Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen

= pispalassa =  8

Karvan kaa treenattiin bassooo, lauluja, nokkahuiluu, huliharppuu, koskettimia sun muita ja päädyttiin runollisempaan (kelaan et eka runokeikkoja tms) joka vois olla seuraava keikkammme. kaikki kyselee, et koska voi nähdä keikalla.
Täytyy työllistää meitin ryhmää tai organisaatiota ja alkaa heittää jotain uudempaaa ja toivottavsti täydellsempää -laatu ratkaiseen silti ja se uusiutumis nopeus ja vastaanottto tietty -oon pari kertaa pettänyt yleisön ja ei se tuu dsiiihen jääämään. mua ei pätkääkään kiinnosta sesittää jotain runkkurokkia täysin narkkarinsekaisena -ihmisillä on sellainen mielikuva musta. oon muutanut itseeeni hymyilevämmäksi saadakseni myytyä paremmin.

Mul tää uus vimma rockkiin" -en tykkää kategoriosita...ihminen itse rakentaa oman linnansa ja mielensä vankilan jonka puoitteissa sinnittelee, uskon. Todellinen taide omaa monia käyttötarkoitksia -vähimmäismäärä asialla tai esineellä on mulla ollut 3. se on semmonen pyhääkulminaisuutta symboloiva juttu joka uskottaa enempiinkin.

mua kiinnosta kirjoittaa runoja tai muutakaan kirja -vielä........sillä voi olla ety se on jo kirjoitettukkin.....kun kaikkia palasia tarkastelee ja saa siitä valmiin. mut yhtä hyvin se joku uuusi juttu voi olla yks vitun ogo jolla saat rahaa eikä se ookkaaan se musiikkki tai esitys, vaan brändi tai joku muu jota satuttaan juuri nyt arvottamaaan enmään kuin muuta,
sikasi ajoitus shoubisnexessä on tärkeetä. joten it´s coming soon.

"sanotuks en saa kun alkaa haluttaa kaikkee turhaa teen. En tiedä minnne meen..."
jotenkin näin sen sisäisen palon ja turhautumisen vois purkaa. somalainen inhorealismi teatteri ja kaiken rumentaminen barbeisa liikaaa liiikaaa nauttivaa parjaavaa elämäntapaa ei esmes vitolainen tai venäläinen tajuuu ja sekin pitäää ottaa huomioon ja se, et kaikki voi silti romahtaa jos usko pettää ja/tai valehtelee itselleeen ja tekee asioita vääristä syistä.

eli pikkuhiljaa alammme. ainawalmiina ollaaan oltu jo aikoja...jup, karvakin allekirjoittaa tämän.

Nyt meitin orkesterin nuorin kitaristilupaus pitää saada huomiseen sessiioon ja katsoo onx siinä vääntöö. kaikkihan matkia osaa.

emmä muistaaxeni sekasin täs oo, mut valota ja satunnainen riehakkuuteniteki musta.

uus naiseni soitti ja haluis shoppaileen huomenna.
mä tietty viern sen bilteemaan....eivais emmä aina kusipää osaa ees olla.

ruoste ja kuparinvärisyyden lisäx. mun uusin viasio on myös punakeltainen. mulla on joitakin tuolla ulkona jo maalttu rekvisiittana ja rakennelmissa.

nonni. hommmiiin taaas ja yhden pienet nokat...vittu ränniin si et ajatksemme kirkastuvat yhtenevät. siistiä kun palset loksahtaa paikoilleen ja vaihteex kaikki toimiikin.karan veroista ukkooo on mahdotonta köytää -hyvä niin.

mul on sähköposti tukossa vieläkin. tarvii taas vaihtaa kone. nää hajoo puolessa vuodessa pro-käytössä:)



