Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Edellinen

vallan ja vastuun kantaa syylistetty kunnia-asiana  9

TAmpeREElla on monta pienempää kaupunkia kaupunginrajan sisällä ja talot ovat samanlaisia joko kerrostaloja lasilla katettuine chillailuparvekkeineen.
puutarha ja puisto sosiot ovat kuutiollisia järjestelmän orjia ja helposti lähtee kävelemään liian nopeeta tai juoksemaan ja voi mennä ekalla kulkuneuvolola bussissa jonkun teinityttöjen tarjoamaan taxikyytiin tai hurvitella vaikkapa polkupyörällä tai huomata olevansa moottiri- tai purjeveneiden kaltaisissa risteytkissä jossa voi ohjata useampikin henkilö toisistaan tietämättä jos ruorissa on yksi ja yksi on moottorilla ja yks säättä purjeita.

puhelin pärisi kun kavereitten kanssa parannettiin maailmaan ja oltiin alicecoopperin keikalla tässä lähistöllä.se oli 17 wee rottenin näköinen jätkä ja sillä oli tuuletin ja kaikki lavalla -valoo liian vähän , mut ei se ihmeemmin, kumma kyllä haitannut (eivät filmanneet). Scools out for summer toimi hyvin teinien uidessa vastavirtaan ja päädyimme syvemmällä perimmäisiin asioihin joita puhutaan hurmoksessa tahi rakkauden sokaisemin hieroglyfikielin -kalvevalan riimitys soljuu joujouttein kans ja nekru chillaa, mut on silti tikkana vaikkei sitä näytäkkään ennen kuin pitää liikua ja se imuttaaa ja vie.

puhelin soi taukoamatta ja kysellään koksaa oon siellä ja sielläkin
kysytään neuvoa vapaajanongelmiin -ja jyumalauta ukko juttelee gurujen dalai lama sun muitten kans ja opettaa zeniä ja mä koitan olla mahdollisimman tarkkanza etten hämmennä ihmisä liikaa kun ne eikestä juuri mitään -sokeria jota ne ei käytää tulee ikävä sokerikin imeytyy mahdollisimman hitaasti ja ja kaiken voi tehdä provosoivasti vielä hitaammin koska nää ukot tarvii vastavirtaa vasta voi8maa, shokki hoitoo, pillua, liikaa rahaa, liikaa trendikkäitä viruksia ja tauteja -ja mikään ei riitä ja kolmen ihmisen liikenneruleetti keskustassa aiheuttaa liikennesolmun ja liikee ei pysähdy, vaan pelkät kumipyörät polttomoottoriset. mitä he oikein itkevät. Sitä että niillä ei mene nopeesti vai sitä, että heillä on liikaa jo kaksikin vaihtoehtoa.
On vgain yksi keino harhauttaa luulosairasmieli taas näiltä potilailtani
vaiikka höpisemällä kielillä vinkki pläjäyksen toinen toisstaan älyttömiä neuvoja siirtää huomio oletetusta kipupisteestä poi lyden vaikka vasralla sormeen juoksemalla paljainjaloin metsän läpi lähimpään lemmikkoon tms. sukeltamaan ja uimaan pojaan asti -kylläyleensä pinalle jäävät vaikka toisin pelkäävät ja jos liikaa pelkovat se muuttuukin varottavaksi toiveeksi toteutua ja oluwen juonti eikä mikään auta typerien pelkojen hysterioittamia ihmisä.

