Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.
Edellinen

= kannabiksen hyötykäyttö =  1

tää tuli postissa

tähän vois tyhmän omahyväisesti lisätä et mitäs minä sanoin ja oon kelannut sun muuta shittiä. pelko tuntetomatonta kohtaaan on joskus vaan tyhmäää ja ymmärrettävää ja jotain asioita pitäää toistaa. Itse oon viljellyt 10 vuotta kannabista pelolla ilman lisäaineita (sis luomuna) asun rivitalon päädysssä ja rivarin takapihalla on käyttämätöntä maata. tääl on ihmiset sen verran vanhoja , tai muuten kiireisiä ettei ne oo huomannut, et paikka on "hieman" rempallaaan ja oon sen vuoksi saanut kaiken ilmatteex. kyl ne tietää mutteivat puutu asiaaan. ne kai kelaa, et kun ukko on pellolla aaamusta iltaaan milloin kitkemäsä tai lapioimassa maataaan huolella ja rakkaudella eikä näytä yhtään vaaralliselta, vaaan harmittomalta ja syventyneeltä työhönsä (jonka koen mielekkääksi)voi lapioida tuntikausia isompaaa lampea kerämään tai lampia kerämään liian vedet, sillä paikka on alava, muuten juuri ilman suunniltaan otollinen mesta viljellä hamppua.. tästä tästä naapurien harkinnasta ja ymmärryksesä olematta vetää liian äkkinäisiä johtopäätksiä.

itse syön juuri nyt kaurapuurooo jossa on neljännes teelusikALLINEN KUIVAA HAMPPUA. jA poltettunakaan sillä on vaikee saada vieroitusoireita taikka edes tupakkayskää joten tarjoan sitä aina eräälle kirjailijysträvälleni jolla on keuhkoahtauma ja hän on tupakasta riippuvainen -oon huomannut et se yskä on pikku hiljaa loppumassa eikä se sitä testamenttiaan kirjoitakkaan vielävaan uuden kirjan. Onhan niitä muitakin jolle tätä annan -rahaa siitä en tarvi -eikä se tuoi mitään hyvää tullessaan. vaihtokauppaaan voin suostua, mut tässä hommassa ei saa olla ahne. toki ymmärrän sisäkasvattajien ongelmat jo energiankulutuksessa jne joten he joutuvat rahaa siitä hieman pyytämään, mut AIKA HARVOIN.

KANNABIKSENHYÖTYJÄ ON PALJON TÄHÄN NYT SELITYETTÄVÄKSI.

eteläamerikan ongelmat esim. joista oon jotain täälläkin maininnnut vois hoitua tällä jos on tahtoa -ei itse kwerkee joka paikkaan ja on mukava , ettei oo todellakaAN YKSIN, VAAN NÄITÄ TULEEE NÄITÄ VASTAAVAN KALTAISIA "HAVAINTOJA"
LISÄÄ JA LISÄÄ -SE TOIMII KETJUREAKTIONA.

, mut pelto on silleen takapihalla, ettei se voi olla näkymättä, mut mulla on mukavat naapurit jokka ymmärtää

Timo Haaran oikeudenkäyntiin 4.3.2010!‏
Lähettäjä: Causes (apps+mb2arbyn@facebookappmail.com)
Lähetetty: 25. tammikuuta 2010 23:29:34
Vast.ott.: Jouni Korpi (aaronarera@msn.com)

FORMAL Finnish Organisation for the Reform of Marijuana Laws Bulletin
Posted by Antti Tapani Mikkonen
Support your cause!
Be counted: I Read This

Nimiä kommentteihin.

----->

Hamppuministeri Timo Haaran oikeudenkäynnin päivämäärä on nyt tiedossa:

4.3. 2010 klo 10:00.

Paikka: Itä-Suomen hovioikeus, Minna Canthin katu 64 A Kuopio, Istuntosali 2 asianro R 09 / 525

Itä-suomen hovioikeus p. 010 364 141 500.

Haara on ilmoittanut että toivoo asiasta mahdollisimman julkista omien sanojensa mukaan Suomen toimimattoman kannabislainsäädännön vuoksi. Haara ajaa laillista kannabiksen kasvatusta ja hyötykäyttöä muunkin kuin pelkän kuidun tai öljyn osalta ja väittää hampusta voitavan luoda Suomelle Nokian kaltainen menestystuote.

Oikeudenkäynti on julkinen joten kaikki kiinnostuneet paikan päälle, paikalla on kuulemma mahdollisuus kertoa omaa kantaansa kannabisasioihin tiedotusvälineille ja dokumenttiryhmille. Parhaat kommentit julkaistaan youtubessa ja televisiossa!

Support your cause! Be counted:
I Read This

kannabishan on tulossa "heti " 10-vuoden päästä muutenkin lailiseksi, mut se voi olla liian myöhään monessakin suhteessa jos haluaa selviytyä tässä mailmassa.

http://apps.facebook.com/causes/posts/377414?m=6097fed3&user_vi...

