Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.
Edellinen

= NAISJUTTUJA=  15

TELKKURISSA JOKU SELITTÄÄ JOSTAIN RAKKAUSKIRJASTA JA IHMETTELEE VOIKO TOTAALISESTI ILMAN JÄRKEÄ RAKASTUA. VOI! jOKKUT SÄÄLITTÄVÄT IHMISET EI LÖYDÄ KOSKAAN ONNEENSA NAISISTA, KOSKA OVAT LIIAN SKEPTISIÄ JA KYYNISIÄ JA ÄLYLLISTÄVÄT LIIKAA.

OHJELMASSA JOKU UKKO IHMETTELI MITEN VOI PÄÄTÄPAHKAA SYÖKSYÄ TUNTEMATTOMAAN. HAJU-AISTI RIITTÄÄ PERKELE et pääsee jäljille ja muuttu elukaks, joka ei mieti moraalisia pulmia liikoja-JOS ON MIES. HAJU SEKOTTAA PÄÄN JA KIIMA ISKEE -SILLOIN NAISET NÄYTTÄÄ MAAILMAN UMPEIMMILTA (vaikkei välttämättä oliskaan)JA VAIN MINULLE KOKONAAN. IHMETELLÄÄN ET SYÖKSYY JONNEKKIN MISTÄ EI OO VARMUUTTA JA PLAAPLAAPLAA, SANOI tellkurin hinttiukko tai joku metro. SE UKKO -SE PELKÄÄ RAKASTUA TAI PELKÄÄ MUT EI EES TIEDÄ MITÄ KAIKKEA SE OIKEASTAAN PELKÄÄKÄÄN. .Eihän mikään oo varmaa kuin muutos ja sitä juuri rakkaus on jos mikä.

jOS ON ONNETON , NIN KANNATTA ESMES RAKASTUA.
TAI ELÄÄ RAKKAUDEN VALHEESSA.

RAKKAUDEN TUNNISTAMINENKIN ON MONILLA IHAN KATEISSA Niin kuin MUUT AISTIT JOTA ON VITUSTI ENEMPI KUIN SEITSEMÄN. OLI PAKKO SULKEE TELKKU KUN SIELLÄ IHMISET PUHUU IHAN HÖPÖJÄ -TAAS JA VIELÄ NIIN SELKEESTÄ ASIASTA KUIN RAKKAUS.mÄ EN TAJUU MITEN VOI OLLA RAKASTUMATTA EDES KERTAAKAAN SILLEEN ET KOLISEE.
IHMISET YLEENSÄKKIN EPÄRÖIVÄT LIIKOJA EIVÄTKÄ LUOTA VAISTOIHINSA JA NÄIN YLEENSÄ MUIJJAT PÄÄSEEKIN NISKAN PÄÄLLE VIEMÄÄ UKKOJA KUIN METRIN MITTAA.
ANTAVAT YMMÄRTÄÄ ETTÄ UKKO ON ONNISTUNUT ITSE POKAAMAAN NAISENSA JA NÄIN PELIN EKA ERÄ ON NAINEN 1-0 MIES JÄÄ NOLILLE.

TIETTY JOKKUT TYKKÄÄ OLLA TOSSUN ALLA, JOKKUT HIEMAN JA JOKKUT KELAA ET KYL TUO MUIJA VIELÄ OPPII KUNHAN ISÄ TAAS NÄYTTÄÄ.

MUL ON OLLU BLONDEJA AIKA PALJON ENEMPI KUIN MUITA TÄNÄ KESÄNÄ,
MUT NIISTÄ MIKÄÄN EI OOO TUOKSUNUT TAI HAISSUT JUURI OIKEELTA

RAKASTUNUT IHMINEN ON AINA OMALLA TAVALLAAN ROMANTTINEN VAIKKEI OLISKAAN ENNEN OLLUT.

