Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Edellinen

=törkeetä asiaa=  2

Mä en usko tohon ilamastonmuutos-zydeemiin, että ilmasto lämpenis.

ihminen ei pysty millään tuhoomaan maailmaa vaikka kovasti haluaisikin.
100-ween päästä golf-virta on jo kääntynyt ja täällä on jääkausi.

mä uskon siihen teoriaan, et luonto k
orjaa jäljet ja ehkäisee haoitallisiesti toimivat -tällä keertaa taas ihmisen...eikä tää oo varmasti eka kerta -niinku 16-weet sanoo nykyyään. itse asiassa ilmasto on siis kylmenemässä ja jäädyttää ihmisten järjettömän hysterian ja median luomaan matriisiin. matriisi joka on pelkkäää tietokone simulaatiota. W#ittu! HERÄTKÄÄ JO !

tääkin tietty on teoria jonka voi kumota, mut parempi kuin mediassa vallitseva hysteria joka on johtanut vaan muutenkin järkevään teknologian kehitykseen pelkän rahan keklaamisen sijaan:) virheistä oppii, joo.

http://groups.msn.com/zombiegallery




psykedeelinen narttu  1

2 tuntia maltoin nukkua. vietämme laatu aikaa koiran ja yhen ihmisnartun kanssa sekä ihailemme seksisieniä joita ei saa kuulemma syödä wettei heikkopäisimmät sekooo -100 kpl on hyvä määrä -mulle tai meille.

naisten kans pysty ikinä nukkuun ellei ala erakokx...sillon naiset on kauempana luonnostaan ja yrittää tunkee näitä fallossymboleita yms. pilluunsa:D

kaunista
http://groups.msn.com/zombiegallery

kimi voitttaa taas kaikki:D


=koreografiaa=  5

lähdettiin palleriinojen kanssa saunaan ja uimaan. sieltä amazonian lammastilalta löytyi myös paljon suippo silokkeja -semmottii fallossymboleja ...kauniin violetteja...sit lötyi myös nännimadollakkeja -LAITETTIIN KUIVUUN, KOSKA EI AINA JAKSA MATKAILLA
-VOI KONE PUDOTA.

mul on tilasttu 40 ekun JUP-savukkeita....hirvee duuni kääriä sätkää -mut kai niitä vois askin verrAN VÄÄNTÄÄ...MUTTEI TÄNÄÄÄN...NE ON TUPAKIN ROLLSEJA JA NIITÄ PITÄÄ JONOTTAAA VAIKKA OLIS KUINKA PALJON FYFFEEWN -EI MUUTA KUIN STAROILLE JNE.

ZOMQ CORPORATION
http://groups.msn.com/zombiegallery

anna
anna

=VIIPOTTAA OMITUISESTI=  1

runoilijia olli tuli käymään kun oli dokANNUT 5 PÄIVÄÄ -SE TARVI KRAPULALÄÄKETTÄ....SAMOIN MÄ JA SAUHETTELIMME PÖSSÖÖ
-NYT ALKAA HELPOTTAAN. MUT MÄ OON TAAS HUKANNUT EILEN AUTON JONNEKKIN JA POLIISIT SOITTI, ET SE ON JOSSAIN WITUN NOKIALLA JA SE PITÄS TULLA HAKEEN SIELTÄ -HUHUHUH...ONKOHAN SIELLÄ MITÄÄN RASKAUTTAVAA...MMM TARVII JOKU KUSIPÄÄ KAVERI KÄSKEE HAKEEN SE AUTO SIELTÄ -SEMMONEN JOKA ON MULLE VELKAA, JOO:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara

=lääkettä=  4

heräsin juuri. kaverille valittelin etten oo saanut nukuttua ja se antoi mulle jonkun mömmön joka tehos liiankin hyvin -sen ei pitänyt aamulla tuntua mitenkään tokkuraiselta...joo eihän se kai ollut tokkuraista kun perkele nukuin:P

täytyy vissiin tsekata onx joku mua vailla tai mitä' vittua sitä sitteen teenkin kun kuristais yhden tohtorin.


=traumalta=  26

kävin "tutustumassa" uuteen netti ystävään (aapelin biljardista on ihAN HYVÄ POkata muijia ellei muuta keksi)Porissa oli ihan mukavaa kunnes muija alko pyytään multa rahaa -vittu kaikki nykyään yrittää myydä itteensä. mä sanoin et se saa palkinnox. koe kuvauksen bitbitvisioniin ja ei maksaq juuri mitään:) heh. muuten oli ihan kiva tytteli, mut mun nersismini kärsi hieman.. annoin sille romantikona ja herrasmiehenä sormuksen tietty se on kaikillle pimuiklle vakiokäytäntö:D

http://groups.msn.com/zombiegallery

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

VITUN RITSA SE OLI KO0KO ÄMMÄ!


