Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

= älälällälälälä =  1

kaveri tuli näytteleen tohkeissaan uusinta puukosta saatua arpeaan
ja oli niin tohkeissaan -mua ei silti yhtään vituttanut.
naisten takia joutuu joskus kaksintaistelutilanteisiin, myrkytetyx,
vararikkoon jne. oon monta kertaa tolkuttanut, mut ei usko mitä mä sanon vaan seuraa hullun perässä. minähän en ole mikään roolimalli ainakaan tässä asiassa.

pesukoneeseen ei mahtunut kaikki kerrallaan.
ja pitäähän ton matttojenkin kuivua antaa. nyt mä tajuun mitä ne muijat
ihmetteli. siellä rannassa olis voinut jättää ne matot sinne kuivuun,
mut joku vois varastaa nekin...ehkä.TÄYTY väasätä laudoista sun muusta ylimääräisestä matoille tilapäinen kuivamisteline. ja huoneet on vielä ihan kesken. saa jäädä huomiseen. en oos uimaan kerinnyt tänään:P

http://groups.msn.com/zombiegallery


= älälällälälälä =  1

kaveri tuli näytteleen tohkeissaan uusinta puukosta saatua arpeaan
ja oli niin tohkeissaan -mua ei silti yhtään vituttanut.
naisten takia joutuu joskus kaksintaistelutilanteisiin, myrkytetyx,
vararikkoon jne. oon monta kertaa tolkuttanut, mut ei usko mitä mä sanon vaan seuraa hullun perässä. minähän en ole mikään roolimalli ainakaan tässä asiassa.

pesukoneeseen ei mahtunut kaikki kerrallaan.
ja pitäähän ton matttojenkin kuivua antaa. nyt mä tajuun mitä ne muijat
ihmetteli. siellä rannassa olis voinut jättää ne matot sinne kuivuun,
mut joku vois varastaa nekin...ehkä.TÄYTY väasätä laudoista sun muusta ylimääräisestä matoille tilapäinen kuivamisteline. ja huoneet on vielä ihan kesken. saa jäädä huomiseen. en oos uimaan kerinnyt tänään:P


= hillomunkki =  1

heebo tuli käymään einon kanssa jollain pösöllä
ja ne kerkis lähteen eka lainattuaan multa tupakkaa.
tätini ailan mukana mulle tuli kaksi munkkia joita tässä mussuttelen
-lämpinä nää onkin hyviä kylmän lehmänmaidon kanssa.

Mulla on kämpän siivousprojekti kesken.
aamulla pesin mattoja. siellä amazonian matonpesurannassa oli paljon yyyhhh äitejä pesemässä mun kans ja niiltä sain hyviä pesuvinkkejä sekä apua muutenkin -märkänä lukuisat matot keräävät enempi painoa ja niitä on vaikeeta siirrellä että ne ei likaantuisi.
nyt alankin pian pölynpyyhkimistoimiin -siihen menee ihan älyttömästi rättejä jokka sitten pitää laittaa pesukoneeseen tuohon toiseen rakennukseen muun likapyykin mukana.

koiralla on jo ollut pari päivää vasen etujalka siteessä.
se venäytti sen metsä reissullamme -yritin eksyä metsään ja onnistuin siinä. onhan toi metsä aika laaja, mut silti asutetu.
tunnen itseni metsäläiseksi ja ei huvita yhtään sännätä johonkin kAUPUNKIIN. täällä on kauniimmat naiset.

kandee kyl katsoo ettei synny kolmiodraamoja niinku yhdelle kaverille kävi ja se soitti sairaalasta kertoi saneensa puukosta.
kai toikin jotenkin taas pitää selvittää tai sit ei.