ADELAINE ON HAISTAMATTA OLLUT JO PITKÄÄN
JA SE ON POMMITTANUT NIIN LUUREJA SEKÄ POSTIA, ET MUL MEINAA MENNÄ HERMOT SEN KANS TAI SIT SE VOI OLLAKKIN SE OIKEE -matkat on tietty pieni rasite KU SE ASUU laSSA JA MÄ EN OO MIKÄÄN JENKKIFRIIKKI, mut ei välttämättä ASIA OO NIN...JUURI NAINEN SEKOITTAA KORTTIPAKKAA -SE KANDEE TAJUTA
avoin mieli toimiii liukkaamin, sanotaan.kAIKKEE PITÄÄ KOKEILLA VÄHINTÄÄN KERRAN -SE ON HYVÄ NYRKKISÄÄNTÖ. Pitää osata elää hetkessä eikä pelätä mitään -pelkää sitten haudassa, sanoi ZOMBIE


= puistikoissa =  2

söin yhden pimun taikasiemenet ja se skitsoilee kun mä tarkkailen taskulampuilla ihmisiä parvekkeeellla ja pihallla jossa välillä käymme etsimässä maahan kadonneita tavaroita sun muuta upeeta. mun textikin tulee upeesti. tajuan olevani lohikäärme ja panettaa -herrasmiehiä ei suomessa oo vielä nähty ku saunassa -ja oli ihan yhtä pieni pilisiä ukkoja kuin muut väinämöiset.

muutenkin ulkona on fikkarin kans siistii hiippailla ihmisten puutarhoissa ja säätää kaikkee jos pihalla sattuu oleen jokkut juhalantapaiset -kaikki on kännissä niin tylsiä ja näytää sammakoilta jokka örähtelee jokA VITUN JUTTUUN SAMALLA TAVALLA -MIKÄ NIITÄ VAIVAA......NIILLE EI SAA KUULEMMA KERTOA, ET ME OLLAAN EKALLA YHTEISELLE PIDEMMÄLLÄ MATKALLA, EIKÄ TÄÄ OO KAI EES MIKÄÄN HÄÄÄMATKAPLOOPLOOPLOOPLOO.
sain mä sormuksen -huomenna joko annan myös jonkun rinkulan tai sitten en -se on varma.mut onnex tääl honolulussa ei voi mennä oikeesti naimisiin ja kaikki mikä tääällä muutenkin tapahtuu, onkin vain leikkiä eikä todellista -sanoisivat versus-ihmiset jokka ovat kaikkee vastaan ja kiistävät kaiken ihan vaan koska ovat anarkisteja vaikkeivat ole niitäkään tietenkään.



= maailman pyöritys =  1

Olen tosi cool JUP-savuke huulillani.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

Kaveri tuli moikkaan.
Sen anovista ja epäiröivistä silmistä ja siitä pälyilystä jo tajusin, et mitä se haluaa. Sen näki kilsan pääähän kuinka se hiero käsiään ja oikeastaan hikoili vaikkei hikoillukkaan.

kysyin et riittääkö 50 vai 100? sen suu loksahti auki -tää on tuttu ilmiö ihmisillä jokka ei mtajuu kuinka helposti niitä voi lukea -siinä mielessä lukeminen kannattaa...AINA...

musta on tullut artistina pankkitoimintaa ja tavaroitten ostamista ja myymistä harrastava juutalainen joka on muuten ihan natsi. Mä tykkään niiten uniformuista ja hakaristi luo tunnelmaaa jos mikä. Jokkut ei käytä päätään visioittensa tarkkailuun ja ihmettelee mikä mättää ja miksei mul oo fyrkkaa.

raha on jumalan paras keksintö sitten jeesuksen. kuinka sillä voi pelata ja pompottaa ihmisiä -tunnustan rehellisesti harrastavani tätä rahalla pelehtimistä -vaikkei sitä koksaan voi olla liikaa jos haluu voittaa.
-mitä? miksi?

Miksi-sana on hyvä. Se pyörittää maailmaa edelleen.

