Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Edellinen

=empatia ja käytäntö=  4

qvistuksen äitee kuoli tänään äkillisesti -en tiedä liujkastuiko mvai oliko äkillinen sairskohtaus 48-wee naisella -poliisi
tietty tutkii asiaa. Ville soitti mulle ja kävin järkyttyneenä tsekkaamssa , et ville on ookoo. No
äeih'n sil ennen oo näinn isoo traumaa missään ollut, mut iän myötä niitä oppii sietämään. Tai vaan kerään kaiken säälipaskan sun muut itteensä ja olla sekasin tajuumatta miksi ja muitten hyssyteltävänä -yhteiskunnalla ei sais olla näissä asioissa mitää tekemistä, mut niinhän täällä Suomeesa ei todellakaan oo. Perheet on jo hajalla ja muutenkin kortilla múusta suvusta puhumattakaan ja suku erillään ja jouluna hyvä kun uusipoperheen tapainen orgialla fantasioiva yrittää esittää jopulupukkia ja kaiken osana lisäksi perhettä myöhemmin -sanon sitä lahjonnaksi. yhteiskunna tärkein perusta ja on perhe...siis ehjä -villellä perhe ja suku piti yhtä ja mäkin ystävänä kai jotenkin annoin kuvan , et ystävii löytyy kun on hätä -näin ei ole kaikilla alkoholin runtelemilla sun muilla paskalla pilattuine perheen irvikuvineen.

itsekkin olin äimänä ja selitin bussista iskemälleni kivalle tytölle, et mun pitää peruu nyt kaikki meitin fantsut fantasiat ja mennä haliin bvillee -se oli siibvonnut kämpän ihan älyttömän puhtaax ja sen isäkin oli keitterlemässä kahveeta ja pullaa. ville meni sen systerulle yöksi aikansa pohdittuaan. nooh, nyt sen taiteelliset zydeemit saa uutta syvyyttä tästäkin tapahtumassa ja nauroimmekin, koksa niin mellekin nauraa ....siis nauroi aina riettaasti ja tartutti sitä' sädetyksen voimaa muillekin. Mä soitan jotain tunnin vbälein kuis panee -onneks mulla oli sille uniläääkettä antaa.

mun faija esmes delas syöpään ja kitu kauan ...tämmönen äkillinen on ehkä rankempaaa läheisille mut kun se ei vaikuttanut siltä' et sitä huvittais delata. jos mun muori delais mä' sekosin kyl joksin aikaa -onnex on ystäviä ja sukulaisia tukena sillon kun sitä tarvii .
Ystyäviä ei tosiaan oo liikaa ja nekin näköjään tasas yllättää . täytyy olla kiitollinen joka päivästä , sillä huomenna voi tapahtua ihan mitä vaan niin hyvbässä kuin pahassa -ja se pitää silleen hereillä , et koittaa olla "ainavalmis" kaikkeen, mut ei se aina onnistu.

melle oli oikeestaan semonen kissa ja diiva jota ei voi olla rakastamatta ja qvistus kai duunaa sille temppelin etc:D


=suhtautuminen ruokaan on yleensä sairaus=  4

Nuorisolle meillä ei ole ollut aikaa, ei tiloja, ei rahaa, mutta velvollisuuksia jo "koulutuksen" vuoksi kyllä on ja kun laskee siihen vielä lisäksi mitä nuoret saavat meiltä perinnöksi opintovelkojen yms. lisäksi saavat mitä luultavammin monien ehdottoman maailnalopun tai jotain muuta visioo josta on 60-luvun nousukiito sun muu hypetys kaukana -sen kuulee aikamme musiikistakin helposti.- mutta se ei tunnu yhtään sen helpottavammalta. Mediasta nuori saa ahdistusta lisäävää tietoa ja se ahdistus ja tyhjyys ei merkitse kellekään mitään. Voimattomuus ja kaiken kokeminen merkityksettömänä ei kannusta nuoria politiikkaan, vaan ampumaan kuulan kalloonsa -tai jonku muun. Ei tiedä edes kenelle muulle se n kuulan vois paremmin antaa kun vastuuta paetaan systemaattisesti. Presidenti virkaakin kavennetaan entisestään .Ottais koko ween vastuuttoman viran pois kokonaan ja antais duunia sellaisille jokka kokisivat tuntevansa VASTUUTA ja kantaisivat sitä. Sitä kukaan ei tunnu haluavan ainakaan eduskunan lastentarhatunnilla trehdä, vaan yritetään olla oikeassa kuin Pekkarinen -se on siitä helvetin hyvä esimerkki ( siitä näkee kilometrin päästä jo sen omahyväisen ilmeen kun se on selittänyt just silleen ettei se oo mokannut ja on siitä polleena....aika huvittavaaa). Siellä ne anatavat kyselytunnilla esikuvaa kansalisille , kuinka heillä on käytöstavat siistin rennot ja puhutaan päälle kuin jenkeissä crackkia diilaavat nekrut keskenään.

