Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.
Edellinen

= ROBOTTIMODET ON PERSEESTÄ =  1

vvituttaa ku joutuu tähän paskablogiin tai näille sivustoille jotain kirjoittaa, mut kai se on toi sisäinen tarve purkaa paskaa sinne minne se kuuluuki. vittu ku robotIlta saa pyydellä anteex ja luulee, et se on joku oikee moderaattori ja ei saa laittaa kuviaan, niin eihän tänne todellakaan mitään järjellistä onnex enää tarvi kirjottaaa -kirjoitan kirjaa muuteski....ja näitten paskasivujen kannessa ei näy meitsin pärstää niinku esmes aamulehden blogissa -ne arvostaa kirjoittajiaaN eikä vaaan kuppaaa ilmaista viihdettä bloggaajien kustannuksella.

syy on aina TEissä ja Te saa haistaa pitän paskan, et mun mieli kohenee.

mul on nykyään hyvää jutuu, mut kirjoitan sen paprulle. tai facebookiin mä skrivaan jotain siistii joskus vaikka sekin on aika tylsö pidemmän päällle. mut mun parhaita kuvia ei saa täällä julkaista -se on ihan perseestä. niin tekstissä mä sit skarppaan ja teen siitä vielä paskempaa. kiva kun on kivaaa:D

voin mä sen verran raottaA ET VEDIN MÄ SE MELKI KOKONAAN JA ON AIKA SIISTII JA RAAAMATTUAKIN ON TUTKITTU JA "G"URUKIN SAA LISÄÄ OPETUSLAPSIA.

SORI OOO OOOOUU KU TULI PIKKU GEE, MUT NIITÄ SATTUU AINA VÄILILLÄ. TARVIS HUOMENNA MENNÄ TAAS SINNE LEPAKKOLUOLAAN JOS VIITTIS

LAITETAAN JOKU OIKEEN PASKA JA VANHA KUVA KU EI VOI MUUTA EIKÄ HUVITA TULLA VÄÄRÄLLÄ NIKILLÄ TAI HAJOTTAA SYSTEEMI MUUTENKAA -KU EI TARVI

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

LUULEE, ET KUKAAN EI TAJUU ET TÄÄKIN O VAAN YX HIEKKALAATIKKO MUIDEN JOUKOSSA. ONNE ROBOTIT TYHMIÄ. NE PITÄS KEINOSIEMENTÄÄ PERSEESEEN:D

TÄÄLLÄ TORILA MÄ VOIN INNOSTUA PITÄÄ PALOPUHEITA TMS. JA TÄÄL ON IHAN YES-RYHMÄÄÖ KESKIMÄÄRIN ENEMPI KU JOSSAIN MUAALLA:)


= älä osta mustaa =  4

Guiuvani vii visio formero polio seki delissimarrasttuttimo lospogos tempos lutra pujo poroo ola los pistos kojo polllo! joteskin tälleen se yc muija puhu ja sano et mun misu on huora ja varastanut sen kaverin itrmelin koiran -tytööillä on kyl semmosii juttuja jouita ei ihan vakavasti voi kuunnnella kauaaa. mut poakkohan nun on tarkistaa ety noi ei raahaa mun muijia jonkun bändäteix -se voi sattua silleen et mun ei tarvi tehä mitäää -naisen mieli voittaa jo kun klatseet kohtaavat häviäjän -se on näin ja nöin se vaan on. mä oon ylpee, et mul on tommosii irrrejä joka ei aina rahaa mulle kamaa, vaan on tehny mule oikeen njonku siistin lahjan et mä varmaan yllätyn ja tuun iloiseksi.

kuulostivat ihan kohtuullisesti huppelissa olevilta siellä kylpylässä YÖ-YHTYEEN keikalla. Eli asia on ok ja ollit on aina oikeessa , joo.. mun tarvii suunitella metsästyslinna, et mä päseen paremmin ja pitemmälle erakoitumaaan. harmi ku ei jaksa olla joka paikassa smaan aikaaan vaikka se mahollista on se olis tyhhmää kavereitten kesken ku niille ei tarvi näytellä mitää helvetin roolia. ne ymmärtää et mä viitti skarpata ja on smanlaisia mut erilaisia ittekkin -itten oon helvetin lasiaka tekeen rap-musaaa vaik joskus oon vääntänyt jotaiun, mut ei onnex itte tarvi kaikee tehä.