OLen ylpeä harmaa harmaaassa massassa ja harmaassataloudessa joka voi ollakkin et se/me pitää suomen pystyssä ja voi jopa aiheutaa nostetta,.Mut pitää muistaa maailmantalouden romahtamisen mahdollisuus joka on jo nyt. oikeen nitisee liitoksistaan ja sen voin kuullla.
Tähän ja moneen muun asiaan turhautuu ku ei ymmärretä , et mikkä asiat priorisoida kärkeen, mut onnex on samoin ajattelevia. kiitos siitä asian osaisille. aaamulehden jokkut blogistit kirjoittivat mun yllyttävän tai kiihottavan kansaaa laittomuuksiin ja ylpeilevän sillä. entä sitten. kyl näin varmaan muukkin tekee jokkut enempi julkisesti ku tai et -pääasia, et viesti menee perille. KYl mä ymmärrän senkin , et tämäkin teko aiheuttaa vihamielisyyttä ja vaatii kansalaisrohkeutta. pelkurit tai piittammattomat EVVkoot ovat halveksittavia täsäkin asiassa.
luin jo tekosyitä olla osalistumatta taphtumaan. onhan mulkin kaikkeee, mut jokut on vaan tehtävä ja unohdettAVA ITSENSÄ. iTSEKKYYS ON PERSEESTÄ.


= naisen tuoksu ratkaisee =  2

Oon alkanut nukkumaan normisti ku päätin ja oon ihmeissäni kuinka aika rientää ja pelkäsin turhaan , et nukkuminen veis mun maaanisuutta pois joka on mun yx hyviä ominaisuuksia kunhan ei mopo liikoja karkaile.

yx kaveri tuli "imuroimaan mua ja yllätin sen olematta joku jukeboxi katselemalla tylsistyneenä telkkaria (joku vuosi sitten siis) ja juoden kaljaaa.

hänen poistuttuaan ja kiitäen ei mistään...juuri näillä sanoilla tajusin, et jätkä osaa pelatra myös, joten empä aliarvioi toista kertaa.heti aloin säätään taas omiani, mut ihmiset sortuu olettamaan ja pitämään kaikea itsestäänselvyytenä ja ihmettelevät sitten muutosta. tämä kaverini on silti tullut entistä läheisemmäksi ja tekee uskomttoman paljon asioita ja on joittenkin mielestä liiankin kiltti -se on suhteeellista se. mä rakastan tätä ihmistä ja hän jopa potkii minua tai inspiroi minua jatkamaan kirjoittamista ja on todellinen harmaa ääni ja lojaali.. hänen annan pistää sanoja suuhuni koska ne on ween oikein.

hän osaa hymyillä vaikka vituttais kuinka ja omaa kestävämmät hermot kuin allekirjoittaneella ja on jo siksi tärkeä.

en kehu enmpää etten kerro asioita joita sanotaan vasikoinniksi meitin piireissä

häntä kiitän ja monia muitakin, mut häntä eniten , koska hän ymmärsi harmaitten tehtävää parhaiten kun leikittelimme vielä ajatuksilla jokka alkavat jo näkymmään selvemmin jokapuolella, mutta itsetyytyväisyys ja muu turha pilaisi kaiken -parhaat jutut ´syntyvät jäätävässä ankeudessa näemmä" ja kansalistottelemattomuus joissakin asioissa on loppupeleisä oikein -pitää vaan olla varma asiastaan

voi olla mahdollista et oon myös yliarvioinut joitakin ihmisiä, mut se tulee onnex eteen.
pakkko lähtee hiihtään. onhan mul nää vaaleensiniset verkkarit ja kaikki, mut koitan olla huomaamaton ja mennä niillä suksilla siksikin nopeasti luistelutyylillä. maanataina kyl etsin ilmaiset luistimet. on köyhää ja tyhmää maksaa tavaroista mitään. Rikkaita ihmisiä seuratessani oon huomannut, et he ajattelevat noin, mä taaas koitan olla ilman rahaaa , avaimia ja muutenkin leikkiä kuningasta -se joteski vois olla kehittävää.

yks mulle rakas harrastaa tennistä -se merkkaaa mulle paljon....mun vaan tarvii epäillä itteeni tosissaan naisten suhteen, et mä en taas hajota itseni lisäksi mulle silti rakasta -joskus rehllisyys on vaikeeta. naiset on mulle helvetinmoinen koetinkivi ja niiissä joutuu käyttään kaikki oljenkorret ja silti tiedän et naisen tuoksu on keksitty ! siis se ominaishaju -ei mikään dödö tms. hyvä tajuta se nyt. kiitos:D


= kissa =  1

Miksi jengi haluu olla niin pihalla ja uskoa, että se olisi jotenkin selitettävissä -olla pihalla ja itsekkäästi nauttia siitä ilman todellista tajuamista. jos ei kestä/uskalla/osaa lopettaa mitä on aloittanut pyörii ympyrää ja ihmettelee miksi ei etene tai kukaan tule vastaan ja turhautuu - lopulta itseensä. Voihan sitä osoitella muita , mutta huomaa osoittelevensa itseänsä. kylmyys ja kovuus esitettynäkin jää päälle kuin mikä tahansa rooli. Ja on sitä paitsi helpompi esittää negaatioita kuin hymyä ja iloa jolla voi saada kaiken -jos haluaa uskoa niin.

