Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Edellinen

= bönarii pukkaa =  1

oon tosi väsynyt ja masentunut ja unen tarpeessaa
-unen jälkeen vois tosiaankin näyttää valoisammalta kaikki.

mun venakon kirje tuntui joteskin kuulustelevammalta jA
vittumaisemmalta lukee ku aiemmin. kai sitä pitää heittää rahoittavaa tauluun ja alkaa nukkuun enne kuin seinät kaatuu päälle.
miten mulle eka rakas ihminen voi yhtä-äkkiä tuntua täysin vieraalta kusipäältä.
tai enhän mä oo sitä oikeesti nähnyt. sehän mua on pommittanut kirjeillään. enhän mä tykkää niitä yleensä kirjoittaa ees -vois huomenna tsekata aidan kirjeen loppuun -nyt mun pää ei oo siinä kunnossa, et vois muuta ku nukkua. mul on varmaan aika apaljonkin univelkaa.

ekana muijja tuntuu semmoselta pikkutytöltä ja nyt se tuntuu joteskin joltain helvetin bisnesnaiselta 8autikauppias) vittu, voi olla että mun kirjeen kirjoitamiset lopuu tähän. kaukorakkaudet on muutenkin vaikeita ollut enenkin...stelena oli yx pimukans idästä joka jäi sen takii kun mult a hukkui puhelin. nyt tää muijja, alkaa tuntumaan siltä kaqns kuin se vihais mu....unenpuute masentaa ja musta tietty vaan voi tuntua nyt tältä, mutta mitä vittua mä oikeen tästäkin haen. eieln olin helvetin rkastunut ja tänään en -aika normaalia silleen, et mul voi rakkauden kohde tosiaankin vaihtua hvinkin nopeasti ja tunnen itseni siksi kusipääksi ja pelkuriksi.

tää kirjeenvaihto menee nyt väärinpäin; mun piti kulustella sitä eikä sen mua tai nyt se tykittää joitain jutskaa joka on ihan pelkkää pintaa vaan ja ei merkkaa mitään. vittuako mua kiinostaa. se ei ollut maininut mitään ess siitäet mä kirjoitimn vittu sille suomalaisen runon. se ei vittu komentoinut sitä mitenkään.. täytyykin ottaa puheex, mut huomenna joo...etten tee taas mitään jota vois katua vaikkenmitään kadukkaan. meen nukkuun.aini se pilleri nassuun ja laitteita pois päältä -parempi nukkua ku olla depiksesä ja herätä huomenna taas maanisena mielummin kuin depoiksesä tms. ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuuu...eieln olin vähällä mennä moskovaan. nyt oon kuin maani myynyt.

joo,mn niinku pitää tajuta , et tää irmeli ei ihan huomenna tuu muu silmille EI HELVETTI MUA EI OIKEEN PÄTKÄÄKÄÄN KIINOSTA TÄMMÖNEN KIRJOITTELU....TÄÄ ON IHAN PERSEESTÄ:D:d MÄ VAAN MIETIN ET MITÄS TÄÄ MUN IRMELI SIT TÄSTÄ OIKEEN SAA. EIX SILE VENÄJÄLLÄ OO YHTÄÄN TÄLLASII UKKOJA KU MÄ....TÄÄ MUIJJA PITÄÄ TARKISTAA KUNOLLA VITTU. MUL Palaa hihjat ihan oikeesti. se kyselee ihan liikaa ja jos me joskus oltais yhdesä , niin oltauis tosi kaukana yhdessä -ei kiitos....saas nähdä tuleex huomenna smanlainen mielipide multa, mut on parempi tosiaan jättää kirjoittamatta, sil mähän täs nyt ainakaan oo ihan täysillä mukan ainkaan tänään...

joo unta kaaliin ja koitan ajatellla jotain ihan muuta untakin ku tätä venäläistä jos mahdollista....

