Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Edellinen

=meinas kilahtaa kunnolla=  8

nyt alkaa tasaantuu ja rauhottuuu-luulin et sekoon oikeesti kun yritin pitää liian kireetä linjaa. lunkimpi on nyt parempi. mitähän sitä ei oo tänään ottanut ?....nyt ei oo ihan läähpuuh, vaan ihan tikkana kunnes pitäs pia rauhottua -otin semmosta troppia jos meinaa unia nähdä -olishan joku hyvä uni paikallaan jossain vaiheessa. piti mennä jonnekkin , mut en oo vieläkään keksinyt missä se mu keikka on.

joo meinas paniikki iskee ku mä kelasin et mä joudun keikalle -yleensä ne tajuaa paljon ennnen keikkaa, mut nyt oli pihallla ku lumilyhty.
tänään kelasin pitkästä aikaa, et tä'lllee voi lähtee vaikka henki ja ihan mihin vaan -en onneksi jäänyt skitsoileen, vaan aloin säätää telkkaria joka on yx aivottomimmmista jutuista mitä kamapäässä kandee tehdä.

joo, kyl luojalle saa olla kiitollinen, et se pikkupaheista ihan heti polta kun pikkusen -esikartanossa tunti päivässä -siinä palaa...kyl siihenkin helposti tottuu. irtaantuu ruumiiistaan ja katselee jalkapalloa, kävelee ulos etsimään mehua tai kylmä srite olis huippu!
yep, nyt mä tajuun taas nauttia. onnex naiset on keksitty ja pari on soitellut, muuten mä tunne niitä yhtään, mut ihan sama. vois tehdä jonkun kävelyretken tai pyöräilyretken.

täytyy soittaa ollilllle se tykkäää antaa fyrkkaa,
mut se onkin ihan mensestyskirjailia, mut se ei tiedä sitä vielä. Se alkaa kulkeen oikeitten ihmisten kanssa, koksa se on shoubeessä törkeetä todfella törkeetä. välillä ei osaa sanoo valehteleeko vai nei -onkohan munkaan luoma shoubisnes , niin mukava kailille...kyllähän tottakai on, onnex teen asiat perusteellisesti, sillä niin niistä voi tulla jotain, muu hutilointia.
kyllä taiteilijan pitää olla kurinalainen, mut se kokske erilaisempia asioita kuin voi kuvitellakkaan. jeesusteippi, 60 sentillä veitsen tai semmosen siistin linkkarin joka pysyy hyvin tasapainossa ja sillä voi tehdä mitä vaan -ja se on tärkee kun jaotellaaan rahaa palaoiksi. ja muuta säätöö mut silleen sopivasti -ei saa olla rikollinen, vaan pelkästään oltava kunnon kansalainen joka on aina walmis.
supermyynnistä teippejä -erivärisiä ja sitten taas näitä vappuklamoja omn aika .......minikirpparilta ostan paljon leuluautonsinistä sälää -releitä sun muuta. täytyy ottaaa roudari mukaan kantaan mun kaa mustia säkkejä-tykkään ostaa rontissa...aini se oli maanatai jo. ja nyt

onj iha yes,...tässä kävi pieni epäilys ja uskonpuute koitteli, mutten missään pahemmassa kiirastulessa oo tänään saunonut, niin huvuittais pelata tennistä yöllä -soittaa heve ja pari tyttööö et saa sekanelinpelin -se vois olla hauskaa ku kaikki on ihan tutkalla muuternkin -on liikenteessä. rappion edustaminen tykseen on joskus hankalaa, mut minkäs teet -oma valinta ja toive -kiinalaiset sanoo, et pitää varoo mitä toivoo.

tähän kun valeheteln ja heittelen omiani, ne kitjoittamani toteutuu, se oli aluksi pelottavaa, mut se on ihan hyvä vaan. ihmiset pelkää et ne sekoo tunteisiinsa ja siinä mä oon hyvä luonneoivatohtori -seminaareista saa fyrkkaaa, six ajattelenkin , et jos nyt si yksi kirja. Mut sen on myytävä 300.000 puolessa vuodessa -muuten mä voin ottaa raskaasti.