Itkeminen julkisesti tai pyydetäessä esmes on jo vaikeampaaa -ainakin useimmille miehille, mut se onkin postiivista ulos päin suunnattua pahaaa oloa parhailmmillaan -tietty kaiken voi näytellä tai dramatisoida saadakseen esmes haluamasa. -kissat ovat siinäkin mestareita.

T I E D O I T U S
Jengi tapaa käyttää lääkkeitä; sekakäyttöä ja sitä kuinka helposti ne vievät hengen kun "oikea" sekoitus on syöty tai muuten vedetty esim. amfetamiini/kokaiini, lyrikat ja trivatrilit on tappava yhdistelmä johon ensiapuna ei käytetä ambulansseissa kokaiinia tai amfetamiinia vaikka ne voivat pelastaa ihmishenkiä. tiedän liian monta kaveria jokka voivat harrastaa näitä yhdessä juuri parhailllan ja tulin kirjoittamaan tämän kun sain tietää ajattelin, et näin viikoloppuna vois autaaa jotain eikä olla liian myöhässä joissakin tapauksissa. pitää muistaa että näitä sekoituksia on monia ja tämä edellä maintsemani alkaa vaikkuttaa 6 tunnin jälkeen kun hyväolo tulee ja silmät sulkeutuvat .tietty koko juttu voi olla ihan huuhaata jonkun olettaessa että kestää näitä paremmin -luuleminen ei silti auta ja tämäkin tieto ei levity kaikille asianosasillle vaikka sanasaattjia on. On myös sitä epäuskoa. en tiedä mikä on lyrikoitten oikea tieteellinen nimi esmes ja niitä voi olla muitakin vastaavia lääkeitä jne. joten mennään näillä sillä joita haluun varottaa tietävät kyllä nuo, mutta savatko he tiedon ja kuinka npesti, sillä niitä ihmiiä on ja paljon tuutuja ja tuntemattomampia jne.

mua ei rassaa se jos joku pitää mua pellenä tms. mua rassaa se kun he eivät usko, kun ovat jo kerran kokeilleet ja kelaaavat et puhun shittiä,Mut eivät he samoin niitä koskaan vedä, sen tiedän. turhauttaa jo etukäteen:P

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

harmaaitte äänitorvi ja luusereitten kingi
-vastuunkantmisen määrä yms. ovat johtatajuudessa/opetuksessa/ohjaamisessa, neuvonnassa, esiintyessä jne. tärkeitä elementtejä ja se, että on oikeudenmukainen ja kaikille sama, ei käytä rahaa, avaimia, ei esitä mitään kuin itseensä, nöyrä,pistää itsensä likoon ekä pelkää kuolla asiansa vuoksi, seisoo, ei tyydy, ole omahyväinen, kerkaile turhilla jne. sanojensa takana ei pelkää ja jos pelkää voittaa sen pelon, tunnustaaa virheensä kun sellaisen huomaa, ja oon huomannut et mun ei tarvikkaan murehtia yksin vaan ryhmämme on ksvava ja suurinosa tätä lukevia on siinä jotenkin osallisena 78 prosenttia oli viimeksi arvioitu, nyt hieman enepi tietty.
konkurrsin välttääkseen ja esiintylleitten "uusien" asioitten valossa hallitus ja viranomiaset ovat ilokseni/iloksemme saaneet aikaa mielen muutoksen, vaikka se byrokratia kestää 10 -vuotta jälkijunassa, me toiminnaliset harmaat emme ole ostettavissa puolueeksi, vaan haluamme isomman muutoksen jota viilataaan. emme ole pistäneet edes omaa sivua vielä, koska homma etenee muutenkin ja KAIKKI ON SANOTTU -sen selvittäminen ei vaadi kuin vaivaa selata nettiä ja mitä oon kirjoittanut. Joku muukin on voinut kirjoittaa samasta aiheesta, mut se oon todennäköisesti minä. MUTTA SE ASIA EI OLE MINUN VAN MIEDÄN KAIKKIEN.

MISS VALNKUMOUS ON AINOA TEKSTI JONKA HALUAN OMISTAA ITSELLENI JA HÄNELLE SEKÄ HARMAILLE.

oon toivonut tialleni jotain joka olisi.,.....heh niin todella itsekästä ja tyhmää ajatella että olisin korvaamaton, mahdoton olen ja se riitää kunhan muistaa, että on ainawalmis. se ei ole sana, vaan tapani osallistua johonkin tärkeään tai etupäässä hätätilanteeseen.

nukuin neljäpäivääja tajusin, että olin väsynyt ja pois kartalta jollen tekisin niin jätin syyllistämisen niille jokka luulevat enempi ja kiitän heitä.miksi on hyvä kysymys.