= sienisateita =  2

oon tällä viiikolla juonut mäyräkoiran joka pävi ja nyt alkaa
oleen mitttari täynnnä rahvaan huumetta. ajattelin vaihtaa heinää aadeehoodee-lääkkeisiiiin elllei
löydy pinkkiä pulveria tai sitten teen jotain aivan muuta.
aamukävely koiran kaa vei hedarin ja kahvi maistuu
taas jo hyvältä kun siihen laittaa vituxeen kaaakaota ja lehmänmaitoo.

joo, tää
ä dokailu ei oo mun jutttu...kyl bisse maistu paremmlta sillon ku veti ne ekat.....ei kaikkeeen kande totuttautua. ei silti maistu ees ruoho. täytyy manata joku hörhö soittaan ni ei tarvi itse soittaa ja markkinat on mul, yep.


= HEEBO TIPAHTELEE JO =  4

heebo tuli maatöihin tohon pihan viereiselle pellolle.
nyt on jo pää jääässsä ja satooo korjattu tän päivän edestä. maanviljely on siistiimut kitara käteen ja ooot:::WAUUUUU!!!!http://www.youtube.com/watch?v=O59CD81UAzw&feature=related

heeebo sanoo, et täää sauhut maistuu viiinimarjalta....aaahh kyl tää onj ollut liian kauan koivusen leivänpaahdinkiukaaan päällä lämpiämässä ja kuivamnasssa....mut muuten ihan yes. ja maistuu mustaviinimarjalta -en viitsi solvata enempiä omaa satoa. se on hyvä olla oma-varainen ja tehdä myös hyviä tekoja. köyhillä ei oo varaa periaatteisiinsa ja siitä' en heitä moiti -ei ooo varaaa.sika saa olla, mutttei sikarika tai sikarikas saa ollla muttei rikas sika, joo näin.

alkaa oleen kasin puskaa -se on ihan hyvä arvio. tunnen tiettyä ylpeyttä....sellaista kuin omaaa poikaansa tai tyttöään kohtaan vain voi tuntea.


= uneton shamaaani =  13

ei tuu milläään uni kun päässsä asiat liitelevät. luovutin yrittämästä
nukkua väkisin ja valvon -ja huomenn on aamu kybältä ku pitää olla taas hammaslääkärissä.

keitin sieniteetä jota liptän.on hyvänmakuista kun nännin näköiset silokit ovat maustamassa kuumaa juomaa. suomalaiskansalllistA shamaaani-kulttuuuria on hyvä harrastaaa juuri tähänaikaan kun sienet ovat metsässsä odottomasssa poimijaansa.keräilytalous on joskus aika kivaa
ja yhdyn luontoon pikku hiljaa nousee ja visuioita pukkkaa
-toivottavasti ei tullut vahingossa myrkyllisempiä seitikkejä mukaaan ¤-niistä voi delata tai maksa sanoo poks:)


