Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.
Edellinen

= pää-ASIA =  1

hanki kaikke pelimerkkii ja roinaa, et vappuna ihmiset tulevat oneliseksi ku mul on tarjota sitä mitä kelllään muulla ei ooo.
En voi ollla enkä aaa olla vahingonilinen. Näin käsineen ja sanoin, ettei sen mua tarvi pelätä,et mä oon kaa täällä mäkkärissä heitn sille sauhut ja käskin olla skarppina ja soitttaa mulle ku tulee kuvaan tai soittaan -emmä sitä voikkaan ihan koonaan dissata -sillon se joutus muuttaa ja se ei olis hauskaaa. mut sen takuumiehenä mä en toimi ja jos se ei hoida jutuja niinku sopii -niin mä en puutu -en sen rahasiohi ja sanoin ettei se oo mulle velkaa kunhan hoitaa ittesnä -narkomania on vittmunaien ku se oikeen näyttää sairaat kasvonsa ja valehtelee ja pilaa ihmissuhteet ja huhhuhuh.

ystävväni ei käytä rahaaa ja en anna enkä lainaa -neuvoja annnan. mut emmä voinut sille selkääni kääntää on siinä jotain hyviäominaisuuksia ja sen pitäää anataa ola artistina -mä en toisten kuullen enää sitä manaaa ettei joku kelaa et vois jedata mua silleen et nousis nokkimisjärjestyksessä -vitttu ne on ihan skidejä vielä 35-wee ja se lamppu ei oo iaan vielä syttynt kja kai sen pitää käydä hieman pohjemmalla , et se herää -ei se muuten usko ...samalainen jääräpää ku mä, mut erilaillla.
on se mun kaverikokelaaana parhaillan -vähän joutu vetään pakkia ku tarkennan, mut sen pitää yllättää mut slti. Tää tampere todellakin on pikkukylä jos pärjää ku on kovaääni ja osaaaolla oikeessa ja käskee ihmisä -ne tykkää siitä kun huomaa et mä voin lähteekin mukaan jedaan enkä leikkiä diivaaaa, vaan tuunkin mukaaan joitaan nitä jutuja -emmä voi jäädä eläkkeeelle koskaan -joo artisti mä silti oon -jonkun milestäbad, mut se ei tunne mua ja haistatan paskat ilman sanoja.

mä osaan vaieta, mt ei nää mun kaverit kukaan oo niin hyvässsä kuosissa etten vis kuitaila paits ystäväni osssipimineeen -niil on oikeen siistii perheidyllii ja elukoita,akvaarioita ja lätkäpelaajat omaaa kolmnnen silmän automaatisesti ne jokka sen tajuu ja oon ylpeee,et vietin siellä aikaani.

sanasa syönti on hirvee moka josta voi joutua kärsiin vituxeen et joutuu muutttaaan tms. pahempaa, mut mun pulesta annon anteeks ku huomasinet sitä ongelmaa on ja seliseliseliselsiseliseli.. Tänään se ei luvanut mitään ja se oli hyvä.Mä tarjosin sille mitä se oli vailla vaik ei olis misssän nimessäollut edes joittenkin mielstä suositeltavaa, mut tulkoon sanoonsen mulle, niin mä sanon mikä niisssä mättää -tää oikeessa olo turhauttaa ja ton paskan mä poistan ja koitan olla sekoilematta, et sais kunon ihmissuhteen -sil mul on ainkai tähdet puolellani -vaihteex ja ul on duunia jedata ja kohottaa ihste itstuntoo ja hoitaa niitä vaikkahieromala. mul on aranatvat kädet joita en hakluu enpiö hajottamaaan -se on liian helppoo.

Gurun pää kokee testauksen huomennnna:D

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

= paikalliset huorat =  2

Ne on kainnit tää pirkkalassa jokkut ja jokkut aika amatöörej'.
Yx häiriköi mua ,esellä tänäään ja kieltäydyin menemästä sen sivustoille ja uhkASIN kertto sen äidille ja suvulle mitä se oikeen touhuaa ja käuy kaiken päätteex vielä sossussa -sain sen näin suosteltua tänne tulemaan ja heti -ku mul on sille vituxeen muutenki ideaa jotta sen ei tarvis olla ihan halpahuora, vaan voisin tehdä siitä filmitähden -tää ei oo ihan eka kerta kun näin kiristän ja kuirstan, mut emmä niitä ala myymään, niinku jokkut toivois tai ekana luulee -oon joskus myynyt ja niistä tulee mulle sillon ongelma ku tää työ ja huvi ja seuraelämä saa liikaaa mun persersioita mun mielikuvituksesta ja huorakkin sanooo jo et mä oon ihan kipeee.

