Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2011.
Edellinen

= ruoka =  1

oltiin open kaa valkoisessa silkkipyjamassa voimapaikalla uimassa....sitten hoidettiin cityssä bisneksiä -shouzydeemejä...sit mä ajttelin et syön oikeeta ruokaa enkä dokaa kaakaota, nyt myslin joka oli jälkkärinä suklaaaa ja kaakao taaas maistuvat...nam

GIN Jennie
GIN Jennie
SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

tääl on vieläkin tääl citfiisssä näitä vanhoja kuvia kun muka olen lähettänyt jotain sopimatonta. kysyin et voisko ne sanoo et mitä kuvaa ne tarkottaa...niin sit tuli taas se robotti ja ilmoitti et teitil on se kuvien kielto voimassa ellette vaihda nickkiä -en vittu vaihdA:D



¤ varakoukku ¤  1

kävin aamulla siivoomassa venee ja mätkin tenismaillla pallot kaikki johonki niin et niitä saa ettiä aina:)....niiitä pitää olla åpaljo ja koira pois ulkoota. muuten ne pallot on pakskan ku koira rouskuttaa ne. mMlle tuotiin eväitä tänne -lättyjä omenahillon kanssa. meen ruokailun jälkeen kokeileen rystypyssäreitä ja aukaseen kämmenlyönnin täyteen kukkaansa helvetin. Joka paikassa pitää pestä korjatata tai putsata aaa, et ei mienaa keretä treenata tarpeeksi. Kyllähän mä ihan pro-ukko oon tenniksessä, mutten ihan terävintä huippua myönnetään. Se taas johtuu vaihto ehto aaast ELI AMDOLIINISTA...se ei kelvannut enää kun täytin 12-vuoitta ja sdoitin keikoillamandoliinia ja muita soittimia.

On pitäs olla yks varakoukku lisää joka pelais tän tennisturneen läpi ja mä oon treeenannu mahanikin silleen, et sitä oikeeen kuvattiin filmiin....niistä ei saa puhua....täää päiväon siitähjyvä' et nukun 6 aikaan tunnin.

<mun pitäs soittaa yhdele näyttelijälle ja kysyä trulisko se hommiin -oikeen nolostuttaa kysyä, mut kuuluu toimeen ...oon kysynyt jo viikon, et nyt m'ä helvetti KYSDYN:MM JA NYT.

hook jones
hook jones


= temppeli =  1

Mökki on rakentutut taas muutaman laudan ja lankun verran ja
pitäis miettiä pikkuhiljaa kattohommia..mmm....et saa nuo muoviset rievut pois -ne on rumat, pait tuo vihreä. sen alla onkin sitten pyöreistä tukeistsa ja lankuista sekä laudoista väsätyn pyhän temppelin jossa palvotaan luonnnon kauneuttta....vittru ku on poskessa joku hava....mmmmm....hyvää tää kuuma kaaakao...mmmkyl alonso on kärki kahinoissa juu...ihan niinku kaikki redbullit voittas kaikki niinku jätti konernien kunkkuna eliontarviketuotasnnossa oliskin muka joku redbull...ihan sama:D Nyt on aika katsoa mitä juhannnuksena on kuvannut..joo....mmm...aini ne påari lankkua pitää nakuttaaa jossain välissä ku kerkee, mut eka poitää kokeilla uudempia soittoleluja.

niin sitä temppeliähän tässä rakennetaan, mut ei se aina tunnu temppeliltä, vaan sirkukselttas tai idioootimaiselta ja hauskalta.

kaikki siellä temppelin
sisällä ollut aika tuntuu taivaalliselta
ja voi saada voima eläimiä kiinni.

Nukkuminene temppelissä
on mahdotonta.

Liika Temppelisssä olo tekee sinusta työnarkomaanin ja maanviljelijän.

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

=wauLOLwau=  2

Timesissa on joku kuva taas musta otettu väärin, vaikka yleensä kiellä kuvan ottamisen amatööreiltä.. Ihjan kaikki eivät saa kuvata diivaaa eiv'tkä myöskään pelleä saatika rakennustyömiestä jolla on kädesdsään rautakanki
Ne asuu tuolla aika lähellä ja on ollut mun uudella camping alueella jo viikon -ei täällä si ketään muuta oopkkaaan ku työntekijöitä.

