Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.
Edellinen

= tukholmassa =  4

Tuli hyvin nukuttua koko laivamatka ja maksettua univelat. toinen muuusikko oli aamul vähän krapulassa, muttei kauaa sillä tukholmassa myydään kioskeissakin piriä:)

PurjoPirjon tietskari on vähän ihme päivityksisssä. Saatanan huora myy muitakin ku meitä. varsinainen keikkamyyjä. Mulle se on bändäri ja thats it.

Täältä löysin hyvän talvitakin ja semmoset tosi pitkävartiset saappaat. mä tarvisin jotain kuparinväristä kun mul on sitä muuteski päällä -valkomustaisuus on mun kohdalta ohi. mulla on käsilaukku kuparia ja studiossa jätkät alko ihmetteleen sitä eikä keskittynyt työhönsä.
Mul nyt vaan on kuparinen värikausi -niinku taiteilijoilla tuppaa oleen.
Voi olla et saadaaan aamuyöllä hommat kuntoon täällä päässä ja pääsee taas takasin -pitäääkin katsoa ettei oo luvannut mitään ...ettei hommat mee päällekkäin, sillä lähdin täältä ilmoitterlematta. MINÄ olen bändi

no täl hetkellä se
on vielä ZhooverFlyers ellen parempaa keksi.

Mun muusikkokaverini ei oo tullut ja venataan sitä
ku se halus välttämättä studioon...emmä sitä silti kitaraan päästä....mulle se on ilti hippi...eivaiskaan jokkut jopa arvostaa sitä ja se on joku legenda -nonni enempää en kerrokkaan sen progesekoiluista ja reggae- kuvioista. Mä tututudstuin siihen ihan broidin häissä ku se oli siellä soittamassa remun tilalla. niistin niitten kaikki pirit siekl pukuhuoneessa ja olin juonut sitä enen puoli vadillista boolia sekä wiskejä pullollisen -aaamulla oli semmonenkrapula et tollon tuoma bisse maistu sika hyvältä
- NyT sil on kai täällä jotain keikkoja ja se on joskus mua on neuvonut kuinka tänne pitää tullaa ja saada ilmasex kaikki niinku piri:)


= matkahuumeessa =  5

Oon pakannut matkalaukkua täs jo tunnin. Pitäs olla joskus Tukholmassakin hoitamassa asioita ja heittämässä yx promo. Täytyy muistaa viedä värkkejä sinne. tukholmassa saa fyrkkaa tai hyvää piriä paljon kun vie niille narkeille ruiskuja -pitäähän sitä antaa humanitääristä apua aina silloin tällöin marginaaliryhmille.

Täytyykin kirjoittaa ihan ylös, et tuiskuja ainaki 100 kpl plus muut putsilaput ja klikkikipot joita saa ihan ilmaiseksi! On erittäin viisasta olla näin järkevä.

Yx muusikko tulee samaa matkaa ...sil on jokunen keikka siellä. ja se mulle ton josksu neuvokin ellen väärin muista. Yleensä lennän, mut nyt ei oo nii kiiire ja se on ween hyvä. Kiire on vitun köyhää.

Muijjalle sanoin, et ne on nyt bäneet - 2 viikkoo sitä ihanuutta kestikin.

täytyy soittaa PurjoPirjolle ja kysyä vielä vielä aika taukluu ja pääseekse vastaan vai surffaillaaanko kitaristisankarin kans kaksin.

ei mee varmaan kovin kauaa ku ollaan vauhdeissa ellei si ollla kokojajan:)


= nollapeli =  2

Heräsin taas myöhään, et saisin univelkoja pis nukuttua. Pitää osata latautua niiQ noi patterit tuossa laturissa -odottelevat pääsyä efektilaitteisiin (joita on tullut ostettua aikalailla viimeaikoina).

Maalasin karvalta toissapäivänä hakemani akustisen skitan valkoiseksi.
Seuraavax ajattelin maaalailla siihen jotain siistiä ornanmenttimäistä zydeemiä punaisiella ja vihreellä silleen, et kitarasta tulee kaunis..eikä niinku tosta stratosta (myös valkoiseksi maalattu)joka pitäs olla valkoinen mut se on täynnä logoja ja hakaristejä sun muuta tussilla piirettyä.

