Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.
Edellinen

= ¤ RAHAN-TEKO-KONE ¤ =  1

kumpi on vahvempi douppi subu-pala vai kaakao ??? !!! ÄLKÄÄ NAURAKO, ASIA ON JUURI PÄIN VASTOIN KUIN LUULET TIETÄVÄSI. -joo, ei tähän voi olla oikeeena vastauksena kuin et kummakkin on yhtäpaljon vääerässä ja yhtäpaljon oikeeesa. mun kuulemma pitää nukkua ku mul menee yhtenään silmät kii ja torkahtelen sinne sun tänne, mut mä oonkin kamujen luona ja sil ei oo merkitystä. rakkauttani kaikkea kohtaaan ei oo sanoin kuvaltavisssa...mmmm0zzzzz...mmm=kyllä...mmmmm0 on hyväää -söin tänään managerilla koiranruokaa -vähän ku meeetviustiahan se olis jos se olis käheskään yhtäs suolasta.LUULEMINEN ON TYHMÄÄ JA KAIKEN LISÄKSI TAPPAVA TAUTI. tieo SE ON VOIMAA JA RAKKKAUTTA JA KAIKKEE MITÄ VOI KUVITELLA.

MÄ AJATTELIN KIRJOITTAA TÄHÄN JOTAIN JUTTUA NAISESTA, MUT ENHÄNM MÄ OIKEESTAAN VOIKKAAAN -MÄ TYKKÄISIN OLLA ENEMPIKIN TOSSUN ALLA SILLEEEN VÄHÄN AIKAA, MUT ONX SEMMOSTA NAISTA EES OLEMASSA JA PITÄÄHÄN SEN OLLA KAUNIS -NIITÄ ON KYL JOPA LIIAKSI ASTI JOKA ON AINOO SOPIVA MÄÄRÄ KU HALUTAAAN KAIKKI.

Kissaaa ei oo näkynyt kolmeen viikkoon. Se dimitri on 20-vuotias kolli ja se meni varmaan metsäään koetteleen sen oranssisilmäisen puumaan kanssa joka on yx afrikkalainen nainen tai woodooo-noita ja polttaaa crackkia ja on hirvee puhuun paskaa. yritti se muakin tappaaa, mut se ilmestyy kissalle jonakin eläimenä joko haukkana tai sutena ja sen kuoleman tanssi mun jumalkissa Dimitri kuolee näyttävästi ja pitkään
-jo s se tulee huomenna m ettästä tänne, niin mä koputan puuta ja ongin sille fisuja. nyt otan kitaran sillä uusi naapurusto on kaikki jotain 20-weetä ja ne haluaa kuulla stydimpää ku telkkurissa...joo se muija sano kattovansa telkkuria pöäivittäin kolmetuntia ä-mäolin et mä kerran katsoin hehkulamppua puolitoistatuntia ja se oli ihan ok, mut 3 tuntia on jo liikaaa. Kohtuus kuullostaa kulmemma mun sanoman epäuskottavalta -mä ymmärrän se helvetin hyvin.NONNI!!! vedän snagut, mutten palaa. vedän pääsisällä kuvitteelliset, joo, mut okeet vois toimia joskus paremminki...mmmm. kamanveto maksaa rahaa ja sillä kuulemma jokut tekee rahaa ja se ei ole oiein -onko se sitten oiein ,että he sitä ilmatteex jaklaisivat...niin, siinäpä kysssärii. ja yks juttu vielä kolikko jää harvoin pystyyn vaikka se on juuri se oikea asento eli sitä pitää treenata ku heittää lanttia.

God Jambo and Hook Jones


= RAHANTEKOKONE =  1

kumpi on vahvempi douppi pala vai kaaakao ??? !!! ÄLKÄÄ NAURAKO, ASIA ON JURI PÄIN VVASTOIN KUIN LUULET TIETÄVÄSI. -joo, ei tähän voi olla oikeeena vastauksena kuin et kummakkin on yhtäpaljon vääerässä ja yhtäpaljon oikeeesa. mun kuulemma pitää nukkua ku mul menee yhtenään silmät kii ja torkahtelen sinne sun tänne, mut mä oonkin kamujen luona ja sil ei oo merkitystä. rakkauttani kaikkea kohtaaan ei oo sanoin kuvaltavisssa...mmmm0zzzzz...mmm=kyllä...mmmmm0 on hyväää -söin tänään managerilla koiranruokaa -vähän ku meeetviustiahan se olis jos se olis käheskään yhtäs suolasta.LUULEMINEN ON TYHMÄÄ JA KAIKEN LISÄKSI TAPPAVA TAUTI. tieo SE ON VOIMAA JA RAKKKAUTTA JA KAIKKEE MITÄ VOI KUVITELLA.

