Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.
Edellinen

¤ kauneuspilkku ¤  1

Apteekista tuli puhelu ja ne sano et tuu hakeen lääkkkeees et jaksat enämpi säätää. heräsin ja olotila on epämääräisen kiinnostonut itsestään ja siitä kun ei ookkaaan vierotusoireita tai mitään. vetäsen subupalaaa sit kun sitä on -nyt vois pitää breikkii siinä -mennet ihan vitukseeen -vetänyt kärteeen jka kaikkeee. sauhut teki hyvää ja lkinnut laualavart päänsisäisessä puurtarahassani....tältäkö se tuntuu ku ei kuolekkaan ja tuukkaaan paska olo -no onnex poltin sormeani sytkärillä vesipiippua säätäessäni et nuolaisen aina väkluillä oikeeeta nimetöntä.

Nyt mä tajuun kuka se yx pimu on ja sehän suorastaaan välttelee mua. tai mä sitä -joo, siltä tuntuu me ollaaan kuin magneetin kaksi eri napaa jokka hylkivät toisiaaan eivätkä vedä jostain syystä toisiaan puoleensa (katso: googleta magnetismi...tai sit jompikumopi feikkaa tai molemmat. ihmiset on omituisia¤ jos me ollaanki niiitä hitaasti syntyneitä jokka ei oo syttynyt vielä toisilleen kun aina on se joku toinen joka on tiellä tai välöissä ku pitäs tehdä' jotain ja näin asioas eri oo mennyt putkeen
ja AJOITUS ON KAIKEN AA JA OO -mulle tulee erittäin romanttinen olo ja mä puhun meistä ja lopetan typerän sarkasmin jolla ei ainakaan voita mitään tässä keississsä. joo TRY TO HARD OR FORGET IT mut se on kummiskin edessä kuin tulipalo tai joku jota suorastaan kammoksuu ku se on niin kaunis. Kaikissa meissä on kauneuispilkku -se on hyvä muistaa, sanon mä itsellein.näin me kakasija pyöritämme näin maailmaa -jos me kaksi tapaaam esiitä syntyisin varmasti jotain mmm mut mitä -tässsä on jätetty mysteeerille mahkut antaaa taikurin itsekkin hämmästyä -OTA SELVÄÄ KENENKÄ KANSA OOT -SE ON HYVÄ MUISTAA JA ASIA TOIMII TESTAAMALLA.NONNI.

Odotan zengurua. Se soitti ja sano tulevansa kuskaan mua ja se on hyvä
-sillä tää selväpäisyys voi viedä järjen ja itsestään selvyydet nousevat pintaa kiistanalaisiksi asioiksi. en juo töänäänkään olutta tai lonkkua joita mul on jääkaapissa, koska narkkarina mä toimin uskottavammin joo. se sopii tän päivän kuosiin ku neä päähän. alkohol8isdmi on sitäpaits liian laillistakin -ilman alkoholia iolisinkin jo fromulakuski, mut jonku pitåää soittaa musaaa ja näytellä ja olla taiteilijakin joten me mitäs me narkomaaanit jokka maalaaamme koko maailmammme siedettäväksi mestaKSI JOIISSA ÖIRISIJÄT JA KAATUILIJAT SAA ENEMPI KUHMUJA JA NE ON MUITTEN ARMOILLLA. AAMEN.

vois laittaa jotain muuta ku bowieta:)


= Valoa Majakassa =  1

Me ollaaan hitaasti syntyneitä.
Sanat eivät riitä kertomaan kun pysähtyy maailma tappavaa aikaa
ja antaa meidän sytttyä eloon hetkeksi -ei puhuta sanoja vaan katsot tiukasti mua
ja mä sua.

Me valvotaan kun muut nukkumaaan menevät -he eivät tiedä ajasta mitään.
Mä oon sun isäsi, mä oon sun äitesi ja hitaasti sun sisääsi mä tuun.
Meil on aikaa polttavaa sovittaa kalua yhteen haluun -mä haluun sut
ja hitaasti mä tuun. He ovat pystyyn naitu ja jo aikoja sitten muumioitu
-eikä ne mitää enää tajuu.