heh mua kyl saa osoitella aseella ja tulla nyrkkitapeluja ja pikku sotia ja mjuuta siistii kriminaalitouhuu , mut sit joku pikkutyttö saa mut ihan pois tolaltaan -heh vittu mun kanssa. mut nyt taas mieli vaihtuu ja tää irmeli tuntuukin paremmalta kuin kuin ehköä haluaisin , joo tää voi olla niitä ihmisiä joilla ei oo omaa elämää, vaan se on myynt aikanasa ja se on kyl vitun köyhää-juosta rahan perässä kokoaikaa. mun tarvi juosta ku aina sillon tällöin ja on vituxeen kaikkee....onkohan se bönari sittenki sillä eikä mulla....mmmmm


= aida =  3

OOn kirjoittanut mun päiväni valolle siperian suuntaan rakkauskirjettä ja hupsista kello on jo aamu. ostin mun maatuskalleni myös hieman joululahjoija jokka varmaan tulee sinne ens vuoden pulella tai ne nyt vaan on lahjoja sille ja sen isukille, kun ne on mut tervetulleex joukollaystävinen toimittanut. Mä jätän habsburgin suvun tytöt ja kaiikki niitten vitunrahat ja alamme luoda suomen javenäjän suhteita aivan uuteen uskoon tän mun pikku autokauppiaan kaa -eihän siltä voi kukaan olla ostamatta yhtä hummerin maasturia:) musta kuulemma n huomaa että oon kiva ja tavallista mukavampi et oon rakastunut -ainahan mä toasin oon joskus enempi ja joskus vähempi nyt on aika iso maakin jo kyseesä ja tunnen itseni isommaksi kui kukaan farao jne et onhan tää aika kuumotusta.

Mul on tullut joulujuhlakutsuja tarpeex ja meen konttisen haten synkkäreihin pakkahuoneele ku ollaan keikkailtu kimpassa jonnin verran turneella lappiin etc aikoja sitten. olis kai loukkavaa olla tulematta paikalle. niin ja legioonateatterin pikkujouluissakaan en oo pariin vuoteen käynyt joten ne on nyt merkattava. sit vois tompan bandin pikujouluihin mennä...mä aina sanon candy ganesin väärin.

Tosin oon huono uhlija, mut oikeestaan, mä oon saavuttanut enmpi ku oon hajottanut ja rapatessa niin hirveesti oo roiskunut et OLIS AIKA KILISTELLÄ JA LÄPSYTELLÄ IHMISIÄ SELKÄÄN JA SANOOO ET"VITUN HYVÄ UKKO OOT JA MÄ RAKASTAN SUN muijjaas, mut ei olla ku parikertaa:::"plaaplaaaplaa..ja mitä nyt jouluhlissa aina taphtuukin.
Joo vois kerrankin juoda tätä laillista alkoholia joka vois toimia kun en oo ollut oikeastaan päissäni vuoteen silleen oikeesti -olis kai korkee aika ottaa perskännit ja vetää jotain vaika turpaan tai mitä nyt yleensöä sattuu ku oikeen on lystiä:)

TÄMMÖSET POSTIT ALKAA VITUTTAAAn enmpi kuin jokkut TAPPOUHAUKSET SUN MUUT JA EN LUE ITSE POSTIANI KUIN HARVOIN, NYT MUISTAN TAAS MIKSI. MÄ HALUUN VIEDÄ KAIKI VITUN "KUNIKAALLISET NEEKERIT JA MUUT WEB-MANNEKIINIT ROSIKSEEN MUN JÄRJESTELMÄLLISESTÄ POMMITTAMISESTA JA HANKKIA NIILLE LÄHESTYMISKIELTO KUUHUN ASTI PERKELE!

