Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.
Edellinen

= RAHANTEKOKONE 2 =  3

vähä hassua yrittää pokata ja sanoo et mulla on sirkus oysrtyssä ja siit voi saada töitä ja rahaa ja semmostakin duunii mistä tykkää, mut siihen menee hieman aikaa ku pwerkel kädet täynnä kaikkee ja ei jää sijaa ihmisuhteille jollei ne oo bändisssä, bändäreitä tai matkan varrellla ja kyllähän niitä six onkin paljon. ei saa luovuttaa koskaan tässä lajissa on voitettavaa. mut se et homma on karppia ja pystyy muokkamaaan ja paranramaan itseään sen näkeee joko filkan kautta tai sit pääsee ittenasä ulkopuolelle mikä onkin ideaali tila. silloin näkee kokonaiskuvan ja isommat ja pienemmät kokonaisuudet ja kuin ka huyvittavia me ihmiset olemme ja kuinka hasulta näyttää vetää jotain kovan roolia ja murentua sitten jonkun huumeongelman tai ihmisen takia.jenni on semmonen kultakurkku et tykkäis joksus laulaa duettoo. mul on tssä studio ja rakentumasa isommaks...oikeestaan kaikilla bändin ihmisillä on oma studio joten meillä on sikäli hyvä asema, mut se et saadaan diili isompaaan lafkaaan kuten tukholman emiin. mä en tiedä tyklkääkö noi epet yhtään mun karismastani ku mä en oo mikään eppunormaalifani enkä nuoleskele liikoja. ruottin emissä ne olis tyytynyt meidän ruottin bändin paskaheviin johon mäolin saanut laulaa yhden rainan -sil broidin ei pitänyt mua kitaristina vaan laulajana ja ihan paska kitaristina mä oon, mut silti paras tai kukaan soitan samalaillla.

PITÄÄ OLLA OMA ITTENSÄ JA LAULAA SIITÄ ELÄMÄSTÄ MITÄ ELÄÄ EIKÄ SIITÄ MISTÄ HAAVEILEE -ihmisten sydämmiin mo laulan.Ja six kaikki sulle haitalliset tekijät tai huonot muusikot ja känniset kieroilijat sun on ajettavapois tai tsekattava ettei niitä oo, silläniistäon harmia ja ne tuhoo sit pommin varmasti uran. jos pidät kaveripohjalla sopimuksia
voimassa. sillä ne sun kaverit torpedoi sun yritykset ja six ei oo hyvä laulaa lähelläkään tamperetta -kateus pyörittää musabisnestä ja siks on mukava käydä kiekasemassa vaikka pietarissa ja tukholmassa -ei sitä suomessa oo pakko soittaaa -tääl o vähän ihmisiä ja japaniat ja usat sekä ylivoimaisesti parhaat venäjä ja kiina on maita jonne sirkusta ikannattaa viedä. siellä pitää olla karavaanissa vaaan muutama sinko ja turvamiehiä mukana sekävakuutukset kondiksessa, se on aikaa villiä touhua ,sanon ma.

Mulla on ittellä vasta managereitten kuulustelu meneillään ja ne pitää palkata provika pohjalta. NYkyään ihan liian harvinaista on et suomalainen bändi sais sponsorirahaa ninku urheilijat saa, joten oon ajatellut muuttaa asiaa. calvin kei, puuma mmmmyep, ferrari yes ! niin mä mainostaisin ja voisin pitää joitakin mulle anettuja releitä päällä (voi olla silti eteivät oo kauaa päällä) ja ottaa sponssirahaa ja sillon pitää olla lakimies apuna.
Mulla on itselläni tulossa yks naispuolinen henkivartija ja täytyy tehdä sille selätys testi -yleensäkkin on tärkeintä selättää vastustaja joka näkyy kun katsot kettäon tullut paikalle. niitten kans sitä pitää fiilistellä tai jopa provosoida joitakin -eikä oo tavatonta et herääkin putkasta keikan jälkeen kun on kussut jotain silmään sana varsinaisesa merkityksessä

Suomessa on paljon staroja koska me ollaaan vitun hyviä ja maailman parhaita niinku sitä on toitotettu mediassa, niin se luo ihmisiin tarmoo uskoa itseensä ja semmosia hyviä tyyppejä on kyl jokapaikassa, mut ne todelliset taiteilijat onkin kusipäitä ja tuhoavat muita ihmisiä ja aiheuttavat onnettomuutta levittelemällä valoaan ja rahojaan ylenpalttisesti nin että ihminen punnitaan kestääkö se rahaa. jos joku luulee et puhun ittestäni ei paljoo erehdy. Teatterin allala ohjaaminen ja näytteleminen yhdistettynä bändiin on ohjattu bändin näytelmä tms. avautuu älyttömästi akkkunoita joita muut kinni yrittävät saada tuloksetta ja saat taas tahtosi läpi -siitähän tässä on kysymys -siitä et on voimakas tahto ja jääräpäinen.

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

vittu pääseeeköhän tää kirjotus ees sinne topteniin vielä ku oon niin laiskasti kirjottanut:P erseet sulle joka siellä naurat tyhmyyttäsi


= teen lisä merkinnän =  1

koska mä en oo kirjottanut tänne niin ahkerasti että olisin top kybässä mis aina oon ollut erttei mee liian vaikeeks löytää mua niin kirjoitan tähän asiaa.

