähkövaloa. En ollut kylläkään aiemmin katsonut kyseistä spagetti-westerniä (komedia).....muistaakseni...ihan yhdentekevää....LÄTS vitun hyttynen! tuli häiritsemään kesken tämän! ikkuna kiinni sillä sähkölampppuja en sammuta -HALUUN PIRISTÄÄ ITSEÄNI VALOLLA. Liiskasin sen weeen hyttysen -se on vieläkin kämmenasssäni liiskana ja huomaan sen pistäneen jotain.

Laskujeni mukaan oon ollut 5-päivää omissa oloissani ja nyt jo huimaa...ei helvetti -miksi kiusaan itseäni enkä helpota ja katkaise kaikkkia ankkureita ja lennä kuuhun ja taivaisiin, vaan olen vaan ja alan kuunnella itseäni!Täs on kaks mahdollisuutta joko sekoitan pääni länsimaisella rappiokulttuurilla kaikkine mausteineen tai koitan ollan ainoastaan minä. ?????-"IIIK"(lukee IINRKSEN puhekuplassa.Akuankat tuovat aina mieleeni hammaslääkärin vastaaanoton -jos kerkii just lukeen AKUN hyvällä tsäkällä.

Jokkut ei pysty olemaan yksin ja niillä pitää olla aina joku ääni päällä. Mulla on musiikkin viha rakkaus suhde -nyt se ei kiinnosta pätkääkään ja taas huomenna kaikki voi olla toisin -kitara on ollut 5 päivää ihan rauhassa ja ihmettelen et miksi en ole enempää paskana -eihän tää tunnu pahalta ku tykkään tästä. Joo, subutexista tai muusta vastavasta morfiinin tapaisesta tuu kipeex muutaman viikon jälkeen..ei olleskaan..hahaaa...paitsi kaks kylkiluuta meni tahmelan rannassa kun uin karille.
Joo, kauhee enrgia päällä ja 13-ween mieli. Mä kyl joskus kasvan, mut tuskin aikuistun koskaan -taui eihänj sitä tiedä...tai ei muista.Mä oon elänyt tän ennenkin, mutta en ehkä onnekseni muista kaikkkea.Tää on mun yks teoriani muitten ajatelmieni jatkona.

"Se pistää ajattelemaan",sanotaan.Mulle telkun kaukosäätimen hajoominen merkkas sitä, et nyt riitti telkun katselu ja pitää mennä paneen ja vetään kaikkeee semmostyas mukavaa joka ei pistä mieltä liian vakavavia laskelmoituja liiketoimia yms. skeidaa sekoittamaan jo vaklmiiksi sekaista. Pääasia on et ei oo juurikaan valittamista. Tietty kyllähän mä voin ostaan telkkuun kaukosäärimen muutenkin ku pitäs lkäydä ostoksilla aika monessa kaupassa muutenkin. Siinä joutuu olemaan påaljon kaupungissa jossa kaikki tutut narkit sun muut sekopäät eli mun "kaverit" on myymädssä tai säätämässä jokapuolella....ja siinä on pikku vaaramomentti
et kauppareissu venähtää muutamalla viikolla. "mä jodlaan ja soitan kiytaraaa sun muuta kaikien narkkibändien kanssa -minkäs teet."

5 päivää pelitystä vois sanoa. Tällä keyboardilla lätkän pelaaminen
alkaa silti oleen ihan perseestä ja toinen hyttynen on otsassani
-pakko silti tuuleettaa savuja.Ei huvita ees soittaaa kitaraa.

Eihän täällä huo.....huoooo....huoneessa oo ku mä ja koira. Tästä havainnosta riemastuneena tajuan, että mulla on hyttysille kelpaavaaa verta ja liiallinen maidomnjuonti kaakaon kanssa pluss pössyt yhdistelmä pitää huolen, et mul on B-vitamiinia hyttysten torjuntaan ku ne ei tykkää siittä ja ei ne savuista välitä. mut yksi uhmasi savuja ja nyt ropistan sen pois kun raaputin päätäni. nyt se hyttynen on mun letissä -musta on siistii olla joskus ihan paskanasena. Huokuna kuuluuu tullettimedsta jonka taidan myös pian sammuttaaa -ollut muutamnan päivän yhtä soittoon päällä -täälä olis muuten liian kuuma nukkua tai herätä. Kuumassa voi nukkua pommiin jostain tärkeestä joka ei sit loppupeleissä ookkaan niin tärkeetä. Elämässä pitää olla kauneutta, mut järjestä ja vapaasta tahdosta voi kiistellä ikuisuuden -tai ehkäpä huomenna ei. Huomenna kaikki voisi olla toisin.

Tekisis mieli vetää kaikenlaisia juttuja et vois pian oleen siinä tilassa, et "Nonni antakaa tänne nyt sitä kamaa....nyyh......menee hermot tai meni ja muuta. Ei silti huvita rikkoa tätä itsessään rypemistä ja itsensä kuuntelua -se on tärkeetä....ai mix?heheheheeheheheehe just ton takia."

Laitan ikkunan kiinni... kolmas hyttynen käsivarressa...annnan sen imeä rauhassaa lopppuun asti etten katkaise sen piikkkiä itseeni. sitten nappasu ja kevyt puristus. minä olen tappanut yaas yhden -eikä tunnut kuin hyvältä....miksi hyttynen on vastenmielisempi kuin joku panda Tai peura? Peura, joka on ihmistä ylempi jumalainen otus johon suomalaisten esi-isien henget on siirtynyt ja nyt niitä on hyvä mussuttaa hyvän punkun kanssa -näin telkussa joku artisti sanoi jossain ohjelmassa. Liiallinen tieto vai tiedottomuus? Virikeettömyys vs. Ylitarjonta...jotain rajausta ilman kaikki voi mennä vitulleen tai sitten ei.

Suhteellisuudentaju voi joskus joutua koetukselle kun asioita kerääntyy tai kerätään liikaa jaksettavaksi kantaa. TÄTÄ VARTEN ON KEKSITTY HUUMEET.
IHMISELLÄ ON PAKOLLINEN TARVE OLLA AINA VÄÄRÄSSÄ JA SEKOILLLA HUOLELLA RENTOUTUAKSEEN.

Edellinen