Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2012.

mätä terveyden huolto=  2

joo, jos ei käytä facebookia on todella kuollut.....mmmmniinku toi wiklundin jouni muuten kummiytelee tossa -mukava heppu mut on vaihtanu galaksia. aaamen. vois kuivtella et se eläää täällä ihan omaa elämäänsä...kai muut on hengissä??:D
mäkin alan näyttään ihmisetä ja kävin suihkussa ja n vaslmiina lähtemään -jonnekkin ihan arvalla ettei tylsisty. yks kaveri haukottelisilleen et siltä niksahti leukaperät ja sil jäi suu auki. se oli n iin kamalan näkötä kattovaat oli ihan pakko nauraa.mut sitten otin sen pää käsieni väliin ja nostin sitä niinkmu päästyä ja kuulu rusahdus ja pelästyin tapoinko sen, mut se pysty puhuun ja lähetin sen tayksiin kun en virtallisesti oo lääkäri mikä on kyl vääryys, sil sen verta aljon tunnen lekureita tähän ikään , et kyl ne respetin osaa kirjoittaa ja pitää etukäteen netistä katsoa mitä lääkettä tulen tartvimaaan. on oikeestaan helvetin tyuhmä syödä pillereitä joitten ainesosia ja vaikutuksia tiedä. mun usko lääketieteeseen on semmonen et jos on jotai n vakavampaa, meen aftrikkaan hoidattamaan modun luona -sen isukki on heimopäällikkö jne. niin senegalissakin on heimoja jokka pystyy imee semmosella ruokopillillä selkäytimestä kaikki paskat pois -täällä samalle kaverille tehtiin diagnoosi jostain pitkälle levinneestä syövästä ja kaverilla oli pesäkkeitä joka paikassa. no nyt ukko on ainakin täysin terve. Eikä se maksanut mitään. se sai vielä jotain vihreetä troppia juotavaksi parinkuukauden ajaksi.


rysä  2

noni. nyt saatanan komee päivä valittaa. kun on koittanut tähän käsittämättömään selvinpäinolemiseen tottumaan ja pikkuhiljaa ihmisiinkin. etupäässä on saanut käydä lääkäreissä niinku silmälekurissa, hammaslääkärissä ja eilen meni jossain olkapää sijoiltaan ...mmmse on edelleeenkin sijoiltaan ja turpoo...niin joo täänän en soitta kitaraa vaan leikin noitten silmätippojen kans etten tuu sokeeksi. jaahas taas pitää mennä ottaan tippa. vähän vaikee tehdä mitä kovin taiteellista jos sattuu meneen ajantaju, niin eihän noita silmätippoja muista ottaa -vittu 3viikoo tippoja ja rapiat...muuteskin saa psyykata itseenä ettei mee nervi. tosin astiat hajoavat käsiin ja perkele.

.niiijoo orkesteri on varmaan ihmeissäään koska mä oikeen toivun kun ollut tääl balilla "rentoutumassa" -joo, nyt tää Bali on ihan turisteja täynnä ja alkaa oleen yks vitun persläpi ja lomahelvetti ja olis kiva nähä. nyt näkisitte perseeseen ammutun karhun joka on syönyt mut. lennot on peruttu joten oon jumissa tääl viel tovin. kai mä joku päivä pääsen täältä vex


oma napa  1

nonni simmulääkärissä tuli käytyä ja sit mä muistin et en oo odotellut talvivaatteita aikoihin joten kiersin kirppareila, tavarastsaloissa ja marketeissa shoppailemassa ja alan ymmärtään paremmin ja paremmin
joittenkin hinkua shoppailla kaikkee mil eri tere mitään -niinku ostin releet ja vaivauduin sovittamaan niitä ettei tarvi heittä heti kaikkia pois niinku yleensä käy. shoppailuviimasa unohtu sauhunhoito joten tarvi polttaa nokkosia ja leikkiä et ne toimii.