Tietty voisn päästää itseni vapaaksi tästä kaikesta taakasta ja muusta kivasta lieveilmiöistä ja alkaa tekemään shoubisnestä ja fyrkkaaa -luovuttaa, mut kuinka voisn elää itseni kanssa tämän jälkeen. Enhän mä ole kuin yksi ukko ja taivaanrannamaalri jolla on unelmia niinkuin meillä muilla -se pistää miettimään mikä asia on tärkeä ja mikä ei. Teoriassa kaikki asiat ovat kadettavissa, mutta rakkaus elämään ja sen mikä on sydämmessä puhuu -en minä. jokin sosiaalinen kolektiivinen tajunta tai olkoon vaikka jumala kaikki ilmentääja saa voimansa HALUSTA TEHDÄ EDES JOTAIN KERRANKIN OIKEIN JA PYYTEEETTÖMÄSTI täynnä halua muttaaa asioita ja energiaa -ei se oon mlta mitenkään pois. tietty joudun luopumaaan kaikesta turhasta ja vaikka naisia esmes on, niin ei ne kauaa pysy mukana jne. mut joku on jossain sen toivon itselleni sen joka on vertaiseni. sitä minä haluan. Olen monimutkaine ihminen, koska tykkään monimutkaistaa yksinkertaisia asioita ja sillekin olemassa on syy josta myöhemmin. Nyt meen hiihtämään.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

mielikuvitus ta mitä nyt onkin korvien väissä on paras ase.

parikukautta päälle 20-wuotias kolli Dimitri
-meinasin laittaa kollini, mut eihän niin voi:)

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

Dimitri tai pihassa näyttäytynyt ILves esim. eivät ole haitanneet puutarhanhoitoaniUlkonahan mä sitä parhaitwen silleen et kukaan ei voi olla huomaamamtta,
Ihmisiä ei saa muutenkaaan aliarvioida, vaan huomioida. Pelko on vaarallista ja usein turhaa ajantuhlausta.

AIDA
AIDA

tää muistuttaa mua mitä on luopuminen asian vuoksi
ja täyyy tunnustaa pysty unoihtamaan häntöä ja miksi mun tarvis ees.
mä oon silti jo itkenyt aika paljon hänen takiaanja jatan kalastusta toivossaaa et kyllä sieltä tulee juuri se jota pelkäänkin.

elämän voi nähdä tragediana, farssina, unena, utopiana, mahdottomuutena ja silti siitä kiitän. en kirjoita tähän mitään kuolemasta, koska se olisi ajattelematonta.

siellä on pakkkasta, joten hiihdosta tulee vissiin aika lyhyt.


= zzzzzombiekin nukkuu sängysssä =  1

musta alkoi saada jo sähköiskuja -luulin eka, että sähköissä on jotain häikkää, mut kuiva ilma ja maanisuus voi olla näemmä hengenvaarallista
sekä tietty vankkumaton usko omaan asiaansa.
Heräsin useita kerotja krappeihin ja taitelin niiten kans yrtttäen venytellä pommpiien samalla kertaaa. ymmärrän mitä kuolemaa silmiinkatsomien merkkaaa nyt paremmin kuin jonkun aseen piipun. mut mikään ei muuta mieltäni ja oon edelleeen jääräpäinen. tosin nukkua munkin tarvii ja ooonkin hyvin nukkunut jo kolmatta päivää yli 12 tuntia ja rapiat vuorokautta kohti ja jatkan kunnes en valehtele enää olevani pirteä , vaan oon sitä.


== ylipainottomuus==  3

heräsin kuudelta iltapäiällä ja huomasin et vieläkin on univelkaa ai enose oikeestaan oli joka en sano -sitä oon hyvä valehteleen itteellee, mut ihan tyhmäää poltttaaa itteensä loppuun, kirjoi tänne , että kaiikki on jo sanottu. Mut mä oikeastaan toistan itseäni, mutten jurikaan nyt.

mul on kokoaika nälkä ja syön kuin hevinen makaronilaatikkoo 3 isio autsellista ja neljännen kohdalla piti antaa puolet kiralle -ruokaa mulle on opetettu olla tuhkaamattra ja se on hyvä opetus se. Mut sitten huomsin et tjäääkaapissa on vielä lohta ja kaikkee ja tein muutaman voikkarin ja sit siiryin jälkiruokaaan suklaapuuroon tietty täs on menossa toinen lautasellinen, mutten mä juuriliko kun syön tai ei ainakaan mhassa näy -ja tajuan koska päätimme nuoruta kurumme ja yhden nimeltämainitsemattoman kanssa -sopimuksessa pitää ola kolme tai sit viisi, et se toimii. Nyt sitä sovittiin että sitä sopimusta tarkenettaisiin , koska onhan se hyvä tietää ettei oo liian kuorikaaan ja kuinka nopeeta nuorenee ja koksa alkaa taas vanheneen ja niin pipäin.

Toivoessa jotain on syytä olla varuillaan että ne totutuessaan tuo kaikee ei välttämtäträ niinkään kivaa mukanaan, ja joskus ihan oman edun nimesä kannattaaa olla epäitsekäs toisessa ja muutenkin.

nyt siel on kyllä liian kylmä hiihtää ja annoin velAKKIN ANTEEX KU NIITÄ EN yksinkertaisesti saa kun toiselta toisella tiedän olevan juuruí sen suman. en o tosin yhteydessä ,mut jotain asioita vaan tietää. joten sanoin jo silloi ku annoinn rahaa, et ei niistä tarvi kelata ja se siitä. Onnex ei ihan yksin tarvi kaikkea tehdä ja on ystäviä. niitä jokka on kun on kun tarvii eikä vaan pullistelmassa tai esitrtämässä sellaistas -vituttaa semmosia katsoakkin, mut onnex nekin osaaa muuttua ja pitää suhteuttaa ikään kaikki. Kukaan ei usko yhteiskuntaan joka ei välitä mistäänn -klastelee ja nuoilee vaan,....niin ja viitsivät haukkua toisiansa, sillä on aina joku joka niistäkin työnsä tekee -nehän unohdetaan. joten kiios heille, yep


=amerikkaan vihrelläkorilla =  1

http://www.usafis.org/_sys/EN/gc_usafis_1fr.as
...