MÄ AJATTELIN KIRJOITTAA TÄHÄN JOTAIN JUTTUA NAISESTA, MUT ENHÄNM MÄ OIKEESTAAN VOIKKAAAN -MÄ TYKKÄISIN OLLA ENEMPIKIN TOSSUN ALLA SILLEEEN VÄHÄN AIKAA, MUT ONX SEMMOSTA NAISTA EES OLEMASSA JA PITÄÄHÄN SEN OLLA KAUNIS -NIITÄ ON KYL JOPA LIIAKSI ASTI JOKA ON AINOO SOPIVA MÄÄRÄ KU HALUTAAAN KAIKKI.

Kissaaa ei oo näkynyt kolmeen viikkoon. Se dimitri on 20-vuotias kolli ja se meni varmaan metsäään koetteleen sen oranssisilmäisen puumaan kanssa joka on yx afrikkalainen nainen tai woodooo-noita ja polttaaa crackkia ja on hirvee puhuun paskaa. yritti se muakin tappaaa, mut se ilmestyy kissalle jonakin eläimenä joko haukkana tai sutena ja sen kuoleman tanssi mun jumalkissa Dimitri kuolee näyttävästi ja pitkään
-jo s se tulee huomenna m ettästä tänne, niin mä koputan puuta ja ongin sille fisuja. nyt otan kitaran sillä uusi naapurusto on kaikki jotain 20-weetä ja ne haluaa kuulla stydimpää ku telkkurissa...joo se muija sano kattovansa telkkuria pöäivittäin kolmetuntia ä-mäolin et mä kerran katsoin hehkulamppua puolitoistatuntia ja se oli ihan ok, mut 3 tuntia on jo liikaaa. Kohtuus kuullostaa kulmemma mun sanoman epäuskottavalta -mä ymmärrän se helvetin hyvin:Dm vedän snagut:)


= Punk =  1

ah, tänään en kyllä lähe minnekkään vaikka kuinka houkuteltas. manageri akille saunaan kyl vois huomenna mennä zen-metsurin kaa parantaaa maailma ja omat jutut siinä sivussa.

vittu mussa oli pari punkkia kun tulin uimasta eilen , mut ne saatiin nykästyä vex ja sit päälle semmoen vanhanajan pihkalapppu imeen loput paskat ne juuret jokka toisesta punkista jäin sinne kainaloon ku ei nykästy tarpeex hyvin, mut nyt pihka on imenyt ne vex ja mä oon muuten terve, mut on alkanut pala maistuun liikaaa ja pitäs hieman alkaan skarppaileen tai bändihommille saa sanoo heihei -tarvii ryhdistäytyä, joo -menee älyttömästi fyrkkaakin jo ku ei jaksa yksin kiskoo.


= Päänsisäinen Puutarha =  1

Siistii herätä kun olo on semmonen kuin olisi hississsä joka putoo tai kulkee alas 1000 km/ tuntivauhtia ja vauhti kiihtyy ja sä tarvit pikaista apua enne kuin pohja tulee vastaan -mikä helvetin pohja...helvetin pohja -helvetin pohja on kuin vesipiipun pesän pohja jonka alapuolella on likaista öljystä ja sensemilllan karstaamaa likaista vettä.

vaikea skarpata.kurkkua kuristaa ja hisssin vauhti kiihtyy ja teen aamupuuroa.... viimein hän herää ja etsii minulle sinisen diapamin ja taianomaisen hetken kuluessa olen jälleen vapaa ja irti kaikesta kuin taivaan lintu hissin ulkopuolellla -tätäkö tämä on; ollako vankina ja vapaa vai ei. Itse saa valita ja olla oma jumalansa.