täs on yhden artistin releitä joita se on duunannu ja duunaa rahasta silleen et ei paljo mut sopivasti. Mullakin on pällä paita johon maalaili nollan -aika erikoinen nollla -täs on hyvää karmaa ,rakkautta jne.ja se on tärkeetä ku haluu oikeet releet:)

täs on jotIN SEN ZYDEMEEJÄ

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

.Älä osta mustaa ! Älä osta valkoistakaaan. Et myöskään tartte harmaata .-ajattele mitä....tänkka på tankka på....Aivan! Et tarvi mitään !halusi pursuaa ylitseja miksi ostaa kun kaikki jo on. Käytä ympäristöäsi ja nauti -sinulla on oikeus olla. Olet ainutlaatuinen kun tykkäät noin itsestäsi ja maistat sen ja en sylje pois vaikka se onkin aluksi kireätä ja kirpeetä. Pakkanen ei silti täytä mahaa -se on hyvä muistaa.Mutta se tuntuu enempi kuin tuoksut yleensä. Pakkanen puree takaisin ja nipistä nenästä etkä ole sille vihainen -hyväksyt sen -mikset hyväksy muitakin tuntemattomia. he voivat välittäää ainoastaan sinulle enempi -mahtavaa. Nyt olemme valmiina -niin kuin aina. Ei kannata kysyä jollei tiedä luulevansa vastausta.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

Setäni jussi on TYHMÄ idiootti, mut ei se mitään. emmäkään kehtais kirjottaa sitä ellei se olis totta ja vihree tosissaan ja luulee etten mä tiedä mitä mun ei pitäs tietää ja se on rumasti ajateltu ja sovituskoppiin en suosittelis menemään, vaan puhuis vaikka pukille -hän toimii yksityisetsivnä: Ihminestä sekin kertoo akikkee sellastas jota mä en sulata, mut tää oin ehdottomasti alöansa paskain japaskamaisin -siitä meen takuuseen! Mut emmä oo tehnyt elettäkään -vielä. Jussipussipuitanussi jne....heh ei noi ihan tyhjästä tuu noi lastenlorutkaanb-ne pitää ansaita. jokkut ei ansaitse mitään. Hän on siitä erikoinen et hän sellainen -valittu kansalien anasaitsemaan ei mitään.

En pilkkaa ja irvi, vaan pidän muuten bvaa hauskaa setäni jussin kustannuksella ja toivon et hän ymmärtäisi, mut aina voi olla kateellisempi ja muuta kivaa.äh. uh., puh ja pah! päple haazee! lalaaa! isnt too mre inthe time -i so to ..oh nou, but sousou

zomq ja muska
zomq ja muska

wääärin !  1

säääliikennepolisi jihad on määrännyt aurinkoo. helvetin hyvä ei tartte itte manata, kiitos. oon nukkunut ihan vituxeen -nyt vasta oon alakanut näkeen unia. tänään kyl heräsin jo kahelta päivällä ja menin phatjulle kaua keskustasta sääätään muiitten säääorjien kaa -ppänsiäinen mulmimyteri ei lähde milläää kamalla ei, kyl pitää ottaa korkeekulttuuri ja uskonasiat esiin et lamppu syttyy. mut minkäs teet ku vittu ei oo edelleenkään mitään asiaa kunhan vittuilen -onnex aina ei oo näin ja silti tykkään olla ihan normisti dillenä ja jutella silleen et suu ei aukee, mut hoirttää kokoaika.