MUT EI SE MITÄÄN, KUN SIEL ON OIKETAKIN POSTIA JA SIT SE OIKEIN MUN UUS VENAKKONI. HYVÄ ETTEN OO JO LENTOKONEESSA MUT VARTTIA VAILLE:D

TÄSSÄ ON JOKU "KUNIKAALLINE VAI MIKÄ VITTU KUSIPÄÄ JONKA SAA AMPUA.

tässä on päivän paskalokkeista yhden kirje...näitä oli tän tyylisä ja 13 kpl ja uhkauksen tyylisiä viisi. eli normistoo, mut nä.muijat on persestä joka luulee osaavansa pelata mun kanssa jotain. Enmmä viiti ees sanoo mitä noille pitäs tehdä..mut rikos on jo rangaistus tai rangaistu. kerään hyvää karmaa ja siltä näyttääkin:D eli tämmöset kirjeet huvittavt mua vaikeivat huvita. mä inhoon näitä ja häviämistä yli kaiken.
Hello dear,

Thanks for honoring my invitation from the site,How are you today?,I know this mail will not come to you as a surprise since we have not had a previous correspondence,please bear with me.

i will really like to have a good relationship with you,and i have a special reason why i decided to contact you,I decided to contact you because of the urgency of my situation here in the Refugee camp,and after reading your mail today i decided to let you know who I'm,

I am Miss Romanda Bacchus M. Kromah 24 years old girl from Liberia, the daughter of Late Hon.Bacchus M. Kromah who was a formal President of Union of Liberian Associations in the Americas [ ULAA ],also the Vice President of the Delaware Valley Chapter (1983-84) and National Vice President of the Union from 1996-99. He currently chairs the board of directors of the Resources for Liberia (ROL) and is a member of the board of directors of the Independent Advisory Board of Baltimore and the Maryland Friends of Foster Children Foundation, He is a former member of the Association for Constitutional Democracy in Liberia (ACDL) and former vice chairman of the All Saints Lutheran Church in Baltimore, USA. He also served the United Bong County Association in the Americas as national president from 2000-2001.

My father died on Tuesday, Dec.. 13, 2007, I am constrained to contact you because of the maltreatment that I'm receiving from my step mother. She planned to take away all my late father's treasury and properties from me since the unexpected death of my beloved Father and she have being seceding in taking some.Meanwhile I wanted to escape to Europe but she hide away my international passport and other valuable traveling documents.

Luckily she did not discover where I kept my fathers File which contains important documents that notified of my father Deposition in my name . So I decided to run to United World Mission Camp (U.W.M.C). where I am presently seeking asylum under the United Nations High Commission here in Dakar Senegal. I wish to contact you personally for a long term relationship and investment assistance in your Country,My father of blessed memory deposited the sum of (US $3, 700, 000.00 )Three million Seven Hundred USD), in a finance Firm in my name as the next of kin, I have contacted the Finance Firm but the Operational Manager confirmed that my status as for still been single not married according to the local law does not permit me to carry out the operation successfully. He advised me to provide a trustee, who will stand on my behalf and complete the transaction for me,plaaplaaplaa....jatkuu vituxeen

RAHAN MAINITSEMINEN JO ON NAURETTAVAA. VITTU TOMMOSEEN EI kande VASTATa MITENKÄÄN. VAAN JÄLJITETTÄVÄ JOS MAHDOLLISTA HETI...AIKA WEEN HANKALAA MUUTEN.

TÄMÄN MUIJAN KUVAN VOIS JULKISTAa TÄÄLLÄ, MUT ONNEX EI SAA KERRANKIN laittaa uusia kuvia:D SEMONENHELVETIN RUMA KUMMISKI

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

joo, ja mun kamankäytästä oletetut vieroitusoireetkin ovat kadonneet salaperöisesti ja uhkun voimaa jota yx pieni autonmyyjä siperian suunalla antaa mulle ja kuulemma toisn päin. täs alkaa herkisteleen ihan tosissaan. Jos tää pimu olis feikki, mä voisin pimahtaa oikeen kunolla ja suomessa olis uus talvisota vissiin:)


= iraida=  1

ei tullut nukkumisestakaan juuri mitään ku piti käydä aina välillä ravata suihkussa hikoulun takia....im so swet again , but you know me and i gonna fly to...joo näin unta siitä uudesta ryssäpimusta joka pommittaa mua kirjeillä ja kuvilla et luulee sekovansa. se vittu on nähnyt aika perkeleesti vaivaa,
et sil on mun oikee sähköpostosoite -mitä vittuuu! tai mä sen kai oon itte voinut möhlii ku oon tämmönen höveli kaikkien naisten suhteen -vähän ninku james bondkin, mut eri lailla kummiski....niin se ei soita kitaraa ja laula. Mä taas en juuri amuskele ihmisiä joten fifitififiti:)

