Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Edellinen

¤ valmets on stage ¤  2

on keikka pispalan harjulla siinä puisotssa ja hyvät maisemat. klo 19.00 1.5 vappuna (perjanatai).
nonni siinä oli se Valmets -mä tykkään niistä ja tykkään laulaa ja soittaaamyös mukanakin -just tää on bändihuoraamista jostA
joutuu tilille -saa fudut ja heittää femmat nurkkaan.

heheee. onnex kaikki kuolee ja pääsee ekana kiirastuleeen ja sitten tulee kaksgubee kuulusteleen. toinen on se hyvä jumala ja toinen paha. elikkäs välillä saa pillua ja sit tAAS laitetaan pimeeseen koppiin mis tää paha jumala tuuppaa takaa päin. duuna sua! sit ku tätä on kestänyt ikuisuuden tullaan tuomarin luoKSE joka tekee taikatemppuja. se ottaa ja vetää hatusta sulle pupun semmosen vappupupun. silloin tajuat , että siinähän se VIIMEIN on mun oma mussukka -joka nyt näyttää hieman hassutalta ja hieman suttuiselta web-mannekiinilta, mut on sisäisesti kaunis.näin se menee.

onnellista loppuelämää ja rattoisaa vappua!

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

PELASTA SADEMETTÄT !


= linnunsilmienvärinen zydeemi =  3

Miika kävi pyörällä moikkaaamAssa ja bongasimme uudella kiikarillamme
pari uutta tipua -toinen osas haravoida,
mutta ei näyttänyt tekevän sitä mielelläään.
pakko lähtee ulos , mulla tuleee sisällä hedari kun oon yli tunnin netissä
-joten en oo. mä voi valita, syÖdä buranan ja laittaa silmätippoja ja ottaa jopo tuosta ja koittaa jos ne tipuset opettas muakin laulamaaan HOOSIANNNAAAA!! !

UUSI ZOMBIE JA BARBIE KUVASTO ON ILMESTYNYT !

http://zombieandbarbie.vuodatus.net/


= skabat ! =  11

vittu mä oon saatanasti loukkaantunut ku kukaan ei osannut, kehdannut osallistua mun njärjestämään tietovisaan, mut vielä kerkiin sillä' laita sen linkin tähän.
OSALLISTUKAA HYVÄT IHMISET SILLÄ VASTAUS ON JO ILMASSA ,SANOTAAN JA PALKINTO TAI PALKINNOT LÄHETETÄÄN POSTISSA -mä kun lupaan jotain, mä myös pidän sen....muuten tässä olis sitä tetille selittämässä.

MUSIIKKIVISALINKKI:
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/zomqandbarbieq/100057/?newblogcomments=1

NONNI NYT EI TUU SITTEN MUUTA MIELEEN KU PILLU -TAAS....IHAN SEN TAKII KU . mua inhottaa nää pasifistit silleen yleisellä tasollla. Kyllä saatana me ihmiset pidämme toisistamme huolta, koska olemme ihmisisä. Jos näin ei tapahdu, on syytä mennä peilin eteen.
niin piti vielä puhua tuosta yhteisöllisyydestä. täälläkin sitä on ja olen huonoihminen sanomaan siitä mitään ku en oo seurannut....kirjoitan täällä vain blogia enkä haluuu ketää täällä nuolla kun ei kuulu tapoihin ylimääräinen nuoleskelu. mut nyt ajajttelin pitää tietovisan. ja jos sen joku kumminkin voittaa .VOITTAJAN on annettava se postioso-osoite meiulummin yksyisviestinä, jonka mä hävitän käytön jälkeen , sillä kunnioitan ihmisten yksityisyyttä ja vakaumuksia , vaikka olisinkin erimieltä asioissa -raha sotii, mut ihmiset eivät:D

babe, stay clean.

ZOMBIE JA BARBIE KUVASTO
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/zomqandbarbieq/100057/?newblogcomments=1

heh, oon ihan wammasennäköinen

oon unohtanut anetten horoskoopin -mikä on mahdotonta.
tarvii kysyy, jos se olis esmes neitsyt, härkä tai kala voisin njopa kosia, -romanttinen ku oon
-tosin jos se ei tuoksu/haise oikeelle, se on sit heti bänx


= jännä tietovisa =  5

mä sain tän takin lontoonreisulla ajat sit ja se on vieläkin helevetin hyvässä kuosissa. toi kello hajos kun mua alko ahdistaan se muovipaska siinä kaulassa -mä vihaan muoveja ja oon kai six sille allerginen.

tuo takki on erään edesmenneen kulttibändin johtohahmon ja kitaristin
takki. kenestä vainajasta on kysymys???? jos joku osaa arvata/tietää oikein lähetän jonkun siistin palkinnon kos mulle annetaa joku osoite minne sen voi lähettää.....siis sen palkinnon joka on tietty yllätys.