Uni oli hyvä ja syvä. kaikki aaamuvoimistelut on vielä tekemätttä ja biisiäkään ei oo soitettu. mun pitää siivota ja järjestellä tää huone tää on kun kaatopaikka ja kallis semmone jo pikkuhiljaa. kaverit katsovat mua monttu auki ku raahaann kuin heikkopäinen kaikki musiikkikaupan kamat tänne -paremmin ne tääl on turvasssa. ne voi mennä konkurssiin ilman mua ja mul on niin hyvä asiakassuhde, et ne tuo mulle vaikka jorvaisiin mikrofonin tai tremoloefektin ku pyydään kauniisti -mokomat hännystelijät näkee oikeeen ku niitten silmiin syttyy se dollarikatse jota en tietty oo huomaaavinaaaaAAAAAanikaaan vaan koppaaan yleensä perstuntumalta sen arvokkaimman kitaran kätöseeni ja lasottelen sillä hiemna ja myyjät ovat kauhuisssaaan kuinka heitin stradivarius kestää ja etten hajota sitä ja hyvinhän kitara yleensä zombiekäsittelyn jos se on ees hyvä . kaikki Pa-pöntöt ostin sieltä pois, mut tarvisin vielä 2 kpl niitä kun ne on silleen tasaluvuin kahtena kilowattina ja kontrollistyrkkarit on lavakamat plus kontrollimonitori. sit mä ostaisin mieluusti toisen kitara&bassostyrkkarin -ihan six että roudareilla olis enämpi hommaaa ja unohdan et valokamat ne vasta painaakin. kamaaa vaan ka lisää vielä vähän kamaa

Hook Jones
Hook Jones
waiting for my god
waiting for my god

=Poliitikkoja =  1

mulle on ttullut naamakirjatäyteen poliitikoita joille oon ajatellut pitää semmosen preppauskurssin tai luennoin niille maksusta ( 3 tonnia nupppi näin laman kunniax) mä sit tykkään joskus höpistä taukoamatta aiheesta ku aiheesta ja monet kaverit täällä tietävät kyllä et kuinka oikeessa mä jaksan olla ja pitkään

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

tää puuman verkkatakkikuva on aika vammainen ku mul o vammaisenrooli päällä


= pikkurilli vaan =  1

Tompan kans säädettiin musaaa sun muuta tietotekniikkaa. tarvii siivota koko huone ja laittaa nää soittokamat paremmin ja mixauspöydälle -hyvii ohjelmii saa imuroitua ja niilläkin voi kikkailla kaikenlaista, mut semmonen alkubändi tai artisti ..siis minäm ja kitara ihan livenä vois mennä samaan rytmiin ku laittas rummut loppuun...no kaikkeee voi kokeilla.äänitys vois

ekana olla hyvä ja mun pitää vetää nää melki akustisesti nää biisit tikulle ja siitä voi sit kans saada jotain ooppia, sil mun biist on jokkut hyvällekkin kitaristille tai basistille kylmiltään vaikeita ja voi pitää ehkä näyttää se tyyli mil ne jokkut kohdat kammetaan-työn iloa ja cleanimpää elämää -täs oitää olla kondiksesa ja vittu skarpattava -ei paljon ressaaaa montako kymppidonaa on kässiä vai ei, kiinnostaa ihan eriasiat ja ne liittyy mun uusiin leluihin tai työkaluihin -miten vaan .

on tullut aika jolloin on keskellä sitä kuuluisaaa blues-tienristeystä ja barbie queen on ajanut edelleolvevan auton perään ja on opurkahtanut itkuun ja hän ottaaa korkkarit pois jalasta ja alkaaa juoksemaan paljainjaloin kampaaamoon ja manikyyriin josta hän on myöhässä ku joku punaniska peruuutta konepellille ja barbie joutuu turvatumaan kyynelkaasuun ja kissankynsiinsöä taltuttaaakseen tämän roiston joka on pysäyttänyt koko liikenteen ja autojen torvien sinfonia on viedä järjen -ihan ku mexico cityssä. no barbien poika Zombie ystävä meni hakemaan apua (hän meni pois lkauas lähimetsään tsuban pois autosta ja näkee itse herranenkalin ja ja hän haluaa et sä soitat just näin ja olet kadeksan vuotias ja muistar mitä silloin toivoit. nyt elät siinä ja naana paholaiselle vallan n kun avaat kitaralaatikon tai asetut mikrofonin eteen.

Barbie poukkelehtii ympäriinsä minua etsien, mutta minä olen kaukana suomesssa ja oklahoman pöly on tunkkaisen tuhkainen häivähdys siitä mitä silloin tapahtui kun kävin siellä risteyksen tuoklla puolen. vaitonaiseksihan se vetää kun joutuu kuin riivattuna kirjoittamaan tekstiä jossa ei tunnu olevan mitää järkeä ja silti on ja se pelottaa. se valta miknkä musiikki voi miehessä syödä. mielummmin paholaisen kaa kaveri ku vihamies -etten mee ehti vetään turpaan ja munkin pitää respektiä näyttää sille joka tän homman autto mut tähän jamaan.

Vapaaa-aika ! ajoin tänään kasi kertaa voittooon ja kolme kakkossijaa ja tajuann kuinka huonoina motoriiikka ja hermot voivat joilllakin olla ja en heitä siiitä sääli.

ilman tekoja ei oo sanoja

vois iihen ostaa semmosen sateenkaaarikultasormuksen jos on platinaa siihen pikkurilliin -se on avnnut semmosen zombien lippaaan, et taikuri voi itsekkin voisi hämmästyä.

oikastaan huomena joku tttö saa auttaa mua siiivoamisesa ja sisutamisesta tästä säälinen studio. nonni. nykin vois soittaaa, mut ei saa soittaaa liikaaa ettei kyllästy itteensä -se on raja.)


sähkön staattinen pöly soitto laitteissa  1

tarvii säätää hyväöä soundia tästä pöydästä et saa kitaran kuulllostaan joltain sähkötyökalulta mut silti lelulta tai kitara on kuin sähköankerias.

oon laiskassti kirjotellut tänne ku oon itte hoitanut ns. fanipostia ja napannut sieltä hoteimmat.helvetin moinen urakka ja mä sekoon jo noitten venakkjen nimissä aika pahasti joten olis syytä skarpata ettei tuu mitään kohtauksia. svetlanan ja ekaterinan kaaa menee josksus sekaisin ja se on aika adeehoodeeta se kun se ekaterina on se pallinpuristaja jonka mä lemppaan heti, noin. kaunis ku posliininukke, mut se on joteskin niin eteerinen verrattuna svetlana joka puhkuun punaposkillaan elämää ja sikiävää voimaa ja se vois tulla tiineex ja meil omis komioita lapsia -ihan äitenkin mieliks joka on jo vanha vois näytellä ees fiksumpaaa aviomiestä. Svetlanan kaa on se hyvä et sitä ei näe liian usein ku sen valmennus vie aikaaa ku se luistelee ja tekeee koreografioita jäällä.

olim siistii nähdä kun se söpösti pyllähti ja se ei yhtään tykännyt eikä sen valmentaja noita siitä et mä nauroin väärään aikaan. svetlanalla on kans ura luistelijana täreipänä ja mä arvostan sitä six. sen reisilihakset kuristaa helposti mut joten kandee puhua siitä myönteiseen sävyyn.