Nyt en ajattele mitään päihteitä sun muuta paskaa, vaan juuri sen sitä ja sen seuraamuksia -IHMISET SAAVAT PÄIHTEISTÄ TEKOSYYN OLLA KANATAMATTA JA TUNTEMATTA VASTUUTAAAN JA SE ON OIKAISTAVA JA NÄIN TAPAHTUU. ON ASIOITA JOITA ON PAKKO TEHDÄ VAIKKA EI HUVITTAISI SITTEN YHTÄÄN IHAN PERIAATTEN VUOKSI JA OPETUKSEKSI MUILLE. TEHDÄ MITÄ MIEHEN ON TOISINAAN TEHTÄVÄ -ilman mitään sanoja teot tuntuvat paremmmilta.
Eivätkä ole epäselviä, puhuvat paljon, mutteivät tee juuri paskaakaan.

Edessä tapahtuvaa näytelmää seurataen ohjaaja (pian meitä on kaksi ja pian kolme täällä meitä shamaaania jokka eivät tarvi kristallipalloa ohjailessaan asioitten kulkua) Näytelmä jossa mua on verisesti loukattu ja samalla monia mun läheisiä.naamakirjasta lähti joku nimetön syyllinen pois mun kavereista koska syyllisyyden taakka voi olla yllättävän painava ja ankkuroiva koska ei uskallla sanoa totuuutta ja tunnustaaa ja seistä sanojensa takana. se on varmaan stressaavaaa pitemmän päällle -ei mua kiiinnosta vieläkään tehdä mun puutarhani tihulaiselle ja kääärmeelle mitään -se on villli ja vapaa kuin kalu housuissani ja minä pidän siitä tunteesta. näin, huono juttu onkin käännetty voimaksi ja shamaani on tyytyväinen, mutttei hyppele silti tasajalkaa, sillä se toinen osapuoli...sillä se se suorastaan kiljuu jo apua äänettömästi, mutta sen huudon ja anteeksiantamisen toivon varassa
epävarmuus voi ajaa epätoivoiseen tekoon jota minä voin halutessani ohjaillla ja määrätä näin syyllisen kohtaloa tai paremminkin tuomiota.

Syyllinen lukee tämän tekstin, koska ilman sitä voi olla vaikeeta asua suomessa tai missään ja olla -odottaa. Jos mua haluaaa loukata, mut pitäs tappaa. Ja sekään ei todellakaan takaa se kuolemani, että jättäisin asiani hoitamattta -mä oon ylpee siitä kun mä on ajallani pystynyt hoitamaan asioita ja auttamaankin ihmnisiä

kiittämättömyys, kateellisuus, sekapäisyyden tai typeryyden tavoittelu ja moni muu seikka peilaa kuinka kuinka minun anteliaisuuttani ja hyväntahtoisuuttani on käytetty häikäilemättömästi hyväksi ja en voi syyttää siitä kuin itseäni.

se minun hyväntahtoisuuteni (myös kaikia kusipäitä kohtaan hymyilen ja pelaan niinkuin olisin vähän tyhmä -saahn tyhmää näytellä ja saada selvillä näin jotain -keinoja on monia) on myös osa ansaa jolla mä seulon
ihmisiä ja ja mietin että mihinkä osaan ne laittaa tässä elämässä omaan näytelmäänsä.

niin vallan ei saa antaa nousta päähän -sekin on huume.


= MINÄ olen syyllinen:DDDD =  1

vakuuutuspetosko -no way.mmmmm mitämitämitä jengi ymmärtää hommna ja haloo nousi jo kukkuloilta ja on liikenteesssä.

nonni, mun ei tarvi olla vittuuntunut ku mun kamut on...yx lähtikin täältä tosi vikkelään ku se katsoi mun puutarhaaa tarkemmin -sherlock holmes selvittää vai nyrkkirauta...sama se asiat rullaaavat ja on hyv et ei tarvi itse murehtia puutarhaaa, vaan vihaisia surijoita riittää joten asiantuttkinta kerkis alkaa ilman , etttä olisin antanut mitään käskyä. Olis pitänyt hieman toppuutella ja sanoo, etttä "routa porsaan kotia ajaa" sun sellaista.

menen peklaamaan seuraavan kierroksen ennen kuin allan soittelemaan -se yx perkele ei si jäänyt soitteleeen -sitä ei huvittanut. maltti on valttia, mut selitä se jollekin jota on just potkastu munille.