mä olinkin aaamulla ku guru oli käymässä 7 tuntia horkassa ja mul oli magee olo ku viimein sain itteni herätettyy siitä. sit menin 4 tunnin päästä kans amanlaiseen tilaan ja tajusin, et mä oon nukkunut vaan liian vähän ja altistun näin kaikelle liian helposti -eihän mulöla pitäs olla miträään nor,maalieja flunssiakaan. mä bvaan oon joteskin kämmännyt. jaahas auton''no kuuluu _se tuli tietty taksilla vitun ämmä ja mun pigtää maksaa se -mä kun oon nuukua ukko, mut eise mitään pääASIA et on vihainen ja paANnen sitä kunolla ja HET JA EKA VÄÄRÄÄN REIKÄÄN , JOO.I.






= Genetiikka jAKOON JA SELVITYKSEEN, KIITOS=  8

Genetiikkaa oli alunperin vissiin herra fordin RAHAOiTTAMAA ja jonkun juUtalaisen keksintöä ja Eugenia eli Saksassa Hiltlerin myötä tutuksi tullutta rotuoppia soveltava tieteenlahko jota rikkaat jenkit kuten fordit, rockefellerit sun muut JENKIT tukivat JA olivat sen alullepanijoita -tais olla vielä juUtalainen (ironiaa) JOKA EI TAINNUT TIETÄÄ KUINKA TÄS TULEE KÄYMÄÄN JA TIETÄÄKÖ KUKAAN NYTKÄÄN. NOOH; Nyt tämä sama ala on saanut mukavamman nimen, mutta tieteenä tekijöilleeen tai taikureilleenkin vielä häämentävä GENETIIKKA.

LUKASIN VAAN TUOSSA OLEVAN MIAN OIKEUKSIEN PUOLESTA OLEVAN MIELENOSOITUKSEN JA AJATTELIN ET TÄÄ ON TÄRKEE JA PITÄÄ JAKAA TIETOO -SILLÄ OIKEESTI VITUTTAA KOKO WEEN KLOONIMAISSIT SUN MUU MILLÄ MAAPALLON MAATALAOUS PYRITÄÄÄN TUHOOMAAN JÄRJESTELMÄLLISESTI JA IHMISKOKEET OVAT VAI JÄÄVUOREN HUIPPU.

OTTAKAA INFOO ASIOISTA MITÄ GENETIIKKAAN SISÄLTYY JA KLOONAUKSEEEN JA IHMETELKÄÄ TAI TEHKÄÄ JOTAIN !

MUA TÄMMÖNEN AINAKIN HERÄTTÄÄ JA VITUTTAA JOTEN SKRIVASIN TÄN JA SPÄMMÄILEN JA TOIVON ET JOTAIN SATTUIS KIINNOSTAAN ASIALLE JOLLE VOIDAAN TEHDÄ JOTAIN KJA KUINKA LAAAJASTA ONGELMASTA ONKAAN KYSE. GLOBAALIONGELMA JA OIKEESTAAN SEN YDIN -PAHEMPAA LUOKKAA KUIN MARKKINATALOUSDEMOKRATIA !

http://www.freewebs.com/justiceformiiatihula/mielenosoitus.htm

MUL EI VALITETAVASTI VIRANOMAISTEN TOIMESTA FACEBOOK TOIMI JA HALUAN ET TÄÄ OLIS SIELLÄ HYVIN ESILLÄ. EN YHTÄÄN IHMETTELE MITÄÄN, VAAN TOIMIN SYDÄMESTÄNI JA TOIVON ET MUUT TAJUUVAT ONGELMAN VAKAVAUUDEN JA TODELLISEN SUURUUUDEEN JA KUINKA MEITÄ VIEDÄÄN KUIN METRIN MITTAAA TIETEEN NIMISSÄ -SIT JÄLKEEEN PÄIN HISTORIAA TUTKITTAESSA EI SANOO ETTEN TIENNYT MÄ LUULIN ET ON KIVA KU SAA APUU
KU OLI PIPI.

OTTAKAA SELVÄÄ ASIASTA.

KIITTI JO ETUKÄTEEN HUOLENPIDOSTA.

