Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2011.
Edellinen

= were one =  1

As you go through life you'll see There is so much that we Don't understand And the only thing we know Is things don't always go The way we planned But you'll see every day That we'll never turn away When it seems all your dreams come undone We will stand by your side Filled with hope and filled with pride We are more than we are We are one If there's so much I must be Can I still just be me The way I am? Can I trust in my own heart Or am I just one part Of some big plan? Even those who are gone Are with us as we go on Your journey has only begun Tears of pain, tears of joy One thing nothing can destroy Is our pride, deep inside We are one We are one, you and I We are like the earth and sky One family under the sun All the wisdom to lead All the courage that you need You will find when you see We are one.


were one and one are we
were one and one are we

none, none, nonenonenonenonenonenonenonenonenone !

rakastunut
rakastunut

kaakao/suklaa-addikti  1

Nonni, oli taas lähellä etten saanut hepulia kun ei ollut aamulla ku lusikallinen kaakkaota -jokkut ei ymmärrä et kaakaosta ja sukslaastakin voi kehittyä addiktio. kun mä selvistelen ja en muutenkaan dokaa, mul pitää%&¤¤## olla sitäö kaakaota tai jää ovet käteen´ja sulkeutuu tavallista lujempaa sun muuta.
minkäänlaista hymyä tai ystävällistä sanaa on on turha odottaa ennen ku se kaakao on saatu -no, jokkut sekoo röökistä, viinasta, kahvista: Mä nyt ooon valinnut kaakaon mulle sopivana douppina ja se ei saa päästä loppuun -mun reseoptorit kait tottunut siihen.

Emmä voi juoda paljoo taas kahvia tai polttaa liikaa tupakkaa, mul menee niistä keskushermosto sekasin ja yö unia ei tuu ja bisse ei maistu ku helvetin harvoin...täs alkaa pikkuhiljaa rauhottuun kun sain sitä kaakaota jota ilman osaan olla kusipää


= pään tyhjennys 2 =  1

Joo, tennis on saatanan siisti peli, mut ei sekään paranna murtuneita kylkiluita jokka meni 3-4 päivää sitten jopoillessa naapurin pensaaseen kun joku kaivinkonekuski ei huomannut ilmesesti mua ja sitä piti väistää naapurin puskaan.

eilen rellun kans kelattiin siel kentällä, et jokkut ihmiset pitää meitä jonain juppeina ku pelaillaan tennistä joskus ja kuvaillaan ja höpötetään uimisestaja jostain editoinnista sun muusta puhelimesssa...niin ne voi saada sen käsityksen et seurraavax me hypätään johonkin golfkärryyn ja meil on vitukseen rahaa ja muutenkin ihan hollywoodia.

hyvä ku sai jonkun kuskaan meidät sinne kentälle


= pään tyhjennys =  1

ollut vähän omissa oloissan ja tänään kun pelas basisti<7kitaristin kanssa tennistä puolitoista tuntia<<; ei päässä ole jajtustakaan -se on helvetin hyvä juttu, ettei tarvi aina sttressailla jollakin bändeillä sun muiiklla jutuilla. Ohan uuden orkesterin pysyttävä timmissä kunnossa ja näöin alkuun tilan saa helposti haltuun koukuttamalla itsensä vaikka te4niskeen -ihan sama vaikka pelais lätkää -pointtina on keskittyminen


= miten pääse halvemmalla =  2

Eka tulee mieleen, et ihmisillä on tapana pestä hampaansa jollain tahnoilla -joilla ei muuta vaurioita ku hampaita hajottamalla kiilteen esmes...ja muuteski hammastahnankäyttö on kuin jois pesuainetta. Saman asian ajaa merisuola ja haalevesi eikä tarvi ku purskutella sitä suolavettä. ja taas säästyy hilloo.