oon syönyt kurkkupastilleja ja soittanut ihan liian vähän,. mun tarvis lopettaa tää laiskottelu. mä en osaa olla muutenkaa lunkisti, niin miksen samalla söhkäöä sielö sun täällä ja hymyile ja toimi jukeboxina -kaikkee tietty voi syyttää siiitä ku mul ei oo vieläkkäään uutta omaa lääkäriä ja rauhottavat o lopu -me piristää mua eneämpi ku mikäähelvetin pulveri -outoo mut näin se on mennyt....tai oikeestaan muhun toimi mikään. paits ihan normi nyrkki ja halipusu ja pillu. mua ei noi chattailut si innosta edellenkään. emmä silleen osaaa ku tehä kirjotusvirheitä.

mul on nykyään pallomaha ja oo ihan pingviininnäköinen, mut kukaan ei silti huomaaa. ihmiset luuleet etten mä oo muuttunut. ihan oikee poarta vaatii kärsivällisyyttä -jota mul ei oo vaikka osaan arakoitua...ei semitään auta joten en sitä kyl viitti harrastaa. ei dr phillikäään oo erakko. mun pitäs parantaa taas maaailma ku kukaaan ei siihen ilman mua pysty ja se vituttaa -onnex, kiitos.

toi karvhattu ei oo mul enäää, muuteskin oon lahjoitellut kaikkee ylimäräistä pois , mut silti mmenin ostaa elektroni vaakan joka kaiken lisäx toimii 30 ekuu. en myy , en.eri se mikää hyvä voiolla koksa se heitääton kultasormuksen muka 6, 8 vaik se painaa ikeesti 6,7 grammaaa -niin kyl sil myydä voi, mut mitä.hö. mähän jaan kaiken ilmatteex. kun vaan osaa pyytäää kauniisti mä annan vaikka itteni tai turpiin. kun piutäs yrittää soittaa kitaraa en jaksa ees yhtä sointuu, musta on tullut nahjus ja jihad sais taikoo ne ilmastot kondikseen -ihan järjetöntä olla pihalla ees tälleen !


=äääh =  1

otin kitaran käteeni, mut aloin nauraaa -ei hyvä juttu.
vittu paremåpi soittaa sit tola SSSSgeeellllä jos se ei naurattas ja pystyis ottaaa tosissaan tän rock-homman -sillon paljo pitäs nauraa -ei kuulu asiaaan -EI! menee täysin uskottavuuus ja alakaa kyyseenalaistaa ilmiselviä asioita


= TODELLINEN VAIHTOEHTO =  2

en voi kirjottaaa ihan mitä vaan joten skarpppaaan, jos se on eees mahollista enäää. joo ku mä koitan jo näin varhSESA VAIHEESSA VALEHDELLA NAISILLE , ETT"EI MUUL OO MUUTA VAIHTOEHTOO KU JUST SÄ ! "

mul menee silmät kiinni ja sel näkyy ne sma simmut jokka katsoo ua mittaaa ja pnitsee -onx toi ukk ihan tosisaaan se kelaa ja kaikeee -emmä mitää luuleee, enkä ees skitsooo -sehän täs siiistii onki. mut pitäs lukee postii eikä ihmetelelllä niitä simmuja -voisikko pikkasex aikaa kelata kotain muuta. kiitos mä sain jostain raakaopiumia ja poltin sen kaiken vaik siitä kuulemma piti ottaaa vaa snadi pala, mut ei se mitäää -ei tähän henki mee ja vaikKa menis; menee tosi hyvin:D mikäs tässä ku suu sannoo muikkkuuu ja o syöny aina pillulle maistuvaa jansssonin kiususta.....niin on mul yks juttu joka pitäs viel , joten eiköhän täs herätä hengissä -taas

KOITAN NUKKUUU KYLELLLLÄ VAIKKA SELÄLLÄ OLESSA OLIS SIISTIMPÄÄETTEN TUKEHDU ESMES OKSENUKSEENI -SILLEEN KUKAAN VIITTI DELATA.