Pelasin pleikkarissa Nollapelin mitä ei oo muistaakseni ennen sattunut.
Mul oli NHL-pelini silleenn säädetty, et ei tullut ku lyhyt jatkoaika....5 min kiiihdytettyä aikaa)ja sitten maali valihdit nostivat kummakkin mailansa tasapelin kunniaksi ? miks vitussa...meitin piti voittaa...tää perkele pelii eikä mitään saatana viihdettä:D

nonni. sit tulikin eno käymään ja piti lukea raamattua mikä oli vaikeeta ku sanoin taas pimulle asioitten todellisen tilanteen. saas nähdä mitä sitä tänään. aika meenee ku sika nopeena ja taidan vieläkin olla vauhdeissani ettei tarvi ainakaan sitä.

Debby
Debby

= lidingö =  2

nenää oikeen kirvelee, muttei se mitään.huhuh.
silmätippoja ja pian vois taas soittaa jotain zydeemiä ton tekeillä olevan animaatiosan kohtaan -käsineen pitäs olla täällä kuvaamassa, mut jätkä nukkuu vaaan. vois mennäkin puolelta päivin käymään siel.

Oon saanut korjattua mahinnoususaappaat 17 -wee vanhat, parimikkiä piuhoineen, ja valo-ohjaimen. chaplin onkin mu idolli, mut mun pitäs jotenkin olla sitäkin parempi -mikä voi olla aika vaikeeta....mut ei tietty mahdotonta

PurjoPirjo on mesessä näytellyt kuinka sil on komee kämppä tukholman lidingössä ja tilava -kaks vierashuonetta jne. mmm...kun sais koukuteltua tän muunkin bändin sinne.

meil on nimiongelma tai se, et meillä on nimiä uudelle bändillemme,
mut nyt niistä pitäs joku valita ja lisää ideoita vaan satelee.

tää ZhooverFlyers on viimosin.


= sorkkarautaa ja kenkää päähän =  6

joo ihan hyvää pinkkiä imuroin....voitin aapelissa biliksessä
kaikki pelit ja tein yhden hyvän biisinkin -semmoen kolmen soinnun ihme.
nyt ei juuri sade haittaa joten vois lähtee koiran kans jonnekkin.

Yx kaveri tai bodycard oli saanut pahasti turpaan tultuaan juhlimasta kotiinsa joltain ryhmältä...joku muijja oli tullut väliiin. pitäs viedä sille vähän sauhua -siitä on jotain jossain lehdessäkin kai.
jossain välissä -se sano, etten mä saa nauraa kun näen sen. hyvä ettei henki mennyt. nooh...onhan noita itsellekkin sattunut kaikelaista ja oon iloinen ollessANI hengissä -tästä on nautitava ja revittävä mitä haluaa. tää elämä voi joskus päättyäkkin.


= PurjoPirjo =  3

PurjoPirjo pyysi mua tai koko ZhooverFlyersssiä tukholmaan.
vaihtanut kämppänsä isompaan tai jotain. Vois oikeestaan lähteekkin. Nyt kaamos on jo alkanut ja odotellaan joulua ja kaikki yrittää myydä itteensä minkä kw
kerkiää. Yhtähyvin vois olla aina mukavassa Tukholmassa ja siel piriki on halvempaa! Joo, säästyy keikkarahoja ja studiossa työskentely menee kertaotoilla niinq aina.

Janika Ahlström
Janika Ahlström

PurjoPirjo-bändäri



= himassa on paras =  5

tänään näin mun bodycardin ja annoin sille synttäri pussin yllätyksiä jne.
hellämielisyyteni jatkui ja tarjosin kahdelle nuorelle naiselle vauhtia, mut ei mua oikeeestaan huvittanut mikään siel -ne oli nii vitun tylsiä ...tai koira oli ihan jees.

uusiputkistyrkka hrisee mukavasti ja laitankin sen stand by-asentoon...noin.
kyl tää on parempi styrkka ku marsut sun muut mesaboogiet. Sitä mä en yajua, mut ymmärrän et jokkut kitaristit soittaa jollain transistorivehkeillä mitään. niis on pahvinen ääni. soundista ja syvyydestä ei voi puhuakkaan maan pitää täristä ku styrkkari mouruaa. huomenna tarvii putsata kämppä kamasta tai siis värkeistä sun muusta paskasta -muuten tää onkin siisti. pienimmät esineetkin on huolella kiillotettu ja niitä ei ole aivan vähää. piripäät ovat usein hyviä siivoajia.