En oo ajAtellut mennä, kun oon niitä AINA TYHMIÄ JENKKEJÄ vastaan ollut ja kritisoinut jne. (emmä enää niitä viitsi ku ei tarvi) ikäni haukkunut, niin en viitti mennä nyt niitä enempää kiusaan, kyl ne eivät pärjää ilman minuakaan ja vitsihän tuo on -ainakin mulle.
Ei kai ne terroristeja sinne nyt halua niitä auttamaan.
Tässä haisee joku ja vitukseen....se pelko. se on pahin haju mikä on ja se haisee kauas.

Vittu, ajoivat chaplininkin vex sieltä -ukko joka on ns. ykleisnero. maaahn on velkaa joka paikaaan ja nyt itketään mukamas.He haluavat vaan meitin rahat ja työn ja leikkivät epätoivoista -isot ihmiset. Kyllähän minä menen itään mielummin gruusiaan, ja ukraina esmes kiinostavt kunsiel on maata mitä viljellä ja se on vielä halpaaa -muttei kauaa.

Titanikki uppos kun se oli menosssa amerikkaan, nyt ei upoo laiva , mut voihan maakin upota. amereikkaliset arvot eivät ole minua varten. Enkä halua filmi- enkä rock-tähdeksi ja ennen kaikkea en halua nähdä niin paljoa köyhyyttä, tyhmyytä , rikollisuustta, epätoivoa, valhetta, ahneutta, epäuskoa jne. kuin on siellä Luvatusa maassa joka toimi maailmanpiliisina kunnes romahduttivat maailanmarkkinat ja tässä ,ollaan. KUPLA PUHKEAA. EN OLE ILOINEN ENKÄ OLE SURULLINENKAAN

VALHEILLA ON LYHYET JÄLJET, SANOTAAN.


= biisitusina =  1

Nyt oon lomalla ja nanna aikaa itseleni.
joten vaihteex Sungvistin tyttösen kysely joka taas vei peilin eteen...mmm

Nää on aikajärjestyksessä paremminkin ku arvo tai arvotus järjestyksessä -en mä näistä ihan kaikista diggaaa enää kuten JuiceLeskisestä ( se on muuten ainoa josta en diggaa enää -syyt henk.koht. ja muuteskin paskaa runoutta josta oon silti omalla tavallani kiitollinen=)) opettelin ne kaks biisiä; einarin polkuryörän ja napoleonin mopoko se oli ahlamannin emäntäkoulussa (tytöt kiinostivat) ekan kerran tein fyrkkaa julkiesti laulamalla 4-luokalla ne välitunnilla ja sain röökiä ja karkkirahaa.
Mul o edleeln huono nimi muisiti ja en seuraa aikaani ku pitää piirtää karttaa.

1.Tapio Rautavaara.

Tuoppini jäljet (mä tunnen
-lauloin biisin luokan edessä( toisella luokalla olin juuri muutanut kaupungista Pirkkallaan ja uusilla oppilaille oli tällainen tapa päästä/joutua esittäyymään ja pelotti niin perkeleesti se esiintymine sillon ku nyt, mut biisin vedin kunnialla loppuun ja oli vähän aikaa ylättynyt ku osasin sen oikein jne.) Suuriksi häpeäkseni ja ykllätykseseni opettajani Niemisen kaarina vainaa otti mua korvasta kiinni ja pesii suuni saippualla ja pisti taas kerran nurkkkaan häpeämään -t'mä oli tuttua jo Tamperen Johanneksen Koulunala-asteelta, nyt tajuan, että en ymmärrä tyhmyyttä -vihaan sitä yli kaiken.

2. Juice Leskinen

Einarin Polkupyörä oli eka biisi jolla tein rahaa ja tupakkaa sekä namuja koulussa laulamalla sitä välitunneilla. teimme myös vaikutuksen AhlmanninEmäntäkoulussa tyttöihin tällä biisillä silloisten ystävieni kanssa (broidi , mä ja yx sepe) muueten en tykkää tästä ukosta

3. Alice Cooper

Million Dollar babe.
Sen originelli mustavalkoinen levyn kansi jo kolahti kun näin sen setäni vintissä mummolassa ja olin tuolloin viidennellä luokalla kai tai 4 paha sanoo) Niin silloin tajusin , että haluun iskelmätähdeki, kun olin hieman sanasokea jne. en tajunnut et rock-tähti nimi on keksitty. Koulussa isojentyttöjen maalamat meikit taas Niemisen Kaarina pesi pois ja nurkkaan häpeemään. Musiikkitunnilla luokan edessä karttakepilä käteen läpsytyksiä 10 kertaa Väinöltä (musiikinopettaja) -kuollut sekin jo , mut on kiitollinen tästäkin traumasta kuten siitä et mun liikuntanumero oli jostain syytä aina heikoin vaika suoritukset olisivat toisn antaneet ymmärtää. siis traumat ovat luonetta kehittäviä, snovay viisat kinalaistkin