= uusin profiili =  3

Lisää minusta
Ennen kuuluin vain alamaailmaan josta kohosin aina LUOMAAN UUTTA PAREMPAA MAAILMAA -MINÄ HOUKKA RAKASTAN VALEHDELLA TIETOISENA JA PUHUTTAAA TYHMIÄ JA ILKEITÄ. Ohjaaminen on kivaaa ja näytteliminen jättää roolit päälle liian pitkäks aikaa -nollata päänsä ja unohtaa-ITSENSÄ NOLAAAMINEN ON HELPOMPAA KUIN PÄÄN NOLLAUS ILMAN VÄKIVALTAA.....90-luku meni unohduksessa ja sekavuudessa-olin etupääässä sekasin jossain keikalla tai studiossa.Kunnes Pankki sanoi, et mä oon niillle 7 miljoonaa ja rapiat velkaa -etu päässä valuuttalainoista. nYKYÄÄN OON NATSIMAINEN JUUTALAINEN JOKA PITÄÄ OMAA PANKKIA ja käyttää douppeja mausteenomaisesti eikä tykkää enää alkoholista. Muuri puhuu jotain et puun takaa voi tulla joku joka ei ookkaaan pään mielikuvissa.mä rakastan rakastaa ja olla rakastunut.Ja sen takia oon maaninen flirttailija ja naistennaurattaja.
yksi kerrallaan mä naiseni otan...jokunen ryhmäzydeemi, mut liia vähä (niin ne antavat ymmärtää, et mä otan, vaikkka nehän suunnittelin jo mahdollisen eronkin, joten koitan toimia ripeesti....asianjaja sanoo et seolis tyhmäää ja saisin vähemmän muijjjamn rahoja joita havittelen et saan hyvän karman , valtaa, ,monia metodeja ja mielikuvituksilla varustettuja ihmisiä tekemään ZOMQ-konsernimme maailman johtavimmaksi brändiksi ...neuvotelllaa ferrarin kans ja ne lähetti mulle semmoset punavalkoiset f1-kuljettajan ajokengät ja ne on punavalkoiset. Niil mpääsee tosi lujaa ja hyvä laatu, kai ne mua voius sponssata jos homma skulaa putkeen. mul ei oo muuten ollut ku ux BI suhde ja liian vähän ryhmäseksiä tyttöstä on turha vaiva ohjeistaa etukäteeen. kyl sen luukis kimppaaankin lämpiävän -ei se uskalla olla kokeilematta ,koska se tietää , et ilman tätä juttuu sillä ei oo mitään saumaa. emmä ilkee oo. mä nyt tänään ajatten näin, koksa mun todellinen rakkaus on virosta Stelena Saksing...nimikin on jo astetta parempi ja toimivampi kuin aiemmmalla. Nimi ON VITTU TÄRKEE. ei oo niin pientä asiaa jonka jättäisin sivuuttamatta; NÄIN LÖYDÄN SOPIMUKSIEN VIILAAJAT ja Pystyn jatkamaan heidän peliäään -aluksi

Tänään pakotin myymään itseeni ku taskurahat
oli ja on vähissä -meni kaikki bensaan ja siihen toiseen bensaan joka suhisee shumina ja on pakko sanoo jotain ja lujaa...tai sit lausua tai laulaa. ...tai rimputtaa jotain luuttua.

neljään keskikokoiseen kapakkiin myin runonlausunta-keikkoja...yhde ssä ne ei tuntenu mua ja mun piti valistaa muutamalla runolla.

"Tartun hetkeen...koukkuun jään"
ALASTON MINÄNI HUUTA MITÄ MÄ TEEN"!
"Mä tunnen kaiken; kaikki tiivistyy
-jähmettyy ´paikoilleen"

(artisti on suu auki eikä saa sanotux 2-5min, sit alkaa biisi)

tic, tic tic, tic

"Pakkoliike oon sanaton jono oikeassa olo mua pakottaa"
"Taivaassa oon , mutten liikaa menneisyys ja jonottaa"
"Bensaa janoo kiljuva kurkku masokistin nauru mun yliajaa.
Taivaaassa oon, mutten liikaa -taivaan mannaaa putoo niskaa..."

ton verta ja 50 ja kiitos no siitä ei tartte maksaa veroja ja bändille ku oon ihan ominnokin taas, mut voi tietty olla, et mul on valoo ja sähköö mukana, et sinne ´stagelle voi tulla jotain frendejä' soitteleen päätteeks mun kaa. Mä en likoja suunnittele etukäteen vaan tilanteen mukaan. Jokkut muusikot jokka ei tajuu improvisoida, seisoa tyhjä'n päällä' ja ottaa sitä riskiä et nöyryyttäis itsensä...ne...niitten kaa en soittele.

tarvis kans lausua mutsin 60-wuotis taIde näyttelyssä jotain huomenna, mut siitä' en rahaa pyydä ...pääasia, et pääsen äkkiä pois etten pilaa mutsin ekoa. SILLÄ ON SE MYÖS TOSI ISO.
mä rakastan mun mutsiani
-ihan sen mandoliininkin takia jo.