liikkeitten puhtaus vois olla yx teema täs prokiksessa ja pitää olla mukana auto ja käsine kameransa kaa -mä heitän sille 20 rahaa, vaikkei yhtään huvita, mut mä oon velkaa ja se pikkasen vituttaa mua periaatteessa ...ja tietty vielä aksulle jonka kaa raha asiat kertaantuvuat äkyttlömiksi summiksi. kaks hitleriä oikeen koittaa päästä yhteisymmärrykseen, mut päässsä kulkevat biiisit ja kuva, ne on ja se on pääasia. se tykkää kans tehdä asiat perusteellisesti
-täydellisyydentavoittelu on tärkeetä ..mmm puhtaat liikkeet. asioitten riisuminen sosiaaliseswta naamiosta. Hän luki kirjaa, hän oli kirjoittanut sen itse kännipäissään pariisinhostaaleissa ja vetänyt subutexxejä ja kokaa....häntyä tympi koka ja ja hän otti ja heittin koko pussin roskikseen. ihan paskaa jenkkipaskaa. piri on kunnontavaraa jo eukko tarvii kyytiä.

upeeta...siis. täällä on ihan siistii ja jokkut ihmiset höpisevät jotain nauraen nurmikolla olevalla rottinkikalustolla -valkoinen tietty.
nyt jonkun poitäs sumuttaa kasvit. täällä on vaikka mitä tekemistä jos haluu parempaa elämää. tietty voi pelata pleikkarin lätkää ja vooittaa poika taas kotiin se kekskushyökkämme ykkäsketjussa on ihan mun näköinen. maaleja tuleeekin tehtyä -oikeestaan tylsää tää jääkiekkoilijan ura maali, maali, maaali ja vielä monta maaalia ..josksu tulee meillekin omiin. ...aika harvoin, mut pitää välillä arpoo ettei oo liian itsestään selvä kuin jumala. arpa on heitetty! tuplaan ihan huvikseni:)


pakkoliike  1

kaikki toimii liiankin hyvin ja saan säväreitä kylmästä. mattiks soitteli, mut mä taidan olla liian timmissä kunnosssa vielä -pitää tasaantua,
joo ei nasiin voi menbnä jos ei saa suuta aúki -eiköhän se kohta helpotaos, en oksenna enää sillä mull ph ok.D
joo tarvi ottaa lämpöhoitoo valoilla ettei tärise. koirankin on ollut uimassa -tais hieman olla vielä vileetä¨. jippiajeee!


0TEEMABILEET SAASI PÄÄTTYÄ  2

JOKU TyyDyTTYNEEN NÄKÖINEN PLÖSÖMUIJJA VALITTAA, ET SITÄ EI OO PÄÄSTETTY IRTI PITKÄÄN AIKAAN. SAIS TULLA SE KÄSINE , NÄÄ SYSTEEMIT OLI SEN IDEA, MUSTA NÄÄ ON NAURETTAVAN KLISEISET -IHMISETKIN ON LIIIAN RÄKÄSIÄ. paits tietty meitin oma perhe mussunmussunmussun. missähän se yx muutenn on et saa sen sänkyyn niin tähdet kertovat lopun sadun.Joku maksaaa siitä 200 joka ketrrasta 50 euroo kun lkyön sitä pepulle piiskalla -tää teema juttu on ihan naurettava muutenkin ja noi ihmiset vois kahlita ,hallita ja ja jättäää tieteen ja käsineen ja zombien hoiviin -kummakkin nukkuvatt ja nokuvat muutenkin ja paskat välittävät muusta kuin että olis tuutilullaa! NYT ALAN POTKIIN IHMISIÄ ,PIHLALLE JA ZOMBI SAA TEHDÄ ZOMBI SAA KORVARTA TÄN .NYT SE NUKKUU SILLE SOPIVASTI KOIRAN VIERESSÄ LATTIALLA:=)


=JEESUSTEIPPIÄ!!!=  2

zombi ei tajua mitään., se kävelee ovia päin ja väittää ettei oo väsyntt, puhuu kännykkään ja ei muista että olis tehnyt mirään.
pitäs saada toi newropatti kaadettua sänkyyn tai tähän lattialle jakka se tulee terrsssilta polttamsra sauhujaan:) sillä on ottaassa haava, hihiii. laitan siihen laastarin eiku siiihen semmoinen side olis lutunen. nyt se joutuu olkeen makuuasennosta ja vois sitoo enepikin ja jeesusteippiäkin on!!!:DXD kyllähän tää kivax muuttuukin


