Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.
Edellinen

= aloittaminen ja lopettaminen =  2

nää ei lopu koskaaan, vaiikka niin kluulusi siis alku tai loppu -jokkut trykkää voittaa jokkut tykkää pärjätä jokku tykkää mukavuudesta ja näkevät niistä unia kuinka kaikki on mahdollista ja näin. tympärillämme on juuri sitä mitä olemnme tilanneet ja jopa nähneet vaivaa. poltan röökin , sillä voitin formmulat. rööki maistuu paremmalta kuin itse hume joka olikin vain kipinä jollekkin joka on jo syttynyt räjähtänyt koko sivilisaatio.

vedenalaiseen kaupunkiin kun eksytte saatte syyttää minua -siitä oon ylpee:D



=elämä matriisisssa =  4

Sisäpiiriin pääsy vaatii jo täydellistä omistautumista ajattelemaan juuri päinvastoin kuin omatunto sallii. Sisäpiiririkoksia tutkii
kourallinen ihmisiä (salaistatietoa muka). Nämä tutkijat eivät tiedä todellisia työnantajiaan. jos sattuukin "sattumalta"toteamaan työnantajan olevan epäilty, huomaa olevansa vankilassa.

Yleisin sisäpiiri rikos, jota voidaan harrastaa
VIP-kermassa kokoperheen voimin tai rahoin harrastaa on esim. Devalvaatio- tai Revalvaatio-tietojen hyödyntäminen tallettamalla tai nostamalla rahaa oikeaan aikaa -helppoa !

Mutta tieto tästä maksaa, ja sitä tietoa voidaan myydä,mutta kaupankäynti kaikkien sisäpiiriiin kuulumattomille ei ole lojaalia.
Tähän kerhoon otetaan harvoja tietyt meriitit ja limiitit täyttävät henkilöt.

Salaisiksi luokiteltujen tietojen vuotaminen ja niillä rahalla/vallala keinotteluon petos maatamme kohtaan.

Valta ja vauraus tulisi kytkeä tiukemmin vastuuseen ja valtion etuun, ja moraaliset ja eettiset rappeutumat tulisi valtiovallan ja tuomitaja oikaista -tosin jos näin ei käy, koska
se on sama kuin lopettaisi Suomen pankki-järjestelmät, vakuutusyhtiöt, maatalouden,
poliisilaitoksen, puolustusvoimat, SUPOn jne.

Näin Suomen talous Kohenee

Maamme talous huolestuttaa monia ja vahustenhoito. Ihminen vanhetessaan yleensä viisaastuu eikä tee samoja virheitä ja yli 50- vuotiaat alkavat olla sopivan ikäisiä tajutakseen miten lapsia kasvatetaan ja nuorisoa. lasten ja nuorten omilla vanhemmilla aika kuluu uraa luodessa, omia mokia tehdessä jne.
vanhukset ja lapset sekä nuortet pitäs saada yhteen oppimaaan vahankansan viisauksia ja vanhukset taas piristyisivät ja aktivoituvuisivat eivätkä olisi taloudelinen rasite vaan päin vastoin he lisäisivät kaikki hyvinvointiamme monin tavoin.

hamppu pitäs laillistaa, koska kieltolakisysteemi ei toimi ja laillisuuuden myötä oikeita rikoksia tutkittaisiin ja näin maanvilelys ja kasvienkasvatus loisivat uutta innovatiota ja työtä toimettomille alkoholisteille ja muille (alkohlin liikakäyttöön sen sijaan pitäs vetää joku kollektiivinen sääntö,että kännissä kaatuileva ihminen olis jotenkin siistiä sillä suurin osa kriminalisoituu alkoholismin ja sekavuuden ihannoin myötä tai niitä käyttäisivät vain hiihtäjät l,lentäjät, jääkiekkoilijat sun muut rajojaan kokeilevat -ikäraja vois olla tartpeen ja maalaisjärki. kannabis pitäis olla maatalouden yksi perus hyödyke jo ravinto arvojensa puolesta ja siitä saatava öljy ratkaisisi energiapulmia....ihmiset ja poliitikot sekä eliitti pelkäävät erisyistä näitä douppi-asioita;
lääketehtaat ja muut muut negatiiivisen eliitin edutajat pelkäävät valtan mennetystä ja muut puppeliinit taas pelkäävt monasti sitä et ku polttaa kannabista sekoo jotenkin parantumattomasti tai muuta sontaa. Sakasahan hyväksyi jo tän kannabiksen lääkekäytön. Kehottaisin poliitikkoja olemaan ennakkoluulottomia myös muitten ku in vain homojen ja jeesuksiensa kanssa sillåä me tarvitsmme nopeampaa muutosta kuin 9 vuotta jolloin Suomessa kannabiksen on suunniteltu virallisesti olevan laillista lääketarkitusta ja tästä hyötyy negatiivine eliitti.