Järsjestelmällinen GLOBAALI TUHOKONEISTO TOIMII????!!!!!


= tauko =  2

suomi joutui ottaan kaks ydinvoimallaa ku venäjä ei toimi ja valtionvelkaakin pitäs maksaa vex, joten näin. Suomen valtion edunmukaisesti ei jako oikeen mennyt ku fortumi sivuutettiin, mut kai ne rakentaa sit vaikka romaniaaan sen oman laitoksensa pilkkahintaan.
ja näin suomi pysyykin ykkösenä.

uusia tulivuoria varmaan luvassa lähitulevevauuudessa.

lintujenlaulua kuunnellut aaamusta asti, eikä oo nukkunut ku ei nukuta ja pitäs siiirtyä ihmisten ilmoille hoitamaan pakkollisia kuvioita pankkimaailmasssa sun muualla.

ihan ku tippuis saatanan lujaa alas kokoajan pohjattomaaan kuiluun, mut nautin enkä panikoi. ihan siistiihän tää. pystyn liikkuun ihan normisti enkä oo niinku sängysssä ennen unta pudotessa jolloin ei kykene muka liikkumaaan....kyl kykenee ku treenaa huolella -tässä pitäs pian pääästä lentoon, mut aikaa on rajattomasti ku ei näy mihin pudottakkkaaan -se on vaan se tunne, mut päätän unohtaa sen hetkeksi
-selvinpäinoloonkin näemmä tottuu:)

mun venakko saa odottaa kirjettään, koska mun pitää kelata ,mitä mä sen kans teen -etten taas sekoita ihmisten pasmoja. mä käskin sen oleen ylpee huonoudestaan, ja se tykkäs siitä ja haluis elää ja kuollla mun kans
-vakava tilanne.ei saa leikkkiä, nonni

Muuteskin hommaa on, mut olen vapaaalla ja annan itselleni luvan harkita huolellisemmin tiikerin seitsenvuoitiskaudeksi, yep.

Olen täynnä valoa, mut pahasti ankkurissa maalliseen joten en odota maailmanloppuakaaan, vaan suunnittelen kaiken uusix -pikkku homma:D

nonni, vois kastella kasveja sun sellasta ja tarkkailla laullaako noi kaikki linnut englannix -paits talitintit...kyl siltä tuntuu. nii, ne on tullut kanarialta ja etelä aafrikasta sun muualta englannin kautta ja vokaalit on selkeesti pyöreempiä.


= HELLO, HELLO RUSSIAN AND ESTONIAN LADYS =  4

and gentlemen !

Venäläiset pimut lukee tätä blogia ja kirjoittelee mulle paljon ja pitkään kuvien kera ja olin jo mennä houkka naimisiinkin, mut guru sai mut järkiini. MUt taas ku luin postia, oon ihan kaulaani myöten kusessa erään venakon kaa, vaikka mä kirjotin sille rumasti, se kirjoitti takas ja tajusin et mä oon törppö ihminen. Mä vaik kirjoitan, niin nää breivit menee joskus kans ööverix ja niin oletettu suhde, mut tää antoi kyl numbansa. Pitäsköhän mun alkaa kääntään tätä venäjäx ja estoniax etc.
ei, kyl niitten on opiittava suomi. taidan lopettaa englanniksi kirjoittelun ja tsekkaaan sitten miss mennään, yep! Siis ihan fiksuja ihmisiä kirjoittaa tämmöselle..mmm täystuholle -leikittelen ajatuksella, että annan kaiken romahtaa -enkä liikauta minkään vuoksi edes sormeani, vaan nautin nähdessäni hidastettuna tuhon jonka ympärilleni olen aikaan saanut. Hei Minä SE olin ! Myönnetään ! Tais tulla tehtyä sekin synti!
taisin mä hieman käskeä sitä! VOI KAUHEEEETA KU ON IHANAAA:)

Siiistii olla epäsiiisti toista viikkoo ja kuumeessa -varmaan sen takia.
Mul ei oo kolmeen vuoteen ollutkaan kuumetta ja tunnen ihmismäisesti olevani suihkun tarpeessa, mut sitä nautintoo jonka odotus tuo ei voita mikään -tässäkään asiasssa. Mulle ei saa lähettää "parane-pian-kortteja niinku netlogissa jokkut. Jokkut ei ymmärrä et kurjuudesta voi nauttia. Onhan mul kaikkee, mut mul on myös malttia. Katsokaa ympärillenne ja näette mitä se malttamattomuus teettää -silkkaa typeryyttä !
Aina pitäs olla kivaa eikä ollenkaan epämukavaa -tai kyl mäkin kait pian oon nirvanassa tätä menoo -sinne on monta polkua ja sit ne madon reiät.
Mut saa ampua jos joku skorppioni pimu saa mut pauloihinsa -ne perkeleet löytää joka ween madonreiän ja mustanbaukon ja niistä ei pääse eroon ees alemmassa helvetisäkään -ihme otuksia ootte skorppioonit !