Niitä käytöstapoja on vaikee havaita kovinkaan monella sielä telkkurin kyssäritunnilla. Aika monia sais laittaa torille julkisesti housutkintuissa piikskattavksi -tää voisi lisätä myös nuorisonkin kiinostusta politiikkaan. Eduskunnan arvon likaamisesta ja sopimattomasta käytöksestä -käytöstavoistahan ei voi puhuakaan näissä kyselytunnilähetyksissä.

Lööpeistä voi päätellä, että suomaliset eivät ymmärrä tai opi historiasta enempää kuin,et se toistaa itseäään.

16-vuotiaitten pitäs saada äänestää -jos on velvollisuuksia, niin oikeus johonkin voisi ehkä lisätä luottamusta vaikuttamisen mahdollisuteen. Tupakoinnin ikä raja saisi ola sama, sillä nuoret muuten ostavat tupakat muittern välityksellä, varastettuina tai varaoistaisivat ne itse ja samalla vois tietty vois kassiin sujahtaa kaljaa ja siideriäkin.

Musiikkia mä tykkään soittaa sellaisille jokka ei oo katkeria, kännissä, analyyttisia ja jokka todella tykkää siitä; eli nuorille.Niillä ei oo talvella mitään mestaa juurikaan päästä bändin keikalle ja kesällä ne sit pääsee kyllä kalliillle festareille ryöstettäväksi vähistä rahoistaan . Mä tykkään soittaa bändimme kanssa tälle mopojengille -ne on vähän kuin helvetin enkelit, mut kuutioita vähemmän ja analyysia vähemmän. Niille rock on jotain uutta ja ne tykkää siitä- teemme silloin tällöin salakeikoja BarbieQueenin kanssa markettien lastaussilloilla, kaatopaikoilla jne. "Aikuisille" soittaminen on turhauttavaa kun ne sanoo, et ween hyvä joo, vaikkei muista juuri keikasta mitään -ja jos muistais se musa ei oo niille uutta vauikka se oliskin uutta:D

Paskalokki on semmonen pahanilmanlintu joka pilaa kaiken ja aiheuttaa mielipahaa ja eripuraa sekä jättää jälkeensä tavallista valkoisempia patsaita -miksei niitä siivota kun joku on vaivalla duunannukkin.

Suomen pitäs olla omavarainen ja välttää kloonisiemeniä ja koittaa pitää vanhat ja paremmat lajikkeet
puhtaana jne. Tämä on aikamme tärkeimpiä juttuja, mutta kukaan ei tunnu Suomen valtion taholtakaan miettineen edes kyseistä asiaa. Koooli maissiia viljellän es,mes Etelä Amerikassa ja sama kasvoton suuryhtiö rahstaa maisin kasvatuksesa esim. myrkkyjä mitä ilman sen kasvattaminen ei oonistu "tuholaisten vuoksi" -symbioosi on tuntematonta tällä alueela:) Tällä suuryhtiötten riistämällä ja pilaamalla maalla ei tietty sen jälkeen kasva miköään ,muu ja se on pahempaa kuin ydin pilvilaskeumat sun muut -nuoriso kelaa näitä asioita enemmän ja ahdiistuu entisestään. Suuryhtiöt jokka pilaa myös tyerveillä siemenillä kylvetyn maan, pitäs tehdä jotain radikaalia ja äkkiä. Ilmastonmuutos on oikeastaan sen rinnaklkla paskanjauhantaa ja hysterian lietsomista (tosin jengi ei roskaa niin paljoo enää tämän vuoksi). mutta kloonivilja siemeninen ja koko klooniteknolokia etiikoineen on aikamme suurimpia haasteita joihin pitää ensisijaisestri puuttua jotta emme me suomalaisekkaan kuolisi esim. sukupuuttoon kun ollaan tuhkamunia jonkun "jutujen" takia.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ihan turhaa haukkua nettiä tms koksa todellinen vitsaus on tyhmyys -onko ihmiset taantumassa j( vai tietyt kansat) ja vanhan kansan viisaudet unohtumassa. Kun havaa parantavasta pihkalapusta puhutaan telkkurissa ihan uutena keksintönä -mä oon sitä pihkalappua joutunut moneen kertaan käyttään -sillä saa parhaiten tikun ja mädän pois haavsta joka voi tulehtua jne.

