Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

muotiblogi 2012 ALKUKEVÄT  2

joo, mä jos kukaan ymmärrän et kun on ollut 3 kuukauttakin pois oravan pyörästä ja ihmisistä . nyt taas pitäs suuntutua ulospäin ja unohtaa liiallinen henkisyys saasttumasta mieltä kaikella eettisellä paskalla sil jo tehdyt vaatteet on ihan omassa tehdyssä maailmassaan ja meeen ekaaan kauppaan tietty ja ostan sieltä mielestäni parhaimmat vaatteet (valkoinen takki, tästä puuttuu kaikki formulalogot ja vois jonkun takin laittaa täyteen kaikkia lääkefirmojen logoja , shellin, teboilin ja röökiyhtiöt tietty, shelillä on mun lemppari logo, nesteen on ihan paska ja nokia on on kans ihanpulkkamäestä päiväää -samsungilla on parempåi semmonen niken -tyylinen ja simppeli. siis jos haluaa mielikuvaa, niin laittaa sitä sitten kunnolla johonkin releisiin ja olis oikeestaan järkevintä hankkia formulaasusteita tai alkaa pelaan lätkäää.

mulle sopivimmat -niis pitäää olla taskuja -mul on saatana siistejä releitä, mut en oo keäyttänyt niitä kuin kerran ku ne on kuvattu jo johonkin ! ohan sitä sillon vähän narsisti eikä haluu olla moukka. tietyn uniikin tavoittelu itsessään onkin ihan perseestä. mä oon huomannut et liian pieniä vaatteita ei tuu ostettua (yleensä naisten releet niinku jakut ja housut)kun ne ensin muistaa ja ymmärtää sovittaa. joten vaatteita ei kannata ostaa jollei se tunnu hyvältä eikä oo parempaaakaan tekemistä. ettei shoppaile aikansa kuluksi jossain kirpparilla kun odttaaa jotain...yleensä muovikassillenen krääsäää on ollut jossain ihmew käsilaukussa. mä en tiedä vielä käytänkö käsilaukkuja. mun pitää olla irti matearian kahleista sen verta et kaikki mitä tarvin mahtuu vaatteisiin jokka tuntuvat mukavilta ja niihin hukkuuu paljon tavaraa ja ne on helppolöytää, mut kestää ja kestää. mul on joka alvi ollut joku karvaräyskä, mut ei tänä vuonna juurikaan. eilenkään ollut mitään päässä ja kävelin jossain tuulisesa pispalan harjulla melki puolitunTIA KUNNEES SAIN KYYDIN -ALKO BUSSIMATKAILU VITUTAAN. MUTT ON PILILLE HEMMOELTU JA MUN PITÄS KÄYTTÄÄ ENEMPI JOUKKOKULKUVÄLINEITÄ VAIKKA MÄ NIIS EKSYNKIN ILmISEMMIN TAHALLANI. se ei johtunut siitä et ei olis ollut talvivaateita kun pitääää 18 tuntia bussia toimistonaan -se on semmonen uus muotivillitys jonka ilm eisemmin joku tampereen pispalassa ja korsoossa ja jakomäellä on keksitty tietty ekana. Suomessa on hyväkuntoisia busseja liikenteessä ja nis on ilamstointi ja on joitakin kriittisiä paikkoja ja ajankohtia jolloin kandee olla bussissa jos on naisseuraa vailla. busseissa pitäs olla enämpi semmosta tilaa et siel pystyy makaan hieromaan ihmisiä et ne aukeee. erilasten haliryhmien toimesta vois ajatella et juuri busseissa pitäs olla muuteskin enempi mkaikee ohjelmaa, et matkustasjt ei aina menis oikeseen osoitteeseenn , vaan vielä oikeampaan. joo siinä oli tulevaisuuden silmäys bussimuotiin. kaikenlaiset hieromalaitteet ja oikeanlainen musiikki pitäs olla kanssa sileen et sen myös tuntee kropassaaan.