Näitä tupakoita myydäään netissä, mutten laita tähän mitään spämmiä, koska te kaikkihan ostaisitte multA MAAILMAN KALLEINTA käsintehtyä röökiä by zombie.... ja qvistus tekee mun piirtämän ja värittämän askin askiksi
-qvistus kun on aika insinööri tekemään origameja joten askikin on todellista taidetta ja itse sisällä olevat sätkät kyllä maistuvat taivaallisilta, että 40 euron hinta (postimyynnissä+postimaksu) niistä on pikkusumma kun niitä ei myydä askia enempää. Tupakat teemme tilauksesta jossa pitää kirjoittaa meitille pitkä kirja miksi haluaa juuri meitin JUP-tupakkaa. Sikarikkaille ja staroilole myymme ihan ilman pitkiä anomuis kirjeitä.

tässä on e-mail jonne voi lähettää tilaushakemuksia -jos hakemus on oikein hyvä, annamme röökiaskin ilmaiseksi
-who knows: aaronarera@msn.com


= pihalla kuin unikkopelto ja pellolla kuin unikko  6

Mun tarvis soittaa jollekkin kamulle jolla o mun pankkitilin numero ku
en löydä enkä muista sitä omaani tai mitään niistä-tarkoituksena olis saada aikaan pankkiin mahtava varainsiirto mun tilille.sitten taas alamme latinalaisiksi paaveiksi.

Muuten päivä menee nuokkuessa ja valveunissa -tein unikkopellollani unikkojan kotiin(mistä tulee se kukkakin) viiltoja ja vuodatin mAITIA SELLASTA VALKOISTA NESTETTÄ. SEURAAVANA PÄIVÄNÄ SE NESTE OLI VALUNUT KODISTA JA kuivanut ruskeaksi hartsiksi kodanpinnalle valuneena ja kuivuneena. Raaputin niitä maatto veitselllä kotien pinnoilota 8oli tarkkaa ja hidasta puuhaa)
jonkun 6 tuntia ja sain 2 centtilitran verran itse lääkettä elikkä ooppiumia -hirvee homma jos olis oikeesti kipee, köyhä tms.
mut tälleen kokeilumielessä ihan sistii, varsinkin ku tää ruskee mönjä toimiii....en kerro tässä tarkemmin ettei virkavaltaa tarvi kiusata asialla. sain lahjax inkkaripiipun joka on ihan keräilykamaa se on sopivan pitkä ja ei itse ylety sytyttään pesäää (eikä vetään öövereitä...on aika vahvaa kamaa)mul on täs pari naapurintyttöö ja poikaaa sytyttelemässä pesää ja sauhuttelemassa. poltamme tietty myös budia ja laitamme sitä hieman "piristämäään unimaailmaa"oopiummössön sekaan. periaatteessa mä en tarvi mitään helvetin apteekkeja enää -luojankiitos !

viimevuonna yx tutun tuttu oli pispoaklsssa mun unikkopelollla ja söi niitä kotia vaikka mä kielsoin ja löin turpiinkin , mut se oli ottanut niitä mukaaansa ja se sitten ei herännyt enää seuraavana päivänä -niissä kodissa on muitakin lääkeaineita kuin opaaa ja kodat ei ole syötäväksi ellei haluu delata. Pitää todellakin tietää mitä tekee. jokkut hipit ostaa kukkakaupasta jotain kuivaneita unikonkotia ja luulee et ne toimii jotenkin -ei todellakaaan, niistä ei saa ku rahaa meneen , mut siemeniä niistä kannattaa ottaa talteen jos osaa kasvattaa.

tarkemmin ku ajattelee täs...on oikeestaan mennyt kai kolme päiväää epätodellisuudessa joka on todellisinta totta kaikkine rinnakkaismaailmoineen. olemme jutelleet vainajien kanssa -isäni ja pappani ja juoneet paavin verta hopea maljasta -untako? tuskin. todellisuus vain on perseestä koska jo tervettä maailmaa yritetään parantaa -kyllähän sen tyhmempikin tajuaa et ei siitä hyvää seuraa. parempi vaan polttaa luomuuu ja unohtaa marketit ja kaikki autot ja muu paska -me vielä jonain päivänä selviämme ja se on valitettavaaa.