Tuloerojen jakauma globaalistikkin on siinä pisteessä, että ihmiset alkavat henkistymään ja ajattelemaan positiivisemmin ja muutos on onneksi väistämätön. Ihisten pitäs itse saada päättää mitä he syövät, mutta jos asuu kaupungissa, niin joutuu syömään etupäässä tehdaspaskaa jonka syöminen ei juuri ole terveellisempäää kuin desing-huumeitten käyttö -en ota kantaa muihin laittomaksi luokiteltuihin douppeihin kuin , että se mikä luonnossa jo muutenkin kasvaa on terveellisempää tai lääkitsevämpää kuin apteekin ja lääketeollisuuden tuotteet.

Elämme medioiden yms. matriiisissa ja lemme ymmärrä aina epäillä kuinka paljon voimme valehdella itsellemme.Luulemme olevamme omaperäisiä ja päättävämme mitä teeemme tai , että omaamme vapaan tahdon, mutta lemme toistemme kaltaisia laumassa menijöitä jokka pelkäävät näyttää todellista minäänsä ja haavoittuvaisuuttansa ja peittelemme itsemme tietynlaisilla vaatteillla jne -joku allle 10.000 kpl suomalaista voi olla se promillea joka tiedostaa mistä puhun kun sanon illuminaatti-sanan sekä sen kinka valaistuu enemmän eikä vaan yhtä kertaa tms. Korostan, että jos on valastunut, se ei tarkoita välttämättä sitä, että olisi jotenkin parepi kuin muut tms. -toivoisin hartaasti, että meitä valopäitä olisi enempi jo nyt. Suomessa on muuten näitä valonlapsia enempi suhteessa väkilukuun kuin muualla ja luku kasvaa lähiaikoina huomattavasti kun kaikki ei usko maailman loppuvan ja oo nin itsekkäitä matyerialisteja, vaan yksinkertaisesti tympiintyvät tyhjiin sanoihin joita päättäjät höpisevät vallan ja materianhimossaan. Se pitäisi pistää miettimään ja uudistamaan itseensä, sillä juuri sinä ja minä olemme vastuuussa itsestämme ja omasta illuuusiosta ja empatiakyvystä ymmärtää mikä on oikeata tietoa ja mikä ei. Ei ole helvettiä. maapallon yllä on taivas ja maapallo on asutettu 200.000-vuotta sitten ihmisillä ja sivistyksemme olemme unohtaneet. meissä on kaikissa tämä tieto, mutta joku kipinä puuttuu useimmilta -sen voi nähdä päättäjien näköalattomuudessa. Minä tiedän ja uskon ,että kaikki on mahdollista ja on ihmeitä ja muualta tulleita keskudessamme katsomassa meidän peräämme -niistä on jossain uutisiissakin ollut, mutta ne häviää sieltä pois ja ymmärrän että sen tietävät kaikki ajallaan kunhan ovat tyhjänneet ja saaneet energiaa ja avattua chakransa voimistakseen auraansa.

Pohjimmiltaan ihminen ei tee asioita mielelään väkisin vaan ainoastaan rakkaudesta joka onkin se mikä meitä likuttaa ja tämän seikan peittävät myös negatiivinen eliitti joka kaikin keinoin koittaa pitää kiinni ihmisiä matriisisaan ja painavat enempi rahaa ja kasvattavat maailmantalouden kuplaa ottaakseen vallan ennnen 2012 -vuotta sekä pelottelevat ja valehtelvat meille asioista -niin kuin järjestetyt ja sovitut sodat ja uskonnot joissa on aina se paha jota pitää pelätä -en usko helvettiin ja pahaan , mutta tiedän , että väkivaltaisia ajatuksia kyllä on ja muuta negaatiota joka tulee hiipumaan lähitulevaisuudessa ja lakkaaamme syyllistämästä toisiamme ja itseämme.