niin , mul on nytkin eka valkoinen t- paita ja maihinousutakki ja sen pääällle vedän jonkun takin joka voi olla semmonen nahkanen tai jotain ja mustaa ja vbalkoista näis päällystakiteissa ja sit on vAIHTOehtoisesti takin alla toinen läpimämpivärisempi joka antaa lämpöä ihan jo väripsykologisestikkin. nää valkoiset (ihan paskat...näis pitäs olla ohuesti pohjassa raakakumia ja näistä puuttuu pohjalliset (laitankin heti) kengät on liukkaat ja oon vaihtanut valkoiiset ja harmaat housut mustaan tänäään. uskat on smaa paria ja mustat ja para ajettu -ainin eilen unohtu mkaulankohta -en oo kattonut peiliin vielä...voi olla et saksin letin entistä lyhemmäksä ettei see oo silmillä- joo ekana kelasin permanenttia ku mul on suoraletti, mut suoran letin kuuluu olla suora. mun hiukset on siis kaikki ihan pyöreitä. häpykarvoitus on kans osittain ajamatta ja persdkarvat ja kaikki mu "miehekäs" mul ei oo ku ..mm hiemanrintarvaa ei juurikaan...ei ulle kyl sopiskaaan niinku ei partakaan -viiksiäkään en oo pystynyt kovin pitkään hoitaa et ne olis silleen gigoloviikset. holoppaisella ja veltolla olveia viiastenviiksiä en itselleni suosittelis. mut jotain romanttista vois ilmentää itsesään silti , mut en mä saitä vaatteila kyl tee kun oon tämmönen vastarannan kiiski eikä mulle muutenkaan sovi. vaikka suosittelinkin ihmislle roamnttisempaa pukeutumista, se ei koska omia vaatteita:D

mä on muuteskin niin yltiöromanttinen ihminen etten tarvi siihen enää vaateita ja mua joskus oikein surettaa ku ihmiset ei muista aina olla tarpeex romanttisia vaan kelaaavat ja palvovat rahaa kauneuden sijaan ja ovat huolissaaan taloudesttaaan kuin siitä että eivät kykenen näkemään kaikkea kauneutta. sellaista ajatonta kauneutta niinu delfiinit, seireenit, pyramidit ja sitä rataa.

joo vaatetukjseen !" lääkkeet ! nonni päästiin siihen , et cococannelmainen käytännöllisyys on mun muotinäkemys ja ostin citymarketista donnayn kengät -ne on ainakin joskus tehny hyviä tenismailoja joten ne tekee ainakin hyviä tossuja raakakumista pohjat ja mokkanahkaaa päältä ja ommeltukin ihan kuin lontoon haroldsilla -mis kandee olontooossa siis teetätyttää omat kenkänsä -ne tekee maailman parhaimpia miesten kenkiä -naisille ne ei tajua osata tehdä kenkiä.

niinjoo ostin mä 300 eurolla kaikenlasta sälää merkkiliikeistä mut kaks naistentoppia mulle jäi itselle ja loput lahjoitin kavereille kun mulle ei oikeen välillä mikäään oo riitttävän hyvää ja oon väsynyt jo koko helvetin ostohommaan ja alan ymmärtää et täs menee rahaa ja alan ostella ihan mitä sattuu -se on sairasta. mut huomaan et monet on koukussa tähän ....monet naiset hivelevät tavaroita hullunkiiltosilmissään ja romantikkona mun on pakko päästä äkkiä pois täältä ostoshelvetistä -johan niitä tuli taas ostettua.

kengät pitää olla ehdottomasti jallle sopivat -muuten ei oo mitään tulevaisuutta paits tietty avojaloin kulkeminen onkin aiavn luxusta jos pysyyy yllämitään olosuhteita mis saa kirmailla avojaloin lkona vaikka olis pakkastakin. ihmistenjalkakemiallisia täsmälääkeitä ja sen vaikutusta keniin ja muotiin vasta tutkitaan -ihmiset tutkii liiankin itkään asioita enne ku ne ottaaa niistä selvää -se on puuduttavaa eikä meinaa malttaaa venata.