Me eletään tosi hitaasti ja nyt kuolemme aamuun- mä haluun sut siihen.
Tosi hitaasti mä tuun ja sä tuskin maltat kestää odotuksen suomaa tuskaa ja nauttia kunnes
hajoamma yhteen kietoutununeina ja mä painan peukulla sua samaan aikaan peppuun kun se tulee
Me emme välitä muista sillä he eivät näe kuin hävetä kun jonkun mulkku heiluu ja moukan tuuri vituttaa.
Me ei tarvita tähän kirjoja, tää on luonnonlaki ja puhdasta rakkauden kaipuuta isontaa mua suhun paisumaan täydentämään täydellisyyttä täydellisemmäksi suhun.

Me olemme heille nukkuville numeroita jotka
näyttävät lakanoilla värinä jota ei ole tässä maailmassa. Me eletään vielä aamuun asti -hiitaasti mä vielä tuun sun suuhun ja joka paikaan. Kosketa lujempaa mua, mä haluun. Me ollaaan kaikki ja kaikkialla -me ollaaan rakastuttu ja hitaasti jo kuoltu.

Kukkii hullun vanhan merimiehen ruosteinen kromi laivassa ja kertoo tarinaa silloin kun oli tapana nussia naisia ja varastaa kultaa. Nyt heidän ruumiinsa ovat matona koukussa ja henki iankaikkisuuden suolaisessa majakassa valona paistamassa taivaalta kuuta.

~kapteeni Koukku~


= VIIVAVEIVI =  1

KUKA SEKOO SÄHKÖRAHAAN
KUKA KANAA KEINUTTAA
EI MUN TARGVI AINA VOITTAA EIKÄ TOISTA KULJETTAA.

EI MUN AKKU AINA LATAA
-NEUVOT PITÄÄ VARASTAA.
MITTARIT NÄYTTÄÄ KAHTASATAA -PÄÄVISIOT MUA KULJETTAA

VIIVAVEIVI VEIVAA VIIVA, VEIVAA VIIVAA VEIVAAA
VIIVAVEIVI VEIVAA VIIVA, ¨VEIVAA VIIVA VEIVAA

KAIKILLA ON OMA SAMA OMA NAPAA KANAVANA
OMAN SAMAN KOKEMANA MONENA HOKEMANA

HEI, VIIVA VEIVI VEIVAA VIIVAA,
VEIVAA VIIVA VEIVAA !

by HookJones

http://www.facebook.com/pages/Love-me-for-a-reason-let-the-reason-be-love/103418016374467?v=wall#!/note.php?note_id=125041430871158&id=100001072448169&ref=mf


= kaikkkii jaetaan eniten pyytävälle =  2

NÄIN UNTA JOSSA JAOPIN RAHAA ....€,#"#¤¤ &<3 ja huhuhuh sekä piku hikiHeräsin juuri ja en edelleenkää tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

Näin zhamaanina ja zombina vois pitää matalaa profiilia ja mennä shoppaileen niinku muutkin dorkat kai tekleee. raha ei oo mikään ongelma siis mulle, mut se voi olla jollkkeekin ja sen pitäs ostaa mielikuvitusta, mut eihän sil oo mielikucvituista ostaa mieliokuvitusta jotebn rahaa kävelee kotiin takas.näin olemme taas feodaalijärjestelmässä ja lopetamme paskanjauhamisen ja olemme henkistyneitä tahi vammmaisia -näin se joteskin meneee.Päikkärit vetäsin mä jo komelta aamulla....mut sit tajusin et on samapäivä ja tuli vwedettyä tieterskin kahden päivän puuurot, huumeeet jne. minkäs teet. Voisd suunnistaa tammertukkuun eka ja sit apteekkiin eiku toiste päin sit voismennä tsekkaaan jotain tonttia joka on muka halpa -ne on aina liian kallliita mulle -ja ihan niinku osata itteltään...mikä sinänsä on tyhmää ja voi tulkita veropetokseseksi.En kumminkaan kysy asiaa cviranomaisilta, koksa ne kyselee yleensä multa kaikeee ku josssain suosikin toimituksesssa tai pöllövisasssa.