hampussa eli ruohossa jota pidetään hippien kamana on eniten vitamiineja, antioksidantteja jne. kuin missään uuusa kasvissa kun sitä syödään tai juodaan -tosin mustaherukassa on k-vitamiinia joka on vitriliteetin vuolsi tärkeetä nuorison loppuessa elintapojemme takia -ravinnollakin ja näillä kaupan paskaruoiilla on syytä olla syyllisiä kun osatvat kaiken maailna huijjareitten myrkkyjä. Vehnäjauhokssakij esmes on kivee -ei kovin järkevää ravintoa . Luomutiloja Suomeen kannnattais perustaa enempi näin laman syventyessä. Valtion tulis antaa vuokralle maamme toivoille eli nuorisoillle maata jota viljellä ja eläimiä joita voi kasvattaa jne. Kädentaidot ja todellinen elanto kasvaa maasta vaikka kuinka olis Nokiaa. Ei sitä ruokaa kuussa ja muualla ulkoavaruudessa oo vielä maapallolle myynnnissä.

Ihmiset ja etenkin nuoriso paneskelee nykyään vähemmän kuin koskaan.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

=rajaton aikani=  1

onhan tässä nukkumisessakin pointtinsa, mut aina mun filkat jää pahasti kesken ja niitä editoidessa menee aikaa jota tuntuu olevankin rajttomasti.

ville hioo selkeesti puutteelista suutelutaitoonsa mun koiran kaa. ne on söpö pari, 6t5äytyy kahtoo noitten perään ettei koira innostu liikaa ja oo sopimaton -tullut isäntäänsä.

jokkut muijhat kävi täällä sotkemassa meidän päät ja kurvas si autolla nopeesti pois. soittelemme jaqtkuvasti myrkytyskeskukseen, mut ne sanoo et meitä skitsottrtaaa -kai tommonen niitten vastaus skitsottaa. skitsoittaa entisestään mut ei silti napsahda päässä pahasti -"täytyy kokeilla rajojaan".."kuinka haasteellista ja älyttömästi mahdollisuuksia tässä on"...huvittelu on oikeestaan perseestä, mut naisten takii joutuu aina huvitteleen ekana ja sen jälkeen UNOHDUS voi olla jotain käsittämätöntä.

ne muijat soitti ja kysy ollaax me täällä -täyty katsoa ikkunasta, mut siellä on aika pimeetä joten arvalla taas sanoimme:"JOO"


=napa jäätyy=  8

tuutin jaska (asianajaja) sanoi ettei mul oo mitään
hätää kunhan meen hoitoon ja saan semmoset apparut et oon addiktiivinen
kaikelle hyvälle jutskalle. ei vittu!
autosta doupeoista mul ei oo hätää, mut se prihuora voi aiheuttAA MULLE VITUXEEN ONGELMIA. vittu ku tuli kirjoiterttuu se tähän....olisin muuten käskennyt sen jonkun teilaan tyms. nooh...kaikki eri mee aina ku leffassa vaan paljon rankemmman kautta loppupeleissä ja takaajaokohtaukset on paljon hitaampia ja kerkii syödä hyvin matkalla.

ihme textareita tullut -jokkut luulee vissiin et muun ns. "ura"
ja kaikki muun on ohi ja mä oon vankilassa ja kuollut ja ja kaikkee.
musta tuntuu siltä et mua masentaa se kun ei voi uida niin paljoo.

onnex netissä on kaikki toisin , tänne vois hukata ittensä kovinkin helposti.tosin jokuhan voi huijata muakin:P


Valtavirka  6

Tässä alkaa uskomaan marraskuun masentavaan voimaan.
Täällä tropiikkihuoneessa kaikkine valoineen niin aurinkoiselta näytä.
Heebo toi mulle tänne postia. Ekana käteen tuli maksattamattomia parkkisakkoja parintonnin eestä. Seuraava olikin hioeman pahempi; oikeuslaitokselta kortitta ajo huumaantuneena. Sitten tuli postikorttii ja roskalehtiä nippu ja kas yksi oikeusjuttu vielä. Mut on määrätty isyys- testiin jonkun sekopään pirihuoran toimesta.

Poliisikin kävi päivällä ja sanoi, et mun annettava autokorrtini jota mulla ei oo edes ollut vuosiin. Sit se poliisi väitti et oon ajanut huumaantunueena......ja mä sanoin et ookko ihan varma (en viittinyt mainita että oon ajanut kortitta, jos se joteskin unohtus) Sit sillä' meni sormi suuhun ja se soitti mkeskukseen" -se lähti naama punaisena vex täältä ja sain terveekliset naurut tälle vitun marraskuiselle päivälle.


