Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Kahvia  5

Ari oli kolmekymmentäkuusi-vuotias rappukayttävissä ja yömaijoissa nukkuva juoppo. Hän asteli juuri Nesteen huoltoaseman auettua sinne, kähveltämään muovisen Masinol-pullon – siitä sai hyvän kännin pysyäkseen vireessä lokaisilla marraskuun raiskaamilla kaduilla. Ruskea kauhtunut popliinitakki päällä hän saapui väijjyksistä huoltoaseman takaa pitkin seinustaa nurkalle. Nurkan takana parin metrin päässä oli metallisessa hyllykössä Masinolia ja muita autoon tarvittavia nesteitä. Pian Ari käväisi kenenkään huomaatta nappaamassa Masinol-pullon ja palasi samaa reittiä takaisin. Hän saapui kädet täristen läheisen kirkon puistikkoon, istahti penkille ja otti aluksi pienen huikan. Se pysyi sisällä. Nyt isompi huikka. Pikkuhiljaa hänen huonovoitinsa hälveni Masinolin turruttavaan vaikutukseen. Kylmyys ja vapina katosivat.

Kolme sinhead nuorukaista huomasivat nukkuvan Arin. Riemuissaan he alkoivat potkia tätä henkihieveriin, niin että luut rutisivat. Ari suusta tuli korinan lisäksi verta. Paikalle kerääntyi runsaasti sivusta katsojia, mutta apuun heistä kukaan ei rynnännyt. Sairaalassa Arilla todettiin leukaluun murtuma, neljän kylkiluun murtuma, katkennut vasen käsivarsi sekä lukuisia haavoja ja ruhjeita. Sisäelimet olivat kunnossa , lukuunottamatta erilaisista alkoholituotteista pahoin laajennutta maksaa.

Kaksi kuukautta Ari joutui sairaalassa viettämäänja se tuntui helvetiltä ilman alkoholia. Arille annettiin kipulääkkeiden lisäksi vitamiiniruiskeita ja Diapam-pillereitä alkoholin vieroitusoireisiin. Eräs anestesialääkäri oli kehottanut Aria liittymään AA-kerhoon, ja Ari oli silloin vakaasti päättänyt raitistua, muuten hän kuolisi.

Ari saapui ensimmäistä kertaa AA-kerhoon. Eräs ystävällinen mies ohjasi hänet pöytään, josta sai ottaa kahvia ja pullaa. Kahvi ja pulla kädessään hän asteli muiden mukana istumaan pitkän pöydän ääreen – tunnelma oli leppoisa ja jotkin ihmiset juttelivat toisilleen.

Ari oli makeuttanut kahvinsa kahdella palasokerilla ja lisännyt siihen tilkan maitoa. Kahvi maistui hyvälle ja piristi hiljaista, hämmentynyttä Aria niin, että hän vaihtoi muutaman sanan vieressään istuvan naisen kanssa, jolla oli punaiseksi värjätty polkkatukka.

Kokouksen johtaja nousi seisomaan ja toivotti tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat jäsenet hän kertoi AA-ryhmän toimintatavoista ja periaatteista. Tavoitteena oli raittius, ja kaikki ryhmässä puhuttu jäisi näiden seinien sisäpuolelle. Homman nimi oli ottaa asiat päivä kerrallaan. Sitten ihmiset vuorollaan kertoivat kellon myötäisessä järsestyksessä alkoholismiin johtaneita tarinoitaan. Ari kuunteli tarkkaavaisesti syvää myötätuntoa kokien. Hän huomasi kahvisa loppuneen pahvisesta kertakäyttömukistaan. Hän hiippaili hakemaan lisää kahvia varoen häiritsemästä matalalla äänellä elämänkertaansa kertovaa lihavaa miestä.

Pian oli Arin oli Arin vuoro kertoa tarinaansa. Nyt oli hänen vieressään istuvan Raijan vuoro aloittaa tarinansa. "Mitenkä tämän nyt aloittais… No nuorena sitä tuli juotua viikonloppuisin ja ystävien kanssa aika rajusti. Joimme etupäässä valkkaria, siis valkoviiniä ja joskus punaviiniä. Koulunkäynti alkoi kärsiä siitä, että hain hyväksyntää ja rohkeutta viinistä. Pohjimmiltani olen aika ujo ja arka, muttaa viina tuntui tekevän minusta kauniin ja ihmeitätekevän prinsessan." Sanottuaan "Hei, olen Ari ja alkoholisti", muut AA- kerholaiset vastasivat kuorossa: "Hei Ari." Ari oli häm- mentynyt tästä tavattomasta empatiasta ja häneltä tuli itku. Hän yritti ryhdistäytyä, mutta tuloksetta – hänen tarinansa jäisi ehkä ensikerraksi.