ostaa röökiä sekä huumieta tai jotauin -teen ostoslistaam jota oon tehnykkin täs viikon -aslkaaa oleen sopivasti puyolelssavälissssä niinku yleeensä -koska ostosdlista on tarpeex valmis -nyt, se on nyt -meen törsäään taas eun ja u san mutten kiinaa -raha on oikeestaan perseestä ja päätettiiin jannujen kaa vaihtaa valuuttaaa feodaaalijärjestelmään sopivammax -mä oon muuten mustasukkainen mikä sinänsä on naurettavaa. hook by hook i`m out side...Tä*hämn tulee TOSI SIIS TI KITARA KOHTA. KUSKI KYSYY JOKO MENNÄÄN. KIITOS TAAS JA HEIHEI.

NIIN VALUUTTAA EI OLLA PÄÄTETTTY VIELÄ, MUT EURO JA RUPLA SE EI OO JA EI EES RAHA ...JOO EI. TARVII FUNTSIA NÄITÄ TARKEMMIN ETTERI TEE LIIAN HÄTIKÖIDYSTI -ON MUUTENKIN JUMALAINEN OLO -NORMII TIETTY.

OTAMME MAASTON VÄRISEN AUTON JA PIDÄMME MATALAA PROFIILIA -TÄYTYY KATSOO ETTEI KOIRA TAI KUKAAAN ALA DIIVAILLA MISSÄÄN. TÄNÄÄN EI OO SEE PÄIVÄ EI. NYT JENGI SEKOILEE JUHANNUKSENSA JA MÄ KERÄÄN VALUUTTAAA VAIKKEMN EES HALUAIS, MUT MINKÄS TEET KU OOT NARKKARI JA ARTISTI -JOUDUT HYPISTELEMÄÄN JOPTAIN PASKASIA SETELLEITÄ JA SEKIN VOI RASITTAA JA VOI TEHDÄ MIELI JUODA KALJAA, MUT PÅITÄÄ PYSYY BEBET LUJANA JA KOVANA SIL ON PALJON KYLVETTÄVÄÄ JA NIITETTÄVÄÄ ET ASIAT OLIS TOISIN -MÄ KÄYN PYHÄÄ SOTAA JOTA TAVALLINEN KADUNTALLAAAJA EI EES HUOMAA -MUTTA HE OVAT SOKEITA JA PYSTYYN KUOLLEITA JOILLE VOI TEHDÄ MITÄ VAAN -ANTEEKSI EN PYYTELE KUN SUT KAADA KUIN PUUN , ET SDÄ OO NEITSYT EIKÄ AMAZONIAA TAERV I PEÖASTAA KU SE ON JO TAIVAASSA -MIKÄ SIONÄ'NSÄ ON JO HERRA KORVEN SANA. TARVII PANNA TAI JOTAIN MUN LASIIN LATETTIIN JOKU IOHME LÄÄKE JOKA AIHEUTTAA VIIDENKYMPINVILLITYKSEN -TOSIN EN OO VIELÄ VIITTÄKYMOPIPPIÄ' TÄYTTÄNYT, MUT ON HANKALA KÄVELLÄ. AINI OLI KIIRE. MOI




¤ Twitterin Runokilpailu ja "voitettu" 3.sija ¤  1

Kai siitä palkinnosta pitää olla ylpee, et voi arvostaa muitakin. Jaettu kolmas sija on kai hyvä sitten -emmä kyl ees muisanut, et oon osallistunut semmoseen ku en oo varsinaisesti tai pidä itseäin kirjailijana -semmosena multiartistina (googleta jos huvittaaa:)paremminkin. En nyt valitettavasti päässyt sinne palkintojen jakoon ku posti on hieman tukossa ja on muutakin ja vituxeen -tarviix joku töitä ?! ottaa yhteyttä muhun -mä kyl keksin.