TÄNÄÄN TAAS OLIS HELVETIN HYVÄ PIVÄ KUOLLA, MUT EELN KUYL OLIS OLLU PAREMPI, SAAS NÄHDÄ OLISKO HUOMENNA VIELÄ PAREMPAA TIEDOSSA

hook jones
hook jones

Mielen Vanki  1

Mä oon paisuva,
puhkeava kupla,
ilmaan haihtuva
nimetön unikuva.

Mun ääneni kaiku
sanojani toistaa,
nimetöntä tuskaansa
kuuroille huutaa.

Oon mielen vankina
horjuvassa majakassa.
Pimeässä valona
kyynelissä suolaisissa.

Totuuksien raiskaama
en koskaan oo kotona.
Oon syntieni summana
teljettynä petona.

Oon vääryyden oikomana
sokkona kulkija,
hiomaton uneksija
avaamassa haavoja.

Tietoon lukittuna
mä hukutan rakkautta.
Kätkettyä onnea
en haluu paljastaa


=WAMMA=  1

= eka oon stara, no nyt mä haluaisian olla narkkariki myös....kolmas toive jääköön vuosien saatossa toivomatta artistilta jostain syystä -oma ego- ei kaipaa kuin sitä äitiä mikä oli ennen kun kaikki oli vielä hyvin ja viatonta.NYKYÄÄN ON ONNELISTA, "mutta ei tarvi tulla muistuttamaaan mitään, ei en halua kuulla" mutta tämä maailma on muutenkin täynnä vieläkin paskaaa ja rumaa, nykyään osaat jo käytäytyä (kireä hymy, mutta suu in tiukkana viivana raivosta). ÄLÄ kysele. kyllä te sillon , mutta mikset tee teatteruia ja näyttrele. Ettte te minua voi mistään syyttäää kun sillain elitte -miksi kyselet jatkuvasti mielipidettäni nyt (olisi pitänyt kysyä 20-wuotta aiemmin ilmeisemmin)

Äiti huutaaa kuin remu ja sanoio, että enkä mä voi jättää häntä rauhaaan edes joskus! Olenko syönyt niin paljon tilaa? onko se ollut niin helvetillistä olla epävarmuudessa ja pelossa ja kaikki ne ihmiset. OLEN HILJAAA ENKÄ KYSELE TÄLLÄ KERTAA ÖAPSUUDESTA KUN SAAN HIRVEEN HUUDON JO NYT JA ÄITINI LAITTAA KORVATULPAT KORVIINSA -VAIKKA HÄNKIN ON AIKA PELTIKORVA JOSTAIN SYYSTÄ JOKA JOHTUU MUSIIKISTA JA EN KYSY MIKSEI SE SOITA MULLE MANDOLIINILLLA TAI BUSUKILLA JA ON VIENYT NE JONNEKKIN POIS KOTITORPALTA JA HÄN. häN MAALAAA JA ELÄÄ NYT VIIMEIN OIMAAA ELÄMÄÄNSÄ. VAI VIELÄKÖ NIITÄ PUHELIJA TULEE JOLTAIN. tAJUAN KUINKA ARKA AIHE YLEENSÄ ONKIN JA HUOMANAAN, ETTÄ ASIA PITÄÄ KÄSITELLÄ MUT SILLOIN KUN SE SOPIII ASIANOMAISELLE -ARTISTI VOI MENNÄ POIS JA KAUAS. EI JAKSA KUULLA MITÄÄN ! EIKÖÄ TUU LÄHELLEKKÄÄN MITÄÄN BÄNDIÄ ! äITI LOPULTA SANOO, ETTÄ HALUAAA VANHEMPANA OLLA RAUHASSA JA EI TYKKÄÄÄ MUSIIKISTA .HÖH NIIN, JOIKKUT ASIAT PAISUVAT KAIKEN SYÖVÄKSI SYÖVÄKSI SANA VARSINAISESSAKIN MERKITYKSESSÄ, MUT HÄN ON JO PARANEMAAN PÄIN, MUTTA SINÄ. SINÄ TARVITSET LÄÄKÄRIÄ HÄN SANOO -EN IHMETTELE MITÄÄN, MUTTA SILMÄNI KOSKTUVAT JA NIELAISEN POISTUN -NYT EI OLE OIKEA AIKA. PITÄÄ TOTELLA JA KUNNIOITTAA VIIMEIN. ON SITÄ VARMAAN OLLUT KUSIPÄÄ. KIVA TIETÄÄ.