Vinkit: laulaja/kitaristi on kuollut.
soitti new yorkilaisessa bändissä. spagettijenkki ja niitä ekoja joita vasta myöhemmin pidettiin Punk-rockin luojina. soitti kulttibändissä ja omalla nimellään loppuaikoinaan.- nonni. eihän tää ollut mikään vaikee kyssäri. niil oli bändissä kans samanlainen asenne ku mä koitan ilmentää alla olevassa kuvassa -siinä on se punainen rotsi jonka omistajaa arvuuttelen.

Barbie pitää sitten omana tietonaan asian jos sattuu sen muistamaan!

lisäää vihjailevia kuvii.hihihihihii. vittu, ooon ollut täs koneella yhtä soittoo 7 tuntia. vois mennä eka suihkuun ja silleen:)


= junttilasta junttilaan =  6

aah, tulin juuri kaukomailta virosta
ja se on ihan yhtä ruma maa kuin aiemminkin -tietty
jokku naikkoset ovat asia erikseen. eihän siellä kukaan käy kuin salakuljetus- ja hamstrausmielessä. sovin sinne päin syksyksi keikkoja,
mut ne on hirveitä tinkiin -toisaalta takahuoneessa palvelu ja eväät ovat sitä luokkaa sovittu et sinne kandee ehkä mennäkkin -oon aika laiska keikkaileen varsinkaan missään liian isoissa mestoissa jokka on kusetusta ja nuorison törkeetä rahastusta -mä voin valita ja se menee edelle siis nuorison etu kuin joku ween näkyvyys tai oletettu suosio. Mä tai me ei halúta olla mikään helvetin paska eppunormaali jokka istuu levyyhtiöissään ja myy samaa paskaa vuodesta toiseen ja näyttää ryhmältä juntteja-



= paraatikunnossa =  4

heräsin juuri ja tajuan, että vielä ei oo kesä.
kuumetta en viitsi ees mitata -mitä se hyödyttäisi. tänään jäi väliin teatterin joogaryhmä ja jotain muutakin. mul oli jossain jotain särky-ja kuumelääkettä ...ku vaan muistais missä. keittiössä piti keittää kahvia ja hajotin kahvinkeittimen ja kaadoin kaakaopurkin vasta pestylle matolle niitten kahvien kANSSA -siistii. parempi pysyä sängyssä eikä kirmailla tuolla ulkona. onhan tossa tota palaa eli opiaattia subutex-muodossa, mut oon saanut siitä tarpeeksi eikä se ees auta tähän särkyyn -paskaa kamaa.


= HERÄTKÄÄ ! =  3

Mul on ollut kuumetta ja olin tipahtanut
pää keyboardiin ja olin aika notkuissa. Sitten jehovantodistajat saapuivat tänne ja herättivät minut
-ettei otsani oo ihan täynnä aakkosia. Luimme jehovian herätkää-lehteä ja join kahvia -enoni ja nuorempi jehovantodista olivat jokierrokseellaan saaneet kahviööverit. harmit, et niillä oli kiire jatkaa seuraavaan etappiin, sillä enoni hanski olis saanut katsioa mun virusongelmaa -e-mailissani

Niissä jehulehden teksteissä on aina lopussa kysymyksiä ja eno sano , mulle ettei mun niihin tarvi itse vastata kun ne pitää mun etsiä kirjasta eli raamatusta. -kyllä mul on selkeempiä vastauksia mielestäni kuin
missään raamatussa..joten juttelimme kaikkee muuta kuin kirjavetoista jutskaa.

Mun eno on mukava ja se yleensä korjaa mun tietskarin tai auton jos siihen tule pikkuvika, mut isommat taas korjaa yx jani joka sitten onkin ihan pro ja tosin kalliimpi -laajentaa yleensä mun koneita.

Ei särje yhtään paikkoja ku polttelen sauhuja ja äänikin alkaa olemaan kuoissa, mut täytyy malttaa ja nauttia kerrankin kuumesta -tää on mulle harvinaista herkkua.

rakastunut
rakastunut

= paljon on kärsitty vilua ja nälkää =  5

heräsin juuri ja tajusin et mähän oon
ihan jäässä. olin illlalla tuulettanut silleen, et jätin ulko-oven ja tämän huoneen ikkunan auki ja tietty auki oli myös tän huoneen ovi, et saa hyvän läpivedon ja lähtee röökinhaju sun muu vex. olin avannut telkkurin ja tietty nukahtanut heti enkä ollut tietenkään enää laittamassa niitä ovia ja ikkunoita kiinni enkä telkkuria sun muutakaan paits valoja olin himentämäan kerinnyt.. nyt täällä on kaks viidensadan watin halogeeni sekä yx 250 watin natriumlamppu päällä lämpöö antamassa
-ne on paljon tehokkaampi kuin mikkään autonsisälämmittimet esmes.