Raija tunsi myötätuntoa ja kasvavaa hellyyttä pitkää ihanaa honteloa Aria kohtaan – mies joka uskalsi avoimesti näyttää tunteensa. Raija oli vuosi takaperin jäänyt leskeksi miehensä kuoltua maksakirroosiin - ehkä se oli se sysäys tulla AA-kerhoon. Raija oli tuntenut onttoa tyhjyyttä ja rakkaudettomuutta jo aivan liian pitkään. Arissa hän näki miehen jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut. Tuon miehen juttusille hän kokouksen jälkeen halusi.

Aria hävetti. Pää painuksissa hän meni kohti ulko ovea muiden mukana. Hänen yllätyksekseen vierellä istunut hyvännäköinen punapää tuli hänen juttusilleen. Raija tiedusteli minnne hänellä oli matka ja kauhistui kuullessaan, että Ari oli menossa yömajaan. Raija otti Arin käden käteensä ja kutsui hänet luokseen. Näin he päätyivät yhdessä käsikynkässä kävellen Raijan kerrostalokaksioon.

Raija oli haltioissaan keittäessään kahvia Arin istuessa olohuoneen nahkasohvalla selaillen viikkolehtiä. Raija kattoi olohuoneen pöydälle voileipiä ja pullaa. Sitten hän kaatoi uudesta expressokeittimestä heille kumpaisellekkin kuppeihin tuota niin maukasta kahvia, ja hänen mielihyväkseen Ari kehui hänen kahvinsa olevan parasta mitä koskaan oli juonut – tosin hän ei ollut juuri koskaan juonutkaan, mitä nyt sitten AA-kerhon myötä.

Ari heräsi väsyneenä, mutta onnellisena keittämään aamukahvia Raijan vielä nukkuessa. Kolme kupillista juotuaan Ari alkoi silminnähden piristyä. Yöllä he olivat rakastelleet kyltymättöminä ja pitkään, joten Ari ei ollut nukkunut kuin kolmisen tuntia. Raija tuli unenpöpperöisenä kukallisessa aamutakissaan leveästi haukotellen antamaan hellän suukon kumppanilleen. He keskustelivat kahvia juodessaan siitä, mitä tekisivät tänään. He päättivät mennä bingoon. Käsikynkkää he astelivat bingohalliin joka oli melkein täynnä, etupäässä vanhempaa väkeä. Siellä oli myös ilmainen kahvi- ja mehupöytä – sen Ari pani tyytyväisenä merkille. Hän asteli Raijan kummastukseksi ensin vailla herrasmiehen elkeitään suoraan kahvipöytään ottamaan isosta pumpputermoskannusta kahvia. Kaiken kukkuraksi hän joi kahvinsa loppuun pikavauhdilla siinä pöydän ääressä ja otti heti perään toisen kahvin, mutta havahtui tajuamaan oman huonon käytöksensä ja ojensi kertakäyttöiseen pahvimukiin ottamansa kahvin Raijalle. Sitten he menivät huoneen takaosaan istumaan ja pelaamaan.

He olivat pelanneet kolmisen tuntia vailla menestystä. Ari kävi välillä hakemassa lisää kahvia tuoden Raijallekin, mutta Raija sai tarpeekseen kahvista kolmatta mukillista juotuaan. Ari sen sijaan tunsi olevansa paremmassa vedossa kun sai kofeiinia vereensä. Tosin kahvi pisti aluksi mahan sekaisin, ja kusellakin piti käy- dä tämän tästä. Ari sai toisen vaakarivin ensimmäisenä kun berttta kahdeksan kuulutettiin. Hän voitti kahvipaketin.