Onnex bändin ei tarvi luistella tai vittu miksei? mwehän ollaan maailman eka luisteleva bändi jos huivittaaakylmä aalto ja on räkää hiemna nenässä -vittu siivoon kämppäää -tääl on liikaa pöyy mitä noi soittolaitteet oikeen kerää jokapuolta semmosta sähköstaattista pölyä.

vois väsätä kyl joonaaan ja alkaa puuhaamaaan ja vetään treeniohjelmaa läpi

hook jones
hook jones

= pietarin tulijaiset =  1

KOIran kaa löydetiin puolenstaa hyvää tattii -tarvii myhemmin joskerkiää hakee lisää niitä kun ovat ihan kotikonnuilla. nyt sain revähtäneeltä tuntuneen selkäni niksautettua kun vedin kunnon venytykset ja lihakset ovat rentoina; valmiinna hätiin kun niiitä taas tarvitaan. Mun himan on mun pääässä ja oon jokapuolella kuin totonani -sillon on siistii eikä tarvi sktsaoilla et onx krpula vai jälkkärit. mä käyrtän päihteitä järkyttvän vähän ja oon tylsä ihminen. poltan ennen formulaa sauhut ku alonssoon on satsattu hilloo. alonso me mata:)

viipuristas tulee karjavaunu tänään tai pietarista ja mun on mahdollista saada svetlana tännne. se tuntee mun mutsin jostain ja ne musta ja yrittää saada mua menee naimisiin -mä en oikeen tiedä kunka pahan pettymyksen ja murheen saa kestää mun ja bänditouhujen takia ku se on vähän sinisilmäinen mun luistelija ja tottunut enämpi semmoseen juppi-touhuun. mehän olla kasa käveleviä mielisairaaloita koko bändi ja sen pitää pikku setlanan nielasta ja sit se onkin taas koukussa...niin tänään yöllä ne tulee ja tuo mulle lahjoja.
joo tää tyttö ei oo mikään bändäri eikä eees huora.
myy niitä luxuautoja ja on päässyt lähemmäs suomeee pietariin -varmaan ihan mun takia muutti sieltä siperiasta:D

HookJones

aida
aida

=managerointi =  1

oon tehnyt ku heikkopäinen musaaa kun sitä tulee ja mionta levyllistä ja ei olla päästy studiooonkaan , niin manageri tulee ja ilman mun lupaa myym mut 50 eurolla jollekkin pikku keikalla soittaasn sähköviulua jota en oo voielä ees ostanut. mut manageri vissiin ostaa sen keikkapalkkiox niin se on ok. 300 ekua on jo semmonen raha et oon stagella puolesta 45 minututtin nyt ku meiän musaa ei olla siis bändin vielä ääniteety enkä oo kerinnyt vielä studioon. Managerit ei sais juovuksisssa hoidella keikka zydeemeitä tai ne löytää pian itten sä rosiksesta tai vedän turpaan ja muuta kivaa ,. Ja kaveruudella ei oo bändiasioissa merkitystä vaaan haittaa ja rellu.

innokas manageri myy mua viidelläkympillä' kä'nnissä, niin se löytää pian ittensä maasta keräämästä hampaitaan jne.

magerin tehtäviin kuuluu myydä bändiä voitolla tai artistia ei tappiollla.
sen pitää laskee et jos tuleeee bändille neljä tonnia rahaaa siitä menee 500 euron verran pistoihin kuten kamojen vakuutukset, soittotilojen vuokrat ja artistin vuokrat ja liikumiset.

Kännissä mun tai bändin asioita ei hoideta enkä mä maksa managerin dikailuja ja toilailuja. ku ei rah pysy kädessä ja sekoilee enämpi ku itse artisti. ei oo hyvä homma. mä tarvbin vituxeen flätää et liikun m ihinkään enkä' anna kellekkään fyrkkaa -se on managerin homma hoitaa mule paaluu et mä saaan ola sekaisin eikä ttoisin päin tai sitten ollaanskarppina mikä onkin kaikkein järkevintä .mua ei kiiinnosta pulstareitten kanssa tehdä mitään ja alkoholi on ihan perseestä ja takahuoneessa on oltava vitun hyvää piriä rtai kokaaa jokka manageri on hoitanut ei artisti.