Joo tuli heitettyä hyvä keikka tukholmasta -en meinannut sinekkään keritä sinne keikalle ku poliisit pysäyttivät mut Tampereen keskustassa ja sain hauskuuttaa poliiseja kokorahan edstä -kiitos tampereen poliisit vielä kerran. Muistakaa vastedeskin priorisoida asiat oikein ja ottaaa aina tämmöset popparinnäköiset ukot kiinni ja jättää kadulla toisiaan potkivat toiselle sijalle. Pitää osata arvostaa ja arvottaakin oikein ihmisiäkin sellaisenaan kuin he ovat -meil on kaikilla täällä oma tehtävämme.
ja mul on aiika köyhää sil ei oo paljoo ylomääräistä aikaa ainakaan nyt, mut koitan mennä naimisiin ja pitää synrttärit ees tänä vuonna onhan sekin jo jotain.

Perkele, mutsi tuli vouhottaan jostain ween perinnöstä taas -EVVK ja loppuunkäsitelty -se on huolissaaan etten käytä kaikkia heti huumeisiin , naisiin jne. niinku -äiteet aina -mutsille mä sen palkinnon annan muuten ja osan perinnöstä, mut sitä en sille kerro -se ei paljon nettiä käytä onneksi:D

Raha on perseestä ja köyhää, mut poliiisilla ei oo aina helpoo ton rahan kans ja annoinkin niille uusinta tietoo finassihommissa ja MM-jalakpallosta sanoin ehkä jopa valehtelin , et Hollanti voittaa maailmanmestaruuden -voihan sekin jäädä kolmanneksi:D

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

joo, tässä mä näytä aika runoilijalta

RUNOKILPAILU
http://www.runokaupunki.fi/twitter-runokilpailu.htm

Palkintojenjakorepliikk Jouni Korpi:
"Kiitos nyt tästäkin" (kumarrus ja pieni hymy TAMPERETALON YLEISÖLLE -VAI MIS VITUSSA NE OLI)

rakastunut
rakastunut

ku o rakastunut tulee vammaisex, mut ei siitä sillon enää välitä <3



= RUOKAA =  1

Olio tuli käymään ja kelasimme, et ku sovitut jutut ei mee ihan putkeen ku huomenna, niin päätimme hemmotella ittemme piloille -tai mä vielä enempi, sillä oliohan näyttelee maailman laiskinta ihmistä -no kaikillahan joku rooli on oltava.

Herättyäni kaurapuuron jälkeen olin juuri päässyt nettiin enkä ollut voimistellut yhtään ku Olio oli jo vai vihkaa hiippaillut taaakseni. kirjoittelemaan omia muistiinpanojaan kun sääädin netissä -aapelissa. Sit ajateltiin juoda ku sauhuja ei kuulunut niin silliä ja kalajaa...mmmm nam sekä vähän limppua toiset nam. vedimme kahvit ja kaks halkoo hakakttua toesin ettei roomakaan päivässä viitti polttaa ja mua alko huikoon ja ollille hyvä kotiruoka maistuu aina. Kaaalilaatikko semmoen joka mahtuu uuniin meni aika nopeesti ja Ollli luovutti kahvien jälkeen kun sen pitää päästä oieiktten virtausten mukana ja se tykkää et paras voitto on hyvä tasapeli.

mielinmäärin kylmää kaakaota (normii), kahvia en juo ku kylmänä kun se unohtuu aina ja mukeja saattaaa olla vähän jokapaikassa enmpi ku yksi. kakku tuli juuri syötyä ja kelasin, et vois tehdä jotain hedelmäisempää ennen kuin aloitan kalaruokien valmistuksen tai aloitamme oikeastaan on parempi -jokkut ei vaan tykkää et mä mainitsen ne netissä ja sitä pittää kunnioittaa -ainakin mun tapauksessa.

niin tänään kerkee syömään paljon veikkaisin, mut tuskin mä juurikaan lihon ku mun pää on iisakinkirkko.


¤¤OSTOSLISTA¤¤  1

Oon muitten toimien ohessa kirjotellut osotoslistaa joka on aika pitkä, mutta siitä saa viivata yli vähän väliä joitakin tavaroita tms., kun joku juuri "sattuu"antamaaan mnulle tarvitsemani esineen -nooh numeroista en viitti puhua mitään -ne vaan pelleilee mun kaa.

Olin tuossa kaukomaillakin heittämässöä pikasen setin tukholmassa ja heti takas -ei huvittanut jäädä sinne kiskoon pirii -ku mun pää ei sitä näköjäään oikeestaan tarvi:)

Edellinen