"Olen Ari ja alkoholisti. Kaikki tämä juominen, tarkoi- tan rankempi juominen, alkoi siitä kun sain loparit tilitoimistosta. Minä vaan tuumin vaan tuuumin että tuikku murheeseen, ja niitä tuikkujahan tuli otettua enemmänkin. Sit eukko kyllästy ryyppäilyyni ja muutti asumaan jonkun taxikuskin luo… Mun sydän särkyi, ja paskat mä enää mistään välitä – paits viinasta. Lohduttauduin juomalla itseni tainnoksiin. Sit muija vei kalliin asianajansa kanssa yli puolet omaisuudestamme ja asunto piti myydä ja autokin. Lopulta mulla ei ollut ku vaatteeni. Aloin pyöriä muiden suunnilleen saman kohtalon omaavien remmeissä kapakoissa ja lopulta puistoissa… Elämäni tuntui tarkoituksettomalta ja halvek sin itseäni. Yritin ampua itsenikin pöllittyäni Kaken pislarin, mutta epäonnekseni tai onnekseni sen tussarin lipas oli vailla kuteja. Sitten mä en enään jasanut pum- miakkaan, jotan siirryin tenttuun. Että semmosta vaan."

Ari lopetti tarinansa AA-kerholla ja meni ylettömästä kahvinjuonnista hikisenä ja tärisevänä hakemaan lisää kahvia. Ari oli huomannut, että ilman kahvia hänen päätäään särki ja hän oli väsynyt, mutta muutaman kahvikupposen jälkeen hän oli kuin uusi mies – ja aina maanisuuten asti toimelias.

Raija lähetti Arin kauppaan ostamaan maitoa, kahvia ja kananmunia. Ari saapui läheiseen K-markettiin ja totesi tyytyväisenä siellä olevan ilmaisen kahvitarjoilun. Siellä oli myös ilmaiset juustonmaistajaiset, mutta siitä Ari ei piitannut. K-marketissa hän joi myymäläapulaisen ihmetykseksi kolme mukillista talon tarjoamaa kahvia. Reippaana Ari palasi Raijan luo ostettuaan punaisen ruuusun matkanvarrella olevasta kukkakaupasta Raijan yllätykseksi.

Ari vietti suurimman osan ajastaan kahviloissa, bingoissa sekä ostoksilla, ja Raija alkoi olla huolissaan. Eräänä aamuna kesken kahvinjuontinsa Ari äkkiä voihkaisi vatsaansa pidellen lysähtäen sikiöasentoon. Arin kasvot olivat kelmeät ja Raija hätääntyneenä soitti ambulanssin. Sairaalassa lääkäri totesi Arilla olevan vatsahaava, ja Arin oli ehdottomasti lopetettava kahvinjuonti. Niin Ari joutui viettämään aikaansa sairaalassa reilun viikon verran.

Arin päätä särki ja hän oli lopen uupunut kävellessään bingon ohitse. Haikein mielin hän katsoi bingo-pelureitten höyryäviä pahvisia kahvimukeja. Hän pakotti itsensä kävelemään nopeammin bingon ohitse. Tähän oli tultu – hän oli alkoholisti ja kahvi-addikti, ja nyt oli vain jaksettava.


SUOMEN KANSALLISLAULU (uusi)  2

SUOMEN KANSALLISLAULU (uusi)

On toosi mahtavaa
olla Suomenmaas.
Lippumme tuulessa liehuu,
voitossa laulu tää raikaa.
On toosi mahtavaa
kun korpi huojua saa
ja raikas tuuli puhaltaa.
Kaksi joutsenta toisensa kohtaa
ja rakkaus leimahtaa -isänmaa!
X
Kansamme on vahava kuin kataja,
on rintamme rottingilla.
Täällä pohjantähden alla
raikaa laulumme voimalla.
x
On toosi mahtavaa
Suomen poikana, naisena.
On toosi mahtavaa,
veljet ja siskot naikaa.
X
Voimasanojen suuri kansa
syntyy lapsia saunomassa.
Käydään järvessä uimassa
kesällä ja avannossa.
Karaistettu on kansamme
on kolektiivinen herramme -isänmaa!
X
Ei oo maata puhtaampaa
-sinistä ja valkoista.
On lippumme liehuva
taistelemme voittaaksemme.
X
On toosi mahtavaa
olla Suomenmaas.
Suomi isien ja äitien maa
hiellä niittää satoaan-isänmaa!
ON TOOSI MAHTAVAA !

JOUNI KORPI /zombie


Amerikkaa  4

Miks kaikki on niin amerikkaa
- naapurin teevee luukuttaa.
Mä en jaksa liikuttua
vaikka kuinka tapittaisit mua.