4. Hurriganes

.biisillä ei välii vaan kieli, tyyli, röyhkeys, improvisaatio, rikollinen elämä jne. sekä kuinka homma saadaan toimiin ja valot ja kokonisuuss ja roudarien työskentely, ja päällikön käskytys ja miten olla diiva alkoivat valjeta. ja remu sitä u se on kaa semmonen mamman poika eikä ninku ne muut jokka ei oo kai ees neöää hengissä -en ihmettele sitä. ekana näistä kuulin tinen toistaan villimpiä tarinoita ja cisestä mä ekana diggasin -kitos mutsi et vet mut ja broidin suosilla Nokian Kerholaan ja maksoit kalliit liput.

5. Bad Boys oli eka oma bändi jolla jo teimme hajanaisia keikoja ja e sitettin 50-60-luvunmusaa cashhia ja omiamme ja tykkäsimme hommasta ja homma oli uutta ja hohdokasta. soitimme kouluissa ja pikkujoulujuhlissa sun sellasissa . myöhemin ku nimi ja osa bändin jäsenistä hävis mut suoisio nousi ku olimme okeasa paikassa oikeaan aikaan tai nyt vois sanoo just päin vastoin yhtähyvin.Tajusin ,et shou- sisnes onki huijjausta ja alon itsekkin röyhkeäksi -se teki musta vissiin kusipään ja kusialkoi myöhemmin muissa bändeissä olessani nousta päähän vieläkin enempi.

6.Hassisen Kone

"muovisia ruusuja omenapuissa, kalssisialauseita lasten suista" kuului keikkabussin radiosta kun olimme keikalla muitaakseni köyliön lallin talolle menossa. oli näille katteelinen -tunnustan ja otti päähän soittaa omassa paska muita epinoivassa bändissä, vaik joku voi olla eri mieltä, olkoon. Lähdin bändistä jonka nimee en oo sanonut enkä juuri mainostanut en silloin enkä nytkään.

7. Rolling Stones
Jumping Jack Flash

Tää kolahti ei punk paits pelle, oksa mun pimu sillone pimu opetti sitä hyvin:)tai miten vaan. mua pidettin punkarina -mut mä soitin mielstäni rolareittten tyylistä.IHANA SAMA -tähän se sopii kun soittelin punkarien ja sekalaisten-sekaisten muusikoiden kansssa.Hallikaisen Jakke tuli mieleen eka.
pari-kolme vuotta meni silleen etten muistanut tuosta ajsta mjuri ku jotain epämääräistä.

Pian aloin tajuta , että kamaa pitää tuoda tampereelle ku muuten sitä ei saanut niinkuin nyt saa kaikkee ja ilmatteex

8. Edit Piaf
Non, Je ne regrette rien -se on hyvä elämän ohje. enkä tosiaan o synytynyt tänne anteex pyyteleen.

On pieni lintunen mahtavalla äänellä ja vielä isomalla sydämmellä -kuoli lavalle yleisön kannustaessa vielä kerran jatkamaan jne. Jos arvottaisn tän olis number ONE ja sit vasta bowie eiku rollarit eiku .....ääääh.
musiikille on on sijansa kun on avaruutta mielessä, sanoisin ja jos ei oo pitää odottaa oikeaa aikaa

9. Depeche mode
It´s no Good

monet starat tykkää tästä bändistä. tää nollaa pään ja merkitsee mulle harmoniaa ja sitä mikä on coolia.

10. Curt Cobain

ihan sama mikä biisi. kurt ja Nirvana ylitti uutiskynnyksen ansaitummin kuin valmiiksi laskelmoitu
ja muista paremista kopioitu egantilainen sex pistlols. sid osas olla oma ittensä sinä bändissä ja ei esittänyt ketää muuta ku itteensä.kuten koko kobainin ryhmäkin.

11 Charlie Chaplin on aliarvostettu muusikona. työnarkkkina hän teki myös sävelsi elkuviinsa musan.
Ja kaikki en pitäs ymärtää et zhaplinin keksi elokuvateollisuuden ja krnen koulun ajoista elokuviin ei juri oo tullut juurikaan uutta.