(välikopionti, ettei tarvi uusix muistella mitä oli hukannut...samalla vois käydä suihkussa ja jatkaa sitten blogia ellei keksi jotain muuta siihen mennessä)

tätä kitaraa mä taas säädin piirsin uusia logoja silleen , et täs on nyt enempikin hakaristejä sillee punaisen lipun kanssa logona toimii paremmin.
eilen meni kolme kertaa sulakkeet ja päätin, et karva pitää saada laittaa tänne uus voimavirta loota.

Niin, likaiset bileissä tulleet ruiskut sun muut pitää kierrättää ja viedä tampereella nerviin joka on linjaautoaseman lähellöä vuoltsulla. siellä narkit saa kaikkee pullaa ja kahveeta -lkyllä niitten tai meitin kelpaa. tietty siellä on kaikenlaista säätäjää ja yleensä laitan ne "roskat" jonkun muun hakeen ja vaihtaan uusiin ja muistutan et pyytää, niitä putsauslappuja paljon mukaan, sil niillä on hyvä putsata piuhoja ja elektroniikkaa ja tätä aina keyboardia joka on kaakaossa ja pilvihartsissa. Huomenna menen itse "tarkistamaan" onko siellä jotain jolla olis jotain halpaa tavaraa myytävänä esmes soittimia tai elekktroniikkaa..tai niille voi kirjoittaa kartan mitä mä haluun jostain liikkeestä, eikä maksa paljoo.

ihmiset jokka vetää kamaa ja on silti sormi suussa; ovat vitun köyhiä -mä en tajuu onks niil ees mitään järkevää syytä vetää mitään roinaa, jos mielikuvitus ei luo mitään rakentavampaa, vaan vie vain rahat


= tampereen baarit & ravintolat =  1

Vastavirralta kun kävelee aoo metriä kaupunkiin tullaankiin
ravintolaan;

PISPALAN PULTERI

Ravintola on kuuluisa pippuripihveistään joita saa kolmee erikokoa ja erikypsyyksillä jne. Muu ruoka sit onkin aika normi ravintola safkaan.
Tässäkin paikassa luomu maidomn puuteeesta -arvostan tuoreutta ja raikkautta ruoassakin.

Tämä paika ei olisi mikään ilman pientä postimerkin kokoista biljardia jossa on käyröät keppi -niitä on siis vain yksi ja peli maksaa tacimittarilla:P vallitukset sun mjuut hienoudet biljardipäydän laidoilla
ovat harvinaista herkkua. sivuilla kepillä lyödessä varsin usein keppi kolahtaa seinään. pallot eivät muuutenkaan tahdo pysyä kentällä, vaan sinkoilevat toisten asiakkaitten pöytiin ja näin sosiaalinen status kasvaa ja joiku voi murjaista joku lause.

paikka on vanhemman väen suosiossa ja ja seinillä on pispoalasta otetujaq vanhoja hienoja kuvia ja maalauksia. Ravintola on pysynyt suunilleen samanlaisena kuin josksu ammoin aloitti ravintoloinnin.