Mä oon jo niin paatunut,
et mikään ei tunnu,
ennen kuin päin kolahtaa.
Naapurin saippuaopperaa
ei kestä sikakaan vinkumatta.

Tää kaikki on niin amerikkaa,
et kaikki luistaa helpolla.
Anna vaan tukku rahaa
ja odota kun se tulla saa.
Voi kestää paljon aikaa,
jos et omaa luottokorttia.
Vakuutettuna helpottaa
ja kaikki on niin amerikkaa.
Joo, joo, mä sun autoo lainaan,
painan röökiä ostamaan.
Voin viipyä mä matkalla,
sillä amerikassa on laajaa.
Kaikki on niin suurta ja isoa;
on kihoja ja paljon baanoja,
Kuumatkalta poimittuja koruja.

Miks kaikkialla on niin amerikkaa.
Villi, vapaa ja lihava.
Ei voi olla tajuamatta
kuinka se meitä liikuttaa.

Ei tää näin mee kuin päin amerikkaa,
ja silti kaikki ottaa tosissaan.
Isoa omenapiirakkaa
saa kaikki panna halvalla.
Viattomat joutuvat valon paisteeseen,
ja rakastuvat väärään onneen.
Eksyneet pingviinit näyttelevät toreilla,
kouluissa ja lasten suissa.
Niin moneen ne ovat tottuneet,
etteivät he enää muista
sitä ensimmäistä kertaakaan
jolloin kaikki oli kohdallaan
-muttei kuitenkaan vaan amerikkaa
laulua me lauletaan ja usein haikaillaan.

Tää on sitä amerikkaa
joka nautinnollaan kuristaa
ja saa mut ilman köyttä sohvaan.
Taas lisää juomaan paljon kaljaa,
sillä amerikassa on valtavaa.
On cool ja sikasiistiä olla amerikkaa,
vaikka kaikki olisikin vain unta.
Tää lumi unen liian pehmeää on
- ei se kestä enää ihan kaikkea.
Unelma eläköön kunnes putoaa
pommi joka on täältä tosi kaukana.

Ei kaikki pötki pakoon amerikkaan,
vaikka niin paljon sitä ostetaan.
Meille riittää tarvikkeet
joilla aina kuuhun matkataan.

Tää high tavallaan mut poistaa
tältä samalta kartalta.
Siks mua on vaikee havaita,
mut mä laulan amerikkaa.
Villi, vapaa ja lihava
tyttö oli mua vastassa.
Se kai kuuluu asiaan,
et se pepun antoi heilua.
Tää on sitä amerikkaa,
joka viagralla vahukset saa naimaan,
naimaan koko maailmaa.
Pedofiili, bulimaani kertoo tarinaa,
josta turhaa etsiä on järjen hiventä.
Tää on sitä amerikkaa jota vangit usein laulaa.
Villi , vapaa, unelma kävelee mua vastaan.
Mä en mieti liian kauaa,
vaan alan heti pokaamaan.
Tää on mun amerikkaa,
uudempaa ja tuoreempaa.

Villi vapaa länsi ampuu lyijyluotejaan,
jokka eivät pysty ketään kunnolla tappamaan.
Mutta odottakaa sitä jumalaa,
taivaallista humalaa.
Siellä kaikki on niin suurta ja laajaa
- ihan kuin olis Amerikassa.


P A K E T I T  1

On tosi kivaa aukaista lahjapaketti - mitä-

hän sieltä oikein mahtaa yllätyksekseni löy-

tyä ? Oho ! Markkinoiden kiistattomasti paras

autorata - upeeta ! Tuskin maltan kiittää iloi-

sesta ja ylätyksekkäästä hetkestä elämässäni,

sillä minulla on kiire aloittaa monimut-

kainen kokoamisprosessi. Muutaman

päivän kuluessa autorata on jo tuhansina atomeina ja toimintakunnottomana, mut-

ta minun on pakko korjailla sitä ja kat-

soa mitä erilaiset elementit pitävät sisäl-

lään.

Lahjapaketit ja muu ennalta arvaamaton

ovat melkein aina iloisia ja jännittäviä

tapahtumia. Mutta kun poliisilaitokselle

tulee "epäilyttävä paketti", se lähetetään

pelon ja inhon sekaisin tuntein pommi-

ryhmän avustuksella laboratorioon tut-

kittavaksi mahdollisen pommiuhan takia

yms.