15 prosenttia on managerin normi palkkio, m ut jos se myy mut muutamalla kympillä se saa turpaansa. ja pitää mua pellenä. tai on itse ihan mikkihiiri. vittu. oon tttunut saamaan enämpi rahaa. mul mene tänäänkin monta tonnia ku ostan soittokaupasta pa-kamoja ja manageri on luvannu valoshouta, niin sen pitää antaa mulle hilloo tai hoittaaa valoo, mut ku myydään ilman mun klupaaja pitäs äänitelllä studiosssa eikä olla stagela , managewri vahiongoittaa mua enämpi ku on hyödyx. mä en soita PIKKUMESTOISSA....ellei mul satu oleen varaa ja nyt mull on raha hanat kiinni EN maksa manageroinnista -sehän on kusetusta ja rtyperää 25 prosenttia saa pyytää joltain muulta muttei m ulta ellei keikka palkkio oo siitten semmoen et siitä tulee aluks muutama satanen per kärsä tällleeen alkuun musaaa on julkaistu. sitä enne en tee mitään vitun keikkoja joihin uppoo rahaa eikä tuu. näin se vaan on et noita managereita riittää ja voi olla et mä en tarvi täs vaiheesssa vielä ekaaakaaan mangeria vetään mut konkurssiartistille pitää managerin antaa rahaa eikä toisin päin. manageri maksaa viulut eikä toisin päin tai haastaan rosikseen. vittu me tehdään eka studiossa rellun kaa musaa ja sovitellaaan bändiä -ja mun soolokeikat ei tuu kysymykseenkään tai ne maksaa. se et mä oon pelkästään lavalla maksaa 120 euroo ja jos mä soitan ja esiinnyn siihen tulkee rutkasti enämpi rahaa ja mä en soita ihan kaikissa pikkumestoissa. managerin pitäs katsoo, et mul on rahaa. kukaaan manageri ei oo ottanut multa 25 prosenttia.

JA MUA EI NYT MYYDÄ , VAAN BÄNDIÄ SITTENM KU SE ON TEHNYT JOTAIN JÄRKEVÄ'ÄÄ STUDIOSSAA. MÄ EN ALA MAKSAAN RAHAA ET PÄÄSIOSIN KEIKALLE -KYL MUN PITÄÄ SAADA RUTKASTI RAHAA NIINKU OON SAANUKKIN. EMMÄ ALA LEIKKIIN MILLÄ PIKKUNAPPULOILLA.

diileritkin tienasa enämpi. mä en maksa mirtään, vaan mulle maksertaaan ja vituseen se on managerin tehtävä. 50 keikoista mä en muuta ku naura tai haasta riosikseen. mulla mene hermo ja vedän turpaann. vittu et vois tappaa jonkun


= Puhallus =  1

ohouuu tuli vähän nukuttua ja nyt on pää siinä kondiksessa et vois tehä muutamia voimisteluliikkeitä et tasottuuu -harmi että täs ei oo ketään tsubaa nyt mun kaa treenaamassa ni sais kyyttiä, mut kaikkee ei kannata heti pistää suuhunsa -niiighän se on. pankkitilillle on varmana kasvanut uus muhkea lisä tili ja sieltä soitetaan et mitä ne tekee mun kaikkien rahojen kaa. mut mä oon kylmäpäine ukko ja koitan elellä taskurahoilla vaatimattomasti ja pitää matalaa profiilia. mut onhan se joillekkin järkyttävää kun ne sekoaa jo muutamsta setellistä et joku paperi muuttaa ihmisen suhtautumisen lähes täydellisesti ylöalaiseksi - jatkan silti kokeilujani ihmisten ja eläinten parissa ja koitan saada luettua pstia joka tuntuuu paisuvan kaiken maailman webcam girlsseistä ja muista mannekiineista ja lähettelevät kuviaan...

onnezx mä en tähän cituyfiiihin voi laittaaa kuvia ja tääl ei oo ku vanhoja ellen sit hakkeroi itteeni taas eräiksi muiksi ihmisiksi, mut se on liian monimutkaista kun ainahan voin olla oma itseni. joo artistina oon ollukkin ahkera ja joku mun kaveri oli lukenut musta jossain lehdessä -se on ilmeisesti seurannut jotain paskalehtiä jokka vois haastaa roasikseen valheelisen tiedon levittämisestä ja ilman mun lupaa ovat tehneet.

mä kun en juuri oo mikään linssilude tai anna haastatteluja ku sillon ku mä oon milestäni tehnyt jotain järkevää -se on aika harvoin, mut en sillonkaan ku se järkeväkin pitää ensin julkaista jne. mut tää nettimaaila on yhtä vastullinen ku taikalaatikkokin.

vieläkään en oo kerinnyt katsomaan tota filmiä ku on ollut parepaaa tekemistä. '

ihmiset on järjestään tylsiä ja joskus kimpassa ne voi sit saada jotain kivaa aikaan, mut ei se sitä tarkoita et ne olis tehnyt jonkun noobelin arvoisen jutun josta pitäs kirjottaa paskaa.

nonni googletin ...vittu mul oo mitää yksityisyyttä nä'köäjään, mut tää lehti ja toi toimittaja saa turpaansa jos ei oikaise muutamaa asiaa tai laita tota juttua myöntrisempään sävyyn -siis mä epäsuorastin kiristän ttä toimittajaa jos se tykkää olla hengissä ja silleen -tuol on paljon sekopäitä tuol liikenteessä.nonni.

niin, tää mun kalastus ja faneilu posti ärsyttää joksus ku joku muijja yrittää imee rahaa multa -venakot on usein semmosii, mut yx blondi tuossa. VITTU aika paha kuva. toomosen vois syödä mut eka ottaa vaika takaa päin ja poskeen jne.huhuhuh. se asuu pietarissa -sinne ei oo pitkä matka. mun vaan pitää katsoo et sit ku meen mutsi tai joku katsoo taas koirna perään...mut eihä'n täs kerkii mihinkä'ään ku pitää mennä tutustuun ihmisiin jastudioon . palkkasin eilen ittelleni kuvaaajan jolla on etuoieus kuviin musta eikä millään vitun lehdillä. me diivat kuvataan iitse itsemme ja ojhjataaan koko vitun hoito eikä siihen tarvi mitäään paskalehtiä selittään mis mennään -suomenkuvalhetin on silti ihan hyvä lehti. ja valittuajpåaloja oon lukenut paskalla ollesssani, mut parhaat lehdetkin on tietty mun kamujen tekemiä -ne tekee mule mu lehdet ninku sarjakuvat -niinku sötö on varmaan laittaanut postiin mulle omia lehtiää joita se piirtää ja mä lahjotan taas jotain sile postissa -näin tulee paljon parempaa postia ja sam koskee naisia joita saa postisssa ja oon hoitanut naisia sileen enämpi kerrallaaan ku niitä kuvataan rock-filkkaaan
..naiset tykkää pukeutua siistiisti uusiin tamineisiin ja söpöstellä kameran edesssä-semmoset on paljon halvempia tsubia muuteskin ja ne voi jedata töissä ja hieroo mun känsäiset jalapohjat ja kokeilla onx pusseissa mitään vai tarviix niihin puhaltaa <3