=naisten/tyttöjen armoilla=  8

nyt, on sellainen tilanne, et ei huvita lähtee minnekkään täältä amazonian avaruuskeskuksesta. naisia mä kartan kuin ruttoo -niissä on ilmennyt helvettimoisisa vaikeuksia. muuteskin voi alkaa sään orjaksi ja kelata "taas sataa en vittu varmaan hymyile enkä mee mihinkään".

asianajajan mukaan nyt pitää nauttia kuinka on vitun kylmä ja tropiikkihuonekkin tuntuu tyhmältä kun ei oo naista, mut mun pitää kai mennä hoitoon tai esittää semmone lääkärin lappu,et naiset pystyy mut helposti manipuloimaan ja et oon maaninen naisten-iskijä ja patologinen valehtelija ja tietty narkkari jolla ei oo omaisuutta vaan elän kadulla. on tää kauheeta elämmää, mut minkäs teet. kiitti kaikki irmelit -tätä se teettää.


=kulttuuurisihteeri=  5

kulttuurisihteeri on vasta puolen tunnin päästä mun käytössä
joten tulin kirjastoon chattaileen tuutin jaskalle (asianajaja)
siitä eilisistä oletetuista isyyssyytteestä (huora ja sit psyykelääkkeidenväärinkäyttäjä koko muija) jaska sanoi, et
kannattaax kokeet ottaa ja mulla hirtti jo siiiihen %¤###KELE!
mä en haluu antaa kellekkään rahaa joka ei anna sitä jollekin oletetulle
-paskamaista.

mun pitäs viedä kultturisihteeriä johonkin intiimiin mestaan syömää ja silleen -se on aika vanhanaikainen ja sen joutuu veivaan pitemmän protokolan mukaan -kastellut tietty liikaaa telkkuria.


0ylläri=  16

tänään kadulla joku pimu tuli repiin
mua hihasta ja väittämään et se synnyttää mulle lapsen. vittu mä katselin et toi muija ei oo järjissäään tai sit mul on oikosulku ja annoin muijjalle avrin että se lakkais kirkumassa. Nyt on hieman epävarma olo asiantilasta, mut onnex asianajat ja kurputio yms. on keksitty jos meinaa huonosti käydä.



=puolivaloillla vai täysillä=  5

Eilen taas saavuin keskelle valtateitten risteystä ja päätin jatkaa junarataa tällä kertaa. 8-vuotiaana nämä veturit vaunuineen jarruttivat
upeaa ääntä pitäen, ja niitä oli hieno kuunnella ja katsella johanneksen koulun viereisen koulun ylikulkusillalta. Myöhemmin siisryin tammelan ala-asteelta Johanneksen kouluun -juuri näitten junien takia -myöhästyin aina jokusen tunnin aamulla koulusta. Muutenkin maailmani ei juuri kouluun kuulunut -siellä tuli kaikkee vaikeuksia ja lähdin usein omille teilleni ainaisten suunpesujen , karttakepillä lyöntien ja muitten nöyruutysten vuoksi. vasta 11-vuoden iässä aloin ymmärtää mitä kellolla tehtiin ja miten siitä osattiin lukee aikaa -aika on aika älytöntä, koska tähän risteykseen ennen ylikulkusiltaa matkustin viime kesänä etupäässä äänimuistin ja lukuisten järkytyksen avustuksella. Omien rajojensa ylittäminen on todellista toimenkuvaani.Tapasin itseni 8-vuotiaana ja sovimme jotain erittäin salaista -siitä en saa puhua, koska itseni kanssa näin sovimme.

Liikutuksen voimaa ei pidä aliarvioida, vaan jos on mielikuvitusta ja rohkeutta, uskoa selvitä, on aika matkailu turvallista. Siinä yksi tunti venähtää monasti yli kahden viikonkin retkeksi ja samalla elät omaasi järkyttyneenä tässä meidän ns. reaaliajassa. Meditatiivisia harjoituksia suosittelisen kaikille, ihan vaan auttamaan sietämään ja kestätmään mitä vaan nauttiakseen elämästä -niin kuin oikein on....muuten olisin kiittämätön ja henkisesti laiska selviytyäkseni kaikesta haluamastani.
Kaiken saavuttaminen vaati rajattomasti aikaa, ,jota meidän on itse tehtävä, muuten aivomme käyvät puolivaloilla.

Edellinen