=ainawalmis nukkuuu=  6

3 päivää oon makoillut silkasta uupumuksesta ja nukahdellut mihin sattuu. huomenna vois olla tarmokkaamkpi ettei musta tuu laiskaa läslipersettä tai muuta kamalaa.........

kerrmkin oon ollut olematta ainavalmis..mmmmjoo vieäkin pää kopsahtele aina väillä keuboardiin ja silmät lupsuu -täytyy skarpata ettei mun sädekehää pöllitä


= kirjakustantamo =  5

IHMINEN ON AINOO ELÄIN JOKA EI OO ELÄIN = ihminen on vähintään kaksin -skiofreniaa ei oo muilla karvapeppuisilla otuksilla. hasmaslääkäriin. heräsin vessasta oli ollut paskalla ja nukahtanut silleen et peppu oli hieman omituisen tuntuinen ja jalat turvonneet ku mummolla.menin lattialle ja nukuin punaisellamatolla ja jalat oli nostettu yläs semmosella isolla tyynyllä. kun heräsin, tiesin taas kaiken olevan täydellistä. mutta ei silti liian mä en rakasta enää yhtä nuijjaaa siinä ilmeni joku samatyylinen luonnehäiriö kuin esmes juicen johanna vainaalla oli -meinasin laittaa tähän toisen esimerkin elävästä ihmisestä , mut sehän olis ihan naurettavaa kun mun adoptiopoika matkii zombiena olemista -vaikeetaq se sillä on, sillä edlleen sitä pidetään täällä amazoniassa varsin yleisesti elävänä -mä en kommentoi asiaan, mut oon selvinnyt järkytyksestäni.

kyl mä muistan miten tuo zomnbie-nimeni sai alkunsa 88-luvulla -niihin aikoihin minulla oli ongelmia alaikäisten kanssa keikkapaikoilla ja huumepoliisit olivat kerrankin näkemässä ihan oikeeta keikkaa joka oli 20 min-35 min pitkä -encoret sun muu paska on amatöörien jutu. silloin tein paljon "runokeikkoja" mut kitara oli aina mukana ja bändii en kelannut silloin ku AINA JOKU yleisön joukosta oli kaveri jne. ja he olivat pian runpuineen styrkkareineen käytössä ja näin keikka joskus kesti enemmän ku puolituntii. ....jopa 45min, mut bändi tietty saattoi iklman mua soittaa vaikka kuinka kauan, sillä he eivät tehneet sitä rahasta, vaan sellaisista sanoista joita mulle ei saa sanoo tavantakaa tai alan omahyväiseksi kusipääksi ja ilkeäksi ihmiseksi.

hook Jones eli Koukku jonex tai Koukuksi mua sanottiin ja sanotaan edelleen etenkin pispalassa ja ne jokka ovat selvinneet hengissä -zombie kuullostikin ihan bowielta jolta myöhemmin oon koittanut varastaa jotain, mut se on ovela ja ei silti saa ku joitakin perusideoita pölliä.
onneksi bowien näköistä ja etenkin oloista musta on helvetin vaikeaa tehdä.mut tyylitaju sitä ei voi varastaa, ei mielikuvitustakaan...mut myyn sitä silti, karisma joko on tai ei oo. Ja jokkut egot ovat IHAN SPURGUN NÄKÖISIÄ JUURI HAVAITTAVIA IHMIS HYLKIÖITÄ. spurgun haahulijan näköisiä, mutta ku niille antaa jonku soittimen TAI mikin käteen, he muuttuvat välittömästi. SIlloin minkän tunnen olevani nero.

Taolainen ystäväni ei halua liikoja kelata raha-asioita, mut oon kelnnut et itse pystyisin yhden irmelin kaa hoitaan omaa kirtjamyyntifirmaa, sillä sitä kusetetaan ihan liian paljon ja niin monia sen lafkan asiakkaita. Voipi olla, että kaappaaan sieltä myös KAIKKI kirjailijaT ja lisään kirjalafkan ZOMQ-konserniin BITBIT VISION FILMSin ja Z:HOOVER:RAVES:NETin somaksi jatkeeksi. Osaan lukea kylläkin, mut muuten tää painatus ja ei oo mulle tuttua, mut mähän saa halpaa työvoimaa virosta, kiinasta, intiasta jne. Suomalile joutuu maksamaan palkkaa jota tuetaan ihan yhtävähän/paljonkuin ulkolaisten -siinä soini vois sanoo mielipiteensä.