en saa sanotuksi mitään ja sitä ei toivotakkaaan. Järkyttäminen, järkyttyminen, järkytys, järkymättömyys -valitsin.

tuli mieleen, et olis hyvä tehdä filkka tms joka käsittelee rock-tähteyttä rock-tähden äitin vinkkelistä ja kuinka asiat todella vaikuttavat kaikkeen ja kuinka heklppoa se niin sanottu glamouri ja muu merkitsee omalle äidillle. sauisi todellisemman kuvan siitä minkälainen on artisti joka ei voi eikä kerkii ottaa huomioon kaikkea ku on niin poaljon sääätööö -se illuuusio siitä tekemisestä ja työstä pitäisi suhteuttaa kuinka se vaikuttaa nuorenmiehen perheen arkeen äidin kuvakulmasta etupääässä -öiti voisi olla kertojanba. Voiswin tulla semmonen syväluotaus jolla moni trauma purettaisiin ja tämä elokuva vosii pistää miettimäään et kannaattaa miettiä mitä todella haluaa ja mitä luulee haluavansa ja jos vastaus on se sama niin se mikä tulee mukana ei ole yhtäään kauskaaaa ja pettyyy, on petetty, turhautuuuu muuukin kuin artisti (no mvauikka esmes mä) tai vittu vaikka remun äiteeee. kyl se vois olla aika hilajnen juttu saada syttymäään edes aiheesta puhumiseen. Mut elokuva toteutuessaan vosii muutaaa pikkasen joittenkin aikeita, mutta se mitä nyt sanon on jo tehty ja jo vanhaa -mutta ei sen kuvakulman mielestä silti vieläköään. Tila ja tilan ottaminen luvatta on takuu varma rike sen voin varmasti sanoa. Se mielipide tykkääkö äiti musiikista edes itse kun on sitä joskus soittanut keroi jo näin kaiken olennaisen.

asia on vieläkin selvittämättä osittain -aika paljonkin


= toinen huume =  2

pidättelyn jalo taito on tärkeetä muussakin kuin seksissä. teatteri on pidättelyä. miehen itkeminen on taas helvetin vaikeeta sanoo monellakAAN OLEVAN ITSEDSTÄÄN SELVÄÄ PIDÄTTELYÄ VAIKKA SE ONKI -SIIS VAIKEETA SE ITKEMINEN, MUT SE ETTEI SITÄ NÄYTÄ ON KANS VITUN VAIKEEETA JA TEKEE KIPEEMMÄX et sitä pitäs pidätelllä kuin Paskaa ku wessa on varatytu tai kusta.nAOSTEN TUNNEÄLY TAAS ANTAA VAPAUDEN KÄYTTÄÄ ITKUA VÄÄÄRIN JA MANIPULOIDA MIEHET TURMIOLLE. NONNI SOVINSIMI PROPAKANDA SE KANATTAA AINA -kunhan muistaa pitää kiinni herramiestyylistään. kusipaskakusipASKA HOIHIHIHIHIIII!!!! NONNI EMPÄS HASSUTRTELE VAAN KOITAN SAADA ISSAN SYÖMÄÄÄN PERUNAN KUORIa ja se syö niitä ! HEHE, ONHAN TUOLLA JÄÄÄKAAAPISSA SEN HERKKUJA, MUT SE VITTU TAJUAAA ET MÄ TESTAAN SITÄ.
se tuli tohon divaaanille mun viereen imeeen mun energiaa aurasta vex -kehräää ku huuveri ja imee myös.

Mul katos Adjuntanntti joko naisiin mun rahijen kans tai sit se on vuorilla jossain r eläin ja ihmiskokeissa tai laulamassa oliiisien kuorosssa, mut ei se mitäään -mä laulan itse myös ja on tampereen paras vasikka:D kaikkihan mua vasikoi vitukseen ja mä takas ku ne tietää et mä oon ihan pelle ukko:D NONNI, joo, totuuus tulee eka lasten suusta.