= 0-Vaiva =  4

mä mitään formuloita ala vahtaamaan tällä helteellä vaan meen uimaan ja katseleen irmeleitä.
täytyykin hikoilla eka kunnolla et ominaishajuni on parhaimmillaan juuri sen oikean löytämiseksi. nenäkin pitää muistaa niistää et hajuaistini on tarkkana kuin tikka tunnistamaan kukkaan puhkeavat toisistaan -tähän lemuun meinaa pyörtyä.

voisin samalla hakea sen luurini qvisseltä.
illalla vasta voids kelata aikatauluja ja kirjoittaa kässäriä eteenpäin jne.

pakko oikeestaan nähdä ees joku irmeli, mua alkaa muuten ahdistaan tarpeeks...eikä aina viitti olla runkkaamassakaan:P koira ontuu jalkaansa, mutta heti kun pallo tms kiihoke on näköpiirissä, se unohtaa kaiken ja alkaa pelaan alkaa syömään palloo tms.

http://groups.msn.com/bitbitvision


= wisakoivu =  2

saavuin kaukomailta amazoniaan ja huomasin pyörän alle jäänyttä tyttöä puhutellessani, että kurrkuni on käheä liaallisesta tupakoinnista.
nyt ei maistu edes luomu -mikään ei maistu millekkään joka päivä käytettyynä ja hyvä niin.

Älyttömästi vastaaan kävelee nuoria naisia koiriensa kanssa estääkseen järkevän polkupyöräilyn heti alku metreille, mutta ei se silti vituta yhtään.

tein eilen Qvistuksen kanssa siistin ritsan takataskuuni ja ajattein mennä ampuun kivellä jotain päähän:)

Tänään on formulaa ja soittoihin ei vastata.
puhelin on ollut ihmeellisen mykkä muutenkin ja sekin hermostuttaa.

http://groups.msn.com/zombiegallery


=pakomatkalle=  1

mulle tuotiin tänne amazoniaan 3 hoopeetä näyttöineen. Nyt on taas työkaluja joilla saa säätää, editoida, musikaaliin -musikaalin takia miksata ja duunata animaatiota. kolme päivää oon kuvaillut näyttelijöitä nukkumatta....ne on ollut yhtä lukuunottamatta naisia tai tyttöjä
-mun pitäs mennä ihan johonkin hoitoon. casanovalla on nyt sopivan ahdistavaa et se oikeestaan kiihottaa enempi kun vetää mieltä maahan....

qvistus kävi tossa ja että tänään 2 tunnin päästä olemme matkalla -se onkin hyvä relata. pitää koittaa olla näissä hommissa amattimainen kunnes se on yx vitun hailee:D

meen koiran kaa uimaan amazonjoelle ja sitten ajattelin vaihteex pyöräillä qvisselle säätämään aikakonetta sun muita juttuja.

täs saa kävelä pari metriä, että näkee mitä tekstiÄ LAIDALLE TULI
-on nää mahtavia koneita nämä HooPeet....tänään ene tASAN VARMAAN ALA SÄÄTÄÄ näitä protasolle filkkaa ja ääntä varten...hyvä kun muistin minne rööki hukkui ja luuri....meenkin paljain jaloin tiertty. Johonna soitti eiku tiina ..tai jompikumpi sorken ne aina kun ne ei oo ees lähellekään samannäköiset, mut ne on jotenkin silleen latautunut et ne ei jätä ketään kylmäks -pakko saada ää matkaan. npylsimisestä tulee sittenkin sokeeksi ja mutenkin puhuu entistä pehmeempiä ja pitäs tehdä jotenkin duunia . ammattilaiset valitsevat aina oikean tien ja se on sellainen ylläri aian itsellemmekin -kaikki uusi on parasta huumetta. koukuttaminen on perseestä ja ruikuttaminen sun muu narkkipaska -sanoo herrasmiesnarkomaani vakavana ja ihmettelee missä koira on.....ai se oli suihkuhuoneessa kastelemassa itseensä.

oon tainnut rakastua yhteen muijaan joka opiskelee taidetta -sekin on sinänsä käsittämätöntä kuinka taidetta todellakin voi muka opetella jossain -jonku hajun voii saada, mut se vaatii kyl muutakin. taiteilijálle sanoin et mul menee joku neljä tuntii ku säädän qvistuksen kans "treenataan musikaalin biisejä -ei muuten treenata ku ei tarvi. qvistus soitti ja sanoi et mä oon kupannut muka kolme tuntii sen lähdön jälkeen -kesällä on se hyvä, et pääsee nopeemmin itse asiaan eikä tarvi aíkaa. kävin eilen tutussa pornokaupassa ostamassa releitä sun muuta ja otin nänneihin hopeiset renkaat jokka on ehkä hieman liian isot ja mul voi alkaa roikkuun rinnat ku jollain mummolla senegalissa -sauhut luomuu. mun piti ottaa sitä mukaan. täytyy ettii. nonni koira tajus itse hakee remminsä.