Mutta aina erilaiset paketit ovat aina

yllätyksiä; pelottavia, jännittäviä tai

ihania.

Naiset rakastavat yllätyksekkäitä lahjoja

komeilta tummilta miehiltä - miehen tu-

lee tosin olla naista päätä pitempi, muu-

ten joutuu lahjapaketin lisäksi turvautu-

maan yllätyksettömiin tulipunaisiin ruu-

suihin, sillä nehän symbolisoivat naisen

vaginaa, mutta voivat herättää täten nai-

sen seksuaaliset vietit.

Paketin avulla pääsee yleensä aika hel-

posti naisen kuin naisen kanssa mitä eri-

laisiin paketteihin harrastamaan seksiä

monimuotoisesti, ja siihenhän varttu-

neemmat juuri tähtäävät.

Tässä materialla kyllästetyssä maailmas-

sa ei ole koskaan liian vähän paketteja,

joita me sydän pamppailen availemme.

Onneksi nykyään miltei kaiken saa pa-

keteissa; lomapaketti, pakettiauto, laina-

paketti jne.


f a i r y a  3

fairya, fairya

-hellät kädet koskettavat.

fairya, fairya

-hellät kädet koskettaa saa.

MATTOPIISKAA, MATTO PIISKAA
JA KOVAT KÄDET !

fairya, fairya

hellän käden kosketus saa

minut hekumaan.

Kovemmilla otteilla saat nopeempaa
-et ehdi huomata.

fairya, ollaan fairya
ja syvemmälle upotaan.
En oo huuveri, vaan delfiini
suloisessa vaahdossa
me saadaan enemmän
kuin toivotaan.

fairya, ollaan fairya
-keittiössä kotoisessa
hellät kädet mua liikuttavat.
fairya, fairya
ja lisää, lisää
fairya ja fairya.
Huuveri pehmeästi kehrää,
imee fairya
ja soittaa A-duurista.

SE IMEE KOVAA ! MEIDÄT OTTAA !
MEITÄ SATUTTAA !

fairya, fairya,

eikä mitään huuvereita

-ne ei oo koneita,
vaan eläviä klooneja.

Ne valloittavat aivoja
imeäkseen ne lopulta.
Ja ílman aivoja
mennään huuvereita ostamaan.
Ja me syödään fairy-kuplia
ja mennään ne ulos puhaltamaan.
Parvekkeelta kuplat leijuvat alas
ja kuplat unelmina poksahtavat, haihtuvat.
Lapsuuteeni haaveita mä puhallan
pois kauas toiseen maailmaan.

fairya, ollaan fairya
-ollaan ihan kaksistaan.
fairya, ollaan fairya
ja tajutaan,
että ollaan kuplia haihtuvia.
fairya, ollaan fairya
-maa täytyy piennistä kuplista.


Barbie täs .kukkuluuruu !  1

ZOMBIE anto mun hoitaa näitä sivui. mä oon sen naisnäkökulma, niin toi munapää sano,

mut se on wammanen kun se nyykii jotain nettiämmiä. Stelena on

yx vitun ryssä ja läskiperse. sikaihQ ja pissis too.

Uutta




Liity

Keskustelupalsta
Kuvat
Linkit
Kalenteri
OHJEET HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN
HAKEMUKSET

BIT BIT VISON FILMS ry.


Luo ura elokuva-alalla. Filmin tekemissä
ja tuottamisessa tarvitaan monenlaisia
ihmisiä tekemään kokonaisuuksia
yleisön katseltavaksi.
JOS ON SUN JUTTU,
LiiTY JA
KIRJOITA
TÄNNE
SEKÄ LAITA KUVA









**********************************

ART:http://groups.msn.com/zombiegallery

Z.HOOVER.RAVES.NET : http://groups.msn.com/Z-HOOVER-RAVES-NET







Elokuva:YHDEKSÄS AISTI
T U O T A N T O
N Ä Y TT E L I JÄ T
NÄYTTELIJÖIDEN KUVAT
ANIMAATIOILLE olisi kysyntää !
LYHYTELOKUVA
YhdeksäsAisti prologi
näyttelijäkuvat
JÄSENTEN TEKSTIÄ
PROPAKANDAFILMI KUVAT
Zombie and BarbieQueen 1.
= ZombieQueen = SOLU - T V 2.
VIDEO



Työkalut

HANNALLE TERKUT -OOKKO JO LÖYTYNYT TÄÄL ?