NIINJ TRONY PITÄÄ HAKE tuosta kupolliteltasta---siel on vcarmaan lämmin:DDD...nojoo, mut tuo kuva opn Topnyn nähtävä -se opn otettu väärin eikä siotävoida hyväksyä -mä tarvin sen leiman siihem jos haluun.mmmmmhaluu....wauuu mikä tytsi kirjotti mule wauu...nyt mul on keskittym,is häiriö.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

= juhannuskohtaus =  1

SAön mysliä mässyihin ja Aapelissa yhden muijjan kanssa biljardia pelatessa tajusin, et bändikaveri ja 1/2 ohjaaja Rellun tyttöystävällä Heidillä on jotain mukavaa mulle ja pitäs laittautua sinne pikku hiljaa.
Se alkaa jo hiipiiin salakavalasti, mut varmasti ja tuntuu toimivan erittäin Nopeasti ja ajoitus on kohdillaan jaa aamulla ollaaan jo miettimässä, et mitäs jos:::: si voidaan soitttaa tai ei tai jotasin muuta mut kummonkin jotain....::::mmmmmnam:::::::::frsh air:::::::i need tobacco..."mmnan i dig this jup tobacco. It´s working your addict and you burn. u have to stay or leave it:) Be harmony; and dont worry, be happy

READY ! mmmm..... roolittaa...mmm....nooni:"pst" lroot lekuri....... LÄÄKÄRI: " ette osaa rentoutua eikäteidän pitäisi kokoaikaa pakkomielterenomaisesti kirjoittaa, tehdä kässäriä, soittaa kitaraaa, veistyelläpuunukkeja, tehdä tukkihommia, rakentaa" olette liian suorituskeskeinen ja haluatte voittaa ja saada kaiken. OLETTE MAHDOTON. tai mitään muuta sulle (kirjoittaa suermyynnin osoittee muut neuvot paperiin erivärisisllä tusseilla)n kartan ja ku ainoo lääke on teille Koukku Jone, että pistätte räbnniin pikaliimaa niin rauhoitutte" pitää mentäis .::::::ilmaa ..::::::::puhdasta ilmaa:::::tilaaa :::::::::::tulta::::::: parhosia, taivas:::::::: niittty::::::" MÖH,alkulähde vuorineen onkin jo sydämmessäni ja vuoren juuressa onkin sitten aina meret nuo minulle niin rakkaaat, sanoo seilori C Hook
(liikuttu kyyneliin)

mä oon ketoja tai si rellu, joo. vitun lääkäri:D


Kateissa !  1

Laitoin tuohon toiseen valkoseen screeniin joka toimii ilmotustauluna, ni lapun kadonneista tavaroista joita voi löytää lähiympäristöstä esim jos joku on pellolla tai jos sattuu leikkaa nurmee tai menossa paatilla järvelle... mua ei jkyl sressaa nää hukkuneet paits se rautakanki -se oli viimex PUOLIVUOTTA tuossa pellollla enne ku se löyty. ne ei aina pysy niin kauaa pystyssä ku tarvii:D

KATEISSA !

1 rautakanki -sitä on tullut haeuttua.
2. samsunginkännykamera semmonen lämpökamerazydeemihukku ja oli heti mentävä kauppaaan, et unohtuu et se oli arvokas...en ostanut toista moistsa jupopilelua vaan hyvän kameran sun muuta sälää siihen:)
mulla on edelleeen tuo orabssi luuri joka on ollut mul 5-7 vuotta...toimii perkeleen hyvin, vähän kulunut tuo muovi sen vois vaihtaa ja si se ei pysy kasassa aina hyvin, mut tarpeex kun säätää sen silleen.
3. pyöränbavaIMET NE ON AINA PERKELE HUKASSA JA NIITYÄ ON TULKLUT NIITÄ LUKKOJA OSTETTUA.HÖ. 4. Valtikka taui hiilihanko meitin uuteen nopestirakentaan huvimajan uuniin -tartivittaessaa voi käyttää saunana tms.
5. Hima-avaimet LÖYTY ja sillon mul on niitä jossain kateissa ne TOISET sil nä löyty tuosta missä niitten ei pitänyt olla..mmm...kuvasa hedi rellu ja prinsessa ja puolivaltakuntaa:)



Edellinen