täs on hyvä semmonen pokorttimainen kuva, mut en laittas ttä postimerkkiin, sillon ku on postimerkissä omakuva on kuulemma suosittu

laitoinkin oman kuvan ku tänne tosiaan ei voi laittaaa noita uusimpia muijjia joka on 10 plussankuvia eikä niin rumia ku nää, mut minkäs teet ku kinastelet sähkömoden kaa -hehee=D

emmä tänne tuu toisella nimellä. enkä lakaaa kirjottamasta vielä tänne ku kerkii vielä muutaman kuukauden enne ku keikakkkaa pukkaaa ihan tarpeex. nyt on sikäli rauhallisempaa...paitys biisin sanojen uuusien on pakollista ninku improvisaatiokinja työnja valon lapsi lopettaa nyt ja alkaa hommiin. ja hehottaa ihmisiä piirtelemään itse omat lehtejnsä ja kirjottaaajn niihin asioita jokka on siistejä -sit kaikilla on siistimpää:D

hyvää sauhua......saatana skippaaan tän koko postin paits otan parikytä täreimmåän tuntusta tästä msnsnnnältä ku pitää kattoo muutt laatikotkin. vittu! saatanan nyhjäämistä. kuskista oo kulunut mitään. mulla ei oo korttia mut kyl sitä aina välillä pitää treenata kuyin auto liikkuu nopeesti ja kuin hyvin se kiihtyy ja kaareominaisuuudet -jokkut autot saa menee silleeen kurvissa kahdella renkaalla ku elokuvissa ja se on sisstii -näitä mun autoiuja enkuvaaa ku se ei kuluu taas käsikseen

sain vitun komannen palkinnon jossain tretalon gaalssa jossa en käynyt ees joku twitterin järjestämä tilaisuus. siis hei puhelimia mul on vittu ja kameroita muutenkin eihän ne nyt mitään järkeviä aplijntoja oo toommoset niitä sa muutamalla kympillä, et twitterin-runoraati saa runkailla keskenään ja oon vihainen oikeestaa mokomilla tolvanoille.

jha sitä paits kolas sija on sma kuy häviö vaikka guru sano et se on hyvä saavutus -vittu, mä tiedäm mitä on jäädäkolmannex aiemminkin ja kysymyksesä oli jokku koulun bändikisat jiossa hietasen penan paskarokkibändi voitti -veltto oli raadissa mut meitin rockbilly ei saanut kunniaaa voittasaa ja se olikiin ihan kamalaa. mua pelotti mennä sinne löauteille siihen aikaan ihan hirveesti et voin pahoin ennen keikkaa ja olis sinällään saavutus et yleensä sain äänen mandoliinista. nykyään jännitän
asiaa edelleen, mut pystyn tekeen mitä huvittaaa, mut se jännitys se pitää käyttää voimavarana. nonni. nyt mä teen mun aamurituaaalit

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

= kekskeneräinen kirje =  1

vittu mutsi tuli nassuttaan jotain mun holtittomasta rahankäytöstä ja
sain sen vaikutelman et sil on velkaa enämpi ku saatavia ja annoin sille jokusen toukon et se saa pitää taidenäyttelyitään -mutseja pitää aina jedata vaika ne oliskin väärässä -lopuhan sen napina stresata mun rahoja anooin sille melkeen kaiken ja sanoin et mä trvi ku se verta et bändikamaa saan.

no pääsinhän siitkin eroon taas vähäx aikaa. se on jo melki sata vuota vanha-tai liiottelen hieman.

oon huono kirjottaan kirjeitä. siivotessa löysin salkun jossa oli peterin (juutalaine sukunimi mitä en osaa kirjottaa ellen lunttaa...barakowitsi tai joku niin taidegalleriassa on jotain töitä tullut joskus 20 wee si lähetettyä ku asuimme samassa talorykelmässä -sen muijjan nimi oli beth (vittu olikohan sitä ees olemassa ku sitä ei ikinä näkunyt vai murhasko se sen englantaliset on kaikki semmosia sherlockholmesseja:) ja se ei ottanut ikinä sitä mukaan ku se oli ihastunut mun muijjjaan mut ei tiewtty pannu sitä tai olis saanu keklusta -olin silloin niin kuumaverine et mun muijaa jos tapitti liian pitkään joku tarjoilija tai muu casanova otin niitä kurkusta kii ja ne jätti si rauhaan tai sai kenkää. no kuumiskin tääbrakowitsi briani -status quo,, ego and bunnymann ja is se soitti omisti tai omistaa birghhihamissa (tääkin on vaike skrivata tää kaupunki) linnan, kartanon ,antikvariaatin ja taidegallerian jonne oon antanut silloin töitäni ja lähetin suomestakin oikeellem paperille ku englantilaiselle paperille ei voi maalta kunnon vesivärityötä -ihan ku voipaerille yrittäs.

niin se saatana on mennyt myymään mun töitä tai antaan joillekkin brittimuusikoille joista yhdestä mä tykkään tästädeemodesta ja onhan se kiva nähdätöitään niitten rainoisssa , mut ei se oo se brian mule lähettään rahaa ku en oo oikeeen ilmoitellut ku se ex-muijjakin o kuollut johon se olin niintykästynyt. tarvii kai joskus poiketa ku o siel päin niin kattomassa ja viemässä lisää töitä sen galleriaan ja vaihteex muistaa pyytää vuorostani fyrkkaa siltä -ohan se popparimpi ku mä, mut se on aika vanha vissiin jo tai niinhän nääsen poparikaverikkin o -eikä mulla niile oo muuta asiaa ku maksaaa rojaltteja mulle piats ei depchemode ku mä tykkään niitten musasta ja voin piirtää niitte levynkanne ilmatteexkin. mut nää muut bändit status quot bunnumannit saa kyl maksaa rahaa tai sit vaihtaa antiikin aiksiin kultarahoihin niitä töherryksiä. skotlannissa on kukkuloilla siel sen linnan liepeillä kuulemma maasta helppo kaivaa semmosii ja taikasieniä kans, mut ei ne niin vahvoja oo ku suomessa.