vois ottaa kävelykepin ja steppikengät johonkin keikalle..mmmjoo.
Stelena on oikeesti mulla ollut jo 4 vuotta kaikenlaista sotaa ja asemasotaa, intohimoo, paljastuksia ja
hän tietää, että ,mä en esitä mitään ja viihdymme hyvin, keskenämme, mut meidän suhde on seksuaalinen, koska, en oo juuri kotona eikä hänkään. Ja se tekee oloni varmaksi, että otan hänet vielä. Luuleko hän että luovutin jossai vaiheessa vaikka muitakin oli kumallakin? MNaiset! Mä voisin todella saada hänestä neitsyestä ja pilkunviilaajasta riittävän ison ekon ja uran siivittämänä naisen joka ei oo joka kulman britney halvoisssa feikki löaseissa. steel on tummalettinen muuten. Oon jutellut sen broidin kans ...se asuu virossa stelenan asuessa oulussa. ASiat loksahtavat paikoilleen koska mä täräytän kaikki asiat peloista ja heikkouksistani hänelle, ja panen häntä aluksi kiduttavan hitaasti....mä innostun...onx tää perhezydeemi ettei taas vaikeuksia ku nostin liian isonkissan pöydälle tai ehkä nostinkin kolme kissaa pöydälle ja hävyttömyyteni ylitti heidän laatimansa hyvänmaunrajat. MINÄ teen niitä makuja ja paremin kuoin tuo -kuuluu toinekuvaan.

Mä haluun vähintään 3 lasta mut ei niillä kiire, mut aloitetaaan tekeen ennnen syyskiertuetta jolloin en oo maisemissa vaan ihan toisenssa kelkassa -näin se voisi mennä , mutta voin tehdä tämän silleen kivasti ja olla kerrankin joku muu kuin kusipää ja nuolla teitinkaikkien peput

Tosiasia on, et kaikki voi kääntyä vielä päälaellleen jossain vaiheessa ha se on tietty hyvä homma. rakkaus ei kuole

mä syön pikkutytöt,joten naisen on oltava muutakin kuin vahva. Hänellä on ltava oma latu tai hän ei oo koskaan mun kartalla ja meidän rakkaus olsi ollut ja nyyh . yritystä minköätakia? naisen pitää tuoksua oikeelta et hormonitoimnta ja muu saa toiminaaan usein oikein mutta "siviilielämä ei toimi" -nainen on alkanut kotrihuoraksi -näin on joskus käynyt.