AINOA KEINO on lihas muisti ja julkinen nöyryystys häpeä ja ja kivulias pohjalta nouseminen raskainta kivirekeä vetäen ja jokas inahduksen tai valituksen määrrä lisää kivireen kivimäärää tuplasti ja lopulta triplasti, mutta ellei huipulle pääse, sinne oin yritettävä niin kauan että pääsee vauhdikkaaseen alamäkeen kaahaamaan ja testaamaan motoriikkansa joka voi olla huonostikkin yleensä näissä krapulatapuksissa hoidottevasiisa, mutta kaikki menee onnex menee lihas myuistiin ja sattuu takuulla sopivasti -harvemmin kukaan haluaa sitä lisää ja muukkin trendijutut uusine muotitauteineen ovat kaikkien vahvepien pilkankohteina ja kivitys, jalkaapuu, risttinnaulitseminen ei satu enää kun ei olekkaan enää kraplula vaan naulat ovat kivuuttomia vaikka sattuvakkin riittävästi aiheuttaen hieman jotain todelisempaan. sitten aletaan kuulustelu ja varsinainen rangaistus selkärangattomuudesta ja munattomuudesta -ja jokainen isku viilto tms. on erikseen kiitettävä ja pyydettävä sillä joku asia anteeksi.

tässä menee yleensäö aikaa riittämiin, mut se ei onneksi ollutkaan se kenekään ongelma ainakaan sillä hetkellä -tätä kutsutaan tunteen siirroksi myös. Metodeja tulee alati keksiä lisää ja varioida yhteenm sovittaa kärsimyksen tila ja äänet yksi kerrallaan -aina hitaammin ja hitaammin -aikaa on rajattomasti ja pyramidin purkaminenkin vie oman aikanasa plus se suunnittelu ja muu. Viihdyyttämällä sohvalla itsensä typeräksi huveriksi joka ei toimi enää maalin vahtinakaan -ei semmopuista elä koira ei lehmä
vaan joku kurimus joka ei usko selviytyvänsä ja uskossa sokeassa voi tapahtua ihme, mutta karisma ei riitä uskoon jotewn profiili unohtuu ja kaikki on hänssä ajantomussa. joka pyysi tekemään niitä pyöriä liikeitä aluksi. Ei ottanut oppia käteen, ei polvistunut kuuraamaan paskaamsa lattiaan. Puhui mitä sattui, eikä osannut pitäää lupauksiaan -kadotus/karkoitus ...ihan sama. onhan tässä lisää mahdollisuuksia tuoreimpien kanssa jokka eivät vaivu epätoivoon, vaan he uhrautuvat ja pistävät kroppaalikon unohtaen itsensä pelaten kerrankin yhteen joukkueena, sotilaina -ihan miten vaan -he uskovat eivätkä valita. He nauravt nauttien toivomistaan kivuistaan joka eivät ole kovinkaan rasnkkoja vaikka yritetään pudota ja hajota pölyksi unohtumaan, mutta hekin alkavat aaltoilemaan ja löydän ne rannalta -pitää tietää sillä luulo on sairauss ja eksyttävät heikoudet -luojankiitos. armoahan se on, mutta siinä on mahdollisuus tuskaan, kipuun, onnneen tai ihan mihin vaan. OLkaamme taas valppaana todelliselle hädälle -seuraava väärä on viimeinen ja kaikki on pelissä.

Rinkiin hakemaan henkeä, uskoa, hulluutta jne. Eläin herää, utta onneksi kaikki silti joskus loppuu ja kuolema voi olla raaka, kidutusta ja mikä parasta todellisen kestämisen punitsemista ja heikkoudet poistuvat taka vasempaan. Pelko on toive kuolla siihen mitä pelkäät ja se toteutuu varmasti erllet pysty muuttumaan juuri nyt. VIIHTYMINEN SATTUU ENITEN VIIHDYTETTÄVÄÄN, KOKSA HÄN VAIN IMEE JA OTTAA VASTAAN KAIKEN SE JONKA VAIN VOI KUVITELLAS PAHIMMMISSA PAINAJAISIISSAAN.
OLEMINEN YKSINKERTAISUUS ON AVAIN ONNEEN
AIKAA MITTAAVAT LAITTEET EIVÄT OSAA PYSÄYTTÄÄ AIKAA JA HITTAAMIN TEKEMINEN
TUNTUU EPÄVARMALTA NUORALLA KÄVELYLTÄ.
EPÄVARMUUDEN VARMUUS EI VOITA ILMAN TÄYDELLISTÄ ANTAUTUMISTA ASIALLEEN OIKEAMIELISESSÄ USKOSSA OIKEAMMAN VOITOKSI JOSSA VASTUUTA EI JAETA VAAN ANSAITAAN -VASTUUNKANTAMINEN ON VAHVIMMAN OIKEUS
JA HÄN HALLITSEE JA JAKAA ERIPAINOISIA VASTUUNKANTOKIVIÄ MUILLE
KANNETTAVAKSI JA MUISTUTUKSEKSI VALLAN TUOMAT VELVOITTAA HOITAA
OMA OSUUTENSA VÄJINTÄÄN JA AUTTAA MUITA TEHTÄVISSÄÄN.
TYHJYYS EI OMAA MUOTOA VAAN MUOTOUTUU TILANTEESSA.
TAOLAISUUS TAKOO ,TOISTAA ON VALMIINA KAIKKEEN KUVITELVAAN JA YLIKIN.
SAMURAIN TULISI OTTAA HIEMAN VAKAVAMMIN PIENETKIN YKSITYISKOHDAT
JA KOITTAA SUHTAUTUU VAKAVAMPIIN JA RASKAIMPIIN KEVYEMMIN.