12. Bowie tajuaaa hymyn ja positiisen energian voittavan kaiken typerän uhon ja valituksen.
en edeleenkään arvota laita ketään järjestykseen( kuin aikajanaani) 40- vuosikymmetä musiikin kärjessä vaikutanut ukko. bowien on myös haukska ja rohkea ollut ainakin ottaessaan musikaalisia "riskejä" .
Ennie morricone toi uutta elokuviin musiikillaan ja on ihan klasikko, mut sorry, jäit vaillesijaa tällä erää.
aini ja vittu nick cave -aika on armoton


= Golden Years =  1

Last im older than ever and GoldenYears are now and i can still time now and i have all the tools i need.
I have lot of work to deal it my friends and others who realy can and want it-brilliant ! im more than
plessed and blessed all this crowing power in love.iit makes me better human , i know and i can move and u can too -GREAT. moving is important and nesessery Its somekind of universal song and the bridge to now planning future and all u are in tis train to out this old time and people moving on and growing to living this all without shame -last:D <3

Life smelling good and feeling better than ever and i can smiling and be happy - i mnot alone and u too we know we are same ship or boath:). we care and healing and will doing it more, i know.
Empthynes got the light and i feeling first visions to lihgning springtime and ilusion is reality. We are hearing our hearthbeating and what we say ourselvesand listening it. have to concentenrate on
. And we finland start to speaking and telling more stories and what we realy mean and want - and they got the power planning new vissions to moving . girls lookin better and better etc. perfect, isay. All is just now and soon willdesappear, we wat to movig and doind better world nd sauna is ónly realy democratic place, i think and know:D

thnx. ime happy and tired and to night i gonna sleep well than long time . i hope that u can sleep well too -be care. And not trying to hooking too much in net:D


=mammona=  1

Mun on vaikee edeleenkin ottaaa kehuja vastaan -tunnen itseni tyhmäksi ja en ymmärrä miksi. Nukuin 12 tuntia sikasyvässä unessa ja mua oli kuulemma koitettu herättääkkin, mut turhaan. Kiitos tästä käsineelle joka ei tätä lue itse t...tai ei siitä ei tiedä -se osaaa kans:) mut sit on kaverit jokka kyl osaaa tiedottaa ja hyvä niin. yhteisymmärrykseen pääseminen on vaikeeta vaikka kuinka yrittäis, mut se helpottuu huomattavasti lujemmalla uskolla toiseen ja se vie taas peilin eteen tai piiskaamaan itseäni. teen koetta itselläni -jo neljättä päivää.eilen lopetin syömättömyyyden( alko ksinettä vastaan tullessa mennä taju oli suksilla liikenteesä.

Mut ilman kaakaota ja suklaata eläminen todella näyttää kuinka poikki mä oon, mut te perkeleen ihmiset te mua piristätte. Mä aina unohdan välillä kuka oon tai siis itseni ja sit se on menoo. Niin, oon kaakaoaddikti vai oonko -sitä selvitän myös.

Ajantajuahan mul ei juuri oooo silloin kun teen asioita sydämmestäni
tai pakkoliiKKEEnä....niin tuossa onko joku paKKolIIKe vai ASIA ON EROA JA SE ON SELVITETTÄVÄ !

NÄIN HENKISESTI VÄSYNEENÄ SITÄ ON PAREMMIN VALVEUTUNUT JUURI TÄLLAISIIN

Niin uni teki hyvää ja aion nukkua kunnola ensiaamuyöntunteina. Mun tarvii alkaa väsyttämään itseäni kunnolla ja tehdä konreettisempaa duunia kuin tällä masiinalla npräämien -ei tää oo mulle duunia -jokkut osaa se n täälläkin. Mä oon semmonen kkeilija ja kelaan tätä koko juttua koeplaneettana edelleen ja vastedeskin ellen muuta mieltäni ja päätä toisin. Pitää osata merkata, että muistaa mitä lupasi. Merkkaukeen ei tarvi sbaoija ei kartaa. se vaan pitää osata tatuoida aivoihin kukin omalla tavallaan ja niitä on paljon.

Trumpetti on tuossa odottamasssa. laula en, tuossa säästän hieman ääntäni -mun on skarpattava tai kaikki kusee ja muutun turhaksi. Mulla ei oo yhtään kai rahaa voi jossain ola piilossa:P mut jos löydän lahjoitan ne niitä tarvitsevalle. kysymys ei ole, et keräisin karmapisteitä tai mulla olis mammonaa älyttömästi.

en vaan malta olla kokeilematta kuinka pitkälle voin tässä omassa uskon vahvistamisessani mennä -olen itsekäs ja jääräpäinen asiassa ja kukaan ei pysty vaikuttamaan asiaan ja jos pystyy , haluan tietää miten ja kuka. pelaan itselläni ja tajuan, että ei tää oo uutta -ainakaan mulle. Lapsesta asti oon tehnyt tätä, mutta en niin vastuullisesti kuin olis voinut -en tosiaankaan.

Asiassa on pieni mutta, jos joku antaa mule rahaa tai sitä on täällä jossain ja väärä henkilö saa sitä rahaa, se ei saa seota siihen rahaaan tai juttuuun itsessään, sillä mun on ymmärrettävä vastuuni.......en muuten tiedä edes kuka tätä kirjoittaa -minä, mutta onko siinä sydän mukana ilman taka-ajatuksia....mula on jo yksi -sen merkasin näin NYT A NYT-peilejä on monenlaisia.