Silmiesi väri
Ruskea
Hiustesi väri
Musta
Paino (kiloa)
69
Elän
Jokapuolella
Kotisivusi
NIIT ON AIKA PALJON JA NE VAIHTUU
Lemmikit
seefferi MUSKA
Lempitelevisiosarjat
sarjat on paskoja
Lempielokuvat
formulat ja lätkä sekä simsoni...leffa...mmmm eltirumpu on aika hyvä ja kellopeli appelsiini.suomalaiset vanhat esmes palmu-sarja o klassikko ku waltari on waltari
Näyttelijä/näyttelijätär
näytelijät on tyhmiä..Turkka on yyvä ohjaaja ja asuu amazoniassa
Minkälaisista elokuvista pidät?
Piirretyt
3D-animaatiot
Musiikkityyli
Ranskalainen musiikki
70-luku
Rock
Trance
Gospeli
Jump
Punk
Paras dj, laulaja(t) tai bändi(t)
jörn donner jos se osaisi laulaa -en tiedä, mut ukko on saanut ainakin oskarin 70-luvulla.Edith Piaf veti viimeseen asti ja kuolikin lavalla -sil oli työmoraali kohdallaan
Lempitapahtuma, -festari tai -bileet
festarit on kusetusta pentujen kustanuksella ja niis mitää ei näe tai kuule mitä ei olis aiemmin paremmin kuullu ja nähnyt paits jalkaasi tallovat mulkut ´..plaaaplaa
Lempikirjat ja -kirjailijat
tän kerron sit jakkka julkaisen runokokoelman ja mu n gurua ei saa nimitellä
Lempilehti
Muu
Vaatetustyyli
Klassinen
Korkealaatuinen
Katu
Muu
Lempivaatemerkki
UNIIKIT RELEET
Mitä sinulla on nyt päällä?
tää on jotain valkoista kiilträvää ja omaa viskositweettia (housut siis) Täällä on kuuma joten muuten mul ei oo ku pilgrimin tusina sormus mjonka voi saada kaupastakin, mut ei samanlaista.
Parhaimmat juhlapäivät
just ennen keikkkaa
Menomestani
se on mun pääässä
Juotko paljon alkoholia?
käytän kaikkee laitonta -koska niin on jännempää
Poltatko tupakkaa?
Rakastan sitä!
Lempipelit
pippeli ja naiset, uiminen sekä crack`n roll. Back gamonia ja Sököö alle 1000ekua ei ei saa kunnon peliä aikaan.
Lempipelityyppisi
Simulaatio
Pelikone
Muu
Lempiautomerkki
Muu
Oma automerkki
keltainen ja ruosteinen Ferrari
Kuinka monennella yrityskerralla sait ajokortin?
ekallla abc .käytän kuskia yleensä
Autoissa kiinnostaa..
Vanhanaikaiset
Nopeat autot
Autoäänentoisto
Formula 1
Lempikaupunkisi ulkomailla
Pariisi
Madrid
Lontoo
Praha
Rooma
Malaga
Tukholma
Oslo
Amsterdam
São Paulo
Paras matkustuskokemuksesi
ajassa matkaamiskokemukset esmes -meditaation ja muitten syysteemien kautta
Huonoin matkustuskokemuksesi
nää hikisissä käsissä olevat postimerkit ei toimi vaikka söis kaikki
Onko sinulla ystäviä, jotka elävät ulkomailla?
muusikoita etupäässä ja jokunen nainen
Paras koskaan sinulle tapahtunut asia
se on edessäpäin. JOO, TARAUMOJA TOSIN VASTA TAJUAA ARVOSTAA JÄLKEENPÄIN
Mikä on tähänastisen elämäsi epämiellyttävin kokemus?
ÉN VALITA USEIN
Mikä on mielestäsi romanttista?
TYHMÄ KYSSÄRI
Mitä vihaat?
sitä kun osoitellaan aseella tai sormella mua -se on moukkamaista ja tyhmää.
Häiritsevin sinulle esitetty kysymys
tuukko paneen?
Siistein tänä vuonna tapaamasi henkilö
en arvota KETÄÄN
Mitä teet, kun olet tylsistynyt?
oon krapulassa
Mihin aikaan menet nukkumaan?
haudassa nukutaan

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

= jeesus =  2

äkillinen pääätös lopettaaa pehmeee huume-elämä on aiheuttanut mulle ongelmia pysyä kasassa...suihkustakin tuli vaa kylmää vettä ja.
joku soittaa ja sanoo et olis piriii -ei jaksa mennnä hakemaaan sitä liisteriä on niin paskana ja laiskana. antaa mennä vaan omalla painollaaan -onhan tää terveellisempää ku on tylsempää, joo.

ei aina noi olla hauskaaa ja onnellinen...ei milläään.,....joskus onnex on kaikkik päin pvittua eiku persettä ja homma ei ookkkaaan niin helposti kontrollissa tai ei ei oo sitä ollenkaan. otetaan mitä saadaan ja tyydytäään -jumalatonta skeidaa jonka takia vedänkin mielelläni joskus kamaa.....se uni on totta ja todellisuus. tää on valhetta silkkkaaa vaaan.
Tänäään on kuukauden tylsin päivä ja formullat ja pööösykkkäään ei hetkauta -olenko psykoosisssa...vai nautinko muuten vaan tästä...minkä vois helpottaaa, mutta jota en valehtele lopettavani...sitähän mä oon toivonut joskus -olen narkomaaani jumalan armosta.