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://groups.msn.com/bitbitvision


0aah=  1

aah koiran kaa tultiin uimasta. alkaa olemaan pienemmät rutakot jo sopivia uida. nurmikonleikkuutya oli pakko gharrastaa ja kävellä paljain jaloin leikkurin perässä -vastaleikattu nurmi tuoksuu kesältä. muuteskin on ajaton tunnelma. kylmä huurteine olut on odottanut jokusenm tunnin ja se maistuu sairaan hyvältä....nam


= autokoulu =  3

naiset tykkäää kun jätkä tekeytyy ihan naurettavax
-ne kelaa, et "WAUU TOLLLA ON POKKAA JA IHANA BEBA !"

naisystäväni Barbie tiputteli aina kaikkee tahallaan
lyhyessä mekossaan ja miehet olivat kaikki palvelualttiita.
hän pääsi autokoulun läpi vaikka oli kännissä myös
ajokokeessa -barbie käytti vihjailevan viettelewää porfyymia ja
vielä rankenmpaa kuulustelutaktiikkaa...nykyään hän ei narkkaaa enää tukholmassa huorana, vaan juontaa televiosiossa lastenohjelmissa
kuten pikkukakkoksessa.

<div>Rakas päiväkirja, Eilen tapasin uuden irmelin. <br /><br />Irmelini oli siivoasmassa autoansa, ja minä kohteliaana <br /><br />herrasmiehenä ja muutenkin ainavalmiilla mielellä varustettuna ryhdyin <br /><br />auttamaan häntä auton siiivioamisessa. Autosta tuli kuin tulikin <br /><br />niin siisti kuin vain auto voi olla, mutta ilmeisesti moottoria kiiloittaessa <br /><br />meiltä oli jäänyt joku juttu huomaamatta, ja auto ei suostunut käynnistymään. <br /><br />Tänään puhelimessa sovimme, että maanantai on hyvä päivä puuhailla autossa <br /><br />ja koittaa löytää paremmin sitä juttua korjaamaan moottorinssa piilevä vika. <br /><br />Tunnen oloni kevyeksi, mutta mahtavaksi -voisin helposti hypätä <br /><br />tasajalkaa varsin korkealle ja kolauttaa pääni kattoon. </div> <div></div> <div></div> <div>===========================================</div> <div></div> <div><a href="http://www.city.fi/yhteisot/blogi/zomqandbarbieq"; target="_top"><strong><font size="5"></font></strong></a></div> <div></div> <div> <div>= kiva olla paras =</div> <div></div>hemostuksissani aloin pelaa<br />aapelissa bilistä. joku ween muija yritti iskee ja heittää ween läppää ja hävisin sen takii -ei ollu ees tarpeex alaikäinen:P<br />kai se saatanan lehmä luuli , et mä oon herrasmies:D<br /><br /> </div>
NUKEN VÄSÄÄMINEN

mä tein toissapäivänä itselleni toivomani nuken...se tuli ihan samanlaisena ovella ku mä röökasin siinä.
ihan kuin tyhjästä kyseleen multa jotain. se oli ihan samanlainen kuin olin toivonut hetki sitten kaverini kanssa käymässä keskustelussa.
huhuh.polvet ihan notkuu.päässä soi kirkonkelloT ja muutenkin oon pilvessä -ei saAtana huhuh. mikä pimu !