OULUSTA KORSOON  3

Siitä on jo wandoja-HOMONA wandoJA.
eKAN KERRAN OLI KAI JÄTE-HOMO tai VESA,
mut se alko pokkana pöriseen ilman sanoja ILMOJA !
Ja me tajuttiin -se oli se sen vaikutin.
Pää ei jäädy huurussa, vaan ku se on pihalla !
Mee kotiin ! -Nojoooouup No, wittu mee kotiin!
Sun pitää palautua, omaksua, tehdä huolella
-ei smurffina, et oo Turussa -et oo kotonakaan.
Mieti huolella, lävistä nuolella tuota neitoa,
joka punoo valkoisia viiruja hampusta -tajuux hampusta ?
Se tuli tolla metrolla suoraan Oulusta -tajuux Oulusta ?
Se ei kai sit spennaa ku sanon et oon Korsosta -rauhallista.
Tu-tuux vipeltään, mennään täyttään duracellit-joo niitä paristoja.
Tennissukkia, ei airistoja, ei hajoo polla -vaan pystyy keskittyyn,
keskittyyn kuoleen pystyyn ei jää, vaik pystyy.
Mä oon LudeVaan Korsosta, se on aika lähellä Italiaa.
En jauha paskaa, jauhan korsoa -kai sama ku siellä Oulussa...
Käykkö koulussa ? Ameebana vai vasta nousussa ?
Hyvä. Koulu pitää huolella hoitaa, pitää hoitaa pokaa; sun opettajaa
Kuunnella rehtoria, saarnata tohtoria -ei saa jäädä jumittaan,
pitää edetä ! Sillä ! NOuh! IhQQ ! EDETÄÄN -ei hirtä, ei jumita.


Z.HOOVER.RAVES.NET SSSTUDIO REC.REC.REC  5

Tää huone mis tää kone on, on oikeestaan studio. Tänään en tosin oo kuvaillut, vaan pelkästään tehnyt im sick-biisiä. Tämä biisi joka (soi päässäni edelleen)kuullostaa vammaisenlaulamalta -pitkät vokaalit ja lapsenomainen uhmalla esitetty rakkaus biisi kuullostaa siltä kuin se olis soitettu likakaivossa. Mä en tarvi mitään tai ketään kuin se mitä sattunmalta on ja kyllä mä niistä jottain ääntä saan tai sit ne saa musta ääntä
-mmm...tai sekä että.
Pakko oli pitää taukoa koska aurinko sädettää ikkunoihin kuumuuta jka hiki on -wee mä tykkään märästä.....tuun onnellisex -´"ihminen on pohjimmiltaan vesieläin." Oon raputiikerikala.

Pitäs tehdä kohdakkoin tohon biisin semmone zydeemi, et se selvenis tosta yliajon kaaoksesta
loppua kohden(overdrive-chaos-chorus-delay ja witut) GEEKOLMOSELLA EI SAA ÄNITETTYÄ KUN minuutti kerrallaan -on se sit, kun ei pysty äänittään tol kun minuutin kerrallaan -nooh, mul ei ehkä pysy minuuttia toi melkivalkonen kitara ees vireessä ku mä oon nin innoissani kaikesta -oon nähnyt valoo kai liikaa, joka discopallosta pyörivästä seinillä liikuttaa satoja pikkuaurinkoja.

Minuutin i´m sick-biisin otoksia on yksitoista ja kohta tulee samanverta lisää, mut nyt ei tuu sähköllä vaan akustisemmin loppuukoti. sit vois olla ihan dollybarton lopussa. Joo tää biisi on sarjakuvamainen, ja tähän pitää muuttua sarjakuvahamoks kaikkien jokka sekoo tähän -tai
tää G3-äänitetty (soitettu mikserin nauhuriin josta äänitety gkolmosel)..ÄÄÄH , niin eihän täs muitten tarvi kun näytellä srajakuvamaisesti animotuna täs huoneessa vihaisia heareita, jokka ei ihan saanu pillua ja on siks ihan raivona-tässä onkin hyvä tila ja ohje artistien esittää tätä musiikkinäytelmää
täs tilassa -tietty tää kuvataan G3-luureilla. Kuka tyhmä sanoo, et joku rockvideo maksaaa miljoonia -ehkä joku levitys, mut muuten homma on sikahelppoo.