UNITUTKIJA (novelli) / sin of the libary  7

UNITUTKIJA (novelli) / sin of the libary

Reading Diggest

Jaakko näki taas samaa painajaista. Hän heräsi hiestä märkänä -lakanat olivat myös märkiä. Hetken hän räpytteli silmiään karkoittaakseen tuon yhäuseammin toistuvan painajaisensa pois. hetken emmittyään hän keräsi märät vuodevaatteet ja vei ne suihkuhuoneen pyykkikoriin. Hän kävi suihkussa ja keitti sitten kaurapuuroa. Hän söi puuronsa tärisevin käsin -hän ei voinut ymmärtää toistuvaa painajaistaan, joka sai hänet aamulla levottomaksi. Kello oli viittä vaille viisi, joten hänellä oli hyvää aikaa suoiriutua töihinsä yhdeksäksi.

Unessa hän oli taas ollut syyskatalogien ääressä tilaamansa kalliin kirjoituspöydän ääressä puhelimen luuri kädessään tilailemassa mitä erilaisempaa ja tarpeetonta tavaraa. Hänen pöydällään lojui Hobby Hallin, Bilteman ja Kapp Hallin katalogeja sekä muuta mainos krääsää yllyttämässä häntä ostamaan mitä erilaiseimpia tuotteita. Näitä hänen hankkimiaan tavaroita oli hänen ennen niin avarassa kolmiossaan niin paljon, että tuskin siellä pystyi kulkemaan. Unessaan hän vaelteli kirpputoreilla, halpahalleissa ja tavarataloissa ostamassa muovipusseittain astioita, maljakoita, tuhkakuppeja (hän ei edes polttanut), kyniä, taide-esineitä, aurinkolaseja, villasukkia, koruja , takkeja sateenvarjoja ynnä muuta -heräteostoksia tosiaan !

Todellisuudessa Jaakko oli pihi -lähes sairaalloisen pihi. Hän söi lehdistä leikkaamillaan alennuskupongeilla ostettuja ruokia. Viimeisen myyntipäivän omaavat tuotteet kelpasivat hänelle ja hän kammoksui lihatuotteiden taivaita hipovia hintoja -halvemmista kananmunista hän sai tarvitsemansa päivittäisen proteiininsa. Kaurapuuro oli halpaa ja terveellistä ravintoa. Kaikenlaiset murot ja maissihiutaleet kammoksuttivat häntä korkeilla hinnoillaan.

Työpaikalleen Nesteen pääkonttoriin Jaakko kulki jalan. hän ei voinut tajuta kuinka jotkut hullut ajoivat vieläpä yksistään älyttömän kalliilla bensalla kulkevillaan autoillaan.Polkupyörän hän oli kerran aikonut ostaa, mutta oli pyörtyä havaitessaan millä hinoilla niitä myytiin. Joskus harvoin hän joutui tuhlaamaan rahaansa bussimatkaan -jos matka sattui olemaan ylivoimaisen pitkä kävellä. Jaakko oli poikamies, sillä naiset; ne jos mitkään,kuluttivat rahaa kaikenmaailman hölynpölyyn uskomattomia määriä. Erilaiset kauneudenhoito aineet sun muut maksoivat maltaita.

Jaakon mieliharrastuksena oli oli kirjastossa asioiminen. siellä sai kirjastokortin hankittuaan lainata kirjoja ja äänitteitä aivan ilmaiseksi -äänentoistolaitteita hän ei tosin omistanut, koska kirjastossa pystyi kuuntelemaan äänitteitä aivan ilmaiseksi. Kahviakaan hän ei koskaan ostanut, vaan kävi sen sijaan sellaisissa paikoissa joissa sitä sai ilmaiseksi; kuten bingoissa, joissakin kaupoissa(joissa sattui olemaan ilmainen kahvitarjoilu, ja monissa kaupoissa sattui usein olemaan myös ilmaisia juuston tai muun kalliin herkkutuotteen maistiaisia ! ) Kahvia sai juoda mielinmäärin myös pelastusarmeijan ruokaloissa, ja siellä sai yleensä ilmaista - tai muutamalla lantilla lämmintä ruokaakin. Vaatteensa hän sai kierrätyskeskuksista ilmaiseksi, mutta, mutta joskus kirpputorilta onnistui saamaan muutamalla kolikolla siistejä vaatteita.