Mua vituttaa kun ihmiset kuuntelee sitä mun kirjalijanerooni, mut se ei saa rahaa siitä
-tosin se on yhtärahavetoinen kuin mäkin. sil on kans opetuslapsia niinq mula, mut mä oon ahkeramoi sAarnamies ja kuiskaukseni toimii kuin herätys kello -piripää sekoo usein kun ne luulee olevansa ainoat rikoliset kokokaupungista ja se näkyyy se syyyllisyys kilometrien päähän ja ne kelaa
kännyn pistämistä osiin. Kerran vein vittuuntuneena tämmöisen potilaan poliisiasemalla jA SANOIN PÄIVYSTÄVÄLLE, ETTÄ "MITEKÄHÄN TÄN MUN KAVERIN SAIS AJATTELEMAAN MYÖNTEISEMMIN VIRKAVALLASTA ja olla tuntematta perusteetonta syyllisyyttä asioista jokka ovat niitä kiviä siinä meitin kivireessä." Poliisi nousi ylös ja silmäili kaveria. KORPI perkele pitääkö sun tuhlatya meidän aikaa näihin keeväällävapautuneisiin hörhöihin ja alkoi nauraa -se mäntti piripää koukkjaantui ja hyvä ettei vetänyt asetta esiin tai muuta viisaasTA. mua ärsyttää ihmiset jokka ei osaaa edes kunnioittaa oletettuja vastustajiaan -niillä ei oo silloin itsestäänkään korkeeta käsitystä, mut silti liian korkee. jokkut ihmiset on vaan tyhmiä ja siitä pääse mihinkään, vaan joutuu.

sit tää kaveri sano, et mulla oli päällä kaks grammaa et olis voinu..plaaaplaa.

Sanoin sille, et aijaa, olishan se kivemoi ku olis enemmään -sit se ei puhunut mulle mitään ja en tunne edelleenkään kyseistä ruunaa enkä välitä
-jokkut on vaa liian tyhmiä ymmärtääkseen asioita jokka ovat suhteeellisia. Empatian puute on kans aivokapasiteetin rajoitteena
-järkytys on se voima mitä mä käytän sekä antavana että ottavana osapuolena , koksa muuten se ei toi. sillä avataan jo salaisia portteja -tai jokku haluu mystisifioida kaiken. Jokkut sanoo et oon ihan hullu ja kaheli, mut se on aika suppee määritelmä......tääl on kuuma sunaan, uimaan, naisiin -lekurit ja mummot saa odottaa huomiseenn.

tietty demiin kirjoittelun sijasta anette esmes vois kirjoittaa uuutta releisiin ja muotiin suunnatua opuSTa joka vois olla lehtikin..ja siitä on muodittomuus IN......MÄ VEIKKAISIN ET JAAN SEN LAFKAN KAHTIA, ROSKALEHTIIN JA KIOSKIKIRJALLISUUTEEN ERIKOISTUNUT OLIS kaukana minusta ja delegoitu enempi kuin tämä TOINEN LUXUS-TASON KIRJAT JOISSA ON NAHKAA käsinsidottu jne. Guttenbergin puulatauksella troimiva...tai ainakin osittain -ammmattiylpeys pitöäisi olla työntekjöillä ja tietokoneet sun muut kännyt koko tilasta olisin poistettu ja museomaisuus olisisi todellista pieninä retkinä joillekkin alanharjoittajille ja se tietty voisi maksaakkin jotain samoin kuin museoiminen -täytyy kysyy taas tuutin jaskalta (asianjajani).

hewe soitti ja kysy menääx elaan tennistä vai itämitä ja mitmitä myöhemmin...KIVAAAAAAAAAA!!!