= rakastuminen =  1

TELKKURISSA JOKU SELITTÄÄ JOSTAIN RAKKAUSKIRJASTA JA IHMETTELEE VOIKO TOTAALISESTI ILMAN JÄRKEÄ RAKASTUA. VOI! jOKKUT SÄÄLITTÄVÄT IHMISET EI LÖYDÄ KOSKAAN ONNEENSA NAISISTA, KOSKA OVAT LIIAN SKEPTISIÄ JA KYYNISIÄ JA ÄLYLLISTÄVÄT LIIKAA.

OHJELMASSA JOKU UKKO IHMETTELI MITEN VOI PÄÄTÄPAHKAA SYÖKSYÄ TUNTEMATTOMAAN. HAJU-AISTI RIITTÄÄ PERKELE et pääsee jäljille ja muuttu elukaks, joka ei mieti moraalisia pulmia liikoja-JOS ON MIES. HAJU SEKOTTAA PÄÄN JA KIIMA ISKEE -SILLOIN NAISET NÄYTTÄÄ MAAILMAN UMPEIMMILTA (vaikkei välttämättä oliskaan)JA VAIN MINULLE KOKONAAN. IHMETELLÄÄN ET SYÖKSYY JONNEKKIN MISTÄ EI OO VARMUUTTA JA PLAAPLAAPLAA, SANOI tellkurin hinttiukko tai joku metro. SE UKKO -SE PELKÄÄ RAKASTUA TAI PELKÄÄ MUT EI EES TIEDÄ MITÄ KAIKKEA SE OIKEASTAAN PELKÄÄKÄÄN. .Eihän mikään oo varmaa kuin muutos ja sitä juuri rakkaus on jos mikä.

jOS ON ONNETON , NIN KANNATTA ESMES RAKASTUA.
TAI ELÄÄ RAKKAUDEN VALHEESSA.

RAKKAUDEN TUNNISTAMINENKIN ON MONILLA IHAN KATEISSA Niin kuin MUUT AISTIT JOTA ON VITUSTI ENEMPI KUIN SEITSEMÄN. OLI PAKKO SULKEE TELKKU KUN SIELLÄ IHMISET PUHUU IHAN HÖPÖJÄ -TAAS JA VIELÄ NIIN SELKEESTÄ ASIASTA KUIN RAKKAUS.mÄ EN TAJUU MITEN VOI OLLA RAKASTUMATTA EDES KERTAAKAAN SILLEEN ET KOLISEE.
IHMISET YLEENSÄKKIN EPÄRÖIVÄT LIIKOJA EIVÄTKÄ LUOTA VAISTOIHINSA JA NÄIN YLEENSÄ MUIJJAT PÄÄSEEKIN NISKAN PÄÄLLE VIEMÄÄ UKKOJA KUIN METRIN MITTAA.
ANTAVAT YMMÄRTÄÄ ETTÄ UKKO ON ONNISTUNUT ITSE POKAAMAAN NAISENSA JA NÄIN PELIN EKA ERÄ ON NAINEN 1-0 MIES JÄÄ NOLILLE.

TIETTY JOKKUT TYKKÄÄ OLLA TOSSUN ALLA, JOKKUT HIEMAN JA JOKKUT KELAA ET KYL TUO MUIJA VIELÄ OPPII KUNHAN ISÄ TAAS NÄYTTÄÄ.

MUL ON OLLU BLONDEJA AIKA PALJON ENEMPI KUIN MUITA TÄNÄ KESÄNÄ,
MUT NIISTÄ MIKÄÄN EI OOO TUOKSUNUT TAI HAISSUT JUURI OIKEELTA

RAKASTUNUT IHMINEN ON AINA OMALLA TAVALLAAN ROMANTTINEN VAIKKEI OLISKAAN ENNEN OLLUT.