Joulun aikoina Jaakko pysyi visusti sisällä, vahoilla askeettisesti sisustetussa huo-neistossaan. Häntä hirvitti ihmisten mielisairas ja maaninen ostohysteria tavaroitten hintojen ollessa korkeimmillaan. Vaput, juhannukset ja sen sellaiset hän jätti tietenkin viettämättä. Mutta uutenavuotena hänellä oli tapana ihailla ja samalla paheksua kaupun-gin järjestämää ilotulitusta -kalliita verorahojahan siinä surutta räjäyteltiin taivaan tuuliin.

Mutta nämä Jaakon painajaisunet saivat hänet tuntemaan olonsa kurjaksi ja väsyneeksi. Hän oli huonosti nukuttujen öitten jälkeen tulossa entistä hajamielisemmäksi; hän oli jo pariin kertaan unohtanut vaatehuoneen kallisarvoista sähköä kuluttavan lampun palamaan jopa useiksi tunneiksi. Hän alkoi todella huolestua unohtaessaan joka-aamuisen kaurapuuronsa palamaaan kattilan pohjaan - jotain olisi tehtävä !

Työpaikaltaan Jaakko käveli tapansa mukaan bingoon juoman ilmaiset kahvit. Hän oli henkilökunnalle tutuksi tullut kuokkavieras, joka joi vain kahvia pelaamatta koskaan. kahvit juotuaan hän meni tapojaan noudattaen kirjastoon selailemaan lehtiä. Aamulehteä lukiessaan hänen katseensa nauliintui ilmoitukseen, jossa luvattiin tulkita unia. Jaakko pyysi lainaksi kuulakärkikynän ja paperia ja kirjoitti unitutkijan osoitteen ylös.

Unitutkija Lars Lundahl oli lopen uupunut röhnöttäessään vastaanottonsa asiakkaita varten hankitussa punaisessa nahkasohvassa. Hän oli kyllästynyt ihmisten televisiokulttuuriin psyykkaamiin aivoihin. Nykyihmisten aivot välittivät sekavia univiihdepaketteja, joista oli mahdotonta saada selkoa. Unet olivat mielivaltaisesti toinen toisiaan seuraavia mainospätkien, uutispuuron ja saippuaoopperoitten loputonta sarjaa.

Larssilla oli unien tutkimukseen omat patentoidut laitteet, jotka hän oli itse kehittänyttarkasti vartioidussa ja suojatussa laboratoriossaan. Larssia huvitti ihmisten rajaton tyhmyys uskoa kaiken hänen sepittämiensä unien merkityksen. Mutta mitä muutakaan hän voisi tehdä potilailleen jotka elivät verkkoutuneena tietokoneisiinsa, televisioihinsa ja kännyköihinsä -ihminen on oikeastaan yhtä kätevä ja ja järkevä kuinvaikkapa pölynimuri. Asioita ei paranatanut juuri muu kuin pyytää palveluistaan paljon riihikuivaa tuohta. Puhelin pirisi hänen työpöydällään ja hän nousi laiskasti sohvaltaan painamaan puhelimen kaiutin nappulaa kuullakseen sihteerinsä ilmoittavan seuraavan potilaan.

"Jaakko Palomäkihän te olitte",totesi Lars kätellestään potilastaan. Larssia kummastutti kun tämä herra Palomäki oli iski molemmat nyrkkinsä pöytään vihaisena kuullessaan hänen sadan euron tunti tuntitaksansa, mutta asiakashuokaisi helpotuksesta kun Lars silkasta uteliaisuudestaan laski taksansa pienen tinkimisen jälkeen kahteenkymmeneen euroon.

Lars kehoitti potilaansa ottamaan rennon istuma-asennon nahkasohvalla ja kaivoi hopeisen taskunauriinsa esille. Hän laittoi taskukellonsa heiluriliikkeeseen aivan Jaakon silmien eteen ja käski häntä seuraamaan katseellaan taskukelloaan. Pian oli Jaakko hypnoosissa."kun lasken kolmeen, olet jo unessa. Ja kun napsautan sormiani heräät", Lars puhui lempeästi monotonisella äänellään."yksi, kaksi, kolme."

Jaakko oli unessa ja Lars nosteli hänet kunnon leposaentoon. Sitten hän suuntasi kehittämänsä laser-tulkin säteet kohti Jaakon otsalohko ja asteli, pyöreään kaikki ulottuvuudet näyttävän monitorinsa luokse. Lars ohjelmoi näytön seitsenulotteiseksi -se oli juuri se taso, jonka ihminen pystyi hallitsemaan ja kestämään tulematta totaalisesti mielisairaakksi.