onnex koira oli tullut yöllä jalkopääähän ja mul pysy näin jalat lämpimänä -mul on tosi fiksu koira, mut ei sekään osaaa ainakaan vielä laittaa ovia ja ikkunoita kiinni, mut täältä se ei lähden minnekkään ellen mä tai joku tsille tuttu oo ulos menossa,

Mul pitäis olla jossain meukovin konjakkia ja vois juoda sitä lämpimän kahvin kanssa mukillisen et lähtee veri kiertään. oon niiin jäässä et kylmiltään viitti ees alkaa tempoo leukoja tms. sen takii et tulis lämpimämmäx -lihastenkin pitää herätä rauhassa ja voimsitelu on mutenki järkevää aloittaa sekä lopettaa venytyksiin.

hyvä silti et sain nukuttaa sil oon aika maaninen ja uni on mulle luxusta. eka konjakkikahveet ja sitten voimstelua ja sen jälkeen voi mennä kuumaaan suihkuun -saunaa en lämmitä kun siellä on sen verta soittokamaaa et se veis liikaa aikaa roudata niitä vex.

tää nettikin oli jääänyt päälle vois sammuttaa tän.
mullahan sauhuja jossain -kyllähän tää tästä:)

aah....sauhut lämmittää ja suu menee muikeex.

nonni, kirjoitteln tätä niinku yleensä tätäkin blogia kirjoitan samlla kuin väillä sääädän valoa, jointtia, teen etunojapunnerruksia ja vastailen tohon ween muoviseen lörpöttimeen jonka mä oon todennut olevan vaarallisimpia juttuja joitten takia ajatuskatkeaa ja mielikuvitus tuhoutuu -se vaan katkaisee usein pitkänkin ajatusketjun jota koittaa saada järkevämpään kuosiin kunnes joku valopää soittaa -silloin sillä on parempi olla asiaakin tai voin muuttua ilkeäksi ihmiseksi ....aaah toiset henkoset vielä. kyl se tämäkin aaamu taas tuntuu tosi siistiltä.

mun on pakko saada tänään naista, tai mulla tulee pipo sen verta kireex etten voi pian olla ihmistenilmoilla koska njoku voi alkaa pelkään mua. enkä mä halua et mua pelättäisiiin -poikkeus tietty vahvistaa tässäkin säännön"

mul soi soi pääässä joku vanhanajan suomibiisi tai paremminkin virsi. mistähän tän biisin sais kun tää on joku sotajan juttu tai siis silloin ku oli punaiset ja valkoiset, niin tää veljes sota, joo-aika paha. :"Paljon on kärsitty vilua ja nälkää...." toi biisi on soinut mun päässä viikon jo ja alkaa kiinnostaan vituxeen minkä takia se soi???!!!!

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

= jäässsä =  1

heräsin juuri ja tajusin et mähän oon
ihan jäässä. olin illlalla tuulettanut silleen, et jätin ulko-oven ja tämän huoneen ikkunan auki ja tietty auki oli myös tän huoneen ovi, et saa hyvän läpivedon ja lähtee röökinhaju sun muu vex. olin avannut telkkurin
ja tietty nukahtanut heti enkäollut tietenkään enää laittamassa niitä ovia ja ikkunoita kiinni. nyt täällä on kaks viidensada watin halogeeni sekä yx 250 watin natriumlamppu päällä, et tulee lämpööö. onnex koira oli tullut jalkopääähän ja mul on jalat lämpimänä -mul on tosi fiksu koira, mut ei sekään osaaa ainakaan vielä laittaa ovia ja ikkunoita kiinni, mut täältä se ei lähden minnekkään ellen mä tai joku tsille tuttu oo ulos menossa,

Mul pitäis olla jossain meukovin konjakkia ja vois juoda sitä lämpimän kahvin kanssa mukillisen et lähtee veri kiertään. oon niiin jääässä et kylmiltään viiiti ees alkaa tempoo leukoja tms. sen takii et tulis lämpimämmäx -lihastenkin pitää herätä rauhassa.

hyvä silti et sain nukuttaa sil oon aika maaninen ja uni on mulle luxusta. eka konjakkikahveet ja sitten voimstelua ja sen jälkeen voi mennä kuumaaan suihkuun -saunaa en lämmitä kun siellä on sen verta soittokamaaa et se veis liikaa aikaa roudata niitä vex.

tää nettikin oli jääänyt päälle vois sammuttaa tän.
mullahan sauhuja jossain -kyllähän tää tästä:)

Edellinen