mul on tossa salkussa aloittamani kirje, mut se on vielä kesken. jos sais sen ens talvex kirjotewttuu niin hyvä ja jos en ei sil oo väliä si. tää sälli piti mua enämpi maalrina eikä muusikkona koska mul oli sillon semmonenelämän vahe ku nähtiin et maalasin ja olin turhautunu musaan. sittemmin asia oli tasan toisinpäin. nyt maalaaan amatöörimäisesrti jalaiskasti ku sattuu oleen luppoaikaa musalta.

niin emmä käytä kaikkia mun suhteita oikeen hyvin kaukomaille vaika niisä käyn ku niis on paljon muitakin ihmisiä ja muusikkoja jne.

Joo huvittava tää breivi jos tai kun sen kirjoittaisin se vois järkyttyä ku mul on käynyt tämmönen juttu et oon yhtäkkiä sureva leski ja en oo ilmotellut mitään asian tiimoilta. se vois alka liian kiltiksi ja englantilaiseks , et mua vois alkaa vituttaaan. tarvii hoitaa sille uus ihailtava tsuba sietä tai täältä ihan sma -jos kerkeen kirjoittaa ja sopiin jotain sen kans jonkun takia. niin se o osakkaaana levyyhtiöissä ja kaikkee -semmone lordi ta sir vai mikä lie en muista ja tunnen itseni tosi mäniks ku oon oikee mettäläissuomalainen ja ylpee siitä. Ja mä haluun jääräpäisesti tulla silti omilla toimeeen kuhan maksaaa ne myymänsä talut mut ei sille yhelle bändile. emmä sen levy-yhtiöön halua, koska sillon mä vaikuttaisin siltä et mikään muu lvevy-yhtiö ei tykkäöis musta kuten emit sun muut. mut toisaalta taiteeliset täydet vapudet saavuttaakseni voisn jaksa kirjoittaa breivin loppuun -se on tähän asti mun pisin tekele kaunokirjallisuudessa. mut nykyään on kännyt ja tietokoneet sillon ei ja täädepechemodekin oli joku bändi joka oli tehnyt ekan levynsä, mut ei mul niillle oo mitään asiaaa ellei ne ala vittuileeen....tyykkään niiten musasta mut ihmisinä artistit yleensä on täysiä paskiaisia eikä välitä påitää ess yhteyksiÄ:)

nii jos se kävelis kadulla vastaan -ainakaan mä en tuntis sitä -se on varma semmonen vaalee käkärälettineenglantilainen jol on trävä nenäkärki ja hymyilee...semmone se oli, mut sehän voi olla ihan erinäköinen -ihmiset muuttuu jokkut ku ne vanhenee. mä oon muutenpeter pan, mut leegoja saa ostaa kaupasta uusia tämän tästä

tää ei oo mun kuva vaan sen toisen

Debby
Debby

viimex lontoossa tää oli iha kärkipoppari,bändäri siis.

kyl mä joittenkin muusikoitten kaa hengaan ku ne o velkaa tai niitwen kaa oo pakko ku ne soittaa samasa bändissä tai o asiaa, muuten me olla paskaa seuraa muuta ku tsubille. muusikot on kateellisia tosilleen kummalla on isompi lentskari ja tätä rataaa -ihan naurettavaa, vaikkei kukaan niil osaa ees lentää ja oo eews varaa niihin, mut pakko joteskin mitata -meen kiillottaaan mun hakaristilippusta ferraria tonne pihallle kun mun gulf streami on h"huollossa eikä kentällä. mut me soitetaan eka marsisa ja venuksessaa ja meitin holto on jo menossa sinne lämmitteleen.

vois laittaa tän kirjeen silti johonkin näkyville niin vois kirjoittaa vaikka helpommin sen loppuun

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

täs villen kaa poseerataan ku olin vielä zombie tai barbie ankä hook jii.
tää ville on paljon parempi artisti ku ne englantilaiset -ville on nero tietty.
kaikki villet on nimensä väärttejä ja esmes matit taas on kaikkeee muuta ku neroja

qvistus tappajana
qvistus tappajana

täs ville on roolissa velanperijänä "vittu maksa kaikki vlkas takas ja heti"

qvistus
qvistus

tässä kuavssa ville on sen peterin näkäinen mut komeempi. sillä petellä oli näppylöitä ja kalpeeen punakka iho niinku briteillä on tapana


= lootusasennossa soiva kitara =  1

latoin tän otsikon kultuurin alle, koska mä oon ielstäni tehnyt suomen kulttuurin läåheskokonaan, mut tietty joku voi olla werim ieltä, mut se elää menneessä ja on pystyynkuollut.me sarjakuvamaiset hemmot taaasen lihaksi muuttiessamme olemme varsinaisia siilejä semmosia kissoja joissa on piikejä narkkikkatteja täynnä raketteja tuupattuna ja meraskaan työn raatajat ulvomme ja panemme kuin koirat ja olemme muuteskin 4D-ihmistyyppiä jokka on tllut tänne ihan toisaalta ja tän maailma ymmärtämiseen tarvi olla ku koiranaivoinen hminen ja tajuaa kuinka simppeliä kaikki on. vähän niinku remukinkelaat et tixtixtixtix....mut se on kyl hieman vanhanaikasempi ku mä ja mä soitan näille tai näitten lippalakkienkin kanssa koska ei saa olla ahdasmielinen -remunkin pitäs opetella remuranskaa tai osaahan se sitä, mut muistaako ja kauan se muistamine kestää. no. uus invaasio on tulosssa ja samlla näemme sen muuttuvan taas ygtä paskas kun josksu 30 vuotta sitten tai 40 -pääasia on et joku piikki uppoo tarpeex syvälle ärsyttään ihmislihaa -siitähän viihdekultuuurissa on klysymys. pox ja kaikki hajoo, jos ei ymmärrä et pitää malttaa eikä anna kaikee ittestään ku lavalla ja jollekkin misuille, mut energiaa kerääntyy ka sen käyttäminen harkitsemattomaasti on kuin pellelilis pommin kans.