<<<<<<<<<Tokana vois olla hiustenpesuaineet. kananmunaaa päähän ja jos on hilsettä niin siihenkin suolaa mukaan -näin säästyy taas pitkän penni.

lastenkertakäyttövaipat on varmaan vielä suurempi jäteongelma, ja samoin nenäliinat jokka kandeis olla ihan kangasta ja pestävissä niinku vaipatkin.
i
Vanhusten ja lasten saattaminen samoihin tiloihin vois olla päivähoitoon ja vanhusten ja lasten hyvinvointiin ratkaisu jota sietäisi kokeilla -siellä tiloissa vois oppia lisää vanhempia vanhan kansan viisauksia

Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä
Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä

MasterPiecE  2

joo, kaikennäköstä liikenteessä noita mirrejä ja oon oikeestaan muutaman ottanut vakavammmin ku kuvittelinkaan.

kasaan pikkuhiljaa, et jaksaa vilkuttaa vihreempää.

se kyl aina riski et onko rakstunut vai psykoosissa vai onko sillä edes merkitystä enäää siinä vaiheessa -niinjoo mul on paha tapa ajatella ääneen ja mennä asioitten edellle.

Tää musa jota ei ihan kaikki tajua on Voice Of The Seventh Woods ja tää on jotenkin semmonen sisäinen peto jota turhaan pelätään tai kelataan toimiiko tää ku se toimii kummiskin...tätä pitää kuunnella täysiä

Hook Jones
Hook Jones

NaQuaL BANK  1

Joo, hyvä alkaa alkaa paljon mustalaisemmax ja juutalaisemmax nii hommat ei niin helposti karkaa lapasesta.

En syytä amerikan aunen pikku nennätestejä tästä, että päässsäni on joku kuhmu silmäkulm assa ja on saanut ilmeisemmin jossain välissä aivotärähdyksen tai auringonpistoksen tai molemmat ja potenssiin ameriukan aune = voi tapahtua mitä vaan.

Debet -PUOLI ELI SE PLUSSA

Vitun nastaa ollut

On uitu ja pelailtu tennistä ja käyty saunassa
ja pyörään oon saanut vaidettua renkaat.
vene on tallessa

On saatu kenties muutama sekuntti jotain liikkuvaa kuvaa.

Olen hieman ruskeampi kuin tavallissesti ja oon hengissä tässä dimessiossa.

Kaikki on järjestynyt aina parhain päin, vaikka tuntuu kuin kaikki menis päin %&%¤#

kREDIT- PUOLI eli miinus

tAAS EI TUNNU IHAN NIIN TAIVAALLISEELLTA.

on hieman semmonen olo kuin olis saamaton ja on ihan romuna....mitäs silä tarkoitetaaan tämä on järkyttävän todellista.

Louvoo löyty ku äskö heräsin niin taskusta rulalla (rintataskusta valkoisessa kaulus paidassa ja päällä oli jokkut ihme releet.

Sit kamoja kuten elektroniikaa hukassa joittenkin mielestä huolestuttavasti ja toisten taas , et kyl ne jostain löytyy. Ja itte en oikeestaan jaksa stressata asialla yhtään itteeni . Tässä vois soitella jotyain ihan kevyttä mut ei bassolla jota oon tajunnut soittavani paremmin ku kitaraa siinä mielessä kun pitää saada homma resonanssiin eli toimiin.

Joo, eihän niitä ihan näillä liksoilla joka päivä kannata hukata ihan liian paljoa kerraLLAAN....JA YMNMÄRTÄÄÄ SEWN KUINKA TIETYSTÄ NOPEUDESTA VOI OLLA JOPA HAITTAA. (MANIA)..liksoilla on laaja käsite johon kuulu raha sekä muu valuutta JOKA ON USEIN KYSYTYMPÄÄ JA LAHJA MUUTTUVAT LAHJUKSIKSI EIKÄ JAKSA KAUNISTELLA ASIOITA ja kaiki voi ajoittain tuntua siltä , et ui8minen ei huvittakkaan ja tennis on perseestä ku pitäs mennä pikkuhiljaaa soitteleeen studiolle joka on sadan kilsan päästä jossain yläpuoilella POHJOSEEN pohjammmaa...karttaa en piirrräJA NÄHDÄ JOTAKIN IHMISIÄ JOITA EI OO AIKOIHIN NÄHNYT PLUS MUUT SOSIAALISET ZYDEEMIT .