mä en tunne nitseäni vaihteex taaS NIIN TURHAUTUNEEKSI showbisnekseen taas vaihteex -johtunee keväästä ja naisista.....huhuhuh...ollut tosi pitkään Balilla makaamssa lentävällämatolla -kyl sekin tympii ku on kokoajajn nirvasnassa ja maailma valmis. Mä kesin nerona naiset uusix tai jo eilen. Idealistina oleminen on kyl rankkaa ja järkyttävää, mut se järkytyus pityääkin liikenteessä -hyvä muistaa...mul ei yksin kertasesti saa olla liian hyvin asiat kokoaikaa. Onneks sauhut on pian lopussa. alkaa kypsyttään oleen joka päivä pilvessä mmmm..vuosi ja risat.

ohan se nyt huvittavaa kun ekana on ihan lieikeissäbändissä ja seuraavana päivänä hermoromahduksen partaalla ja on pakko ottaa aikaa itselleen. Mut voi olla et mä oon liian kriittinen etenkin itseäni kohtaan ja selvinpäin oleminenkin vaatii harjoittelua -mulle on huumetta todellakin olla selvinpäin, sillon on enempi inessä ja huomattavasti enempi oma itsensä -nykyään voi puhua jo jostain asioista ihmisille ettei tuu heti väärin ymmärretyksi. Joo, negatiivisten ihmisten kanssa ei saa järkevää aikaa ja on se hyväettä jokkut tuntee mua ja lukee et on hyvä bändikemia.

niin ja artistina on erittäin tärkeetä rakentaa itselleen turvaverkko/organisaatio jossa tulis työt delgoida ja osata joustaa tilanteen tai jan vaatiessa. OOn tottunut elämään suureellisesti tai sen olooisesti, koska yksinkertaisesti yksin olessani kaupungilla eksyn ties minne kovin helposti...joten lastenhoitaja/bodycard tai joku pitää olla aina adjuntanttina ja muutenkin tykkään saada jotenkin ihmisiä taas jotenkin vaivattua/tyuöllistettyä ja todellakin koittaa olla skarppina -mik'ä onb ihasn perseestä yleensä:D -oon tottunut meneen valmiisiin pöytiin joihin en oo ikinä ollut tyytyväinen loppupeleissä. mul on kai joku sma asennevamma joka tarvii oikoo ja korjata....siis on helvetin tyhmää syytellä lamaa, maailmantaloutta tai poliitikkoja mistään kun kummiskin itse peilaa just sitä maailmaa jota haluaa ja kaikki raajat toimii vielä. Tuskin koskaan ihminen on voinut taloudellisesti näin hyvin (paremmin kuin kuninkaat muinoin) joten syyttävä sormi osoittaa kummiskin aina omaa napaa.

Jos joku mättää ,paranna maailma ja hiero rauhaa ja paranet itse !

näillä käsillä on hyvä hieroo ja sit kandee heittäytyä täysin naurettavaksi, niin muilla on hauskaaa ja taas maailma paranee.
nojooo....kyllä poliiitikoilla on näköaloja, mutta niillä ei oo valtaA.
suomi niminen valtio on mut silläkään ei oo valtaa, vaan se on meitillä -tätä kaikki ei ymmärrä ja ärsyttäää ku ihmiset sdekoiulee ja on kateellisia toisilkleen ku toinen voi toistaan paskemmin -yleensä:)

Ei maailman parantaminen ooo niin vaikeeta, mut itsekkyys, ahneus, turha kortokkeelle nosto ja plaaplaa -niitten aika on ohi. tottakai itsestään pitää olla ylpee muuten noilla jorinoilla oo mitään painoarvoo.....tarvii tunnustaa et edelleen kaikesta huolimatta ja juuri siksi bändin kaa on mukava touhuta vaihteex kun se on julmetun vaikeeta(taloudellisesti) ja m verrattuna silloin ku kukaan ei ollut tapppaut ekaakaan kertaa rockrollii tai muuta paskaa..on helvetin vaikee poistaa mitään aiemmin tehtyä ellei omaaa siihen erityiskykyjä -virhet pitää tunnustaa ja kääntää voimaks heikkoudet et saa herkyyttä..siis nuanssii mhommaaan ja ohan mul tuolta yläkerrasta tullut yksi oktaavbi lisää. kiitos GOD tai lumiukko tai me -ihan sama.