Jaakko näytti olevan innokas shoppailija. Hän selvästikkin rakasti kaikkea tavaraa mitä tavaratalossa oli -voiko noin materialistista maailmankuvaa selkeämmin visioida -mieshän oli nero. Hän oli selvästikkin kärsimyksen jalostama pyhimys. Hänellä oli täydellinen viha- ja rakkaussuhde kaikkeen ympärillä olevaan, ja hänen askeettisuutensa oli jumalallista -epäinhimmillisyyttä parhaimmillaan. Lars oli innoissaan ja epähuomiossa lisännyt itselleen enemmän ulottuvaisuuksia katseltavaksi kuin mitä hän pystyi kestämään.

Larsista oli hänen vaimonsa Birgitan kauhuksi tullut umpihullu kleptomaani, ja samaan olivat päätyneet Tukholman poliisitkin. Birgitta itkien allekirjoittimielisairaalan suljetulla osastolla paperit - jotka takasivat, että Lars sai viettää mielisairaalassa vartijoiden vartioimana koko loppuikänsä.

Jaakko koki täydellisen muodonmuutoksen tuttujensa suureksi ihmetykseksi.Hänestä tuli snobi, joka viihtyi vain hänelle vartavasten suunniteluissa tiloissa. Hänestä tuli maailmankuulu kirjailija ja kauneutta palvova runoilija sielu. Lehdissä kerrottiin kaiken laista;- että hän sai naiset itkemään timantteja murskatessaan armottomasti toimivalla karismallaan entisten diivojen egoja !

http://groups.msn.com/zombiegallery


=bananana=  3

Mu valkonen kitara on vilustunut, jotenska vois sädettää
virTuaalina.kukAHAN MÄ TÄNÄÄN OLISIN? vois ke-
hittää omaa hahmooo vaihteex,
muttei mitäänmatrixia vaan ihan hippitouhuu, banaania, lihapullia, pössööö, sauhuu , rauhanpiippuu, tuuliviirii ja mettässä onki jo ihan pimeetä ja ei näy tatin tattii...KOLME KUPARINRUSKEETA!!!----KYLLÄ SUOMESSA KASVAA SAMOJA KUn MADakaskarilla muttei oikeesti:D MUISTA 2KILSAA METTÄÄ JA KO,ME STEMUN JÄLKEEN PUUNJUURELLA. AIKA NÄKYVIÄ
tässä vaiheessa otan hahmon käyttööni ja se on Colin Tanderiksi -olen yksityisetsivä joka jahtaa rikollisia. taskussa on fikkari. semmonen metallinhohtovihree jossa pon ihan tuoreet patterit ja silleen et näkyy ja pitkään. mut eihän sitä kaikkee voi kuvata vai voiko joas pystyy vaa -ni....ei kai siinä sit mitään. näinhän tämä menee kuin tanssi.

kaveri kävi. se oli pois tolaltaan kai tai joo.
mut se ei riku enempää ja se o hyvä.
vituttaa ku nää kavereitten parisuhdeongelmat -ilman niitä ei tulis lamppuun valoo ja kännyhaloota.

vaikee skarpata kun eoi oo pakko -ihme

mä uskon lähes kaikkeen ja siihen et kasikki pettää ja mikään ei oo mahdotponta tai siis mitään ei oo midssään ja tyhjyys tiivistyy tyhmyyderksi -se on kuinb hiilentiivistyminen timantiksi ja siksi kaikilla on erittäin hauskaa, koska veritimantit tappaa. ÄLKÄÄ SYÖKÖ TIMANTTEJA; NE ON EPÄTERVEELLISIÄ !

hajottaminen on helpompaa kun korjaaminern -miksi?
KYSYMINEN KANDEE AINA!

=musse=colin.tander
minkäs näköinen mun arkkivihollinen olikaan???!!!!ei näkynyt, mut ku näij n sanoo, ni pian se ilmestyy. vittu kosto elää! mä en tapa teitä kaikkia en!!!mä en kestä vaikka kestänkin. demissä on kivaa-saiskohan täsätä mnainoksesta rahaa jos kuristais

VILLKU TOIMII AINA VÄLILLÄ

HALUAKKO KAIKKEE???
http://groups.msn.com/zombiegallery

kitaran viisvuotispäivä-ai nii se hajos...siis kuoli.vitun huarA,
korjasin sen puolix mutten kaulaa, joten ei täää mikään balleriina oo, mut kyl tyää soi.

Edellinen