Lattialle näkyy tippuneen jotain poltettavavn näköistä..mmm...se on ihan hyvä ettei tätä kämppää oo tai tätä oo siivottu liian hyvin juuri koskaan


= nyt saa riittää ...alkaa kirpaseeen =  1

TÄMÄ TEKSTI ON VIRHEETÖNTÄ JA NEGATIIVISTA JOS ET HALAU OTTAAA OSDAA PETÄ SIMMUT.

mä luuulin et tää onni kestää, mut mä luulin vaan...mun onni loppu siihen ku mä etsin yhtä kameraa kuullemma 6 tuntia lattialta ja ihmettelni, miten mäö voi hukata tavaran johon en oo ees mielstäni kokskenut....mä oon ilmieisemmin sikayliväsynt ja tajuuun sen tyhmänä nyt ku vittutti niin paljo ja minkä takia, siks ku oon väsynyt:D heh , mä ooon aika tyhmäö ukko:), nyt mä tunnun hukkaaavan kaiken minkä käteeni saan ja se suoraa sanoen syö miestä. mä' oon tottunut voittaan ja mun hukkaaamisputki olios pakko alkaa katketa enne kun nsekoan tms...siis saan hepulikohtauksen.

tätä kirjoittaessani tiedän kuin idiootti oon , mut smalla se on ihan nerokasta terapoida täällä' kuj pinna alkaa viimein sulaa ja palaa.

mun piti kirjoitttaa yx romanttinene kirje erääälle jolle en oo smmosta kirjoittanu, mut emmä haluu, et sekään saa mulkta mitäään ku oon näin negatiivinen. se kiltti musse leikkiii jo hieman totisemmin ja se voi olla tänään hieman sulkeuitunut ellei löydä hukkaaamiiian asioita joita on niin paljon kuin ihminen jaksaa muistaa, mut ees jotain pientä niinku känny joka hukku peloole tai tippu veteen rtai jalkapallo joka mo jossain oikeella ulkoovesta ween pitjällä kait..sit on auto, mut sen mä löysinkin ja se oli ruostunut ja pyhähenki oli liimannut sen mua varten vielä kerran näytille hatanpää vahoilla trenikämpilläku mä oon hengisssä...et silleen sappaat jalsssa-tyyli on mun juttu ku mä en osaa ollla oikeeen eläkkeeellä...voi tiewtty olla et mä teen nukkuattani kärpäsestä härkäsen kun oon hukkkaillut kameroita, kännyköitä, js työkaluja, mut kitaroihin en viitti ees koskeee, niitä mua ei huvita KaDOTTAAA ENNE KU NE ON VAKUUTETTU. onnex tuo naurutupakka saa uniohtamaan tämänkin asian etylewensä hukannut aivan liikaa -löysin mä sen jo, mut se oli ollut siinäö pasrkkiksella jo 10 vuotta ja oli aika ruosteessa ja pysy kassa sew hiace pyhällä hengellä ainoastaAAN ILOKSENI...rauta kanki löytuy viikko sit ja yhtenä kappaleena. kamerat on nyt hukassa ja ne ei voi olla musta ees kovin kaukana ja silti ne on ja näin tää jatkuu kun mielssäni etsin tavaraa on minuklla jo uusi tavara kädessäni jonka hukkaan ja olen koukussa ja synronisssa hukkaaamiseni kanssa, että munm henkinen ope sanois, et mä leikin oikein ja pistän ranttalkiksi itseni kanssa....niinhän se on, mut mä kun en osaa antaa täs periks ja alkaa nauraaan -kai mul o n ollut liian kivaa.