Tiedän, että moni ei ymmärrä asiaani ja jokkut voivat ymmätää minua olevan uhkatekijäksi.

Dont`t worry , be happy -sanon ja otan kitaran kätöseeni


= aamu =  1

Oon alkanut tykkään omasta biisitäni sen verran, et eli ei douppien lopettaminen ja aloittaminen jonkun fiilarin takii pistää mut jotenkin toimiin tai sit ei. En tunne oloani kovin jumalaiseksi tänään.
Jatkuva onnellisuuuskin on puuduttavaa ja luovan mielen pitää kärsiä.

Ajoitus vaatii ehdottomasti lunta. Täytyy mennä hiihtään mettään ja halia koiran kanssa vaikka puita ja imeee voimaa.

tukholman kautta jonnekkin käy mielessäni, mut halvemmalla pääsee ku jättä meridiaaniset ongelmat jotka ovat tavallaaan mut tähän asettaneet.
kaikki elettävät hetket eivät olekkaan miellyttäviä ja huomaan syyllistäneeeni itseäni -kämmi perkele! JOO; uimaaan jonnekkin ja saunaan näin vesimiehen ajan kunniaksi ! joskus kun on tylsää, alan kelaamaan kuin 5-vuotias tai 17-vuotias eri asioita ja elämästä tulee hyvinkin kiinnostavaa. Sillon mä en esitä mitään, vaan oma itseni, niin kuin nyttenkin. Joillaaakin on tarvetta korostaa enempi tai vähempi itsään ties mistäkin syystä.

kun alkaa tekeen kaikkea mieli, niin on helvetin vaikeeta skarpata,
ja intuitio vie voiton. mmm joo:)


= hiljaisuus =  1

HiIljaisuutta ja luontoa arvostetaan hyvin vähän ja se on oikeastaan surullista kun ihminwen vieraantii tavallaan itsestään ja minkä vuoksi ja mitä tulee tilalale -ihan kaikkee paskaa.

oon ollut popsitiivisena ajatteleva, mut jotain asioita ei voi kuvailla
positiivisesti kun ne eivät ole sitä.

itse olen ollut ilman sähköä ja ketään edes koioraa ja tö
ää blogi on nyt pioikkeus -en oo viihtynyt netissä aikoihin muutenkaan eräästä syystä jota en hehkuttele enempiä. Unen näkeminen ja ohjaaminen unimaailmaa on järkevämpää ja todellisempaa. Live-elämässä kaverit käyttäytyvät älyttömyyksin asti sekasortoisesti ja saa aina katsoa perään.
Nautintoaineet piätisi toimia sillain ,että niistä todella nauttii, mut se onkin yleensä aina se eka kompastuskivi.

HUomenna liikun täältä metsästä jonnekkin hierottavaksi -mul on joku lukkeuma ollut jo liian kauan, et se on oikeastaan akuutti -kiitos pakollisen hiljaisuuden jota pidän kun meni ääni laulaessa:)


= hiljaisuus =  1

HiIljaisuutta ja luontoa arvostetaan hyvin vähän ja se on oikeastaan surullista kun ihminwen vieraantii tavallaan itsestään ja minkä vuoksi ja mitä tulee tilalale -ihan kaikkee paskaa.

oon ollut popsitiivisena ajatteleva, mut jotain asioita ei voi kuvailla
positiivisesti kun ne eivät ole sitä.

itse olen ollut ilman sähköä ja ketään edes koioraa ja tö
ää blogi on nyt pioikkeus -en oo viihtynyt netissä aikoihin muutenkaan eräästä syystä jota en hehkuttele enempiä. Unen näkeminen ja ohjaaminen unimaailmaa on järkevämpää ja todellisempaa. Live-elämässä kaverit käyttäytyvät älyttömyyksin asti sekasortoisesti ja saa aina katsoa perään.
Nautintoaineet piätisi toimia sillain ,että niistä todella nauttii, mut se onkin yleensä aina se eka kompastuskivi.