ADELAINE ON HAISTAMATTA OLLUT JO PITKÄÄN
JA SE ON POMMITTANUT NIIN LUUREJA SEKÄ POSTIA, ET MUL MEINAA MENNÄ HERMOT SEN KANS TAI SIT SE VOI OLLAKKIN SE OIKEE -matkat on tietty pieni rasite KU SE ASUU laSSA JA MÄ EN OO MIKÄÄN JENKKIFRIIKKI, mut ei välttämättä ASIA OO NIN...JUURI NAINEN SEKOITTAA KORTTIPAKKAA -SE KANDEE TAJUTA
avoin mieli toimiii liukkaamin, sanotaan.kAIKKEE PITÄÄ KOKEILLA VÄHINTÄÄN KERRAN -SE ON HYVÄ NYRKKISÄÄNTÖ. Pitää osata elää hetkessä eikä pelätä mitään -pelkää sitten haudassa, sanoi ZOMBIE


= kaukomailla =  21

Olen edelleen morfiini unessa ja poltan sauhuja . Tulin juuri áamu-uinnilta ja punttisalilta erään misun kanssa. SE on jotain 24 .Oon tasan varma, et juuri tommoinen pikku blondi ja härkä-nainen joka arvostaa perhearvoja ja ON muutenkin vanhanaikainen (niin mäkin)tulee ihan tasan varmaan pian rasskaaksi AIKA PIAN ja saa ekan lapsensa -sitä ei koskaan tiedä kuka siinäkin ruletissa on isä ja mahdollisuus todelliseen pää voittoon tai painajaiseen -riippuen asenteesta.

Tää on aika paska tää hotellin kone ja Käsken niitten tuoda tänne paremman.¨Pitäs heittää "runokeikka" (PERFORMANCE ESITYS JOKA ON ESIINTYJÄLLEKIN VIELÄ ARVOITUS) täällä suomessa jumalan selän
takana, ja silti saa olla kuin Jumala ja julistaa sanaa -mä oon kohtalaisen hyvä saarnamies ja osaan värittää visiotani helvetin kauhuista kerettiläisille ja muille uskossaan epävarmoille.

tää on oikeestaan mun käsitys yhdyskuntaPalvelusta jota suoritan saaden naurettavan vähän rahaa kuin muista keikoista yleensä -pelkkä päiväraha ja kustannukset -joita kyllä ihan tasan varmaan aiheutamme roimasti. Pistän perkele koko hotellin liekkeihin, niin kuumana käyn:)


=kaukomailla =  1

Olen edelleen morfiini unessa ja poltan sauhuja . Tulin juuri áamu-uinnilta ja punttisalilta erään misun kanssa. SE on jotain 24 .Oon tasan varma, et juuri tommoinen pikku blondi ja härkä-nainen joka arvostaa perhearvoja ja ON muutenkin vanhanaikainen (niin mäkin)tulee ihan tasan varmaan pian rasskaaksi AIKA PIAN ja saa ekan lapsensa -sitä ei koskaan tiedä kuka siinäkin ruletissa on isä ja mahdollisuus todelliseen pää- voittoon tai painajaiseen -riippuen asenteesta.

Tää on aika paska tää hotellin kone ja Käsken niitten tuoda tänne paremman.¨Pitäs heittää "runokeikka" (PERFORMANCE ESITYS JOKA ON ESIINTYJÄLLEKIN VIELÄ ARVOITUS) täällä suomessa jumalan selän
takana, ja silti saa olla kuin Jumala ja julistaa sanaa -mä oon kohtalaisen hyvä saarnamies ja osaan värittää visiotani helvetin kauhuista kerettiläisille ja muille uskossaan epävarmoille.

tää on oikeestaan mun käsitys yhdyskuntaPalvelusta jota suoritan saaden naurettavan vähän rahaa kuin muista keikoista yleensä -pelkkä päiväraha ja kustannukset -joita kyllä ihan tasan varmaan aiheutamme roimasti. Pistän perkele koko hotellin liekkeihin, niin kuumana käyn:)

Edellinen