= Punainen pallo =  4

Aloiun tekeen viimein elokuvaprojektiani jota oon fduntsdinut vissiin parivuotta....siis jotain isompaa kuin rock-videot...siis jotain suurempaa kuin elämä....siiis jotain suurempaa kuin kaikki kertaa kaikki.
soittorasiaaan taktioidussa musiikkibisneksessä on kivempaa ja tähdet syttyvät astrologiaa seuraavan sirkuksen johtajan toimesta -hän on maaninen taikuri ja tähdet hän muovaa ja suunnittelee soittorasiat kuten kaikkein isoimman oman tuulimyllyllä käyvän kojeen joka kuuluu yli nummien ja korpien aina vierailla kaukjopmaille asti.

PUNAINEN PALLO

m u s i k a a l i

tässä on uusin projekti ja tähän tulee kässäri 2 viikon kluluessa:D

BitBit Vision Films / ZOMBIE p. 0408520825

kuvaajia. tekniikkapuolenhommeleita, näyttelijöitä kje. tarvitaan

htt


=T U R H A U T U M I N E N=  1

I T K E N

Nykyään lojaaleita ovat vain jotkut rikolliset, järkevät ihmiset (ei oo tarpeeksi, jos mua sanotaan sellaiseksi -siis järkeväksi)
Tosin tunneäly on yhtä järkevää kuin muutkin älyteoriat.
Ehkä-sana ei ole lojaalia. Ihmisten rajaton mukavuuden halu oksettaa jos oksettais ja vituttaa jos vituttais. VALEHTELU EI OLE VAIKEAA, SILLÄ SITÄ HARRASTAVAT ITSEÄÄN REHELLISIKSI JA ESIM. HUUMORINTAJUISIKSI ITSEÄÄN KUTSUVAT -HE VALEHTELEVAT ITSELLEEN.

Mä epäilen aina itseäni ja kyseenalaistan kaikki tekoni ja aikeeni. Tyytymättömyys ja itsensä rakentaminen paremmaksi ihmisenä on vaikeeta ja vaatii itsekuria -inhoan omahyväisyyttä ja turhaa esillepanoa. LAISKUUS, HELPPOUS JA KEVEYS MYYVÄT SIELUMME -TEKEVÄT MEISTÄ PÖLYNIMUREITAMME JA MUITA LELUJAMME ARVOSTAVIKSI ÄÄLIÖIKSI. NETTI yMs. turha EI PARANNA MAAILMAA,
VAAN JUURI HELPOTTAA MEITÄ RAPPEUTUMAAN NOPEAMMIN JA KIVUTTOMASTI.

NAUTTIKAA KIVUSTA TAI KUOLKAA -ON TÄMÄN HETKEN TILANNE TODELLISUUDESSA.

TYHMYYS TARVII ANSAITA

Netti, jumittavat ajan vietepelit, G3kännyt yms.on määrättävä kolmiolääkkeeksi ja muutenkin mediaa tulisi ohjailla valtion tai päättävien ihmisten toimesta.