GIN Jennie
GIN Jennie

pitää osata räjäyttää, mut eka pitää osata panostaa. se on tarkkaa puuhaa ettei kilahda tai jää näperteleen. Aikaa kuvitellaan olevan rajattomasti, mut näisssä hommissa illkkkuva kuolema pitää liikkeet ripeinä ja shamaani on aina valmiina kaikkeen. kaadoin tänään yhden fiat punton virastotalonparkkipaikalla, koska se äijjä ei saa sitä omin voimin takas oikein päin, vaikka jätin sen kyljelleen. kaverit sano, et älälälälä ja se vaan onnosti mua niinku muijjat ku oikeen kieltää niin kyllähän sitä ylyttyyy

joo ja yx jumala on narkkari niinku toi yx gubbe sano et jumala on ateisti.
yks jumala taas on vitun laiska et ei jaksa luoda enää mitään uutta, vaan odottaa et kuolispääsis mdonreikään rinnakaismaailmaan äiteensä kanssa samaan mestaan eka enne ku se singashtaa taas jonnekkin muuaalle tai sitten niinku yks jumala ajatteli et se kuolee ja on ku kivi eikä oo enää olemassa -finiitto. kuolema on aina ihan olkapäällä niinku pirukin joka välillåä kuyikuttele kaikkee ja sitäkannata kuunnella liikaaa jos se alkaa kiljuun kandee syödä pami tai tehdä sit mitä se sanoo. joo otetaan! (Broileria tuotiin mulle) kyl mä tuilisin varmaan hoomomaiseks jos mä alkaisin syödä vegaaniruokaa ku en liho niin paljoo ku yleensä muut.
Anna the pulu on kaa samalainen et kaikkien tekis mieli ruokkia sitä. tälleen miehenä se ärsyyttää ja mä wen ainakaan erehdy annalle sanoon enää koskaaa(enään koskaa:) et pitäks käydä kaupassa hakemassa ruokaa. se perkeleen sauhut ollaan poltettu tyhjäx tampereen sauhut ja näin ei oo todistusaineistoo. onneks tuol joka puolella kasvaa eroottisia kasveja.

jokkut kirjottaa tänne ihan sen takia et ku ei oo muutakaan, mut tai l. jos ei oo asiaa ees mistä kirjottaa se on jo säälittävän naurettavaa. mitä täne kirjottaa , se toteutuu eli pitää varoo mitä toivoo. ajattelin mennä ensviikolla itse Turkuun josko siel olis enämpikin näitä kuvattavia muusia ja muita mannekiineja jne.

Jos joku on turusta niin kandee nähä mut.
(laitankin kuvani tähän näin et mut tunnistaa sillä pidän matalaa profiilia ja mul voi olla päällä mitä vaan ku shoppailen kummiskin kaikkee halpaa, kaikki o mahdollista.ja laitan kuvan tähän et minkä näkönen on koukku jone eli hook jones tai zombie.

HOOK ZOMBIE
HOOK ZOMBIE

luonnossa tietty ooon komeempi ja mukl seisoo yleensä enämpi tai riippu kuvaajasta. niin jos siel näkee jotain tutuja muuskoita niin vois käydä moikaaamassa ellei se yx oo kaukomailla -se tykkää amerikan aunesta ja mainostaa sitä paremmin melki ku remu -mutt ihan .ilman isukin fyrkkia ja bändiä se katuelämässä on semmonen tikkunekkuosaton ukko joka on syntynyt kans artistix. se vois hoitaaa mulle saksofonin jostain ja trumpetin. niin ja turussa on ihan omanlaatuset misunsa. kaikki jokka on kauriita, härkiä tai neitsyitä on ihan varmaa saalista ja pakko panna. oon ollu kuukauden ilman ja emmä ala kavereittern muijia paneen vaikka ne auttaskin. uuutta on avain sana !

musiikki uudistuu samaan aikaa ku naisekkin ja kasvaa sirkuksen lukumäärä ja mä voin keksiä kaikille hommia. olis hyvä ku joku osais polttaa polttaa pimpsallaaan BACKWOOODSIN SIKAREITA -SEN VOPIS KUVATA ESMES. JA MUSTA VOIS OTTAA FILKKAA KUN JUON LEHMÄn tisseistä suoraan maitoo. on muuten boonusta jos muijat osaa lypsää mutakin ku rahaaa köyhältä artistilta. me ei käytetä juuri rahaa vaan kamaa ja muita luonnon tuotteita joita vaihdamme.
Huuumepoliisit on hyvää yleisöö ja ne maksaa aina lippunsa -yks huumejeppe sanoi et "soittaisit vaan ekköä vetäs kamaa". Mä sanoin sille ,et se mahdoton yhtälö. siviilissä kummmiskin posket lommola vetelee multa pöllimiään sauhuja vitut taskuvaraskyttä:) poliisit on hyviä ku ne on kiltisti eikä röröstele. ne tykkää ku on hyvä kroppasia henkivartijoita ja ihastelee mun lihaksia ....vittu ne on parhaimpia faneja ja niille pitäs suunnata enämpi fanituotteita jatkossa