MUISTA NAURAA VASURIIN PUNASELLATUSSILLA LÄÄKÄRIN  7

OON KIRJOITTANUT NINKU BARBI MYÖS TASAN VIIDESTÄ LÄHTIEN, MUT EI OO TARTTUNUT PALJOOKAAN JA EIHÄN SITÄ ITTEENSÄ VIITTI TOISTAA.

aaah mustaherukkamehua -siinä on K-vitamiinia. jos joku tietää minkä takia k-vitamiini on mun mielestä tärkee juttu, saa multa joinku palkinnon.

en odota vastauksia ku on näin kaunis ilma, mut jos joku waSTAA TAI SAA MUUTEN SELVÄÄ. PALKINTO TULEE, SILLÄ SANOJENMITTAINEN PITÄÄ OLLA, MUUTEN EI OO MITÄÄN.

MÄ TYKKÄÄN MU KOTKANA OLEMISESTA JA NÄISTÄ MAISEMISTA JOKKA OVAT TÄYDEMPIÄ KUIN MIKÄÄN TUNTEMANI TODELLISUUS -NE ON VALHEELLISEMPIA JA PEITTÄÄ KAIKEN NIIN HUONOSTI ETTEI SEKÄÄN EDES NAURATA.
'

MUL ON TÄRKEITÄ MERKINTÖJÄ KÄSISSÄ, NIINKU HAMMASLLÄÄÄKÄRI JA SEMET MATTEUKSEN KAA JNE. ÍHMINEN ON AINOO ELÄIN JOKA LUULEE ITTEENSÄ IHMISEKSI.

Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä
Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä

= delas =  3

eilen sain viimein tiedon miikan kuolemasta. vittu!
kuolema on suurpiirteinen sana tässä tapauksesssa.paprua on tullut mulle liikakin ja se mua just epäilyttääkin. vittu. ku se kolisee enmmän kuin mikään zydeemi. mun on ikävä sitä miikan naurua ja sitä puhdasta iloa mitä se jätkä säteili, vaikka sil ei ollukkaan mikään hyvä olo vaa jälkkärit.

mä näin siinä itseni nuorempana, mut mun nuoruuttani ei kukaan varastanut , niinkuin tässä tapauksessa oli käynyt -tätä ei moni tiennyt -ainoastaan minä ja se yx joka on todella yksin-mä en lupaile että nostaisin ees pikkusormeeni sen hyväx.
vitunvtun vittu -on ystäviä joita vaan sanomme ystäväksi -minkä helvetin takia? on hyviä syitäkin, mut ne on yleensä tekosyitä.
kaverit tai ystävät ovat mulle ainakin sellaisia joista olemme me kavwerit toinen toisillemme vastuussa -jos näi ei ole, on turha puhua ystävyydestä. kiduttaessa esmes. huomaa ainakin ystävyden merkityksen.

meen ulos koiran kaa. metsässä on paremi itkee -kai oon siinäkin liian äänekäs. nyt on maanatai o...oon ollut 2 päivää ihan omissa maailoissani
-täytyy suree surut pois, et puhdistuu. muuten voi tulla kipeex.


=jumallalista sädetystä =  2

onko miika kuollut sairaalassa heroiiniin?

vai ei ?

Zombie kertoo käyvänsä tunteitaan kuolemasta, vihasta,raivosta tuntemattomia voimia vastaan, tyhmästä skitsoilusta ambulanssiin mentäessä jne. Sitten tajuaa, että on löytänyt jotain uutta ja se selviääkö Miika vai ei ?

ja niin tiedän Jossunkin ajattelevan. Nyt ei oo oikea aika olla itsekäs -vaikka oon rakastunut.

Mun nimi zombie tuli just näistä mun yllättävistä kuolemista ja välillä kuolin todella usein ja ajauduin syvemmälle.

Olisiko Miikan heroiinin yliannostus juoni tai pakojostain ongelmasta jota hän minulle ei kokonaan koskaan kyennyt selittämään!?

Silloin kun minua rukoiltiin

vedin piriä ollakseni terävimmilläni ja täydellinen.

Mä en valehtele itselleni ja sanoisin, et tilanne olis nyt jotenkin samanlainen Miikan . lähitulevaisuudessa ilman kuolemaa tulee olemaan oikeudenkäyntejä ja tuomioita ja vastuuta saa kestettäväksi enemmän kuin tarpeeksi monta vuotta -ja pelkään sitä että pelkään tätä ja se ei ole hyvä juttu.

Toivottavasti huomenna ollaan paljon tietoisempia

-epätietous syö miestä.