Taas siltä tuli kuva, joita ei onnex ees saa laittaa ku mul on joku anteexpyyntö mennyt moderaattorin sijasta moderaattorille joka onkin joku tyhmä robotti joka ei koe ollleskaan empatiaa....ne on hankalia
-ainahan voi feikata joo ja huijjata muuteskin, mut ei viitti ees.)

juu tää muijja on pituudeltaa abreun annan mittanen vissiin.
Iraida on helvetin kaunis nimi


= viemäristä alas =  1

Nyt alkaa vähän tuntuu ku olis oikeestikkin kipee ku on ollut
ilman rojuu. Ei juuri huvita vastailla puheimeen tai olla koneella.
luen jotain ween kirjaa joka tiety sijoittuu ramseksen jölkeiseen thebaan sille toisellekin puolelle jokee.

Niin tompalle synkkäriterkut unohtu sanoo!

pitäs kollata postia. tein pari voimisteluliikettä, mut siihen se jäi...ei huvittanut...menin käymään jaakaaapilla, mut
sielläkään ollut muuta ku epämäärisennäköistä ruokaa jota ehkä myöhemmin syödä ku ei oo nälkäkään.

On vaan tylsistynyt ja reknalle jäänyt olotila
-ei mee ihan hetkessä muuen ohi muuta ku sillä samlla sonnalla mitä on vetänyt:)

sauhut tietty jedaa pahimpaan, muttei nekään maistu silleen.
Ihanku mulla olis joku kassakaappi mis olis kaikki treen huumeet puheluista päätellen, mut ei se nyt silleen kyl mee. doupit on aika nopeesti liikuvaa tavaraa joita ei erikseen varastoida kerkee jos niistä joku rahaa käärii
-mulle niistä tulee yleensä ween hyvä olo ja sit paskaolo lopux....simppeliä tää elämä.

Nyt vois ottaa kitaran käteen....sitäkään millään soittas mut nyt ei oo muutakaan douppia joka veis ajatukset muaalle...nii, tietty naiset....aina voi ajatella irmeleitä.

juon kylmän kaakoaon ja kokeilen saisko sitä tässä kunnossa vedettyä hyvää settiä.

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.


= sähköö =  1

taas heräsin kramppiin joka tuli vaihteex pohkeesta tai siis säärestä...mikä wittu se on -olkooon nyt pohje.

perkele, eihän tonne facebookiin voi mennä enää juuri ku aamuyöllä jos silloinkaan ku siel on ilmeisemmin joku "joulutungos" ja muuteskin kaikki on netissä ku ulkona on niin vitun paska ilma. MÄ kyl ajattelin toivoa metrin verta lunta, mut vasta hieman ennen joulkuaattooo -sillleen se ajoitus olis siistein. mun valkoiset housut ei oo ihan valkoisen näköisiä ja mä tykkään mennä enempi alas päin suksilla ja lujaa. mun lautaa ei löydy sit mistään.....vai oonko antanut sen pois jollekkin...mmmm...minisuksiin tarvis vaikka tänään ostaa silikonia, et ne saa tossuihin liimattua -nekin vielä ostamatta.

viimex ku kävin kaupasssa päädyin putkaan. mä kyl koitan pitää matalaa profiilia ja six mun on otettava jotain lastenhoitajien tyylisiä misuja mukaan et en sais mitään diivamaisen itsekkäitä sieppejä korkeista hinnoista ja paskasta laadusta tai siitä, et oletttettu puu onkin lastulevyä tai metalin onin jotain muovipaskaa.

mun yx kaveri kurkkii et mitä duunaan. Sen mielestä ne lastenhoitajat voi herättää enempi huomiota ja aiheuttaa muutenkin lisäongelmia kun ne on kummiskin jotain ween narkkeja tai salanarkkeja kummiskin tai sit vaan muuten kleptomaaneja kenties jokka käyttääkin mua hyväkseen ja osaa pelata peliä paremmin kuin mä itse taikuri. joopajoo.