Kirjoittaessani soi IHMETTELIN, ET OMPAS TÄÄLÄ TÄNÄÄN HILJAISTA JA SIT MUISTIN, ET USIIKKIA ON JO KEKSITTY

Kommentoi kirjoitusta

= bändiinkö ja miksi =  1

soitin heti ku heräsin uudelle vanhalle vaimolleni, sillä bändin kaa on aina naimisissa niin myötä- ja vastapäivissa ja niin pois päin.
mukavaaa oikeastaaan kun tajuaa kuinka paljon toisamme olimme nolitelleeet, vittuillee toisillemme, arvostelleet, epäilleet, pelannneet, kokeilleet ja todenneet, et vittu ei saatana tuu ikinä valmista. mut kyllä se kello laitettiin käymään takaperin ja pitää vastata huutoonsa silloin kun kultaiset jouset viritetään ja aletaan tähdätä kohti maalia.

tiedän, että se pelottaa (vaikken pelkää mitää kuin pelkäämistä). kaikki on jo sanottu, mutta....yep ainahan voi tarkentaa asioita tai olla hiiljaa ja lakata selittämästä ja tehdä se niin ei jää selitettävää kuin entistä enemmän ja moninkertaisesti.

nöyrä on helppo sanoo olevansa, mut se on vaan sana. nöyryys on enmmmän kuin asenne tai juuri se -en osaa /viiiti rakentaa/selittää
joillekkin erittäin tärkeää asiaa enempää erikseen.

AAAAAAAsiasta kuudenteen. siistiä ku facebookista tulee tänne kvereita ja toisn päin. näin tää toimii parhaiten ja kaikki on tyytyväisempiä ja mun ei tarvi huolehtia turhista, sillä on asioita joita en ole aiemmin kerinnyt tekemään ku paaaon eli siis huolehdin liikaaa siitä, että kaikki ja kaikilla olisi asiat suht.koht. kohdallaan ja syylistyn jeesusteluun ja tykkään siitä, koska se muita ärsyttää ja nolottaa ja niin piis päin.

Mä osaan kyl viohdyttää, muten halua sillä päteä, koska se on ala-arvpoista nuolentaa jota inhoan -silkaa ulkokultaa jolla keräisin muka papukaijja merkkejä mihinkä. ramtuunko -se on muuten hukassa -mun on löydetävä se.se on erityinen monestakin syystä joita en selitettele -selitämättä paras.

Jos näitä tekstejä kopioi on järkevää kysyä multa siihen lupa. Täällä sattaa olla piilossa jotain meidän/mun omaa ja asia kun ei ole täysin minun vallasani sillee, et ihmiset eivät ymmärrä auttaessaaan, että voivat auttaa väärin -niitä ei ole mukava oikoa, mut se kai kuuluu toimen kuvaan.

Mä en ota riskiä tehdessäni bändi hommia vaika voin niin luullakkin, toki voin bluffata ja olla raaka, törkee, hävytön, maanitella jne. Mun vaan ei tarvi. Jokkut asiat tietää ja jokkut asiat luulee tietävänsä. en puhu siitä peilistä mitään.
Joka päivähän te sitä peiliä toljotatte ja teette sitä ettekä huomaa. Voitte leikkiä valehtelevanne itsellenne ja huijata itseänne ja tehdä ihmeitä joita ihmettelette. ei se väärin oo. Pitää muistaa etä elämme koeplaneetalla ja täällä on muitakin kuin me ja ne. KYl tääl on ulkopuolisia. Oman kloonin näkeminen raivostutti, mut kyllä se hämensi mua myös.

Ei ooo kiva puhua koneitten kanssa ja puudelllä niiltä anteeksi ja koitaa saada uusia kuvia. MÄ jätän kuvat muihin sivustoihin ja pidän tän textinä kunnes tähän kyllästyn ja saan bannin -ne joteskin kulkee aina vaan käsikädessä niinku bändikin.

meitn bändi on vanha ja silti ihan uus ja etsimme basistia ja rumpalia jokka eivät pelkää meitä, koska me olemme käsineen kaa ihan kivoja ukkoja -kei me vaan sitä kerrota kaikille.Miksi?

Bändiasioita siis; Basisit ja rumpalit !!! jokka on ween huippuja ja komeita ja muuteskin säteilette itsevarmuuta jne. ottakaa yhteys sillä juuri me käsineen kaa voidaan keksiä teille jotain puuhaa. niin morsettakaa mulle tonne facebookiin http://www.facebook.com/profile.php?id=547993582&ref=name#/profile.php?ref=name&id=547993582

kakkihan tietää kuinka raskasta o voi olla bändinkanssa naimissa ja kuinka paljon se syö aikaa velvoittaa ja voi joutua luopumaan jostain saadakseen mitä? turhautuakko vai saada elämälleeen merkitystä ja parantaa mailmaa tulemalla väärinymmretykasi jne. Mä kasvatan puutarhaani joka on tuolla kaukana nurkassa ollut kokopäivän lainlyötynä -annan itselenoi anteeksi tällä kertaa turhista koksa oon nukkunut ja se ei ollut yhtään thmää -poltttaa alkumetreillä itteensä loppuun.

Tähän kyssäriin voi vastat mielsään ja en pahastu jos komentti on siallinen tai siis asiaan liityvä (tää oli city.fiille erikseen)
katsokaaa tarkkaan.
Tässä alapuolella on A-nelosen kokoinen kuva.
Psykiatri kysyy mitä näette tässä ?

Edellinen