Tätä on turhauttavaa kirjoittaa, koska kukaan juurikaan ei ymmärrä että yritän herätellä ihmisiä tajuamaan todellisen asioitten laidan, mutta te/ME keksimme tavan valehdella itsellemme. On helppo peittää kaikki tyhmyyteen ja sen varjolla esim. päästää itsensä helpolla, muka säästääkseen itseensä -mihin oikein säästätte itseänne. ONNELLISUUTEENKO -onni on muutakin kuin hauskaa se on asiakokonaisusuus. TULEVAISUUS ON, MUTTA KEITÄ SE KIINOSTAA. EI MUAKAAN HUVITA OLLA POLIITTINEN ; MUT MÄ TUNNEN OLEVANI VELKAA SEN JA VASTUU PAINAA KUIN PAKKOLIIKE. JOS ETTE KESTÄ LISÄÄ, ETTE TOTEUTA UNELMIA. KOLEKTIIVINEN TAJUNTA JA SEN TILA NÄKYY ROOLIPELIEN OSALLISTUJIEN MIELIKUVITUKSETTOMUUDESTA -kaikki on ammenettu jostain joka toimii sähköllä en naura teille vaan itken, koska ette ymmärrä. Ja vaikka ymmärtäisitte ette osaisi toimia.

Kun kirjaudutte joskus ulos , se ei tarkoita sitä että olisitte
pihalla...siis ihan oikeassa ulkoilmassa. TE jokka nauratte,
nauratte toivon mukaan itsellenne se on jo pikkasen, mut ei riitä. ÄLjkää säälikö ketään-varsinkaan itseänne -ertte ole sen arvoisia. LOjaaliuden perikuva on teidän koiranne tai se komerossa oleva Huuveri IMETTE KUIN HUUVERIT VIIHDETTTÄ JA IHAILETTE KAIKKEE TYPERYYTTÄ ja silti te voitte pahoin -jos ette tunne niin -menkää hoitoon. MUA EI KIINNOSTA VIIHDYTTÄÄ -IRONISTA, vaika oonkin artisti jonka muka pitäis elää siitä. MÄ VIHAAN FANEJA JA TE OOTTE PERSEESTÄ.
KATKON RAAJOJANI, MUTTA NÄMÄ OVAT VAIN SANOJA.
SITTEN KUN TEEN KAAOKSEN -JOS SIIHEN EI KUKAAN MUU ENÄÄ KYKENE TEILLÄ ON VAPAA TAHTO. REPIKÄÄ TÄSTÄ.

NYKYÄÄN IHMISETY TURHAUTUVAT, MUTTA LAITTAVAT TELKUN PÄÄLLE ; SYÖVÄT PILLERIN tms. JA LUULEVAT
SEN AUTTAVAN -METSÄÄN JUOKSEMINEN JA JA HUUTO ; RAIVON SURUN ITKEMINEN OVAT JÄRKEVIÄ KEINOJA, MUTTA NIITÄHÄN TE HÄPEÄTTE NÄYTTÄÄ.

IHANTEENNE OLLA SE MIKSI ITSEÄNNE LUULETTE ON
HAAVE JOKA EI TULE TÄYTTYMÄÄN ELLETTTE PYSTY MUUTTUMAAN AJAN MUKANA.

TOIVOTTAVASTI EDES JOKU YMMÄRSI MIKSI TÄMÄ ON KIRJOITETTU.
MÄ PELKÄÄN JOTAIN; SE ON SE ETTÄ USEIMMAT LUKIJOISTA
KOKEE OLEVANSA IRTI JA TÄMÄN NÄIDEN ASIOIDEN ULKOPUOLELLA TAI YLÄPUOLELLA, VAIKKA ME KAIKKI OLEMME JUURI TÄSSÄ.

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

= huopatossuhippi =  42

formuloista sen verran , et mä olisin kiilannut kovalasen sijassa sen hamilttonin neekerin pois radalta ja alkanut jahtaan ekaa maailmanmestaruuttani -mut kaikki ei ookkkaan yhtä fiksuja kuin mä:)

joku tyttönen on yöllä soitellu ja lähettänyt textarii mullre siihen malliin, et musta tuntuu et sillä on mulle jotain asiaa.

Pulutytöllä kävi sen ex-poikastävä.....tuskin tulee toista kertaa. sen verran rankasti vittuiltiin sille. metroseksuaalisuutta mä en oikeen ikinä oo tajunnut -tää kundi oli metro ja semmonen hippi huopatossutehtaalta.