= pelko =  1

On aika jännäää kujn jokkut pelkää ku ne on varastanut multa viis kesken kasvusta kukkaa. vähän kuin olisivat tappaneet mun lapsia. Emmä paha oo, mut joissakin asioissa mun on tehtävä voimatekoja ja oltava mies. Emmä jhaluu et mua joku pelkäis, mut mä voin olla tosi paskamainen ja mun kamut myös ja meitähämn on aika paljon -ne ei oo kaikki täällä naamakirjoissa tai muaaalla. ne on niitä ukkoja jokka hoitaa tän kaupungin asiat nyt mun kans -näin se vaan on. Mä en pelkää mitään ja siitä juteltiin eilen yhden misun kaa yöllä. Mä pelkään kyl joskus sitä, et mävedän öövwerix ja lyön nyrkillä pääähän esmes liian lujaa kun en harrasta usein väkivaltaas -nyrkkeilen ja matsaan leikilläni kamujen kaa. Nytkin joku piru parka pelkää tyhmyyttään ja mä nauran sille:D Mä oon onnellinen, mut ihan kusipää ku mä sekoon.

mä tykkkään järkyttyä ja järkyttää -täs tulee iso haloo vaikka mä olisin tekemättä mitään. Periaatteet kun ovat tiukassa meillä harmaissa aika kovat ja niks naks voi käydä tai pix poks. Mut voi olla et anna tämmösen anteeksi jos tekijä tuleee heti tunnustanaan, sillä tämå on voimassa vain parituntia. Ja mulla on muutakin juttuu, et ihan sama mitä sitten jollekin tapahtuu -mä en välitä.....EVVK ja pidn hauskaa vaikka mun sydän itkee vielä suden lailla.

Paalu on tehty ja sit naulataan taas yks vitun jeesus tai jeesuset vois sanoo. Mun kotiin ei tulla. Mun rauhaa on rikottu ja se on suuri rikos jo se, et täällä ollaan oltyu ilman mun lupaa -siitä tuee jo paljon ja sit toi muu. Mä tiedän kaiken ja tuun saamaan asiat hoidettua ja se on parasta kun sieltä pellolta mennään mun kamujen nimeämiä kasveja pölliin, niin aika moni mun "apulainen" on pian tosi vihaisi -se mua harmittaa, mul on kaikki ok aina ja oon aina valmis kaikkeen, mut multa ei varasteta.

Olen syvästi loukkaantunut soturi joka antaa enempi kuin ottaa ja saa silti kaiken.



= voimapaikat =  1

uimassa käytiin ja nyt ollaan syöty parsakaalikeittoa, lojhta ja lperunasalaattia, tilliä ja tomaattia sekä sitruunaa oli myös tiertty mausteena.

Nyt voisin sytyttää jup-tupakan ja nousta vieläkin enenämpi arjen yläpuolellle. Mmmm.....kahveeeta tietty sauhujen kaa kaakoolla maustettuna.

ajoimmme autolla reitin jossa näytin jokaisen voimapaikan Amazoniassa
-niitä on aika paljon.


= ilman =  1

heräsin , voimistelin ja söin kaurapuuroo -täs alkaa pikkuhiljaa heräileen. hitaaammin, mut varmemmmin kuin et heti aamulla tökkäis taipeesensa snagut -en tosiaankaan jää sängynpohjalle makaamaaan ja nauttimaaan omasta itsesäälistäni.
minä olen ylpeä huonommudestanikin ja otan kitaran kätöseeni
-aah, eilen oli pimee hetki , mut se oli pelkoa ja heikkoutta kohdata tämä päivä selvänä. Tässä se on ja siistii kun on paljon ihmisiä jokka välittääkin.

Tää ettern vedä nyt kamaa, on vain tilapäistä kuten kaikki muukin -minun on pystyttävä olemaan adiktioitteni yläpuolella ja tämä on hyvä kokeilu taas kerran:)


= kivenheittäjille =  1

Löysin helistimen, nyt en ookkaan kiva ja mukava ja höveli, vaan textareissa on kaikenlaisia hävyttömyyksiä, et ei kai voi syyttää ku itteensä siitä, et oon koukku jone enkä kerkiä kaikialla olemaan samaan aikaan -emmä yksin kaikkeen pysty -mullakin on omat hekot hetkeni ja akilleen kantapääni,
perkele !

soittas ees se yksi sieltä maalta -ikävä...mäkin oon kait ihminen -itken.

Edellinen