Emme me mitään saatananpalvojia ole niinkuin yksi muijja alkoi meitille kimottaan -se ei pystynyt keskittyyn vaan raamatun sanomaan jossa on tiivistä tekstiä "hitaammille". raamatussa oli tärkeintä piilosanoma et se muija ymmärsi häipyä täältä -ei kai me oikeeesti saatanaa työksemme palvota -ainoastaan kun se on tarpeellista. yleensä sauna riittää.

saatananpalvontaa en suosittele kellekkään -siinä voi helposti ahdistua, alkaa pelkäämään ja tehdä itsemurhan lopulta. ajatteklimme kerätä silokkeja ....niitä sopivan myrkyllisiä sieniä joita kasvaa mulla takapihalla ja saada näin yhteys luontoon ja vainajiin -käsine aina haluaa vainajien kans vehdata...en minä vaikka oonkin se zombie.

meil on aika siistiä silleen, et me puhutaan ainoostaan latinaa joka tarkoittaa stä et täällä on aika hiljaista:)


= ZEN-KELLO =  5

Olemme Olzin kanssa juttelemassa
perimmäisiä salisuuksia joikka ei kuulu edes kaikille jumalille -niille tosi paskoille.

Tallaan kuulemma kaikkien jumaluuksien jaloille.
Mutta en jätä isoo jalöanjälkeeni kättämään täyttämään ne muut vielä isommat ja maailma sen kun paranee.

pakko vetää skarpimpaa textiä ku toi yx guru toi yx ween guru nauraa paskasta nauruaan mun olan takana -hän on ehkä liiankin valaistunut.

Voi kaude-aamos raikaa

Koulut on käty

on ITSELLE aikaa

Rinnassa riemu

Olt runoutta, olet taikaa

OlZi ja Taotse
ja z<ombie


= mielipuolen kuolema =  2

facebookissa löydät sä ystävän

JOKU FACEBOOKIN HEMMO;

Vaikutat niin omituiselta = D ihmiseltä että täytyy epäillä että oliko Lättä joka suositteli ? Tai miten polkumme kohtasivat ?
Vaikuttaisi siltä että saan muistiinpanojesi kanssa kulumaan tämänkin sadepäivän.
En siis lain tunnista teikäläistä, vaikka google sen tekeekin..

MINÄ:

voipi olla lättä tai sitten joku sen kaveri tai muusikko jostain pispalasta tai muualta tai sitten ei. niin, googlettaaako google vai säätäkö sitä joku hörhö -siinäpä kyssäri -sekin on mahdollista , niinkuin kaikki ja se on helvetin hyvä. uskon että olemme saunapuhtaina, muttei kovin kauaa kerralllaan... metsäläisiä jokka tietävät ruusuissa välkehtivän valon voiman,
mutta ei se meitä polta eikä hirtä sohvaan. emmme tartu tähänkään sähköiseeen vankilaan, vaan kitaraan tai muuhun jossa kuulee ja näkeee jotain joka vois olla meitin ääntä tai kuvaa. jätämme jälkiä ja näin joku ulkopuolinen ei olekkaan niin outo kuin voisi, vaan hän on samassa hulluudessa jo mukana. kollektiivinen tajunta lopulta kolahtaa kaikilla rintamilla yhtäaikaa ja teemmme tiedettä, taidetta ja johdamme maailmaa vastuullisina kansaliasina joitten kusipäinen diivailu ja pikku paheet annetaan anteeksi jumalien armosta. koska anamme myös itsellemme oikeuden rentoutua joskus ainawalmiudestamme jumalaisina olioina. me! meitä syytetään lopulta siitä kuinka pilasimme kulttuurin,tieteen ja koko showbisneksen -ja me , sentään paransimme maailmaa ja muutimme ihmisiä. mutta jäikö homma vajariksi ja se pitää tehdä erilailla kaikki, niin että kolahtaa kaikillle -emmehän me kai halunneet oikeiksi jumaliksi...vai halusimmeko sittenkin kaiken.

Vanha hullu merimies nauraa ja potkaisen hänen puujalkaansa ja se käkättävä "mitäs minä sanoin"-ääni lopettaa mielipuolisen naurunsa jonka minä varastan häneltä pois ja alamme ohjaamaan uutta näytelmää ja kollektiivinen mieli kuljettaa eteemme ihmiset joitten kanssa voi olla ME¨
-vaikka kuolemme yksin, me kaikki tiedämme ja tunnemme sen yhdessä. Näin alotammme ja meitä ei aika kahlitse ja viemme tilaa jota teemmme myös muille -niille jokka haluavat olla osana MEissä.