HUomenna liikun täältä metsästä jonnekkin hierottavaksi -mul on joku lukkeuma ollut jo liian kauan, et se on oikeastaan akuutti -kiitos pakollisen hiljaisuuden jota pidän kun meni ääni laulaessa:)


= hiljaisuus =  1

HIljaisuutta ja luontoa arvostetaan hyvin vähän ja se on oikeastaan surullista kun ihminwen vieraantii tavallaan itsestään ja minkä vuoksi ja mitä tulee tilalale -ihan kaikkee paskaa.

oon ollut popsitiivisena ajattelva, mut jotain asioita ei voi kuvailla
positiivisesti kun ne eivät ole sitä.

itse olen ollut ilman sähköä ja ketään edes koioraa ja tö
ää blogi on nyt pioikkeus -en oo viihtynyt netissä aikoihin muutenkaan eräästä syystä jota en hehkuttele enempiä. Unen näkeminen ja ohjaaminen unimaailmaa on järkevämpää ja todellisempaa. Live-elämässä kaverit käyttäytyvät älyttömyyksin asti sekasortoisesti ja saa aina katsoa perään.
Nautintoaineet pitisi toimia sillain ,että niistä todella nauttii, mut se onkin yleensä aina se eka kompastuskivi.

HUomenna liikun täältä metsästä jonnekkin hierottavaksi -mul on joku lukkeuma ollut jo liian kauan, et se on oikeastaan akuutti -kiitos pakollisen hiljaisuuden jota pidän kun meni ääni laulaessa:)


= hiljaisuus =  1

HIljaisuutta ja luontoa arvostetaan hyvin vähän ja se on oikeastaan surullista kun ihminwen vieraantii tavallaan itsestään ja minkä vuoksi ja mitä tulee tilalale -ihan kaikkee paskaa.

oon ollut popsitiivisena ajattelva, mut jotain asioita ei voi kuvailla
positiivisesti kun ne eivät ole sitä.

itse olen ollut ilman sähköä ja ketään edes koioraa ja tö
ää blogi on nyt pioikkeus -en oo viihtynyt netissä aikoihin muutenkaan eräästä syystä jota en hehkuttele enempiä. Unen näkeminen ja ohjaaminen unimaailmaa on järkevämpää ja todellisempaa. Live-elämässä kaverit käyttäytyvät älyttömyyksin asti sekasortoisesti ja saa aina katsoa perään.
Nautintoaineet pitisi toimia sillain ,että niistä todella nauttii, mut se onkin yleensä aina se eka kompastuskivi.

HUomenna liikun täältä metsästä jonnekkin hierottavaksi -mul on joku lukkeuma ollut jo liian kauan, et se on oikeastaan akuutti -kiitos pakollisen hiljaisuuden jota pidän kun meni ääni laulaessa:)


guru  1

vaihdan sanan guru pois, koska se ei oo enää mikään henkinen opettaja, vaan ihan jotain muuta paskaa:) niin muoti-guru, kitara-guru ja nin pois päin -joskus ei tuu ajtelleeeksi kuinka ihmisten näkökulma tekeee sanoista merkityksettömiä ellei oo mitään kollektiivisempaa tajuntaa. Ja toisto muuttaa sanojen merkityksen ja silloin pitää skarpata jo miten puhuu ja kirjoittaa sanoja ja tuntea sanojen vastuu -sillä niihin halutaan uskoa tai homma voi tuntua mielettömältä vailla tarkoitusta. myynninedistämis sanahan tuo tässä tapauksessa.

hyvä, et nukuin tarpeeksi ja on lunta niin kuin toivoin. Tolla kovalla pihatiellä vois pyrähtää luistelutyylillä. Monoo jalkaan, mut koiran jätän sisään hiihdon ajaksi. Täytyy hieman säästää kurkkua vieläkin -ei kokoajan saa laulaa kahtakaan vuorokautta kokolailla putkeen -sekin on älytöntä ja noi piristeet kyl vaatii veronsa ja täytyy ens kerralla miettiä tarkempaan et homma ei kuse mihinkään kämmiin -silti kontrollifriikkinä oleminen on yhtälailla pointti johon vaaditaan ohjaaaja tai ulkopuolinen tarkkailija eli molemmat, näin.

Edellinen