Skitsoileminen tapppaa varmemmin ku ilman kypäräää pyörällä ajo mikä on ainoo oikee tapa ajaaa lujaaa mitä vaaan -jos on joku suojus, se on merkki et pelkää et kämmää. pitää olla varma ja tietää mitä tekee ja muutenkin jos ei oo niin pikku riskit piristää kummasti.

oon mä joskus käyttänyt kortssuuu silleeen et se tyoimi koko yhdynNÄN ajan, mutten oo siitäkäään varma...nooh, emmä tolla kylllä silti ylpeilis. mut mähän luen ihmisiä joten mun ei tarvi niitten aidseja testat ku mä kuulustelen. osaaan kuulustellla kuulustella kuuuluslemamttakinku ooon taikuri, mut se onkin salaisuus se muuu juttu.
taikatemppuja vain köyhät myy -sen takii jeesuskin hermostu siellä temppelissä ja alkoi riehuun ja heittelemään tavaroita -siitä tapauksessa tuli sitten uusi sivistys sana tai termi jesus-complex....vähän samaa sanastoa kuin tukholma-zyndrooma joka tarkoittaa sitä että tykätäään rikollisuuudesta ja ihannoidaaaan sitä -mikäs täs. nonni.

rikos kannattaa yhtä paljon kuin itsepetoskin ja voi elää vapaasti ja asua linnassa. mut punainen matto ei enää lennä -tuskin se väristä kiinni on -näin se vaan on -tosin kaiken voi oikaista ja ostaa lajeemman kaistan.
nykyään kaikki on niin kätsyä ja siistii, ennen kaikki oli ihan hirveetä ja kamalaa.huhuhuhuh. onnex nyt on jo pois ja viisarinbi värähti -taas.

niin mun ei pitänyt puhua seksitä vaan teatterista, mut vittu ei oo ihAN SAMA KAIKILLE -PILLU ON PAREMPI MUN MIELESTÄ

MÄ NYT KOITAN KOMENSOIDA KAIKEN POSITIIVISEKS JA OLLA ZENISSÄ JA HARMONIASSA JA TEHDÄ LAHJAPAKETTIIIN SOPIVAN KOKOISTA LAHJAA ERÄÄÄÄLLE IRMELILLE JOKA ON IHASTUUTTANUT MUA EHKÄ LIIKAAA JA HYVÄ NII -TAIDAN OLLA MUUTESKI ONNELINEN -TAAS.

NAISET, NAISET TE VAIVAATTE MUA JA ON IHAN PAKKO MENNÄ RUNKKKAAAN VAI JAKSANKO ENÄÄ PIDÄTELLÄ. HÖ !

NYT MUN PITÄÄ PYYTÄÄÄ ANTEEKS EIKÄ ENÄÄ VITTUILLA MULLE RAKKAAALLE IHMISILLE JOTA HAUKUIN KU SE OLI TYHMÄ JA MUUTENKIN ANTAA OIKEUSAPUA KRIMINAALILLE MIELELLE:D


=HUUME=  1

energiaa ja viel vähän lisää energiaa -vaikee ollla silleeen, et ei olis seksuaalinen kun panettaaa -vaikeeta feikata et olis kolee. minä olen muutaman kissimirrrin isä -emmä aikuinen mies halua nuoruuutta koska se jo o n ollut ja tulee menemään. tajuaa antaaa isälllisiä ja henkisiä neuvoja ja auttaa poistamaaan traumoja -ensin vaan on hoidettava itsensä jonka taaas oon tehnyt, mutta nyt tarvitaan voimaa ja enemmän lihasharjoitusta ja koko ympäristö panettaaa kauneudellaaan nirvanoimaan ja olemaan muuteski orgastisessa tajunnasssa joka ympärillemmme leviäää.

käsineeen kanssa tajuammme tekevämme uuuden seitsen vuotisen projisoinnin johon kaikki muutkin ystävät liiitttyvät ja kylpevät sädetyksessä
omalla karmallaan. toin kattilan käsineeelle ja hän ja sai minutkin tajuamaan kuperuuudeen tuoman lisä[tilan heijasteen ja ASTUIMME ILLUUUSIOOON JOKA ON KUIN TEMPPELI SÄÄNTÖINEN.