= notkeakielinen huuverointi =

heebon, käsineen kans notkuttiin tänään
ja yli wiikon walvoneena olin herkempi
tajuamaan kuinkia helposti mielikuvituksemme
työstämät visiot vielä todeksi tulemattomattamina
karkaavat tähän todellissuuteen

minun käteni kárkasivat tytsini lyhyen nahkamekon alle
ja työnsin etusormeni hänen peppuunsa naidessani
takaapäin. luulin kuolevani jos alan laukeemaan
ja se pelko ja sormipyllyleikki tuntuivat
yllättävän hyvältä -luulin aiemmin, et se on jotain hinttari touhuu.
täytyyn tunnustaa mä en ainakaan liian suvaitsevainen oo.
emmä tiedä mikä muhun meni...tai kai se oli tää unikkonuni
joka luo uusia ihmeelisiä aistimuksia.

¤Z O M B I E¤

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara

= AmazonianRuhtinaskunta =  18

nonni, nyt mulla on kolme työtä ja yksi parempi josta pitäs saada rahaaa 500...siis hiilityö.
kaikkee sitä joutuu säätään ku rahatilanne on hieman tiukempi. ihan älytön sähkölasku taas 2700neuroo 3 kuukaudelta. mä nyt satun tykkään sähköstä ja äänilaitteet ja valot sun muu vie sähköö. Oon ajatellut rakentaa tontilleni semmosen tuulimyllyn joka tuottassähköä semmoset 5 kilowattia päivä -riittäisköhänm sekään..hmmm..kivestä sen vois rakentaa ja maalaamattomuista
kelottuneista hirsistä joita oon hamstrannut tänne kuormaautollisen.

samalla vois laajentaa koiranuintilampea ja se tuulimylly pumppais vetrtä tulevalle lohilammikolle -pitää olla kaikin puolin omavarainen, sillä ruoan hintahan on pian pilvissä. sitten seuiraavana onkin kanala sekä lehmiä ja lampaita. yx virolainen pimu osaa lypsää -tuliskohan se hotellin sijaan mulle duuniin ens kesäksi:) voi olla et se on mulle vihaqinen kun en oo ollut yhdynnöissä sen kanssa, mutta eihän virolaisilla yleensäökkään oo rahaa vastaan mitään. jos maksais 10m ekuu tunnilöta ni se olis kokolailla mun -aika törkeesti sanottu, mut virolaiset tekee ihan naurettavanm ilomatteex hommia muutenkin.

intiasta vois kans saada edullista työvoimaa joka on oikeestaan ilmaistya ja mähän olisin pelastava enkeli kun niitä roudaidin tänne -paprerisotaa siinä saa käydä, mut yx tuttu lupas jedata -sillä on intialainen eukko jonka se hoiti viimesyksynä tänne.

näin maailmasta tulöisi taas paerempi paikka viihtyä. mä oon muutenkin loistava työnantajana ja työllistäjänä. elokuvahommiinkin tarvin3 kesää sitten meklki kakssataa näyttelijää, kuvaajaa jne. Nyt olis hyvä pistää paremmaksi ja olla oikeen amazonian ruhtinas -asemmonen vaatimaton ja naisiinmenevä.....parhaat sikarin käärijät on naisia. intialaiset osaa kuulemma hyvin käriä ja onhan sielläkijn bollywood vai mikä se oli....napatanssijoita ei oo koksaan liikaa ja niistä vois kouluttaa kouluttajia ja myydä eteenpäin. ihmiskauppa kannattaa aina.

emmä silti mikään parittaja haluis olla, mutta bvoishan joillekin kokeilla jotain nettizydeemii -ihan vaan kokeex.