Guru soitti ja annoin sille numban josta se saa autonrenkaat melki ilmatteex vaihdettuu. Se käski mun kirjottaa sille venakolleni, et pitää oppia olemaan ylpeä huonoudestaan ja niin mä tietysti kirjoitin se siinä luurikorvassa ilman mitään analyseeraysta.

tosin mun guru on aika laiska ja itsekkin vittuilen sille ku se tykkää et paras voitto on tasapeli -zen tähden , joo.

tässsä aiaskin viikon koitan olla ilman mitään ku tää ja castanjedan kirja joka on puolesa välissä ja saa mut näkemään ihme unia ku otan sen käteen. juuri six kai mä oon jämähtänyt tähän ryysyrantaani, mut mikäs tässä ku koiran turkki kiiltää. Hommia olis, mut koitan malttaa enkä oo ku mikäkin city-robotti joka kulkee tärkeenä ja nopeasti, eikä tajua nauttia matkasta pätkääkään -tyhmää


= PIIPPU =  2

Ystäväni Ville jota en oo nähny ku viimex juox täältä jonnekkin kiireellä -rivakka ukko. NO kummiski se kehuu mua, joten kopsasin tän.

=PIIPPU=
Minä Mellen poika Ville (Qvistus) olen jo kauan seurannut ystäväni Zombun tekemisiä -se on jo sinänsä paskamaista hommaa. kun Zombie näyttää jotain tyttöä sormellaan ja katsoo läpitunkevasti märkämekkosta teiniä ja laulaa, et "mä sua rakastan oot se ainoa oikea". Vittu ne saatanan pikku pillut ei ymmärrä, et se on sen yksi tuhansista maneerista -Zombie ei välitä itsekkään muistaa kyseistä asiaa ja on taas perusasiota työstämässä.

Zombie valehtelee joskus rankasti, mut sitä ei ikinä tiedä missä, ja jos epäilee, niin siitä joutuu lyömään tän dillen kanssa monen tuhannen ekun vedon tai jotain muuta vielä paskamaisempaa -ZomQn mutsi sanoi mulle, että se on ollut tommonen narsistinen paska jo pienestä pitäen ja ei äitensä pyyynöistä ja rukouksista huolimatta kehittänyt kykyjään taidemaalarina jne.

Jos näette mielisairaalan kävelevän vastaan , se voi olla hyvinkin Zombie.

XSe mulkku meni sooloiloeen uusien ukkojen kanssa tosta noin vain keikalle ja unohti, et sillä on toinenkin bändi joka haluis kans keikkaa, rahaa, valtaa, bnaisia, nunnia puvuissaan sekä ottaa paavilta poskeen.

Zombie sanoi kännyssä, et mä en kestä se vittuilua ja soitan päin helvettiä ja en treenaa tarpeex...plaaplaaaplaa -vitt!

sit se sanoi, et ville mä kunnioitan kun sä et oo mikään bändihiihtäjä, vaan trubaduuri ja sulla on oma maailma ja mielikuvitus , ettei meidän egot siedä kauaa toisiaan, vaan tarvimme tilaa lentää. Ahtaassa paikassa laulaisimme toisemme suohon.
Zombie sanoi, et se haluaa auttaa mua alkuun kun mä smalla saan mahdollisuuden myös auttaa sitä -mhmmm....., mut jos joku ei skulaa, niin mulla on oikeus tehdä mitä lystään musani kanssa jne.

Totta joka sana, yleensä zomq olis tohonkin jonkun pienen valheen laittanut kokeillakseen oonx mä hereillä. moi, mä meen nyt kouluun hoitaan itseni uraputkeen ja juppimaiseen ainaiseen nousukiitoon tahi sitten totaalisest piippuun.

qvistus tappajana
qvistus tappajana

Qvistus

Edellinen