Jos tekee virheen siitä seuraa avari poskellla, et kuuluuu "LÄTS".
läiskimme aika aljon toisiammme poskille, silllä meilllä on asiaa, mutta me hekumoimme joskus väärin ja siitä rankaistaan ja kinastelemme ja tappelemme sulassa sovussa niinku aina. puhumme toistemme päällle koska jutut ovat pitkiä. joku kaveri tuli sinne ja kysyi yöpaikkaa ja annnoimme hänen astua tähän käsineen täysin uudituneesenn kotiin
joka on saatu uuteen järjestykseeen uusine säääntöineeen. ovia ei saa pitää auki -etenkään vessan siiitä saa avarin ja aina kaikki unohtaa sen kirotun oven ja läts -meillä on haUSKAA VAIKKA VOI VITUTTAA. HUOMENNA HAAALIMME NAISIA ja muusiiikkia ja teemme jumalaisia taikoja ja luovuuus senkun syvenee kuperaaan kattilaaan katsoessa tajuaaaa, että eihän täällä vielä oo nitttä vaikkka ne jo oin täääälllä heijjasteena -niin kuin ennustus. olemme hurmoksessa ja taivas on tässä ja nyt ja huominen parantaa talven jäykkyyyden ja kylmöän kuumaaan pesäään ja heleettä påitäää hikoilemme. mä soitan sen yhden turkulaisen ehkä tai mahdollisuuksia on monia ja hän saa luvan -tottakai. minä olen herrasmies ja kuitenkin houkka joka saadaan helposti lankemAAAN MAAAILMAN IHANIMAAAN ANSAAN. NAIMINEN ON VANHANAIKAISTA MUTTA TOIMII EDELLEEN KOSKA kypsä jalostunut
sielu laulaaa hoosiaannaaa ja leijjuu ilmassa kuin savu, mutta on vahva kuin kova luu. kaikissa keitoissa muhinut liha ymärillään vanha luuu saa areomia ja karismaa niin paljon kuin uskaltaa tajuta ottaa. pitäää osata luopua ja anataa muittenkin syödä. me syömme toisiammme ja ihailemme slaassa ja sanassa.

asiat voivat näytää brutaaleilta , kauniilta suomalasuuudessa ylpeänä itsestään ja kasvanut taas hieman -hengittää rakkkautta ja tuskaa ja vihaaa poistaaa sydämistä. kivireki jätetäään talon ulkopuolella -ei saa olla taakkkaa. illuuusio vapaudesta toteuttaa itseäään -taidetta suuurempaaa elämäää voi löytä myös avaruuden ulkopuolisilta tahoilta jotaka enencissä määärin tulevat tulevaisuiuudessa lähemmksi tuuttavaksi ymmärtäää että kaikee ei voi millää tajuta ja pitää luopua uskostaankin ja omasta ogostaan muuuttuen myrskytuulesssa etenemäään tai sitten kaikki voi ollakkin ihan toisin ja LÄTS. "JUMALAUATA EI NYRKILLÄ SATTU -EIKU MULLAKIN ON TOMMONEN ARPI...KYLLÄ ME KESTÄMME TÄMÄ'N ÄIJJÄ'MÄISEMNKIN TANSSIN EI KAIKKEE OOO PAKKKO OTTAA
OMAKSEEEN. SE ON LIIKAAA. OOOTTE HUUMEESSSA."