Kävin duunaamassa pihalla semmosesta ruosteisesta peltiputkesta (halkaisija noin 17cm cm)lintulautatelinween -ainakin täl hetkellä siinä on lintulauta ja mul on kiikarikin, et voin tästä kattella tonne pellolle jos laudalla näkyis siistejä lintuja, mutta eihän siellä oo yhtään lintua ne on kaikki tos naapurissa -siel on kai vähän hiljaisempaa. Mun valkoiset farkut on aika ruosteessa. Just eilen nää tuli pesusta. Ihan kun mulla olsi se punikkilakki päässä, vaikkei ookkaan -pääasia et joku vanne pitä mun pollaa kasassa, sillä musiikki vammauttaa.


valveunta ja aikamatkailua  3

Katso ulos taivaalle, he ovat tulossa pelastamaan
meidät. Kuuletko kuulokkeista samaa hurinaa
kuin minä ? Ne on laskeutumassa tänne Pohjois-
navalle ydintalvelta säästyneelle siirtokunnallem-
me. Meidän ei tarvikkaan syödä pahoin jäätynyttä
Mattia nyt papujen loputtua. Me ei kuollakkaan nälkään.

Tuttu hoitaja aukaisee oven tuoden meille päivälääkkeemme. Alkoi oleenkin aika ahdistavaa.
Se kyselee, et missäs Matti. Me vastaamme hiljaisuudella. Sitten minä saan sanottua,"se kai
se kai se kaise meni vessaan". Minua ei uskota;
kaikihan sen arvaa, että me ollaan syöty se jo
kuukausi sitten - siitä vaan ei puhuta...se kai johtuu ruoasta jota meille syötetään...siinä on kaikkia kiellettyjä lisäaineita.

Oikeastaan meidän osastomme on virallisesti lakkautettu, sillä me tiedämme aivan liikaa. Meil-
lä teetetään mitä hirveämpiä ihmiskokeita tieteen nimissä; syötetään erilaisia lääkkeitä jotta pystyisimme saamaan katkenneen yhteyden ulkoavaruuteen takaisin. Matti kuoli pyydystäes-
sään jääkarhua - niin pahaa meille syötetty ruoka on; se sisältää venäjän mafialta ostettua totuussee-
rumia sekä karmeita valveunia tuottavia lääkkeit-
tä.

Meiltä kysellään erilaisista salatieteistä, ja meidän on vastattava hoitajien haluamalla tavalla.
Olen harjaantunut näkemään aluksi tyhjältä
valkoiselta paperiarkilta selvittämättömiä tapah-
tumia.


Uus wuosi  1

Uus wuosi
Mul meni tosi vinhasti uusvuosi. Mikään ei mennyt niin kuin piti. Mä eka painoin keskustorille kuin joku vitun ninja. ja sit tuli punainen ferrari ja siinä oli hakaristilippu maalattu konepellille. mä hiffasin et tos voi olla hyvää ryhmää.

nehän naulas mut heti siihen takapenkiin kun autoon pääsin. Täytyy nolona tunnustaa et tää oli melki eka kerta. Sit me mentiin essolle tankkaan, ja mä hain lisää lusikoita, kun niitten biletyspaikassa on kaikki loppunut.

Sit ne soitti Notkeeta Rottaa, ja mä kelasin et ei tää nyt ihan vituix voi mennä. Sit se kuski kysy, et eix oo magee ferrari jonka joku oli hukannut keskelle katua. Mä kelasin, et eix noi urpot tajuu et löytötavaratoimisto on keksitty. Joo, kuski sano, mut ne kerkis syöttää tän hyvin ja maalata uuteenuskoon, joten ei siitä taitais joutuu ku vaikeuksiin.

Sit me saavuttiin johonkin ok-taloon, mut kuski huomas et se oli hukannu avaimet. Onnex niillä oli työkaluja auton takakontti täynnä. Ovi aukes yllättävän helposti ruuvimeisselillä. se yx tyhmä oli jo tärvellä hyvän oven sorkkaraudalla.

Sit oli tosi siistii. Rakettaja mulle tuupattiin kuin viimestä päivää.

Teinitytön arkea.

Edellinen