Niin ja näin. laitan lisää aurinkoa huoneeseen ja kastelen viherosaston. sauna vois olla hyvä juttu.
Managerin kaa yleensä oon saunassa ku puhutaan syvällesempiä ja olennaisempia asioita. se soitti bassoo ennen mulla, mut se ei ollut se sen tontti vaan supliikki- pelimiehenä siitä on tullut sit manageri joka myy aika monia muitakin bändejä -joo, tuskin se pelkästään mun bändillä rikastuis tai eihän sitä tiedä ku kaikki on alussa vaikka josksu tuntuuu ihan toisinkin.

Mä en nykyään enään kelaa bändiä minään mahdottomana kivirekenä jonne on pakko mennä ku kouluun tekeen juttuja et saa hilloo. Mä kelaan et bändin jokainen jäsen on yhtä tasavertainen ja kukin siivoo vuorollaan paskahuusin myös mä. Koitan olla huutamatta niille kokoaikaa ja en vittuile niin paljoo akateemisesta vartista. Tää tietty voi johtua siitä ku mun akateemin vartti on viime aikoina tarkoittanut et oon myöhässä kolmekuukautta ja riesaan levy-yhtiöitä ja niitäkään niin saa muka vaihtaa ku se on vaikeeta. Shoppari on sellainen ja minä olen tehnyt diiliin levy-yhtiön kanssa broidin kaa ja siitä ei edes hyödy tai se ei kuulu muille, et sellasta. Kai mä nyt tiedän mitä mä teen. Raha ei aina ratkaise vaan kaikkeen täydet taiteelliset oikeudet....siitä on nyt uus kädenvääntö ku mä missasin sen lautan.... ja tulee mieleen joku raikkonen kimi, jol kans oli formuloitten saralla isoja panoksia pelissä. Nooh mul nyt ei ihan kymnistä miljonista oo kyse, mut kummiskin saas nähdä -vittu, mä oon ihan pska ruottissa ja keskustelu käydään englannix -ihan sma suomi toimii hyvin ku pinna palaa jos homma ei mee kässärin mukaan:)

Täydellinen taiteelinen vapaus on mulle tärkeetä, mut kuulmema AIKA VAIKEE saada konaan itselleen jne. TAI MANAGERIKO SE OLI SANO, ET MAHDOTONTA SAADA IHAN KOKONAISUUDESSAAN MENEEN LÄPI. mä tykkään ottaa riskin etten kadu. En oo aiemminkaan katunut vaikken sit oo niin Japanissa soitellu hirveesti jonku mongobändinkaa ku ne luulee et mä tyydyn bändissä kitaristin rooliiin vaan. Ruottissa ne taas ei anna mun soittaa kitaraa ku jotain sooloja -oon kuulema epätasainensoittaja -mitä vittua sekin tarkoittaa. oon paras ja piste tai samanlaine ku richardssi tai mmm ...ronsson vainaa bowien bändissä:)joo, ne pittää mua vaan laulajan ja sekin ottaa pattiin joskus, kummiskin ne on mun tekemiä biisejä wittu.

saatana eilen vedin vireeniä taas pitkästä aikaa ja nukahdin oikeastaan heti sen jälkeen -toimiikohanse nyt sitten vasta nyt...kai mä oli totaalisen piipussa vaa.....ainakin käyn suihkussa pesemässä tän hien pois. ja noi krampit on aika vittumaisia sähköiskumaisia herätyksiä. Tääl studiohuoneessa on sähkövuotoja maadotuksesa ja ne pitäs korjata.
Ei vittu oo yhtään hienoo saada vartisekunni välein sähköiskuja kielensä tai huuliiinsa mikeistä....siinä voi tullla soitetuu taui laulettuu väärin jos se o mahdolllista enää...kyl mäkin osaan soittaa paskasti joo...sillonko pää onliian tyhjä. sit jos kitara vuotas samaan aikaa vois joku hennompi delata. Kyl pitää olla voimavirtaa enne ku mua alkaa sattumaan, mut arveluttaa mennä nukkumaan tai jodlata jotain sähköisesti ku kumassakin on luvassa sähköistä herätystä.