PALAAAN KOTIIIN BUSSSILLLA JA AUTOLLA -BUSSIT OVAT KUIN AVARUUUSALUKSET JA OHJAAAN BUSSILASTIA kaikkine avaruusnaisineeen ja muutama äijjä kaupan päälle -no kyl he tajuavat että mun taskussa jotain on ...mut eivät tajua ulkoavaruuden salaisuuksia tai sitten ovatkin löytäneet sen madonreiän kuin skorppioooni muijja ja hän yrittää kuristaa minua jaka pihdilläään -halua kuolla juuri tänään ja nyt. mutteivat silti usko. KUNNES POISTUN PYSÖÄKILLÄ JOSSA MINUA ODTETAAN ÄITI OLEMN TULLUT KOTIIN JA KIITÄN ETTÄ RAKASTAT MINUA JA ANNNOT MINULLEKKIN SEN LAHJAN.

mul on parta ajettu tai silleeen et on viikset ja tietynlainen parta jota en kerro. olen muuttunut mies ja silti sma mutta haluan olla vanha enkä unohda sisäistä lastani ja sitöä pikku huoraa joka mouruaa kuin kolli.
halua juoda kaakaota ja syädä broilerin, koksA SE ON KANA. SYÖN NAISIA JA OLEN HERRAMIESSOVISNISTI JA KUITENKIN TÄYSIN OIKEASSA. TEIDÄN ON USKOTTAVA MITÄ MINÄ SANON TAI MTÄMÄ KAIKKI KATOAA JA SAATTE RAKENTAA ITSE UUUDEMPAAA JOS EI KELPAAA. ME OLEMME SMAA MIELÖÄ EMMEKÄ TAPELE. MINÄ VALO JA SE ZOMBIEN VARJO KÄSINEEN KOTONA. KÄSINE SANOI MINULLE ; "TYHMÄ SAA OLLA MUTTEI KORVEN JONE" -VELI HYVÄ MINÄ' RKASTAN SINUA SINÄ OLET PELASTANUT SIELUJA JA TEHNYT SALASSA TAIKOJASI -me emme saa huijjata kuin varkaat. minä määräään olen luuusereitten kingi! lä'ts! VITTU ! PILLU puu pallo
on mun kädsissä isompi ja mahtavampi osaameko hävitä yhtä hyvin kuin voittaa. jos ei osaaa hävitä ja nöyryyttää itseäään on turha olla tai esittää diiivaa, jumalaaa ja kaiken rakentajaa ja ohjajaaa. Otan kitaran käteeni ja olen nero!
olen tyhmä ja se on hauskaa kun en esitä muuta kuin itseäni. ,olen täynnä itseäni ja ja toivon että joku täyttäisi minua enkä söisi kaikkia naisia , vaaan joku sasis ottaaa ikivanhaa keitettyä lkovaaluuta pilluun. monet pikku pillut autossa odottava seuraavaa siirtoa pitäää osata pidätellä eikä ihan heti laukaista -jännite onannoi nirvanassa. panen niin että taju lähtee ja kuulen voihkeeen sun. munmunmunmunmunmunmun-manaaaaa kerjäää lisää liikaaa.photo]1731789[/photo]

rakastuminen on psykooosia ja kerjäämme lisäää järkytäää toisiamme -huuhu ja puhpuh sanotaaan huumeeeesssa. kevät ! mun on jano ja ikävä sua mä' haluun. joskus varmaan valun pois kuin sperma ja vaihdan avaruuttta. heiooa hei nähdäään huomenna sit ja tehäään jotain tällasta. tietty käsineellä tai sillä takapiruOlzilla voi ola joku sauma muuntaa kaikki toiseen suuntaaan erilailla tapahtumaaan. Jumlat ovat heränneet talvi unestaan ja aokovat eilee ovia -olkaa kiltisti sanon kaikille ja nauran.käsine on vaitelias tuttuun taaaaan ja alkaaa suunnittelmaaan. olemme sodassa rauhojen kanssa !

hook jones
hook jones

HEI HEI ! TYHMÄ SAA OLLA, MUTTEI JouniKorpi !

Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä
Zombie ja Makkis AlePubissa iltaa viettässä
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit
Debby
Debby
Edellinen