huuliharput ei maksa juuri mitään ja tarvii ostaa PA-kamoja lisää sekä valoja. jos turussa olis h..vittu.nyt eim näe mitä kirjottaaa:D <3 hanihanihani mona olis kiva nähdä turussa tai ketä kaikkia siel on täy...saatana vastaat siihen puhelimeen vai onx tää numero vanha. no siel o0n paljo tuttuja ja tutustuu uusiin .uusin o aina paras koska se on uuään muun takia välttämättää<3 nyt viulu soi saatnan hyvin kun saan jousen ostettua kuudella kympillä sellonjousi on kyl liikaaaa, mut tälleeen jugen-mustalaisena ok. meitin sirkuksen täytyy pyytää kunnon ronttisumma keikoista, mut eka me voin tai tehään tallenteita -niinku aina yleensääkin.
Bändit on saanut mut tekeen runoja niinku tää meitin ColorClimax
-sen niminen runokirja ku ironisesti KIVIREKI:) -mä en ees juljkassut sitä vielä enkä mitää koska musta kirjailijat ja juuri runoilijat ON PERSAUKISTA RYHMÄÄ JA NIIL OO KU AINA JOKU MUUTAMA KYMPPI JA AINA PUMMIMASSA JA DOKAAMASSA JOTA EN VOI SIETÄÄ. MUOLLE RIIITTÄÄ HUUMEET, KOSKA NE ON MULLE TERVEELISIÄ KU KÄYTÄN NIITÄ warholimaisesti duuniin.
Siihen ei juuri kukaan pysty muu, mut six pitää ollakkin hyvässä kondiksessa ja pitää pystyä hullun voimilla hyppäämään tasajalkaa autojen katolta katolle semmoset parisataa metriä ja saa kymmenee autoon uuden montun kattoon.

mul tulee varmaan tällä tai ens viikolla AADEEHOODEE-lääkäriltä pyyntö tulla käymäään hakemassa valtion vauhtia. kyllähän ne auttaa keskittyyn. mut ku on kunnon vauhdeissa se keskittyminen on aika cvalikoivaa ja mul toimi vaan musa ja naiset. semmoen kaman ympärillä tapahtuva säätö ja säätäjät ärsyttää mua ja kamaa ostetaan rontissa ja vedetään ettei tarvi joka vuosi erikseen vetää vauhtia tai sauhutella:D

sirkuksen pitää tuottaa ku kalevalainen rahasampo ja ottaa mukaaan muitakin artisteja samalle turneelle ja myydä rontissa ja arvottaa sit bändejä omantunnon mukaan -jokkut luuleee ettei mulla paskiasella oo omaartuntoa, mut ne ei tunne mua. mä oon hempee ja kiva jos mulle hymyillään eikä sanota nou-snaaa josta mä voinkin hermostua. mulle ku huutaa, se menee toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään aj siihen ei oo kovin monelle oieutta annettu etenkään poliiseille, virkamiehille , kapiasille ja muille joita mä voin vetää turpiin ku mua huvittaa. olkoon vaikka tuomari -pitää olla kaikille samalainen tai antaa smat mahkut, mut jokkut on tupelopita jo syntyessää tai muuteski aivopestyjä et ne on semmosta joukkoo ihmispaskaa joka mätänee ja haisee ja polttaa kumisisa renkaita ja luuleet et on maailmanloppu.

nyt on maailmanalku meineillään ja siitä kirjoitettukin jo jokunen uus raamattu tyhmempiä varten. vaikeneminen on kultaa ja musiikista mä en sano mitään ku siitä ei oikeen voi ku soittaa. taas joku kaverin muija soitti et tuu vetää pirii...nää ärsyttää. onnex mul on uus numero jota ei kaiki tiedä ja sinne kerään uuden seurakunnan nunnia sun muita muusikkoja ja narkkareita ja jonkun voin ihan normaalinkin ihmisen ottaa jos semmosia on. mä tarvi rikkaita ihmisiä ym,opärilleni joka tyykkää taiteesta ja myyh niille mun tauluja samalla. multiartisti tekee kaikkee taidetta samalla intensiteetillä jos osaa fokusoitua oikeen. mut taiteessakin jo nimi maksaaa 200 euroo ja alle tonnin työt on aika pieniä.

mul alkaa jo hikoileen käämenet ja teke mieli sopittaa kitaraa kusennoustessa päähän. lääkäri soitti ja herätti mut ja ilmoitti et multa on rauhottavat loppunut ja mä olin et niinkö ! tunnin päästä mä olinkin jo ihan vittuuntuneena ku jouduin omista rahoista ostaan lääkkeeen -soosulta mä yleensä huijaan noi kallliimmat lääkkeet rehllisesti ku mä en maksa veroja ku vahiongossa...niinku yhden 300 euron sakon jota ei olis tarvinukkaan maksaa kahteen kertaa joten mul on oieus kostaa niinku tää andyn lyömine ku albertti järvinen opasti mut vessaan ku kysyin pukukopin ovella et mis on pukukoppi ja tottakai mä laitoin vahingon kiertää. -andy hakkaa sitten hautamäen kostia ku sil ei tosiaan oo oikeen auraa tai karismaaa...siis munaa soittaa mitää stydii jutskaa oikeen. se on semmonen tikunekku-ukko ja molemmat adnyn kaa nyrkillä tapettavia, mut andy nyt osaa soittaa kitaraaa paremmin kun se tekee omia biisejä....mut sit kun se avaa suunsa se mussuttaa jotain käsuittämätöntä paskaaa ja se tarvii tuekseen laulajan ja maikelilla on usan passi ja oikeudet olla säteilevämpi ku se hyppäää korkeemalle ja osaa pitää kroppaansa kondiksesa eikä notku heroiinin kaa patologisessa tilassa jolla ei saa sydäntä musaan pitemmän päälle. homomakkkonen osaa itkee keiklaa ja se siinä on hyvä -ei se tarvi esittää ettei se välitä paskaakaan mistään niinku eräät tunnevammaset.

komee ilma vois mennä kerään taikasieniä lisää jos kerkii vai mitäs mul taas olikaaan -adeehoodee im adeehodee hanihanihanihani will u married me¤

GIN Jennie
GIN Jennie
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ
Edellinen