onneksi on muttia ja joskus kuumiskin nukun
MUTTA
olla et mä teen nukkuuttani kärpäsestä härkäsen kun oon hukkkaillut kameroita, kännyköitä, työkaluja, rahaa, muistitikkuja, , kaakaolaseja ja mukeja ja limua, namua, numeroita, nimiä, ajantajun, todelliuuudentrajun -mitä sillä sittern tarjkoitetaankin., mut kitaroihin en viitti ees koskeee, niitä mua ei huvita KDOTTAAA ENNE KU NE ON VAKUUTETTU. onnex tuo naurutupakka saa unohtamaan tämänkin asian etylewensä hukannut aivan liikaa -löysin mä sen jo, mut se oli ollut siinäö pasrkkiksella jo 10 vuotta ja oli aika ruosteessa ja pysy kassa sew hiace pyhällä hengellä ainoastaAAN ILOKSENI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

ajattelen ääneeen !  1

tän pitäs olla ihan pelkkä puhelin , mut täs onkin kalenteri kello ja plaaaplaa, mut ei mitää kameraa. simpukkamallinpuhelimia en oo juuri käyttänyt, mut ku oon tullut toisiiin aatoksiin ja oon kokeillut tämmösta punasta. se on muovia ja semmosta pehmeempää valkoista välisssä, eli punavalkoinen..niinku kanada tai niinku mulla on sham...aaanimerkki naaamassa välillä...eilen jengi oli kummissaaan kun ne luuppas mut, et mä en oo meikannut....kai sitä saaa kitaraaa soittaa vaikkei oo meikannut jos se tuntuu oikeelta. no näää on näit asioita joita ei voi ku soittaa::::::
s p e a k out < )

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
amzonian sademetsää
amzonian sademetsää
Debby
Debby
GIN Jennie
GIN Jennie

x o x B Ö Ö Ö H x o x  1

mitä ilmeisemmin notkun himassa eli parhaassa diskosssa ja teen mitä huvittaa. mä oon niin totkuna, et en viitsi antaa toista settiä enää ilmatteex naapureille denkä mee mihinkäöän puoli unessa tai unimaailanmsssa kävellen, silloin yleensä lahjoittaaa kaiken popois ja saa kävellä alasti kotiin tms. jäynää joka on yhtä tyhmää ku mun dokatA ALKOHOLIA ESMES.NONNI. KAIKILLA ON OMA LIMIITTINSÄ JA POIKKEUS E ON VAHVISTAVA SEKIN KU LÄÄKITYS EI OO KOHDALLAA .MUL ON EHKÄ LIIANKIN...TAI SE EHKÄ TYHMÄSTI SANOTTU " EMMÄ TIE" IHAN SAMA...BÖÖÖH (SILLEEEN RANSKALAISEN NEITIMÄISESTI ,

JOO TÄHÄN KOHTAAN ELOKUVAA JA SITTEN NOPEA LIUKUVA kamera-ajo liukuu ja...´ja kohotata mKJA LYÖT SEN RYSTYLYÖNNIN pysäytyskierteineen IHAN SIIHEN VALKOISEEN KALKKIVIIVAN ULKOSIVULLE , ETTÄ kallkki myös PÖLÖHTÄÄ M YÖS IHAN HIEMAN VAIN SE KALKKI JA OOT PALLON PÄÄÄSSÄ TUNEEEN VOITOSTA JOTA OPLET AIANA HAAVEILLUT -EI TUOLLAISTA ELOKUVA KUKAAN KATSOISI, MUT SENEILINEN SUKLAATYTTÖNEN JOKA SAI MONUT SULKASI VAHAKSI ON KUVATTAVA HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ IHAN SEN TAKIA VAAN KOSKA HÄN ON ERITTÄIN KAUNIS JA NÄYTTÄÄ OMAAAVAN RIITTÄVÄSTI KArisma, joten hänen tulevaisuutensa on silattu kultahipuin ruusunterälehdillä mja plooplooploo röökiä mä pistä sen polttamaan meitin yhteen....nonnni menee aian työasioihin......vapaa aikanani saan tehtyä vapaajanaskatreeni joita onkinkertynyt ihan älyttömästi, et niistä sais mon. vois tehä jotain kevyttä ja kirjoitella elokuv akässsäriä siiinä ohessa sekä kokeilla onko uuudessa ..

joo ehöän mä jokapäöiväkään voi käydä edes yhdessä m,estassa vaan sekin pitää rajoittaaa kolmeen -on tää tarkkaaa täää taiteiku näitten ...mmmm..aikojen ja ilmojen kaa. nyt tulikin mieleen yks biisi:D

Edellinen