tää on kesällä otetu kuva, jos mun takki ja housut ovat hamppua...toi toppi ei oo.
mul olis uusia kuvia naisista, mut en saa niitä lisätä vielään ¤%&¤TTU!!!, vaik muistakseni pyysin anteex. kai se pitää tehdä virallisemmin. näitä blogeja nyt on aika paljon mul joten laitan kuvii sit muihin ja oon tänäänkin pyttämättä anteex t...vai pyytäskö muka...haistakoon paskan

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

= postia kahlatessa =  7

jaa siltätuli jo kolmas kirje, vaikka sil on kiire autokauppiaana
jossin päin siperiaa tai siis moskovasta 500 kilsaa itään on aika kaukana mistään missä autoja myydään, mut onhan venäjä iso maa.
laitoinkin facebookkiin vähän edit piaffii ku heräsin heti tunnin unien jälkeen
niskassa olevaan krampiin, mut kai mä itse provosoidun liian helposti poliiseillekkin.

ni, täs on hirveesti taas homma. mä
laitan mun uuden suojattini kuvan tähän
-kun antoivat täällä anteeksi -jonkun jutun mitä
oikeen vieläkään tajuu...mut kai mä oon tyhmä vaan.


= mettään vedätettty =  1

Bändeissä on tärkeintä silleen artistin näkökulmasta ajatellen bändärit----tai yllesä naiset. ilman naisia tuskin kukaan viittis mittään eikä sois kitarakaan. DanzaInvisiblen ukot muisti mut espanjassa asumieni aikojen jälkeenkin -yli 10 vuotta -oon hyvä kirjoittaan, mutten kirjeitä ihmisille ja kavereille. hommat pitää olla face to face, et pystymme lukemaan toisiamme. Nää on soittanut yhtä kauan kuin mä ja niillä on paljon misuja joita on pantava tai tulee turpaan -tyypillisiä espanjalaisia eukkoja sis nää bändärikkin. espanjassa naiset haluu seksii heti ja mitä nopeemmmiin tuut sisään ja oot muuteskin inessä heti, sitä enempi ne tykkää. jos sanot et joo mennään vesssaaan ne vielä ymmärtää -mut ne olis halunnut se tapahtuvan siinä pöydällä et muukkin olis saanut repiä irti tilanteesta -tässä on kulttuurillinen ero, sillä suomessa bändärit on alaikäisisä ja niiitten veljet nostaa metakan ja kutsuu virkavallan vedoten "siskonsa" alaikäisyyteen.

Tietenkään mitään ei ole tapahtunut, että voitas syyttää pedofiilix jne. koitetaan rahastaa veljen neronleimauksesta, vaikka todellisuudessa asia on niin , et kyseinen neito
on joukko hysteeristämassaa joka on edesvastuuttomassa tilanteessa ja artisti on helppo maalitauluna, koska esiintyessä on kaikkein haavoittuvin. who kill the barbie, on ikiaiakainen tarina siitä kuinka naiset haluavat olla jeesuksia, mutta eivät tykkää roikkua kmmiskaan ristillä --naisten mielestä täs ei oo mitään ristiriitaa ja miesten mielestä ristiriita on ilmeinen. Syyllinen on lähes aina keikkajärjestäjässä, koska "hän/he" viimekädessä vastaavat mitä heidän
tiloissaan tapahtuu ja ovat velvollisia huolehtimaan järjestyksen pidosta.


= valehteluako =  2

Kun valehtelee, pitää muistaa mitä kaikkee on jo aiemminkin valehdellut.
Zity.fiin blogiin tulee useimmiten kirjoiterttua kaikkea muutakin ns. yksityisempää juttua joissa joutuu väkisinkin muuttaman ihmisten nimiä ettei kukaan ota nokkiinsa jne.