Ooon alkanut duunaan musikaalia jossa artistit tallentavat musiikkinsa soittorasioihin ja jokkut klassikot soittaa tuulimylly -enempää en kerro, mut tuulimylly ja soittorasia ei jää pelkäksi rekvisiitaksi _niistä tulee aika isoja varsinki8n siitä soittorasiasta (1,5 metrii kertaa kolme ja puoli metriä).

Tilasinin uuden huipun hoopeen myllyn tietty parhaimman ja saan sen vasta ens viikolla...sit mä pystynkin taas mihinkä vaan:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://groups.msn.com/bitbitvision

pulutyttö
pulutyttö
Darren Qvistus
Darren Qvistus

= DIGIVISIO VALMISTAA TOISTAMISLAITTEEN TOISTAMAan  24

musikaalia tässä suunnitellaan ja asusteita, maailmoja, tulevaisuuden loistavia visioita. tämä ruutu häikäisee tai se edessä oleva loistava tulevaisuus joka< jäi pyörän alle ja
lakkas uskomaSTA, ETTÄ KAIKKI ONKIN TOTTA.

YSTÄVÄT JA HAALIMAMME HIENOT ESINEET MUUTTUVAT PAHVINKALTAISEKSI ARVOTTONAKSI roskaksi joillekini räikkönen nauraa ja ajaa apaskarinkiä polttaen 20 kiloo kumia ja pelastaasittenkin oikeesti naailmaN
n meidän taluttaessaMME VALHEMAAILMAN LÄÄKÄRILLE PUNAISENRISTIN TELTTAA,
.

AMBUTOIDUT NELITISSIET MONGOLOIDI sisarrukset eivät kerro Mikä aNBUTOITU OSa on heidän omAANSA. KAIKI HALUAVAT NYKYÄÄN PALJON VARAOSIA ITSELLEEN, KOKSA MAAILNMA ON KYLMÄ JA kova. kylmä ja kova pirikikkeli ei enää kelpaa
kurtisaaniksi ryhtyneelle pirihuoralle, vaan häntä pitää kutsua
moni eri nimi muinaisilla huulilla jokka kuivuivAT HIEKKAAN JO AJAT SITTEN. UTTA MINKÄS TEET, AJAT NUUTTUVAT NOPEASTI JA TEORIA ON UUSDIN ÄLYVAATE JOKA TOIMI MYÖS TEORIASSA.

ARTISTIT NYKYÄÄN TALLENTAVAT MUSIIKIN ILMALAIVOIHIN MAHTUVIKSI SOITTORASIOIKSI -ILMALAIVAT OVAT TOINEN TOISTAAN SUUREMPIA JÄTTIMÄISIÄ ORIGANIELÄIMIÄ JOITTEN PAHVIPERSEESEEN LOPUKSI PUHALLETAAN SE KUUMa ilma
ja ollaan hih vaikka ei ollakkaan. kromiteräs kukkii vanhassa chevyssä ja siitä ei kelvannut nikään osa varaosiksi uusiin artistien suosimiin soittorasioihjin joihin nkaikki hjaluavat vtallentaa ELÄMÄNSÄ JA ENEMMÄNKIN. Liika on niukassa ja on vaikeaa saada taRPEEKS MITÄÄN. vAJARIT OVAT YLEISIÄ JA MIKÄÄN EI KOLAHDA ENÄÄ KUNNOLLA. haulikko ei laukea ja tekohampainen yleisö saa nauttia välillä omia hampaitaan.On pakko tai kansalliskaarti ja muut rakkarijengit hakkaavat käsiraudoillAAN KAIKKI NAAMANSEUDULLA OLEVA LUUAINEKSEN PASKAKSI.

SANASOKEA EI MYKKÄÄ MIESTÄ KUUROMAKSI TEE.

TUULIMYLY JA SOITTORASIA NULSITAVAT UUDESTAAN POPULÄÄRIT
JA MUUT JOKKA TARVITSEVAT KIPEÄSTI JAUHOJA UUTEEN NUOTTIIN.

http://groups.msn.com/zombiegallery

z o m b i e    clones
z o m b i e clones
Hook Jones
Hook Jones
Edellinen