nyt qvistus ja siellä oleva ryhmä on tänne tulossa -onnex sain fiksaatiivilla viimeisteltyä hiilityöt, et saa hoidettua pikkasen rahaasioita järkevämpään kuosiin. asianjajaa tarvin silti taas kipeesti hoitamaan likaisempaa puhutusta:)

intiassa olis muutenkin pakko pian päästä käymään hakemaan mausteita ja kiviä sun muuta rahan arvois ta ihmisten lisäksi -12 henkilöä sieltä pitäs saada duuniin. tupakkapellolle tarvitaan experttiä -ne sikaruit eritoten ja biidiit vaatii taitoa. mut nyt mulla on oikeita lajikkeita. tomaatit , retiisit sun muu tuleva karja tarvii työvoimaa. suomenhevonen tai kaksi vois olla hyvä, sillä traktorit vie liikaa kallista öljyä ja bensaa -pitää ajatella tulevaisuutta ja olla muuteski visionäärinä ja olla valnmiina ilmastonpuutoistauteihin jne.

mainostetaampas legioponaa ja tomppaa:)

http://www.legioonateatteri.fi

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO

amazonian runhtinaskunnan merkittävä tyllistjä on ZOMQ CORPORATION.


= rahankeruuta =  7

Mun pää on aikas inspiraatiossa ja mulla on kädet mustana hiilestä ja tabulaattori kanssa. alkaa näyttään hyvältä tämä hiilityö jonka yx asiakas tilas multa. täytyy tehdä kolmen sarja varmuuden vuoksi -jos sais meneen enemmänkin samanaiheisia 500ekuu kpl 70 centtii kertaa 100 työstä ja pokat&lasi maksaa myös pikkasen. ilman rahaa mua ei huvittas tehdä näitä...vaikka tää on välillä ihan kivaakin.

pitää saada noihin rautatietyöläisiin ilmettä. toi yx on laiha ja polttaa pilliklubia ja kiroilee vituxeen kun sen heiluu ton rautakangen kanssa -sillä on perstaskussa puolikas jallupullo. toi läskimpi hikoilee ja huutaa
muita lapioimaan soraa enempi....täs tulee hiki:)

joo, nytr ei huvita yhtään olla depressiivinen- elämä on kummaa
ja ghuomenna aina kaikki voi olla toisin.

pitää jatkaa duunii. on mua armas traunio kehunut joskus näistä hiilitöistä ja vittuillu kun oon laiska ja paska öljytöissä. kuvataiteilijana on oikeestaan ihan mukavaa, jos siitä saa rahaa ja työ on tilattu ja saanut kottia -muutenhan en tekisi näitä. sen verran turhautunut oon kuvataiteilija. animaatiot on kuvataiteessa mun alaa enempikin ja niissäkin oon ihan liian laiska.syö vityukseen aikaa ja ei saa hermostua pienistä; jos on tehnyt 450 framee ja siellä yhdeksäskymmenekuudes onkin vääränkokoinen ja kolme framee on merkattu väärin ja kateissa tai muuta kivaa.-nonni pakko saada tehtyä toi huolella, et sais fyrkkaa kun on puutetta siitä kun oon "tuhlannut" liikaa rahaa sijoituskultaan ja kahen viikon päästä saa vasta tiliä parista keikasta ja niistäkin joutuu tappeleen yhdestä rosiksessa -kun oon kuulemma esiintynyt lavalla ruokottomassa kunossa ja ollut törkee je. ....siis ihan normi keikka...jokkut baarinpitäjät ei ymmärrä esiintymisestä mitään....eikä tajuu mikä on soundchekki ja mikä vasta itrse keikka jne. pakko niityä on näpäyttää asianjajan toimesta kun muu ei auta -ei sillä ollut ees autoo jonka olis voinut ottaa soittokeikasta pantiks:P

nonni

http://groups.msn.com/zombiegallery


=POIS=  1

Luurit soi vähän väliä, muttei huvita vastata niihin.
Ei oikeestaan huvita mikään -oon totaalisesti maassa. Multa on tilattu töitä joista sais rahaa, mutta nekään ei innosta -ei rahakaan. Haluaisin olla takaisin kohdussa kaukana pois täältä valheitten verkosta.