on ihan kusetusta luoda värimaailmoja tai niihin ei oo pakkouskoa. muoti on niinku uskonto tai horoskooppi, et sen voi hylätä jos se ei toimi. tai voihan jonkun värin sopia kolektiivisesti käytettäväksi. kyl enne oli helpompaa ku oli mustavalkotelkkari. ihistä on tullut sen jälkeen värisokeita muun lisäksi ja totean, et ehdottomasti tämän vanhan kulttuurin retromiksailu ja homohömpäävaatteet on aika vitun munattomia ja tekevät ihmisistä jotain ikean kaltaisia tuotteita jokka liikuvat zombeina. erilasten värien perseelleen yhdistely saa aikaan päänsärkyä ja helpottuineena eteeeni istahtasa kasi turkkilaista liikemiestä joka tuoksuvat joltain jalopuulta ja puhuvat liikeasioistAAAn . heillä on ajatomAN HILLITUT ARMANIT TIETTY PÄÄLLÄÄÄN JA JA JOKKUT HALVAT KOPIOROLEXIT JA TIETTY KANTA SORMUS JOKka on 14 karaatiin kultaa eikä mitään oikeeta kultaa. mut miksei aikuiset nuoret anna lasten pukeutua värivammasemmin vaan kakkien pitää olla robineja -moista laumasieluisuutta katsoo mielummin rikkaaamaaan näkökulmasta koksa ne ymmärtää enempi ihmispsykologiaa ainakin vaatteissa, et ne osaa laittaa hintalppuja ihmislle ja näin lukea heitä omalla tavallaan.Mulle vaatteet voi parhaimmillaan olla tie näkymättömyyteeen. huomion herättämine on liian helppoa ja perustelematonta ellei esiinny. tietty hyvänä näyttelijänä joutuu monasti näyttelemään et on saatanan hyvät releet, vaika vaatteet tuskin pysyvät kasassa liiaallisen pesun seurauksena.

semmonen vaate mis olis ittessään kamera, luuri, känny, tietokone, ja tietty normi älyvaateominaisuuksia sekä ympäristöä valottava ominaisuus valoohjaimineen manuaalina ja ohjelmoitavana sekä äänitaajuus korjain jne.
tää menee joulupukile.

tässä on semmoset 30 luvun hollywood-lasit jokka on tehty kuttapergaasta ku ei olut keksitty muovia vielä. ja niis on hopeisia tähtiä semmosia pieniä -nää löyty kirppikseltä. näis ei oo tota nenäkumii vaan siihen aikaan näitten kans käytettiioin nenäsuojusta ranoilla suojaan nenää erikseen. näitä tuskin löytää samanlaisia kovin äkkiä ja näin hyvässä kunnossa. oon mä kerran pitänyt näitä päässäni ku tää kuva otetttiin -emmä osaa käyttää aurinkolaiseja ettei ne hukkuis tai enanatai niitä vex, vaika keräilenkin niitä tai oon keräillyt niinku jotain vöitä -viimeksi ostin heskelit joten ne vois olla kans hyvä kun niitäoppi käyttäään . onnex tulee påian taas kesä ja voi polttaa talvivaatteet ja päättää, et koittaa olla aurinkoisemmalla asenteella varustettuna ens talveen.

nyt on kovasti muotia ostaa kultaa joten mäkin ostan sitä jos jollain on myydä etenkin kultasormuksia

röökinpoltto uhmallaaan paikassa kuin paikassa on kans yleistymässä ja röökinpolttajat eivät yyydy pelkkiin saukkeisiin enäää vaan vaativat enempi ja enempi -ei emitä saa hermostutaaa -niinku jonku autossa ei saa polttaa rööökiä ettei sen arvokärssi tai on astma ja muuta paskaaa. ylisuojelevuus ja kävelijöitten kypäröinti ei oo muodikasta tai et lapsia kielletään lakisääteisesti kaatumasta

enkelit niitä on paljon jos omaa romanttisen mielen.
mut köyhäilyromantiikka et tekee tyhjstä kaljatökeistä ties mitä paskaa on kans edelleen nousussa ja alumiini on paras metalli köyhäilyyn jos mikään jo ihan terveydellisestikkin. kuparin sahailu on kans jossain piireissä harrasteeenakin jo suosittuu ja käy työstä.

alkuperäiskansojen alkuperäisvaatteet on tietty kaikkein suositumpia tai luulis. mul on senegalin kansallispuku ja se painaa tommoset 50 kiloa, mut on siistin värikäs ja maksaaa aivan liikaa ostettuna paikanpäältä. THNX MODU ! <3