Sytytämme valot (10.000-wattia valoa= ja luomme heille tilaaa nähdä MEidät ja se reaktio talentuu ruutuihin sähköisiin ja he haluavat olla lisää Meitä ja kloonaavat itsensä ja lopettavat elämänsä. Me olemme syöneet NE kaikki ja varastanweet heiltä riffejä, sanoituksia, mikä vaan ja muuttaneet niitä hieman uuteen fotrmaattiiin ja nyt :; NYT TÄMÄ KAIKKI KOLAHTAA TÄYDELLISEMMIN -aina voi mennä vielä täydellisemminkin,
sillä mehän emme saa koskaan taantua ja maatua vastaaanottamaaan rahvaan aivopesua -ei meitä syödä PERKELE.

Tämän muistiinpanon raapusti
Zombie artisti ja narkomaani Jumalan armosta

kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin
kivaa tää täyskuuhaloweeni ku ei tarvi nukkua -en tosin nukkuis muutenkaan. tykkään olla maaninen useinkin
zombie m u s s e
zombie m u s s e

= yöuintia =  4

yöuinnille kutsui mut yx amazoniangirl.
juu, naiset on saanut päähänsä, et musta tulee hyvä ukko niille
ja mä en ookkaan ehkä niin mahdoton ihminen jota vois olla jopa häpeemättä -se on jo aika paljon ja tuo topakka neiti kyl osaa olla aika provosoiva -ja vetää ihan oikeista naruista -tähän asti se on ollut sopvan häikäilemätön ja se on seksikästä kun sen tekee tyylillä.. tutkin sen sukuhistoriaa ja
se oli mukavan vakuutava -en tarvi muijjaa joka on kokoajan käsiojossa ja et se on mun omaisuutta....vaan se on tarpeex ison egon omaava kestääksen kaikkee sitä mitä mun kans olo tuo tullessaan.ei skitsahda siis ihan pienistä..tai koeajallahan se on -kai...toivon todellakkin et ja se kestää mua ja mä sitä.

ompas ween romanttinen olo ja tunnen taas kinnostusta naisiin muunakin potenttiaalisena pantavana ja se on helvetin upeeta. koirakin hymyilleee -se on uinut tänään aika perkeleesti ja yx insinööri myöhästy duunista ku se ihmetteli kuinka toi narttu voi uida noiin kauan -no eihän me osata lopettaa ku on kivaa. tänään koira kitki rikkaruohoja mun kasvimaalla ja puskissa. se tekee tarvittaessa myös tukkihommia mettässä jne.

nonni täs vois alkaa vetään relettä pääälleja lähtee yhteen lätäkköön
-taas.....komekrtaa oon tänäään uinut ja vedän aunen pölysokeria hieman, uttei liikaa. mausteet on tarkkoja juttuja ja suhde pitää olla perfect. nyt maistuu backwoodsin tuore sikari ja alko himottaan ihan sikana.



XXXXXXX-kaikentukenaKOOOOOOO on liian pyöreä  4

Eihän nää vauhti- and opiaattilaskut missään tunnu
-muttei huvita kauheen montaa leukaa esmes vetää ja räkää on
kokoAjajn poskella. saatanan huorat sun muut tukkiii mun mesen ja ajatukset nyt niin, et on pidettävä se pois päältä niinq aina muutenkin.

valittamatta paras -varsinkin ku ei juurikaan oo valitettavaa.
tai voishan sitä valittaa peilitehtaalle, et ne antaa musta vääristyneen kuvan...enhän mä tommonen oo...oon sisäisesti ween kaunis ja päältä komee, mut mitä wittu teItin peili mulle näyttäää -jotain hermoheikkoo ja vähämielistä gubbee, SAATANA!!!

sain hukuttuu pikkasen univelkojakin ku on tullut ympäri vuorokautisia vuosia.