Käsineelle ku tulis nälkä me voitaisiin löytään oitsemme keskustorin mäkkäristä jossa teinit ja nuoriso sekä narkomaanit ja friikit värittävät
mestaa ihan tampereen ylivoimasisesti parhaaksi lihatiskiksi...tosin nuoriahn nuo -vai onko?

sit astumme takaisin hämeenkadulle ja aivan mäkkärin vieressä alhaalla pohja kerroksessa on raout alas kavuttava jotta pääsee PAIKAAN

RAVINTOLA MONTTU
JOS EI SAA MITÄÄN UUTA KU NITÄ HELVETIN VOI LEIPIÄ TAI JOTAIN MUUTA AVSTAAVAA....EI OIKEETA RUOKAA, MUTTA TÄÄLLÄ KUTEN VASTAVIRRASSAKIN
ihmisiä on aina paikalla ja paikaa ei tyhjöänä näe. karaoke on ihan paska
montussa kun frank sinatran my way loistaa listalta póissaolollaan!
Perimmäisin huone tässä tässä neljän huoneen , kahden vessan ja tiskinkeittiön sekä ison siivouskomeron voimalla vaikuttavat silleen, et paikka on onj melki aina kaikkien kierräettävä ja moneen kertaan.

Humiseva tuuletushuone joka on se kaikkein perimmmäisin
on ehdottomasti paikka jossa tapaa tarpeeksi usein mielenkintoisia ihmisiä. Aivan kuin kaikki olisivat hapissa, mut se johtuu voimakkaaasta ilmastoinnista joka inmee savukkkeitten savuja-TÄÄLLÄ RÖÖÖKATA SISÄLLÄ -SIISTII. Tää teveys sekoilu mene ihan naurettavuuksiin asti ja ihmiset on muutenkin hysteerisiä ja on hieno katsoa todella pihalla olevaa asiakasta
montu "tuukletus huoneessa -tykkään tietty poltaa yleensä röökin sijasta pilvee ettei aleta syytteleen murhaajaksi jne.

HämeenKadun ALE-Pubi on niin värimvammaisesti ja tyylittömästi sisustettu, eettei se ole koksaan huikean uransa aikana ollut näin huiomnoissa käsissä. Paikka näyttää työmaaruokalalta, mutta asiaakkaat
tulevatkin tänne tapaamaan niitä muita ja paikka on varsinainen barbieQ.

Mäkkärissä omn silti paras vessa ja artisti valitsee määkkärin vessat
asiallisiksi marginaalien ja muitten friikien vetää kamaa tms.
m'kärin kulmalla moni nuori saa ekat humekokemuksensa. Älkää pekrkele päästäkö lapsianne mäkkääriin jossa tyttönne joutuvat kaiken maailman hörhöjen ja narkkarien kynsiin ja pilaavat elämänsä.

RautatieaseMan ravintola
sEMAFORI ON PAIKKA JOKA AINA PITÄÄ TSEKATA, SILLÄ SIEL ON KUMMINKIN JOKU TUTTU JOLLA ON SULLEE JOTAIN YLLÄTTÄÄVÄÄ ASIAA. MESTASSA ON BILIS JA TILAA KUIN SILALINELLA.

Seuaraavksi menenmme naisiin ja herttaan tai jonnekkin muualle -mäkkärissä saa halvimmalla naisen ja suhtkoht tuoreen.
mäkkärissä ei ssään nimesä pitäs käydä jo maapllon tulecvaisuudenkin ja luonnon tähden. mäkkärissä nuoret saavat orjapalkkaa orjatyöstään -jotain opiskelijoita tuo loppuun palanut henkilökunta aina on.

Mäkkärissä' etniset vähemmstötr ovat hyvin edustettuina ja paika saa välillä villejä väreitä mäkkärissä olijat ovat kaikki jo smassa veneessä, mut tuskin se mikään Noaan arkki on.


= tampereen baarit & ravintolat =  2

ARTTURI on itsenäisyydenkadella

Joo siel TAMPEREEN ARTTURISSA on taidetta ja sohVia ja nojatuolejA...useimmiten.NAISIA TARTPEEX. HYVÄÄ RUOKAA -MIKSEI VITTU SISÄLLÄ SAA BAAREISSA POLTTAA -SIX MÄ EN NIISSÄ VIIHDYKKÄÄ. JA KÄNNISET PIMUT ON LIIAN HELPPOJA JA RASITTAVIA. tYHMÄÄ POLTTAA ULKOPUOLELLA BAARIN, MUT TAVALLAAN SIINÄ HELPOSTI POLTTAA TAVALLISTA USEIMMIN JOONKASEN KU NO
RMI RÖÖÖKIN - tai vittu vaikka Crackkia:D

Edellinen