Nyt mua on alkanut todella mietityyttään, että osaanko mä oikeastaan ees valehdella hyvin tai ollenkaan,
sillä kaikki ne valheet joita kirjoitan suurin piirtein tapahtuu tai toteutuu sitten myöhemmin ja sitä alkaa hämärtymään todellisuudentaju ja alkaa miettimään et mitäs sitä oikeestaan kirjoittais tänään.
Kiinnalainen sanalasku: "Kannattaa varoa mitä toivoo." Mä tykkään siitä ja mietin muutenkin sananalaskuja sekä niitten olettetuja viisauksia , sillä ei ne kaikki mee heti kaaliin.

Nyt taas ajattelin kirjoittaaa city,fihin jotain. Se on vähän kuin joulupukille kirjoittaisi.
Piti kirjoittaa tämä sinne -mut oliskohan siinä olllut mitään pointtii.

No aina voi kopsata. Joku muija vittuili mulle et mitä sen mielestä pirihuora tarkoittaaa....vittu se on mun keksimä sana jonka annoin steenin varastaa kopstata täältä netistä ja jonku hopparin -mul huono nimi muisti edelleen.


= "sisäpiiri" =  4

ihan niinku kaikki olis mun vikaaa -ei kaikki johdu siitä
et mul ei oo niin hyvää muistia tai nopeeta, et kaikki tulis heti kun apteekin hyllyltä. isommat roiskeet oon soitellu ja sopinut uudelleen, ...niku se stockholmin keissin -kylläpä aika rientää.
mähän voisn tietty alkaa kans syyttelee, mut sit kaikila olis vaa yhtä paha mieli. mua ei oo luotu nuoleen muita, mut kyl mä jedata osaan usein -tuskin ihan kaikki mua vihaa.....oliskohan joku fiftixsix tai niillä hujakoilla..witun sama.
eiku ostin tyhmyytäni sisäpiiriaikaa jossa näky jotain arvioita kuvista täällä.
kaiken takana on misu. pitää ottaa misujen kuvii et on kivempaa täs hiekkalaatikossa.

niin nyrkkisääntönä mul on, et jos ei tiedä jotain, se homma pitää testata, mut eihän sitä kaikkee tarvi itsellään tietenkään testata vaan ottaaa jonkun kohderyhmän jota vertailee -ettei tuu ostettua sikaa säkissä ja siideriä muovipussissa.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

missähän tää mun tekemä ritsa on -oon voinut antaa sen jollekkin tms.

LOLOLOLOLOLOLLLOPERSE!!!!

nonni, postia on tajuttomasti, mut onnex aloin viimein lukee ee jonku....ja pistän pimun tietty näytille
ku misut joteskin toimii mukavammin
-silleen hellemmin.
En muuten voikaan pistää, enne ku oon saanut banteex joltain jostain. no mä laitan sen vaikka facebookkiin tai jonnekkin muuhun helvetin hyvään jemmaaan:)

en oo ottanut toiselle jallalle vieläkään sitä kissanmyrkkyä ku ei tarvi:D

nyt mulla on päälläni toppi kans ku tääl on helvetin kuuma. nyt mul on tietty keltainen toppi eikä valkoista -sehän on jo käytettukin ja mennyt kai poistoon tai pyykkiin jota on hidas tehdä käsin ja säästää aikaa pestä se koneeella -hyvä tietää muuten. niis koneissa on semmoen iso mötikä kraanankohdallla jota sanotaan takaiskuventtilix...se pitää laittaa OIKEIN päin eikä väärinpäin tai kämpästä tulee uima-allas aika nopeeta jos se masiina on päällä. eli kandee tarkistaa toimiiko pyykinpesukone ennen kuin lähtee ulos talosta

z o m b i e    clones
z o m b i e clones

on ihan turha meikata keikalle jos ei oo tuulettimia, yep.
kaikki narkit ihailee mun paksuja suonia -se on kyl vittu
tyhmintä mitä mä kuulen aika useinkin."olis mullakin tollaset suonet, niin en lopettas kamanvetoo koskaan!"

Edellinen