Viikon oon ollut erakkona vastaaamatta soittoihin ja eilen sain häätää tänne tulleen heebon vex kun ei jaksa ihmisiä ja sitä mitä ne odottaa multa. Mun takki on tyhjä.

Tänään olis taas yksi helvetin hyvä päivä delata. Jokkut
kelaa että ajattelen aina vaan itseäni ja ne on oikeessa.

En oo syönyt mitään neljään päivään ja oon korvannut ruoan oluella
tai punaviinilä -mulla on hinku vetää ihan pohjat ja tuhoutua.
Morfiini on liian armahtavaa. Haluan kuolla väkivaltaisesti tai oikeastaan tiedän kuolevani joskus siten
-nyt se hetki tuntuu ihan sopivalta. Mä en osaa pelätä sellaista asiaa joka kuuluu jokaisen eläämään -kuolemaa ihan turhaan pidetään kamalana asiana.

Voi olla että huomenna kaikki hyvinkin on toisin. Se riippuu viittinkö potkia itseäni pois maanisdepressiivisyyden depressiosta taas kerran.


=kahveeta=  7

Joukko jehovanodistajia kävi herättämässä mut.
Koira kaatoi toisen niistä ja toinen antoi mulle paperia kouraan.
ei ne jääneet kahveelle. koira alkaa olemaan sen veran nopee et
kun sanooo seis se on jo kerinnyt kiihtyyn täyteen vauhtiin ja monen sadan metyrin päässä kohteesta. naapurin tyttö ajaa nurmikoitani ja koira
koittaa saada ruohonleikkurin pois tolaltaan -sillä on siinä aika urakka. leikurin ääni on jotenkin ajajttoman kesäistä ja rauhoittavaa.

Täytyy tsekata puhelut ja venytellä vähän jotta olisin puhaakkaampi
-ei yhtään huvita fokusoitua näperteleen sisätiloissa mitään.
Vastaleikattu nurmi tuoksuu -mikään sulokas parfyymihaju ei sitä voita.


=hiilellä näpertely ei oo mun juttu enään:P =  3

multa tilaattiin yx hiilityö. yx tuttu taidemyyjä halus jotain suomalaista
ja vanhaa ...semmosta työmoraalia profiloituja ja karrikoituja todentuntuisia persoonia siihen hiilityöhöm käyttämään sisukkaasti kiroillen käyttämään järeämpiä 50-luvun alun releissä äreitä työkaluja -lekaaa, rautakankee jne.

sanoin et luonnos joka pitää sitoutua maksamaan heti on 500 euroo ja sit itse työ 1500 euroo-lasit ja piokat se saa itse tietty duunata mieleisekseen. mut enempää en tee kun on muuta -nyt sattu olemaan rako näillekkin rahoille. et saan huomenna alkavat filmaukset alkamaan aikataulun mukaan. teemme aluksi glipppehjä ja tietty ajetaa koekuvauksiin ja treene4illä joitain uusia sitoutumaan projektiin. siihen tulleee alkuun NELJÄ eri biisiä joita yx mun ja qvistruksenn yhteinen ja yx onse mun melki vuoden verran säädetty homma ja 23 munm juyuta jokka ei anna rauhaa vaan paukuttaa kokoajan biittii tai sittten visioo ettei unta olla nähty pariin viikkoon -mut se kuuluu toinen kuvaan ja tää on muutenkin kiimasta aikaa.

s taidevälittäjä ,kysy onx mula varstossa mityää tauluja tai hiilitöitä -kaikki oon tehnyt ihan rahasta ja pelkästään tilaustöinä. joten en kai mähuvikseni itselini nitä maalaa...ei siinä oo järkee-on ul yx oma duuni trimiston seinällä, mut senkin oon luvannut tarulle palkan lisääx
no on ua jokkut taiteilijat ja kriitikot kehuneet, mut ei se mun innostusta lisää. kuvataide ei oo tarpeex vaikeeta mulle:D

http://groups.msn.com/bitbitvision



Edellinen