On aika ristiä sormensa rukoukseen. Uskon tällaisten rukouksien voimaan. Mutsini Kristiina Korpi rukoili minulle voimaa kestää ja se on ilmeisemmin ja varmasti auttanut ja monasti.Kiitos siitä Herralle ja mutsille.

Herra kaikkivaltias uskoni sinuun on horjumaton. Ja pyydän ja toivon Miikalle voimaa kestää ja herätä ja jatkamaan elämäänsä. Aamen.


=tyhjä sisältö on tärkeä=  2

kirjoitin tähän tosi pitkän rakkauskertomukseni ja se katosi.
ja se ookeastaan hyvä niin -runoilijaystäväni kuulosti ihan ihmeelliseltä, mut tää olikin olli yö.. omituinen nimi.eiku tää on joku pellavapää kumminkin joLLa ON KYNÄ JA PAPERIA MUKANAAN. MUUTEN HÄNTÄ ON VAIKEAMPI ZOMBIN TUNNISTAA, MUT MIELIKUVA AKIA PYYTÄMÄSSSÄ SITÄ TULEEN AAMUYÖNJUOMINKEIHIN TUO MINULLE OIKEAN TIEDON OLLI ON ARTISTI JA ILMEISEMMIN TEKEE BIISEJÄ YÖYHTYEELLE JA VOI EHKÄ LAULAAKKIN SIINÄ. TÄÄ PORILAINENTYYLI ON JUURI TÄTÄ YÖN OLLIA kaikella kunnioituksella en tunne musaa enkä välitä siitä.-DGhthti---tää on se skitso piripää jota ei viiitti ees nähdä (kuka viitiskään!) -jätkä kelaa et mä näytän liian nistiltä ja huomiotaherättävltä ollakseni sille kiva asiakas. Mä taas ajattelin et jos mä en pääse tosta juuri nyt eroon sitä sattuu -haukku poliiseja sioiksi ja ei ymmärtänyt politiikasta mitään, vaan söi pälyillen (kaikki varmaan näki, koska se yritti pälyillä niin ettei kukaan huomais -TYHMÄ SAA OLLA, MUT EI IHAN NÄIN TYHMÄ. JOS SE JÄRKYTTY MITÄ SILLE SANOIN EI SE SITÄ AUTA sen"URALLA"-MUT MÄ NÄEN TÄN VIELÄ JOSKUS JA SE ON MUUTTUNUT -RAITTIIKSI .......eihän sekään enää auta. onneks mul on ollut hyvät tähdet, vaikka kaikki ei todellakaa mee helpoimman kaava mukaan, vaan asiat tuppaavat entisestään monimutkaistumaan kun "nainen"
haluaa puhua tunteistaan

rauhoittaviaan otsakurtussa ja käski mun olla vieläkin hiljempää -se varmaa si luki mun ajtuksia ku se ei kuullut mitä mä sanoin. Mä auoin
suutani sen verran, että käskin tuupata aivonsa sinne tai häipyy heti ja poistaa mun numeron puhelimestaan. tarkistin vielä asian ja jätkällä ryhti muutui silminnähden etukenoiseksi -ihme ettei letti harmaantunut....ei nää pennut kestä mitään varsinkaan jos niille kuiskitaan asioita ja NE EIVÄT OLE EDES JÄRKEVIÄ, VAAN JONKUN HÖRHÖN
skitsoftrenian alku tahteja kohti sitä rajaa, et enää ymmärtäisi kenekään äänensävyistä mitään todellista. Sillä Zombien hullunnauru kaikuu sen päässä ja sillä ei ole enään mitään merkitystä mulle.

Rikollisen elämä ja skitsofrenia ovat oikeastaan mahdottoman huonoyhditelmä, et vaikeudet odottavat jo ekan nurkan takana -jotain juttuja vaan tietää heti. intiutio tulee ihmisen tahdottomien lihaksien seurannalla, silmistä, luomista ripsistä, suunseutua rakkailemalla esmes.

Darren Qvistus
Darren Qvistus

ihan sama mitä kirjoitan. keskityn siihen mitä vaiilla olenkin ollut jo riitävän kauan. Se on kaverin muija ja se ei ainakaa tilannetta helpotta, mut meen tilanteen mukaan enkä kelaa turhia

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit
Edellinen