TAAS NIISTÄÄN -tarviiki syödä hieman efedriiniä.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Lamailee asioita muitten junailtavaksi laivaan
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
työkalupakki on pankki

usko omiin sanoihinsa riitäää korkeaaan virkaan ja
vastuunkanto on ja on niin korkealla että sinne ei
edes normistot näe, mut se painaa kuin sädekehä-ei paskaakaan, mut näkyy kirkkaana loistaa kauas. kirkkaus pitää eristäää erillisillä sermeillä ja tiloilla jokka taaseen vartioivat ja tajuavat vuokrata uskollisille vahdeille tiloja joita rahvas asuttaa tietyssä järjestyksessä.
ilmavammata kauempana ja liikkuvat kyläläiset lähellä kiljuvan kuumaaa
sikarikastaneroa vai miksi jumalaksi hän itsensä nimittää tai nimitetään.

näin tämä mootori onkuin ydinvoimalankaltainen
jakelija ja malli jota seurataan monitoreissa.

oikeestaan oon ittekkin aika pirihuora, mut en...
täyty tulla autosta takas painaa tää rediksi hihihihiiiii
niin webcam-mannekiinit on mu taskussa.täytyy keksiii ,kuka ne osatais
tai nehän voi kloonata 10 kertaisena ja olla hiljaa....tää on vastuullista hommaa tämä...mmm...tulevaisuuuden suunnittelu...roudarinkarvalle mä näytän mun älyvaateita mutten tänään ku sataa...sateella ihmiset haukottelee ku ne tajuu dokata esmes happee tai wee vaikka ilokaasua et huomaakin et ei nee oo niin makeita, vaan happamia ja käyvät kierroksilla jolla saa sähköt afrikkaan.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
asinajaja sano mulle taas yhden vapauttvan jutun ja se on taas yksi patentti lisää -mun tarvii pyytää reisteröintiin ronttialee niinku tukkukaupassa.#####käsine sanoo et älä aina ajttele rahaa....emmä sitä ajattelekkkaan vaan sitä miten se kulkee nopeemmin ja isommin kaiken muun lisäks. oon huomannut kokeita tehdessäni(ihmisillä) et jokkut ei kestä tiettyä rahasummaaa enempää vaan niiltä menee ajatukset lukkoon ja raha kuumenee taskusssa ja kädessä niin aljoin et sil on tehtävä jotain nopeeta. raha on huumeena erittäin köyhää käyttää. kannattaa mielummin näytellä tyhmää ja köyhää ja palvelu pelaa ja tietoo annetaan ennmmän ku viittis ees kuullakkaan -ihmisten ylimielisyys ja toisten aliarviointi
maksaa paljon ja tietty kaikki uuusi tai mitä uutena kannattaa myydä.

itse en sitä välitä.paits jostain vanhoista kolikoista ja kupariplootuista jne. niillää ei saa mitään kaupasta vaikka niillä pitäs saada monta kauppaa. liiketointa perustuu huijjaukseen, mut se kandee pitää korvan takana et jos oot ahne se on liikaa ja se on joku päivä edessä. siksi pitää kierrättää ja lahjoittaa kaikki pois sillä se sitoo paremmin kuin mikään ja aiheuttaa epätasapainoa suhteellisuudessa tajuta
et ollaan pallossa edelleen.valta-vastuu-data-tiedosto riittää saamaaan kontaktin polttoaineena palavaan rahaan. muovirahalla voi kääntää ja kloonata vaikka kenekkä. jos haluaa olla läpinäkyvä ja ilmainen on silloin oltava muovikortti tai känny riittää joillekkin.
mut eoi se mitään velatkin saa anteeks pankeilta ja nekin kaatuu ja vaihtuu parempiin. sit jokkkut käyttää keinokuituja ja korvikepaskoja
ja kelaa et niillä on helvetin pieni ekologinen jalanjälki. nukkuvat ihmiset velvoittavat rakdentamaan vankiloita joita ei mielletä millään sellaisiksi kunnes patterit loppuvat, akut tyhjenevät ja joku hullu
on monessa paikassa samaanaikaan älyvaatteet päällä ja haahuilee kuin unessa. Siinä se on! Hän on täällä ja ihmiset kertovat sankaritarua tuosta vähämielisestä joka tuntuu tarvivan jotain lastenhoitajaa huolehtimaan et se pysyy kartalla eikä tipu reunoilta.

Edellinen