Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2010.

one none some gone  1

WILD WHITE LIES IS GROIVING BIGGER AND BIGGER AND WE WILL -HAVE TO BE POWER IS NEVER OVER IN ROOM EIGHT
AROUNAROUND DANCE SAME, WE ARE THIS SAME AND ONLY ONE GOD, SO BRILLIANT STAR. WE CAN´T KNOW SECRETS THINGS IN OUR IN BLOOM OF THE CHROME STEEL AND HOOVERING OUR OTHER THINGS AND SAME SING ONE WORLD BACK TO OLDFASHHION WORLD, PLEASE NOW ! PLEASE IS SCREAMING AND HOPING some OLD ILLUSION BACK and make it clear vision like sofa to LANDING LIKE WHEN WE ARE ON FAMOUS GOLDEN GATES WORKING AND BE SO HARD AND SMELLING LIKE HUMAN BE.
BUT THIS MEMORY IS LIKE A WIND......this ended now , cause HJ said so thats enough and i believe him -he´s good lier and this is his thrUth now and he is singing all the time same new song and this is not song or some bit in it this is one moment like hes song -insane ! how can singin and tell me same time this story and im blondieGirl in those pics, wat we can t i know you quess. ´somebody.......love and fear is under working and secret.
illuminate broke hes wals and same we willl break many PC -its for future and gift -no words. he have new metody to save:) i saw it -its for me and its golden and is oldfashion styled. have stop. this my song will cost about 7250 E and silver machine is 1800 or litttle bit more. its better like cd and surviver he said. shit now i know !


= KOEPLANEETTA 3D =  2

terveisiä kaukomailta. vittu ku tulin himaan ja kitara kädessä menin sittten avaan telkun ja siellä oli eduskunnan kyselytunti. no, kitaraan tuli pieni lommo mut täyty vaihtaa läppäriin...meni hermo ja tärisen raivosta ja menin hiihtoretkelle et sain ajatukseni kasaan sen verran ETTÄ RAUHOTUIN SILLÄ VIHA EI JOHDA KUIN VIHAAN, et sain vanhan peeceeen romun siiivottua vex. vieläkin...onnneks en ollut pelipaikallla olis saanut riehua oikeen kunnollla ja kehotan kaikkkia kansalaistottelattomuuteen jokka ovat sen tarpeessa ja ruokaa saa varastaa nälkäänsä ja kasvattaaa sisällä ja pihalla mitä vaan ja jos näette josssain asumattoman talon TAI MÖKIN ESMES (ollut yli kuukauden, vallakaaa se ja pitäkää hyvänne jne, sillä hätä ei lue lakia ja ja lait on perseestä muutenkin. kuunnelkaa sydäntänne.
tunnnen vituxeen ihmisiä jokka kituuttelee kela-avustuksillaja on masententuneita ja työkyvyttömiä , narkkeja,alkoholisteja, vammaisia, rosvoja, syrjäytyneitä, apaattisisa nuoria sekä vanhuksia jokka onn oman onnensa jo nähneet ja harmaantalouden edustajia -niinku mäkin otan kaioken valtiolta minkä pystyn varastaaan -älkää kysykö miksi. oon sellanen höveli, et jedaan ihmisiä ja uskon 2012 (joittenkin maailmanloppu)olevan se taitekohta jolloin henkistyneitä ihmisiä on tarpeeksi ja yhteiskunta tulee muuttumaaan lähivuosikymmeninä radikaalisti
maailman talous viimein romahtaa JA MUUTTUU täydellisesti, tajuammme kuinka meitä on kusetettu(elllemme vielä tajua) ja tajuamme taas kuinka saamme ruokaa suuhun. pistämme kätöset multaan ja istutammme siemeniä ja aloitamme alusta, sillä vanha infrakstuuri on muuttunut täydelleiseksi ja raha ei ole enää valuuttana , vaan tulee uusi vaihdon- väline ihmiset pääsevät/joutuvat luonnon armoillle ja luojansa sekä tajuavat olevansa yhtä suurta perhettä kun joutuvat yhdessä selviytymään ja koittaa UUSI AIKA JOTA KUTSUMME KULTAKAUDEKSI -maailma ikään kuin pysähtyy ja on imussa mustaan aukkoon ja siitä valoon.MONET ihmiset kuolevat onneksi ja näin paha saa OIKEUTENSA JA RAKKAUTTA jota se niin pelkää ja kaikki on tosi onnelisia. vanha negatiivinen eliittti tulee katoamaan -onnex en oo enää rikas, vaan oon jaellut rahani järkevästi ja muut tulevat tekemään saman HYVÄ NIINISTÖ joka olet esimerkillinen ihminen kun lahjoitit tuntuvasti rahaa, mut ei se sulta paljoo oo:)ja toivottavasti ja varmasti tuleva pressa ! HURRRAA !

t ä r k e e t ä
"""""""""""""""""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

VESI ON TÄRKEIN LUONNONVARA JA SITÄ FYYSIKOITTEN JA KEMISTIEN PITÄS MIETTIÄ MITEN SEN SUOLAN SIITÄ VEDESTÄ SAA MAGNETISMIN AVULLA POIS SEKÄ NANOTEKNOLOGIALLA.
======================================================

KEHOITAN KAIKKIA ITSENÄISEEN AJTTELLUUN JA TAJUAMAAN ETTÄ ON VAIN YKSI PALLO KÄYTETTÅÄVÄNÄ -TEITÄ EI PÄÄÄSTETÄ TÄÄLTÄ MAAPALOLT6A KUIN KUOLEMAN KAUTTA MUILLE DIMENSSIOILLLE JOS OLETTE SEN KARMANNNE ANSAINNEET

IHAILKAA JA NAUTTIKAA RISTIRIIITAA JA TAJUATTE , ETTÄ SE ON AINOASTAAN TÄMÄN PALLON OMINAISUUS.

PS.
OSA TIEDOSTA ON TÄHTISILMÄASTÄ OSA EI

DONT WORRY. BE HAPPY ! <3